Sziasztok.
Na van egy kis időm, most épp anyukám pesztrál, pótvacsiztatja Petit.
Na azóta már szunyál a fiatalság, beszéltünk apájával is. Kivételesen már pénteken kora délután itthon lesz a férjem, mert csütörtökön mikulásoznak Szekszárdon (ugye most Tatán vannak, az is egy szép út, mármint Tatáról Szekszárdra), aztán pénteken már nem dolgoznak.
Hétvége eltelt, voltunk szombaton a városban, megnéztük a fényeket, ha tudok, teszek fel majd képeket.
Marcy, hát Petinek van egy pár egyujjas kesztyűje, de még nem adtam rá, praktikus okból neki az ötujjas jön be jobban, abból van két pár is.
Anyukádat utólag, mamádat előre Isten éltesse!
Képek aranyosak. Néha nálunk is előfordul, hogy Peti kihúzza az ágy alól a bilit és rácsüccsen.
Beadásos-pénzes dologra már írtam.
Kistesó projektet elvben nem akadályozza a szopi, mert ha visszaáll a ciklusod, akkor jöhet a baba. Én azt javaslom, hogy csináltass a dokiddal egy hormonprofilt, abból ő már látni fogja, hogy mi a helyzet. Mert ugye valakinek szopi mellett is megjön rendesen, van akinek meg nem. Terhesség alatt meg azért nem ajánlják, mert ugye szopi közben lehetnek méhösszehúzódások...
Preni, APEH-hez no comment, azt hiszem, most nem bánom, hogy nem lettem adóellenőr.
Gab, hát nálunk sincs olyan, hogy lecsússzon a harisnya...hm.
Jól tudod, az APEH-nál még mindig él, hogy 100 Ft alatt eltekintenek a be és kifizetéstől, de Reninél gondolom azon van a hangsúly, hogy eltévesztette a dolgot.
Éles bilihasználat nálunk is nyáron kezdődik, hacsak Peti előbb nem tart rá igényt.
Bénianyu, hát ez van. Végül is semmi sem változott, mert eddig is hétvégén voltunk csak együtt a férjemmel, most is így van. Tehát a hétvégéi szabadok (elvben), meg én is ráérek. Csak nem mindig érünk rá együtt...tudom, bonyolult. Viszont e hét végén szombaton KETTESBEN leszünk, anyukám lesz a pesztra: délelőtt Skoda-tali, délután Luxor sorsolás.
Szopiügyben, bár nálunk sosem volt téma sajna, teljesen egyetértek veled... Mondjuk ahogy írtad, ehhez jó férj (pár) kell, az enyim pl. nem lenne képes ilyesmire.
Babás sztorihoz: minden jó, ha vége jó!
Viera, tegnap elolvastam a sógorod "kórtörténetét", mit mondjak, majdhogynem tátva marad a szám...
Mi vallásosak vagyunk, de nincs koszorú. Peti miatt, meg a cica miatt. Nem lehetne biztonságos helyre tenni, így inkább nincs.
Vicky, Peti is hidegkezű, hideglábú, akármi is van rajta. Én is pont ilyen vagyok, nem lehet mit tenni.
VÁÁÁÁÁÁÁ, behalt a babanet.
Folyt.
Kimike, szerintem Milán átmeneti hasmenésének ne tulajdoníts nagyobb jelentőséget, lehet, evett valami olyat, amit nem bírt a pici pocija. Ha azóta sem volt ilyen, akkor nincs baj.
Megkérdezhetem, melyik film nem arataott nálad osztatlan sikert?
Kmammy, higgy abban, hogyha szeretnétek tesót, akkor jönni is fog.
Nagyon jók a képek, amiket feltettél. A Kevinnek szánt ételkölteményeiden mindig elcsodálkozom.
Wawel, anyósodnak, férjednek, anyukádnak javulást, Kornélnak mielőbbi fogkibújást! Úgyis meglesz idővel az összes.
Nancsa, korai mikulás. Jók a fotók. Nálunk nem is jön, egyelőre nem látom értelmét.
Andy, drukkok mennek! De ugye a Closti nem csak úgy húbelebumm?
Marcy, neked is drukkolok tesóügyben.
Én is szeretem a Karácsonyt (vagyis inkább az igazi - hóesős - telet).
Preni, ha főzöl, akkor az alkoholtartalom "elszáll", csak az íze miatt kell az ételbe beletenni.
Rövidhajú Peti édes!
Andy, szupi képek! A tarajos meg a malacfarkás favorit!
Hinnye, tényleg kis gizda Dani...ő ilyen! Hát Peti már tutira üti a 13 kg-t, és állva pont egy szintben van a feje a kiságy szélével, ami 90-92 cm magas.
Milyen érdekes, nálunk a sima hurkában nincs paprika...
Alziza, nálunk tavaszig nem lesz hajvágás! Addig legalább ez is melegíti kicsit Peti buksiját.
Reggeli nálunk is tápi, tízórai gyümi, ebéd főzi+tápi, uzsi tejtermék, vacsi főzi+tápi.
Na teszem a képeket, aztán lelövöm magam fórumügyileg, győzzétek olvasni.
Séta a városban:
Díszkivilágítás:
Szegedi karifa:
Peti anyukám cipőjében: