Sziasztok
Donor téma: nálunk a válás részemről fel sem merült, a párom a sperma vizsgálat után mondta, hogy cseréljem le
! Én meg mondtam neki hogy NEM!!!!!
Mi aztán a szövettan eredménye után NAGY BÁNATUNK-ban elmodtuk pár családtagnak, én már megbántam.
Anyós nálunk sem tudja, de én a sógoréknak sem mondanám el a mai eszemmel, Csak hát akkor hírtelen olyan jó volt kibeszélni a világfájdalmunkat valakinek
!
Egyébként nálunk is felvetődött itthon kósza ötletként a sógor spermája, de én már akkor is úgy voltam vele, hogy hogy néznék a gyerekre + a sógorra mikor együtt van a család,
Szerintem így sokkal jobb hogy vad idegen donortól van!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és még nem is mi választottuk! Hanem a Kaáli intézte a Krióval. Számomra ez így tökéletes és szerintem így gondolta apjuk is, mert nem mondta 1Xsem hogy ő akarja kiválasztani a donort. Így legalább nem tudunk rólla semmit, az ég világon semmit. Egyébként Ákos kimondhatatlanul Apás, Áronról (a PIC miatt) még azt is tudjuk hogy ugyanolyan a vércsoportja mint apjuk-é!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy a lényeg a gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk előszőr - saját
másodsorban - donor
és csak végső esetben lett volna örökbefogadás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert azért így mégiscsak együtt csináltuk végig azt a 8 hónapot, és láttuk a kis csiperkéinket már 3 naposan is, amit ügye normál esetben nem.
Sajna az egészben csak 1 volt a rossz, hogy apjuk 1x sem tudott ott lenni a születésüknél, de végülis a lényeg hogy legalább teljesült apjuk 1 kivánsága hogy fiú-k!
És ha a SORS és ISTEN is úgy akarja akkor - megmondtam neki, hogy akár 50 évesen is de megszülöm azt a gyereket aki még megszeretne születni hozzánk, gondolom ebből rájöttetek hogy mi az én álmom, talán teljesül, én azért reménykedem még egy kettős csodában, de ha nem akkor sem lehetek már telhetetlen az életben, Mert van egy általam imádott apjukom, és 2 fiacskám!!!!!
Fogtündér
volt már aki barnázott babásan is, most Áronnál nekem is volt 2X barnám maszatom
HSG nekem rosszabb volt minden téren mint a Hiszteroszkópia+laparoszkópiás műtét, igaz nekem mindkét petevezetékem el volt záródva,
Sziasztok
Erika
Mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ amihez kell!!!!!!!!!
Princess ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyulasz
hol vagy? hogy vagy? mit csinálsz?