Sziasztok!
Túl vagyok pár beadandón meg kiselőadáson. Csajszimat itthon hagytam apával, de nagyon jól elvoltak! Ennek örültem!
Tejci téma nálunk is elég gázosan alakul. Cici után 100-at még benyal...
Örülök, hogy ilyen jó étvágya van, de nem értem, hogy a kereslet-kínálat elve szerint mért nem termel a cicim elég tejet??? Mindent megteszek, iszom-eszem, urticát, more milket szedek, és hiába!
Fagyasztós tejekkel pótolom, szerencsére eszi, és én is megkóstoltam, édes!
Valamelyik nap Sándor kíváncsiságból odanyomta a szájához a mandarint... Hát úgy rácuppant... Meg volt érte őrülve! Olyan erősen elkezdte szívni, hogy még jött is belőle!
Persze a konyhából üvöltek a Papának, hogy azért ezt táncsak nem kéne...
De azért nagyon édi volt! Úgy látom hozzátápival nem lesz probléma! De én nagyon szeretném, hogy minimum 5 hós koráig bírjuk így!
Ja, azt majdnem elfelejtettem, hogy hétfőn végre voltunk szurin. Minden oksi volt, megintcsak egy hős volt a csajom. Lekonyult a szája, amikor szúrták (majd megzabáltam), utána hollywoodi mosolyok dobálása következett.
Kaptam igazolást is, hogy mehetünk úszkálni. Szombaton lesz az első alkalom!
Ja és az adatok: 6600 gramm és 64 centi.
Ez most full meztelenül volt. Eddig pelusban és bodyban mértük. Az kábé 100 grammot jelent, úgyhogy nagysága hízott 3 hét alatt 500 grammot!
Nelli! Hát, én abszolút megértelek. De ha már Emma 5 hónapos lenne, nem idegeskednék. Te se tedd! Nyugodtan adj neki Sinlacot, hátha még az éjszakákat is pozitívan befolyásolja.
Szylvi! Őszinte részvétem a sorozatos megpróbáltatások miatt!
Egyetértek a többiekkel, és csak annyit mondok: ,,Elválni annyi, mint megsemmisíteni magunkat." /Rousseau/
Örülök, hogy össze bírod egyeztetni a munkát a családi élettel. Nagyon ügyes vagy! Zoli meg egy aranyember, de ezt úgyis tudod.
Sírni hagyás: Nekem nagyon sokat segít a cumi, Emma szereti, még játszik is vele, ki-be rakosgatja. Úgyhogy nekem nincs ilyen gondom. És jól el is van egyedül. A kiságyában is jól érzi magát, akkor is ha nem alszik, pedig eddig be akartam szerezni járókát, de mostmár azt gondolom, minek.
Szilvi! Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás! Ott nem csináltatok képeket! Maszkos kép nagyon baba!
A talpraesettségeden a szoptatás terén nem lepődök meg... Az autópáylásat nem csinálnám utánad!
Timi, Manóci! Én is az Egmont kiadványokat gyűjtöm, imádom őket! Az enyémek lent vannak Kistelekn összegyűtve, csinálunk nekik polcot, és majd jönnek fel! A hiányzó darabokat meg majd bookline-ról akarom megrendelni. Még régebben 800 ft/darabért láttam őket.
Nagyon szeretném, ha Emma is örökölné az olvasás iránti szenvedélyemet (az apjától ilyet nem tud...
)! Ismerősünk gyereke most 4 éves, és ha elkezdek neki mesélni, rögön kimegy a szobából, csak a tévé létezik. Hát ezt nem szeretném!
Dóri! Jobbulást Gergőnek!
Tekiroll! Fényképezésnél a cuppogás sem jön be! Én a gép fölött/mellett cuppogtatok, ha sztármosolyra vágyok. Ha nem, akkor nekem is nagy komolyan bámul a masinába!
Csilla! Sajnálom, hogy drága Milánunk nem cicizik. Tényleg mák úgy látom, hogy lányocskám cumisüvegből meg ciciből is nyomja szintúgy. Lehet, hogy a mentsruációd is bekavarhat. Nekem múlt hónap 20-án kellett volna megjönnie, de semmi.
Sajnos hallottam már ilyen kajasztrájkról, egyik ismerősünknek a gyereke egyszerűen nem szeret a kajával foglalkozni, annyi minden más van, ami jobban érdekli...
Egyébként nagyon falat a kis huncut!
Megzabálom a fürdőkádban!
Ja, és csodaszép a fürdőszobátok! Nagyon tetszik ez a mediterrán hangulat!
l! Csini vagy!
Vizsgázóknak hajrá!
Ja, és
Kitta merre vagy? Meg
Jovika?
És két kép, merthát...
Emma, mint egy nagy gondolkodó!
Füles rámászott!