Új privát üzeneted érkezett!

És mekkora látványosság leszünk akkor!!! Szerintem végig kellene kérdezni pár éttermet, hogy tuti nem szeretnék-e fizetni a kajánkat, cserébe csinálhatnak pár képet, ahogy 20-30 (esetleg 50) nagy pocakos kismama falja a finomabbnál finomabb kajákat :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="mpatr"]Z írta:mpatrsu, egész nagy lett a pocid a kaja végére. Lehet, hogy csak előtte is jól beettél???? :oops:

Kép

NEM!!!
Sőt, kifejezetten spórolósan reggeliztem, hogy férjen belém ebéd! És különben is, én örültem magamnak, hogy már rajtam is látszik valami. :lol: :oops: :lol:
Egyébként az ismerőseim is azzal cukkolnak, hogy úgy nézek ki, mint egy jóllakott óvodás. :cry: :evil:
Vendég

Nagyon szívesen! :D

Íme a recept (köszönet érte a profi Manninak)

25 dkg mézet és 5 dkg margarint langyosíts meg. Egy másik edénybe tegyél 4 egész tojást, 10 dkg porcukrot, egy teáskanál fahéjat, egy kávéskanál őrölt szegfűszeget és 2 dkg szalalkálit. Habverővel jól dolgozd össze, majd öntsd bele a langyos mézbe. Újból dolgozd össze. Gyúrjál bele kézzel 70 dkg finomlisztet. Takard le nylonnal és pihentesd szobahőmérsékleten 1 napig. Nyújtsd ki kb. 4 mm vékonyra, formázd, tedd alufóliával bélelt sütőlemezre. Forró sütőben, 180-200 fokon, 4-5 perc alatt süsd mogyoróbarnára.

Cukormáz:15-17 dkg porcukrot szitálj át. Egy tojás fehérjét kezdj felverni és két részletben add hozzá a porcukrot. Akkor lesz jó, ha egy kanállal felemelve, arról szakaszosan potyog le.

Kellemes sütögetést és jó étvágyat kívánok!

Évi

KépKép
kvaszeva

Én is hazaértem, nagyon jól éreztem magam a talin! Köszönöm a mézeskalácsot és a receptet is! :)
A képeket nemsokára megnézem és egy párat biztos, hogy feltöltök, ha nem is az összeset. :) De most lettem leszúrva, hogy haza sem ér és már netezik! :)
Ja, Pété válaszolt az email-re, íme a válasza:
Sajnos még dolgozom, de már az új kolleganőm ül a gépem előtt, úgyhogy nem tudok napközben netezni, max. ha kimegy wc-re... :)
Néha bekukkantok Hozzátok is, ha este van időm, de valahogy kimerülőben a tartalék energiám, és nem akarom sajnáltatni magam. De ígérem, a hétvégén írok a topic-ba is!
A fenti okokból kifolyólag nem tudok menni a talira, mert akkor ki kell vennem egy szabadnapot, és a főnököm csak húzná a száját. Érezzétek jól magatokat! (Már valószínűleg épp ezt teszitek...).

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Én is nagyon szuperül éreztem magam. Finom volt minden, kellemes a társaság.

Éva!
A kincseimet ki is állítottam az étkezőasztalra. Na nem azért mert fel szeretnénk falni, hanem mert ott szem elött van. Köszönjük a lányom és a fiam nevében is.
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Biztos voltam benne, hogy jól sikerül a tali, örülök neki, hogy jól éreztétek magatokat! :D Képeket én is várom! :)

Nagyon szimpatikus az új doki, akihez elmentem. Kedves, udvarias volt, meg látszik rajta, hogy tapasztalt. Úgy megvizsgált, hogy alig éreztem valamit. Jól kikérdezgetett a terhességgel kapcsolatos fejleményekről és elvállalta a terhesgondozásomat. Olyan, mintha egy nagy kő gördült volna le a szívemről, nagyon boldog vagyok, hogy megint van orvosom! :)

Melinda

Kép
melinda80

Éva!

A mézeskalácsokért még kapsz egy mosolygós Csenge arcocskát!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Elmarad az IKEA látogatás. :cry:
Apa csak későn ér haza. :evil:
Sebaj, addig begyúrok még egy adag mézest, meg folytatom a pakolást. :wink: :roll:

Pumperka, köszi a képet!
Tényleg gyönyörű kislányod van!

