Szia Ann!
Nemrég értünk haza az orvostól és nagyon örülök mert minden a legnagyobb rendben.
Igaz úgy indult, hogy jól felhúztam magam, mert mikor délre odamentünk, kb.15en voltak előttem! Úgy volt ahogy mondtad. Tele volt a konyha, de még a folyosó és az erkély is!
Otthagytuk a kiskönyvem, mintha a sorban ülnénk, és elmentünk szépen bevásárolni a Corába.
A férjem rendkívül türelmes volt, meg is lepődtem
Aztán fél 3kor(!) visszamentünk, rögtön be is hívtak, az ott várakozók nagy örömére
Először megnéztük UH-on a babát, megint csak 2 héttel kisebb a koránál, úgyhogy ez már így is marad. Még a végén együtt szülünk, mert Neked meg előbb jön esetleg...
A baba jól van, már befordult, és nagyon valószínű hogy így is marad szülésig. 1340 gramm, a doktornő szerint szép súlya van így 30 hetesen.
Amikor úgy kidugja két oldalon valamijét, az állítólag akár a térde is lehet, azt is klasszul tudja gömbölyíteni
Ha már lent van a feje, akkor tuti nem azt érezzük. Én mindig azt hittem, de ezek szerint, nem az.
A méhlepény már feljebb ment, lejjebb már nem fog, szóval nagy az esély hogy császár törölve
Hacsak nem más miatt persze, mert az mindig előfordulhat.
Az UH után bementem a doktornőhöz, nagyon aranyos volt, kár hogy szabin volt mikor történt az a vérzés, mert akkor már korábban megnyugtatott volna.
Mivel előre felírtam a kérdéseim, szép sorban fel is tettem neki
A férjem oda már nem jött be velem, de még neki is feltűnt hogy jó sokáig bent voltam (kb. 15 percig).
Meg is vizsgált (mert közöltem hogy lehet hogy néha folyik a magzatvizem, ezen jót nevetett), és mindent rendben talált. Teljesen zárt a méhszájam is, a baba jól fekszik.
A keményedésekre azt mondta hogy azok lehetnek fertőzés miatt (nálam nem amiatt van), akkor kell Magne B6ot szedni. Nálam a baba mozgolódása miatt vannak, ami normális. Ha gondolom, vehetek be magnéziumot, de inkább ne. Vasat sem kell szednem, mert annyira jó a vérképem, hogy nincs rá szükség. Viszont külön ajánlotta a vörösbort
, dinnyét és a szőlőt. Az utóbbi kettőben eddig sem volt hiány
Megkérdeztem a szülésznőről is, ajánl-e valakit. Ajánlott
, és ott helyben, telefonon már egy randit is megbeszélt vele négyesben
(ő is jön, mert ügyeletes lesz + mi ketten a férjemmel) Aug. 16án este vár bennünket a szülészeten, megmutatnak mindent. Ja, egyébként a kezembe is nyomta a telefont, hirtelen azt sem tudtam mit mondjak szegény nőcinek
Legközelebb pedig csak szeptember 3án kell mennem.
Szóval összességében nagyon pozitív volt ez a látogatás, teljesen megnyugodtam és ismét rájöttem hogy nagyon jó orvosom (orvosunk
) van
Én tökéletesen megbízom benne.
(Remélem a szülésnél is ilyen rendes lesz.)
Hát röviden(vagy hosszan?
)ennyi, remélem már Te is megnyugodtál a tegnapi nap miatt, és Veled is csak ilyen jó dolgok történtek ma!
Üdv:
Vera (31+6 helyett 29+6
)