Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Huh Barbi, ezek megint nem hangzanak valami jól Mártiékkal kapcsolatban. Hihetetlen, mennyire el tud húzódni egy ilyen betegség... :( Remélem, erre a beavatkozásra nem lesz szükség.

Edith, boldog névnapot a pocaklakó Borókának!
és Barbara, neked is!!!

Edit, jól hangzik ez a házhoz pónin jövő Mikulás! Allergiát sajnálom, de legalább tudod, hogy miket kerüljetek el... Erre egyébként a háziorvos adott beutalót? És jól emlékszem, Virágnál is megcsináltattátok?
Szegény Samun most megint kijöttek a csalánkiütések a testén (pontosabban a hátán és a mellkasán), és nem tudom, mitől. Már 3-4 napja pöttyös a gyerek. Nem viszket neki, meg múlnak is, de minden nap van 1-2 újabb pötty. Szerintem a kakaó (mostanában - Mikulás kapcsán - betolt néhány csokit, amit nem szokott), de persze nem lehetek benne biztos. Ja, és a mi gyerekdokink azt mondta, h 4-5 éves kor alatt nagyon megbizhatatlan eredményt hoz egy allergiavizsgálat, szóval ő nem javasolta. Inkább figyeljem a gyereket, és kerüljem a gyanús dolgokat. Hát köszi.

Barbi, én sajnos szintén nem tudok "beszélgetős" Mikulásról.
Nálunk a munkahelyem rendezett ilyet, most vasárnap délelőtt voltunk Mikulásünnepségen, meg a bölcsiben is lesz pénteken. Azért meg kell állapítanom, Samu még kicsi ehhez, pedig tök jó kis programok voltak:
- bábszínház (Futrinka utca) - no, ez kb 10 percig kötötte le, addig lelkesen tapsolt a többi gyerekkel, meg kacagott, de a párbeszédes részeken látványosan unatkozni kezdett.
- szerencsére volt játszóház (matricafestéssel, gyünygfűzéssel, papírhajtogatással, stb), itt viszont egész jól bejött a sógyurma: mindenféle sablonokkal gyártotta a gyurmafigurákat és gyöngyöket szúrkodott bele :)
- a télapótól nem ijedt meg, bár szerintem nem is nagyon értette, mi a fenének csoportosul az a sok gyerek egy piros ruhás alak körül. Nem nagyon izgatta a dolog :) A gyerkők sorbaálltak, előadták a verset / dalt, aztán volt az édességosztás - no, erre már felkapta a fejét, és szerzett egy nápolyit :) ja és cserébe odaadta a mikulásnak a sógyurmából készített fenyőt, amit addig a kezében szorongatott. Azt hittem, megzabálom :)

Ibolya, jó az új avatarod!
Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ibolya, Évi, köszönöm! :P

Ibolya, köszi elolvastam ezt a nagykarácsonyi sztorit, nem kicsit kiakadtam. Mondjuk nem mentünk volna, de így meg már azért sem.
Vasárnap bent voltunk a Pólusban az Istvánnal. Sétált egy Mikulás egy krampusszal, de a gyerekeket figyelmen kívül hagyta, láthatóan ők jól eldumcsiztak, a picik meg tátott szájjal bámulták. De hogy odamenjen hozzájuk vagy valami, az eszébe sem jutott. Hát akkor mi a francnak van ott???
Na, ilyet nem szeretnék.

Évi, én is gondolkoztam, hogy az Ádámot még nem igazán fogja izgatni, ki ez a piros ruhás valaki, akitől mindenki elájul. Talán már jövőre, de azért szeretném bemutatni a Mikinek. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Hát nem a legjobb hírek Szonjáról. Van esélye, hogy a Mikulást otthon töltheti a Drága kiscsillag?Megszakad a szívem, ha rá gondolok.

Évi!

Tényleg korán nincs értelme allergiavizsgálatot csinálni, mert nem megbízható. Virágnál muszály volt a nyári bőrelváltozás miatt, nagyon durván nézett ki mindene. Barnus 4,5 éves, nála már korrektebb az eredmény. Virágnál hihetetennek tartottam a szarvasmarha felhám allergiát, de lám mivel Barnusnak is az van, így Virágnál elhiszem most már. Lásd Ő is kicsi még, mégis kimutatta a teszt. Még mindig jobb, mint a lisztérzékenység vagy banán-csokoládé stb. Azért azok drasztikus megvonások. Tejet eddig sem ivott Barnus, nem volt kedvence a joghurt sem. Palacsintát tudok csinálni szódával is tej helyett, így ezt sem fogja észrevenni. Marhahúst keveset eszünk, majd eszik helyette csirkét, sertést, halat.

Bírom, mikor közli az orvos, hogy figyeljed a gyereket a gyanús ételeket illetően. Csak a reakciók, főleg a bőr nem azonnal jelentkezik. Több nap is eltelik, mire meglátod a pöttyöket.Sőt hiába szünteted be azonnal a gyanús kaját, még több fog jönni rajta. Szóval nagyon-nagyon nehezen lehet kiszűrni az allergiát kiváltó tényezőt, pláne ha még vizsgálatot sem csinálnak. Nálunk a háziorvos ad beutalót a kórházba és a gyerekosztály főrvosa dönt a vizsgálandó panelekről. Szerencsére Ő a családunk barátja.


Irány a vasalódeszka.


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 

 
 

Sziasztok!

Várom nagyon a jó híreket Mártiékról! Most már jönnek gyorsan, remélem.

Barbi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Nálunk itt a faluban lesz mikulásünnepség, tervezzük, hogy arra elmegyünk a gyerekekkel. Előtte elvileg a Miku bácsi végig is jön a falun, azt nem tudom, hogy be is jön-e, vagy meg kell lesni.
Egy barátunk jön beöltözve, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. A gyerekek simán képesek üvölteni nem beöltözött emberektől is, van, akit nem bírnak annyira. :roll: Ráadásul meggyőződésem, hogy fel fogják ismerni. Nagyon sokat látják és imádják, ő a legjobb barátunk, még papucsa is van nálunk, annyit van itt. :oops: Direkt kértem, hogy minimum gumicsizmában jöjjön, mert nagyon tudják a kismanók, hogy mi kié. Karcsi ruhatárát is nyomják, meg a miénket is, napjában többször meg kell hallgatnom a cipősszekrény előtt állva, hogy ez Apáé, ez Anyáé, ez Karcsié, stb... Teregetni, vasalni is csak úgy lehet, hogy közben felvilágosítanak, kinek a ruhája van éppen a kezemben. Az a vicces, hogy a számukra kölcsön kapott ruhákról is nyomják, hogy az a Dórié. Szóval, kíváncsian várjuk dec. 6-át, mert egyébként meg visongva imádják a Mikulást mesekönyvben, az ablakukra ragasztott matricákon, és a séták alkalmával látott "létrán felmászó egyedeket".

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Andi, ugyanígy szajkózza Kriszta is, hoyg melyik cucc kié. :D

Ha valaki benéz most, adjatok nekem tanácsot: Kriszta ma még nem aludt, pedig már fél 5 van, hullafáradt, látszik is rajta, de még mindig nem alszik. :shock: :roll: Még altassam "délre" szerintetek vagy inkább feküdjön le korábban estére és addig még próbáljuk kihúzni valahogy?

Azért vagyok ilyen tanácstalan, mert ilyen még nem volt. :roll: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, megoldódott már. Elaludt... MAjd felébresztem egy óra múlva, mert ha nem éjszakáig fog kukorékolni. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith, én is azt akartam javasolni, hogy hagy aludjon egy órácskát és legfeljebb felébreszted. Hogyhogy nem aludt? Program volt vagy nem volt álmos?

KépKép
kgiulia
 
 


Segítség! Az István vett az Ádámnak egy Mikulást, ami egy rocky számot énekel és táncol rá. De már fél órája ezt hallgatjuk, elvenni nem lehet tőle mert nagyon tetszik neki viszont már a hajam hullik. Remélem nem valami extra sokáig tartó elem van benne, mert megőrülök! :?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, füldugó?:wink:
Viccet félretéve, ha elaludt este jól dugd el, nehogy holnap újra kezdje. :roll:
(Aztán valamelyik nap hagyd otthon Ádámot Istvánnal és az éneklő Mikivel egy pár órára. :twisted: )

KépKép
zsuzsi78
 
 


Edith, én ilyenkor inkább előbb fürdetek.
Bár attól függ mennyi idő van még az esti alvásig, mert mi fél 9-kor fürdetünk, 6-kor még lazán leteszem aludni, ha álmos. Persze 7-kor már fel is keltem, de legtöbbször ettől még zizibb lesz.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Barbikam!!!!En is nagyon boldog nevnapot kivanok!!!!! :D :D :D :D
rillisz
 
 


Ja,es szerintem Istvannak nincs is szuksege Adamra a Mikulashoz,szerintem eleg ha csak egyszeruen Istvant hagyod egy kicsit az eneklo Mikivel kettesben :lol:

Nem ertem Martiekat miert kell folyton ijesztgetni...Mostmar rendbe kell jonnie Szonikanak!!!!Ma meg nem beszeltem Veluk,mindjart fel is hivom Oket es remelem csupa jo hirt hallok...Olyan jo lenne mar...
rillisz
 
 


Zsuzsi,6-kor még leteszed aludni :oops: ?Nekem,ha akkor 1 órát alszik éjfél elött tuti nem tudnám letenni aludni.

Edilth,én is azt javasoltam volna,hogy próbáld letenni még aludni.Viszont én ilyenkor 1 óránál tovább nem hagyom aludni,pedig tudom,hogy ébredés után nagyon zizi szokott lenni,de inkább eljátszok vele 2 órát,csak ne éjfélig legyen fent.Ilyen esetben én előrébb hozom a fürdést egy fél órával,de nem többel,mert ha meg nagyon sokkal korábban fektetek annak csak én iszom meg a levét a kora reggeli ébredéssel./vagy a hajnali 1-től 3-ig tartó fentléttel :roll: /.
És volt valami oka annak,hogy nem aludt ebéd után a kiscsajszi?

Barbi,mi is kaptunk valamelyik évben egy hasonló mikulást-ha kinai :oops: ,akkor elég hamar kimerül az elem,de azért az is 2-3 nap lehet.Mi azt csináltuk,hogy a hangszóró elé tettünk papírt,igy sokkal csendesebb lett.Az eldugást én nem tudtam megvalósítani,mert ébredés után egyből kereste az Encsi.

Andi,nagyon örülök,hogy irtál magatokról is egy kicsit.Jöhetnél egy picit gyakrabban :oops: .

Mártiékról nincsenek ujabb hirek?

Azt még nem is meséltem nektek,hogy szombaton cirkuszban voltunk,és a Gergő az első órát tátott szájjal bámulta végig.Minden érdekelte,a fények,a zene,a produkció,nem győzőtt mutogatni nekünk,hogy mi tetszik neki,ha a közönség tapsolt,akkor ő is.Aztán jött a szünet és mivel kimentünk-gondoltam egy kis séta jót tesz neki- utána már nem akart annyira maradni a helyén / de ekkor jött a nasi :oops: ,igy megoldódott ez is/.Az előadás után jött a Mikulás bácsi /cégem szervezte/,hozott mindenkinek csomagot,volt kakaó és fincsi perec.A Gergőt nem lehetett visszatartani,annyira akart menni a télapóhoz mikor hivta a gyerekeket énekelni.Nagyon csodálkoztam is a fiamon,mert ő alapjában fél az idegenektől,sőt néha nem csak az idegenektől.Ja,és végezetül megivott egy egész pohár kakaót,és azóta itthon is állandóan mondja,hogy "kaka"hogy azt akar inni.

mennem kell,a 2 lurkó nem bir magával :twisted: -ölik egymást
bibolya
 
 


Most beszeltem Martival,azert szerintem kicsit jobb a helyzet.Szoninak sokkal jobb kedve van,igaz 38,3 -ra felment a laza napkozben,de csak tobb ora utan es ma nem kapott lazcsillapitot.Eddig ugye lazcsillapitoval volt idonkent meg magasabb laza is.Zsombi edesen kurjongatott mellette :D Ugyhogy remelem ez mar tenyleg a gyogyulast jelenti,mert talan ha egy gyereknek jobb a kozerzete,az egy jo jel.Igaz?

Viditaskent egy rovid tortenet egy baratunk 5 eves kisfiarol...
A gyerekeknek az oviban le kellett rajzolniuk sajatmagukat.A kissrac egy turos taskat is rajzolt a pocakjaba... :lol: Azt mondta hogy O enelkul el sem tudja kepzelni magat...Olyan edes,nem?

Edith!!!
Mutyurket helyettem is simizd meg nevnapja alkalmabol!!! :D
rillisz
 
 


Andi, Iza, Nektek is köszönöm. :P

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Úgy is lett. Aludt 1 órát és 10 percet, majd ébresztettem. Igazából nem volt gond vele utána, bár annyira álmos volt, amikor felvettük. :) Most még ébren van de most várjuk IStvánt, ezért nem fektetem le még, érkeznie kell bármelyik pillanatban a kétnapos kiszállásról.
Egyszerűen nem aludt el délben. Pedig látszott rajta, hoyg álmos. CSak dumálgatott állandóan. Utána meg muszáj volt öltöztetnem, mert megígértem a húgomnak, hoyg elmegyek vele kabátot venni és már ott volt az idő. És aztán, amikor hazajöttünk, elaludt. NA, de végülis jól sült el minden. :)

Iza, örülök, hyog javulás-híreket adtál. :) Annyira drukkolok továbbra is Mártiéknak!!!
Már meg is simiztem Borókát! :D És tényleg nagyon édes a történet a gyerkőcről! :)

Ibolya, jó kis program lehetett az a cirkusz. Itt is volt nemrég, de nem mertünk még elmenni Krisztával, bár lehet, hyog élvezte volna ő is. Majd tavasszal, ha ismét lesz. :)
Kriszta még sosem evett kakaót vagy csokit. :roll: Múltkor vettem fehér-barna csokikrémet (mogyorókrémet) palacsintába és a fehér részből adtam egy kanálkával neki, azt mondta rá: palcsitta. :lol: :lol: :lol:
A tesóm ma meg szinte megitatta Sprite-tal. :roll: Vettem magamnak egy dobozzal, ő meg azt hitte Krisztának vettem :roll: .

Amúgy nálunk holnap jön a Mikulás, itt mindig 5-én este jár. Már alig várom, hogy lássam Kriszta reakcióját. Azért kíváncsi vagyok, hoyg mit fog szólni, mert ő is nagyon lelkes, ha paíron vagy az ablakon meglát egyet! :D

NA, akkor teszek egy pocakos képet. Múlt héten készült, 36 hetesen. (Amúgy ma már 37 hetes vagyok, csak a Lilipie egy ideje szerdára tolta a hétkerekítést. :roll: )
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith, szép kis pocak, monthatom. És te nagyon csinos vagy.
Ma barangoltam az iwiw-en, és láttam rólad egy olyan bájos képet! Nagyon tetszett!
Az Ádámmal is volt már, hogy az istennek sem akart elaludni délben. A rekord fél óra alvás egész nap. Igaz, a nap végére már a hajunkat téptük tőle, fáradt volt és tiszta zakkant.
Szerintem is jó, ha még 5-kor lenyomod 1 órára. 6-kor már nem célszerű, mert akkor húzd ki az időt 7-ig, (valahogy) és 7-kor gyorsan fürdés és szunya. Legalábbis nálunk ez jó volt.

Ibolya, jó lehetett, hogy a Gerinek így tetszett a cirkusz. Én elképzelni sem tudom, hogy az Ádám akár 1/4 órát is egyhelyben ülne!

A Miki kérdés megoldódott. Annyira tetszett neki, hogy táncizik a Mikulás, hogy el sem engedte, csak vitte mindenhova magával és ő is táncolt hozzá. Aztán egyszer csak valami elromlott, a Miki nem táncol többet.
Amíg vacsiztunk addig elraktam, azóta sem vettem elő. És bár az István vette, a végén már ő könyörgött, hogy valahogy vegyem el az Ádámtól mert szétmegy a feje. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy szerintem soha többé nem vesz ilyet. :wink: (bár este megkérdezte, hogy volt ilyen miki 1 m-es is. megvegye? :? )

De most elgondolkoztam rendesen, mert csupa olyan játékot vettem az Ádámnak névnapjára, karácsonyra ami zenél. Egy gyerek tv-t, zenél. Egy mesélő könyvet, énekel. Egy hangszer készletet, zenél. Lehet, hogy tök hülyeséget csináltam és hamarosan a Lipóton leszünk? :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt!