Évi

KépKép
kvaszeva

Kép

A képek kersgélése közben még egy ilyen is a "kezembe" akadt. Ezt a képet nagyon szeretem róla.

Na jó, nem a lányommal töltöm meg az egész oldalt! :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pété!

Neked pedig kitartást. Nemsokára Te is otthon leszel, és akkor többet tudsz pihenni. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tali miatt irigy vagyok :oops:

UH-képek szuperek!
Mindenkinek nagyon szép babácskája lesz!
Mikor majd a babákról készült fotókkal lesz teli az oldal :roll: :lol: :wink:

Nálunk Mikulás-est volt szombaton.
Kép

Kép

Én is odaültem a Mikulás ölébe és elmondtam a kívánságaimat :lol:
Vendég

Pumperka,
nagyon szép kislányod van!

Dany,
Jaj, tényleg, a párod volt a Mikulás, múltkor írtad. :)
Szépen gömbölyödik a pocakod!

Melinda

Kép
melinda80

Ilyen csodaszép mézeskalácsot kaptunk Kvaszevatól. Köszönjük! :) Kép

KépKép
KépKép
mni

Pepike és Mpatr
Kép

KépKép
KépKép
mni

Pumperka, ezzel a csodaszép csajszival részemről több oldalt is nyugodtan megtölthetsz. Magam részéről szívesen gyönyörködnék még benne!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sorrendben: Beuska, Kvaszeva, Eszterxx, Kölyök és Eszter.eu Kép

KépKép
KépKép
mni

Niki, ez a kép pont olyan, mintha egy "akarszbeszélniróla?" típusú csoport heti összejövetelén készült volna....
Pepike echte drogos képet vág, én meg mint egy elmebeteg...
ENNYIRE SZROK LETTEK A KÉPEK, HOGY EZEK A JÓK????
:shock: :shock:
Na mondjuk nem vagyok egy fotogén matyó, de azért Pepike a tv képernyőn jól mutatott!

:shock: :shock: :shock:

Az a gond, hogy Te jól fotózol... BAnyek, a hiba a mi készülékünkben van...
Na jó, következő talin szigorúan tilos rólam fotókat készíteni. Addig ez csak romlik :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Ez súúúúlyos :oops:

Kép
Kép

mpatr

Beuska, Mni, Mzx, Kiszazsu
Kép

KépKép
KépKép
mni

Most különben nem lettek túl jók a képek... :( Amúgy amelyiken egyikőtök néz rendesen ott a másik nem néz oda és fordítva... :(

KépKép
KépKép
mni

Jééé télleg mekkora hasa van a Zsu-nak!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
nagyobbnak látszik, mint a Mónié
:lol: :lol: :lol:
ezt az ügynöknő fotózta és már akkor mondta!! Tényleg igaza van!!!

Kép
Kép

mpatr

Niki, ez így életszerű. A beállított képek szépek, de olyan ridegek.
Pl. nézd meg, ahogy a Zsu dülleszt és ahogy Mzx- Móni irígykedik a nagy hasára :lol: :lol: Fergetegesen jó kép!!!

Kép
Kép

mpatr

De hogy a Pepi minden képbe belelógatja valamijét :shock:
hiába, aki sztár, az sztár!!!
UGYE, MÍVÉSZNŐ???
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Naaaaaaaaaaaa, mééééég, kérek mééég képet amit lehet fikázgatniiiiiiiiiii!!!! 8)

Kép
Kép

mpatr

Terülj, terülj asztalkám!
Kép

KépKép
KépKép
mni

Mni, Kikó, Mpatr, Pumperka
Kép

KépKép
KépKép
mni

Ilyen finomságokat ettünk:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Hát arcra mindent felülmúlóan toppon voltunk ma, többen is..... :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Azta, belőlem csak egy nagy orr látszik :), ellenben a melleim nem léteznek. :roll: :lol: Kiszazsu tényleg jól helyezkedett :wink: , ebből a szögből hatalmas a hasa :).