Gyorsan bejelentkeztem, mert Kriszta bármelyik percben kelhet, nekem meg "csomó" munkám van. Kipakoltam a fagyasztót, hoyg leolvasszam és kiszedjek belőle minden fölösleges dolgot, mert ma hozzák a következő adag húst (ezúttal borjúhús) és nincs ahová elpakolnom 15-20 kilót! NA, most aztán egy időre tényleg el leszünk látva hússal! :roll:
Azonkívül csak matricázom ma, ami még munkának minősíthető. Délután már Mikulásozunk. :D

Barbi, most, hoyg írod, miket vettél Ádámnak, rájöttem, hogy én egyetlen zenélős játékot vettem, egy gitárt. De vettem sípolós autókat (gumiból vannak, fürdéshez, a kacsákat és a meglévő játékokat nagyon unja már). Azonkívül főzőcskeszettet vettem még, fa-építőkockákat meg valami kutyust és elefántot, aminél, ha meghúzol egy cérnát elindul és villog. Ezeket anyóstól és sógornőméktől kapja karácsonyra. A tesómék babát vesznek neki, olyan csecsemőszerű babát (ez az én kérésem, hoyg ne Barbie-féle legyen - na jó, na, ha rád hasonlítana, elfogadnám :wink: :P ) Édesanyáméktól meg kisszéket kértem neki a ruhák mellett.

Most Mikulásra tőlünk mágneses rajztáblát kap és azt, amit szombaton vettünk (plasztik építőkorongok vagy mik :roll: ), a szüleimtől egy nagyon édes plüssmacit (ebbe is én szerettem bele, pedig nem vagyok oda a plüssökért, de ez olyan puha és olyan édes), a húgomtól pedig leporellokönyveket kap, ezúttal egy állatos, 4 darabos szériát vettünk.
Tegnap találtam pecsételőszettet is, de azt egyelőre elteszem, mert nem szeretném, hoyg mindenütt összepecsételje a lakást. De eddig nem láttam, olcsó is volt, gondoltam, szülinapjára majd jó lesz! :)
NA, elég sok időt hagy a csajszim! :)
JA, milyen aranyos képet láttál te rólam az iwiw-en? :shock: :roll:

Remélem, Márti ma még jobb hírekkel szolgál! :) Remélem, már hőemelkedése sem lesz Szoninak. De különben már az is elég jó hír volt, hoyg lázcsillapító nélkül volt tegnap! :)

Többiek is írjatok!

JAj, Andi, még tegnap akartam íni, hoyg vigyázzatok, a srác, aki Mikulás lesz nehogy elfelejtsen KESZTYŰT húzni, mert lelepleződhet! Anno így derült ki előttem, hoyg a szomszéd bácsi a Mikulás. Az egyik ujjából hiányzott egy kicsi és így felismertem. :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Hírek a Mártiékról:
az egyik doki azt mondta, valószínűleg becsövezik, mert foltokban visszajött a víz. És másik antibigyót kap.
A másik doki ezzel szemben azt mondta, hogy nem kell még becsövezni, és marad az antibiotikum.
Mert hogy romlás nincs, de javulás sem igen, ők már rohamosabb javulást várnának.
És mára elkezdett folyni a Szonó orra. Olyan víz szerű, de most még ez is.
Szegénykém, ma sokat sírdogált, hogy haza akar menni.

Nem tudom meddig tarthat ez még, mert hajnalban megint hőemelkedése volt.
Én nem értem, a 21. században egy tüdőgyulladással ennyit vesződnek? Jó, tudom, hogy ezt a Pneumococcus okozza, de ha van már ellene oltás, akkor gyógyszer, amivel meggyógyítják nincs?! Illetve csak kisérletezni tudnak? :x

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Én sem értem, miért nem javul a Szoni állapota!!!! Meg az is "jó", hogy minden orvos mást mond. És akkor most mi van? Kinek higgyen az ember. Miért nem hívnak össze konzíliumot vagy valami specialistát aki már találkozott ilyennel, hogy ennyire nem javul a gyerek. Miért szaroznak ennyit? Nem hiszem el, hogy tehetetlenek! Ez "csak" tüdőgyulladás, abból manapság fel szokás gyógyulni. Nem érzem hogy MINDENT bevetnének!