Nagyon jó volt a tali, hetente kellene ismételni, úgy feldobott! :D

Pati, a doki megúszta a taccsot, sőt, mire odaértem teljesen megéheztem :).

Jelentem:
-összeszedtem valami gombás fertőzést
-vércukrom jó lett
-hepatitiszes sem vagyok
-a baba feje alapján 28 hét 5 napos, haskörfogat alapján 26 hét 6 napos , ténylegesen pont 27 hetes, mivel tudjuk a fogantatási időpontot (magyarul nagyfejű :roll: :D )
- becsült súly 1100g (biztos csak a nagy feje miatt :roll:
- és mostmár biztos, hogy KISLÁNY!!!! :D

Végre vehetek habos-csajos rucikat, virágos kispulcsikat, édi fodros szoknyácskákat, stb. Alig várom a leértékeléseket!!! :lol:

Szóval most nagyon jó a kedvem, és a párom még a gyerek munkahelyi mikuláscsomagját is hazahozta, úgyhogy sok-sok finomság is van itthon. :D :D :D

Kép

Kép
mzx

Köszi Niki, hogy ilyen hamar tettél fel képeket!
Nekem tetszenek, látszik, hogy megint milyen jó volt a hangulat. :D

Melinda

Kép
melinda80

Móni, a melled, télleg, az se semmi (illetve a képen az :lol: )...

Juuuuj, de klafa, pontg ma beszéltük, hogy még nem tudtad, kislány-e.
GRATULA A KIS PUNCISHOZ!!!!!!

Te kis hamis, a Mikuláscsomag nem a Tied ám!!!

Jellemző ez a kismamis hozzáállás, a tali után én is a hűtőajtóban kezdtem :oops: de nem kellett semmi, csak a megszokás :roll: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Évi,
nagyon ügyi vagy, hogy ilyen csini mézeskalács figurát tudsz gyártani! :)

Mzx,
gratula a kislányhoz!
Ezeket a méricskéléseket annyira nem komálom, múltkor az UH-n nálunk is az egyes végtagok mérése alapján más-más kor jött ki.

Melinda

Kép
melinda80

Melinda, annyira örülök, hogy jobb kedved van!!
Hiányoztál a taliról!!!!

Kép
Kép

mpatr

[quote="eszterxx"] írta:eszterxxs mekkora látványosság leszünk akkor!!! Szerintem végig kellene kérdezni pár éttermet, hogy tuti nem szeretnék-e fizetni a kajánkat, cserébe csinálhatnak pár képet, ahogy 20-30 (esetleg 50) nagy pocakos kismama falja a finomabbnál finomabb kajákat :lol:

Na ugye, ügynöknő, hogy Te szervezed a következőt! Már meg is van a vezérfonal :wink:

Kép
Kép

mpatr

Niki, köszönet a képekért!!!

Kép
Kép

mpatr

Mzx, gratulálok a kislányhoz! :) De eddig is azt mondták, hogy lány, nem?
Melinda, örülök, hogy sikerült dokit találnod, de remélem legközelebb Te is jössz a talira! Tényleg mikor lesz a következő? Én is mennék hetente ilyen talikra, annyira jó volt! :)

KépKép
KépKép
mni

Pati,
köszi, jól esik, hogy hiányoltál. A legközelebbire remélem már el tudok menni.

Melinda

Kép
melinda80

Kismamák közt - folytatásos netregény - 248. fejezet:

Szépen csendben, vagy szépen, de nem is olyan csendben telnek napjaink, mindketten növesztjük a pocakunkat. Illetve már ez sem igaz, mert képzeljétek, én leadtam három kilót, így most már csak 87 vagyok. Niki persze szedegeti fel a kilókat, ő 64-ról indult felfelé, én 90-ről lefelé, majd valahol félúton találkozunk. Na jó nem, a Niki azért szerintem többet fog hízogatni, ami persze nem is baj :)

Az elmúlt hétvége első fele (gy.k.: szombat) kellemesen telt, elmentünk babakocsikat nézegetni. Szinte hihhhetetlen, de a kedvenc feleségemnek mindig azok a modellek tetszenek, melyek árcédulájának végén nem kevés nulla sorakozik. Én az arany középúton szeretnék járni, vagyis nem is 20 ezerért, de nem is egy 15 éves Opel Corsa áráért (160 ezer) kívánok babycart vásárolni. Most mondjátok, hogy nincs igazam... Először úgy gondoltam, hogy vegyünk szép nagy kerekű, csajozós felnis terep babakocsit, de aztán kiderült számomra, hogy ezeket a modelleket nem lehet annyira összecsukni, mint a kisebb kerekű, szemre talán nem olyan szép modelleket. Tény, hogy Ford Mondeónk van, aminek nem éppen kicsi a csomagtere, és az érkezőben lévő baba miatt még a mélynyomót is hajlandó leszek (ideiglenesen) kioperálni belőle, de azért akkor is. Szépség és praktikum - ezek között kell egyensúlyozni, hát nem könnyű.

A hétvége második fele (gy.k.: vasárnap) már nem ilyen kellemesen telt, mert drága Niki bedzsondzsizott, vagyis - gondolom a hormonlavina miatt - nem éppen úgy viselkedett velem, mint ahogy máskor szokott (kiabálva futkározott fel s alá, meg ilyenek apróságok). Mivel én egy alapvetően nyugodt természetű emberke vagyok, nem szóltam semmit. Konkrétan majdnem egy napig. Csend volt. Silencium. Béke és nyugalom. Aztán este Niki elsírta magát, hogy szeretethiánya van, de aztán persze jött a nagy összeborulás és még a békepipát is elszívtuk - volna, ha nem lennénk mindketten született füstölés-ellenesek :)

Elérkezett hétfő, a második 4D UH vizsgálat napja. Direkt előre szóltam Nikinek, hogy egyeztessen a pocaklakóval, hogy fényképezkedni megyünk, vagyis szedje rendbe egy kicsit magát, fésülködjön meg ott bent a jó meleg fészkében. Elkezdődött a vizsgálat, mire pici Lilla nyakába vette a lábait, és egy mosolyt, valamint egy gigant ásítást leszámítva végig szundizta a babamozi teljes időtartamát. Este persze mindig mocorog ezerrel - miért nincsenek éjszakai 4D vizsgálatok??? :) Hétfő továbbá Ferenc napja volt, melyre én oly sok névnapi gratulációt kaptam Tőletek, hogy teljesen meghatódtam! Köszi szépen mindenkinek, és bocsi, hogy csak most válaszolok, de én maximum hetente csak egyszer írok ebbe a fórumba. (tripla zárójelben megjegyzem, hogy én egyébként október 4-én, Assisi Szt. Ferenc napján tartom a névnapomat - a mostani jókívánságokat elraktározom jövő októberig és akkor gyorsan mind felhasználom majd őket) ;)

A mai nap pedig ugyebár a második babanet tali napja volt, amint látom a várakozásoknak megfelelő Lucullusi lakomát csaptatok. Nikivel megnéztük az összes képet, én persze percenként kérdeztem, hogy ő kicsoda, ja és ő ki, izé őt hogy is hívják? Most azért már nagyjából képben vagyok, hogy ki kicsoda :)

Az elmúlt napokban leírt ungabunga okfejtések nagyon tetszettek, olvasásuk közben teljesen el is pirultam. Ez ügyben én személy szerint inkább nem nyilatkoznék, mert mostanában már nagyon hideg van kint éjszaka a teraszon, és én ugyebár nem szeretnék ott aludni Niki féktelen haragja miatt...

No, mára ennyi, legyetek jók, mindenkinek sok locsolót, aaakarom mondani sok Mikulás virgácsot! :)

Üdv:
Feri

(Ki az abszolút naív kismama? - Aki a szülőszobában kinyittatja az ablakot, hogy be tudjon repülni a gólya) bocsi :lol:
feri (mni)

Feri!!!!!!
Te annyira hülye vagy, hogy köztünk a helyed!!! :wink:

Jöhet az ungabunga hozzászólás, ha Niki kirakna, hozzám jöhetsz (ha le tudsz mászni a teraszkorláton), párom éjszakás :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .
De azért jelzem, csöbörből vödörbe.. A Niki legalább szép is hozzá....
Vallomás: Szerelmes vagyok a folytatásosodba!

Kép
Kép

mpatr

Feri, :lol: :oops: , látom azért Nikinek sincs könnyű dolga veled :wink:! Asszem jobb lesz, ha távol tartom a párom a fórumtól, mert olyan jól szórakozna, hogy nem tudnám elhesegetni :lol: . Várjuk a folytatást!

Köszönöm a gratulációkat! Eddig azt mondták kétszer is, hogy inkább lány, de csak azért, mert felhúzta a lábát, és alulról inkább lányosnak tűnt, de csak olyan 60-40-re tippelték. Tegnap viszont megmutatta, hogy mit dugdos a lábai közt :), a doki mutogatta ugyan nekem az alkatrészeket, de én nem sokat tudtam belőle kivenni :D , mindenesetre azt mondta, hogy 100%, hogy lány, ebből már tuti nem fog kinőni fütyi! :)

Elegem van, a lakás miatt hitelügyintézünk, és most persze kiderült, hogy ja, azt nem is úgy kell, nem is akkor és egyébként is nem is így értették, és egyébként is... :evil: Még szerencse, hogy a párom munkahelye :roll: a bank, így legalább tudjuk, hogy kit kell keresni, hogy mégis úgy legyen. Szegény gyereket egy órára beültettem kockásfülű nyulat nézni, pedig ezt sosem szoktam, hogy tudjak reklamáló levelet írni. Csak egyszer legyen már végre ennek az egésznek, és csinálják meg a kérót, ezerszer meggondolom majd, mielőtt megint belevágok hasonlóba :x .

Kép

Kép
mzx

Egyébként a munkahelyi mikucsomag egy nagy szívás :evil:, tele van ehetetlen műizével. Semmi Milka csoki, vagy valami felismerhető állagú cucc, sőt semmi olyan (néhány szem zselés szaloncukor kivételével :roll: ). amit valaha láttam volna az édességes polcon a boltban. Az egyetlen jópofa benne egy ilyen világítós party-csövecske. Tudjátok, amit meg kell törni, és akkor neonszerűen világít egy ideig.

Biztos összeszövetkeztek, hogy semmi ehető ne legyen benne, hogy ne hízzak el nagyon :x .

Kép

Kép
mzx

mzx :lol: :lol: :lol: :lol:
megszívtad ezt az édességezést!! Ettél volna tegnap több Rákóczit! Ugyeugye?? :D

Az építkezés és hitelügyintézés szavaktól nekem már Pavlovi reflexeim vannak. Megtelik a szám nyállal, és ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy azonnal leköpjek valakit :oops:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok Ti csodaszép kismamák!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak ámultam és bámultam nagyon jók a képek, olyan aranyosak vagytok rajta!!!!!!!!!!!!
Mni!Hogy neked mekkora pocid és cicid lett!!!!!! :oops:
A múltkori kirándulós képeken még nem volt ekkora!!!!!!!
Pumperka!
Neked is szép nagy pocid van!!!!!!
És hogy mennyire tündéri kislányod van!!!!!!!!!!!!
Mikor ilyen gyönyörű kislányokat látok, akkor mindig az jut eszembe, hogy nekem miért nem ad a jó Isten!
De nem baj! Talán majd egyszer még valaha!!!!!!!!!
[b]Melinda!

Nagyon örülök, hogy sikerült jó orvost találnod!!!!!!!!!!!!
Most akkor egy kicsit megnyugottál!!!!!!! :D

Minden Talis Kismaminak Gratulálok!!!!!!!!!!! Nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!!!
Vendég

Pati, elhiszem, mi is megjártuk már az előző lakásnál is a hitellel. Most viszont használt a reklamálólevél, rájöttek, hogy ja, bocsi, mégis minden oké, csak nem nézték át alaposan a hitelaktánkat. Csókoltatom a felmenőiket! :evil:

Igen, kellett volna csomagolni abból a sütiből! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Mni, köszi a képeket! Én személy szerint jobban mutatnék rajta, ha a fejemet lehagytad volna, mert olyan györnyörű tokát képeztem magamnak, hogy rossz nézni!!! :shock:

Köszike a poci-dícséreteket! Szerintem már nem is enyém a legkisebb! :lol:

Mzx, gratula a kislányhoz! Akkor te is vegyes-gyerekes anyuka leszel! :lol:

Pumperka, tényleg nagyon szép a kislányod!

Melinda, örülök, hogy sikerült jó dokit találnod! Egyébként korábbi álláspontommal ellentétben már nekem is van orvosom. Mivel már másodszor futottam össze ambuláns orvosként azzal a dokival, akinél szültem, megkérdeztem, elvállalna-e. Szóval igen. De fizetni nem vagyok hajlandó továbbra sem, esetleg majd a szülés után, ha minden úgy alakul.

Tegnap este, miután férjem fájó csontokkal hazajött az önvédelmi oktatásról, volt olyan szíves, és rajtam mutatta be, hogy mit tanult. :roll: :roll: :roll: Hát nem mondanám, hogy osztoztam a lelkesedésében! :shock: :D
Vendég

Tegnap mondtam, hogy felteszek egy babakocsis linket. Amikor én vettem az enyémet, akkor tök jó áraik voltak, most nem néztem. Elég alapos leírásaik vannak a termékek nagy részéről.

http://babakocsi.uw.hu/

Ezen kívül ráakadtam két fórumra, amik bécsi babacucc-vásárláshoz adnak tippeket:

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?fo ... tep=0&bw=1
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &na_order=

Kép

Kép
mzx

Jó akció van a Babyone-ban:
http://www.babyone.at/index.html

Kép

Kép
mzx

sziasztok,
tök jók a talis képek, mindenki nagyon jól néz ki.
Niki, milyen hegyes a hasad! legalábbis így képen, pedig azt fiúknál szokták mondani, nem?
Eszterxx, te meg teljesen slanknak nézel ki a képen, pláne nem értem a folyamatos súly csesztetésed
Hasméretek - Kiszsazsu úgy látom még mindig nem tartozol a hatalmas pockúakhoz (láttam, hogy csak kidugtad! :), de már kis helyes, Pepikének meg nem is tűnik sokkal nagyobbnak így képen mint a múltkor, persze élőben lehet, hogy más volt
Évi, milyen gyönyörű mézeskalácsot tudsz csinálni. tök jó, hogy megvan a recept, kár, hogy ez én kézügyességemmel az életben nem pingálok rá ilyeneket.

Mzx, gratulálok a kislányhoz! van már nevetek?
ahogy említetted a lakáshitelt, beleborzongtam a gondolatba is ami mi is végigzongoráztunk tavasszal...

Feri, ismét nagyon regényes lett a beszámoló, igazán jól szórakozom én is rajta. teljesen igazad van az esti 4Dben! nekem is mindig akkor a legugrálósabb Eszterke. de azért látni Lilla bájos pofiját mégha nehezen is kivehető kicsit.
kocsi ügyben én (még jó!) támogatom Nikit! :) különben is talán nem is csak egy gyereket akartok és akkor már szinte feleződik a költség (én ezzel szoktam otthon érvelni) ... hm, biztos meggyőztelek mi?

majd küldök képet ám a berendezett szobáról, bár egyelőre még Marcipán macskánk magának érzi és a kempingszékével együtt (az a kedvenc alvóhelye) még nem sikerült kitelepítenünk. szerintem nem is sikerül márciusig ahogy elnézem.

a vércukrot végül levettek hétfőn 10.02kor - én voltam az utolsó, de tegnap reggel f9től du. f6ig egy véget nem érő megbeszélésen ültem így még fel sem tudtam hívni, hogy mi lett az eredményt, ma meg nem volt nála, csak holnap tudom meg

Niki akkor a Kútvölgyis szülésfelkészítőket majd januárban ok?

KépKép
judit18

Még egy hasznos oldal, ami az autósülések töréstesztjéről szól:

2007-es teszt
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... ID=130822#

2003-2006-os tesztek:

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... eID=147654

Mind a kettőn a vastag "Tabelle " szóra kell kattintani.

Kép

Kép
mzx

[quote="judit18"]H írta:judit18asméretek - Kiszsazsu úgy látom még mindig nem tartozol a hatalmas pockúakhoz (láttam, hogy csak kidugtad! :), de már kis helyes

Jól láttad :oops: , de vétlen vagyok, mert külön felszólításra nyomtam ki, ha jól emlékszem Patti kérésére! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?