KépKép
kgiulia
 
 


Jaja, amikor kérdeztem a Mártitól, hogy most akkor az egyik ezt mondta a másik azt? azt felelte, hogy így szokták.
Múlt hét hétfő óta bent vannak, és még mindig nem gyógyult meg, de nincs is javulás.

Abban bízom amit az Andi is írt, hogy egyik percről a másikra egyszer csak már nem lázas és jól van. De mikor? Egyenlőre múlnak a napok és minden nap egyforma, beteges.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Nincsenek ujabb hirek Mártiékról?

Edith,első gyereknél én is meg tudtam csinálni,hogy 2 éves koráig nem kapott kakaót,nem evett csokit,cukorkával csak az oviban ismerkedett,de 2.gyereknél ezt már nem nagyon lehet.Főleg egy ilyen hisztis kölökkel,mint amilyen a Gergő.Hisz látja nap mint nap,hogy a nővére kakaót,tejeskávét iszik,sőt tejszinhabot tesz a tetejére,és ő mindent meg akar kóstolni.A mikulás csomagban amit a cégtől kaptunk szombaton volt pez cukorka,na arra azt mondtam,hogy csak sunyítva,laposkuszásban eheti,mert abból még tényleg nem akarok adni neki.De hamarosan te is beállsz a 2.gyerekesek táborába :lol: ,azt majd 1- 1 1/2 év mulva te is tapasztalod amiről most irtam.A Gergő nyáron napokig verte a nyálát,hogy szénsavas vizet akar inni /én nyáron csak ezt iszok/ ,mikor ugy döntöttem,hogy megengedem neki akkor az 1 korty után már nem kellett neki-mutatta,hogy csípi a száját :lol: .
Szép kis pocak,mondhatom,ahogy igy elnézlek,csak egy nagy hordót cipelsz,szerintem nem is igazán hiztál csak a pocidra.
Hogy állnak a husikák?Szépen sorakoznak már a fagyasztó elött?
Matricákról nincs kedved csinálni képeket?Kiváncsi lennék rájuk.

[quote="b_barbie"] írta:b_barbieÉn elképzelni sem tudom, hogy az Ádám akár 1/4 órát is egyhelyben ülne!

én sem gondoltam volna a Gergőről,azt hittem,hogy majd rójuk a köröket kint a folyosón :roll: .Pozitívan csalódtam a fiamban :lol: .
Én ilyen zenélő dolgokat pont ezért nem veszek,egyszerűen nem birom elviselni / a párom sem/,hogy órákig,/mit órákig már percekig sem / egyfolytában ugyanazt halljam teljes hangerővel.Nálunk a nagyszülők borzolják ezzel az idegeinket :twisted: .
bibolya
 
 


Kicsit hazaugrottam.
Szóval ha belázasodik akkor kap másik AB-t is, a víz nem visszajött csak amik foltokban vannak azokat gondolom nem tudták hétfőn leszívni.
Ma voltunk az Iza egyik ismerősénél, jól feltöltött energiával, így már mindjárt más!!!!
Barbikám nagyon boldogot!!!!! :wink:
Iza!!!Neked meg holnapra sok boldog szülinapot, most nem keresgetek képeket, rohanok rámolni meg tusolni!!!!
Puszi mindenkinek!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,örülök,hogy kaptál egy kis ++++++++++++++ energiát.
Remélem most már nem kell sokáig élveznetek a korház légkörét.
Sok-sok puszi,jó lenne már látni az alagút végén a fényeket :oops: .
bibolya
 
 


CSak néhány szó erejéig jöttem...

Sajnálom, hoyg ennyire "jártasok" a dokik az ügyben. :roll: :evil: Tényleg, ideje lenne gyógyulnia már kicsi SZoninak! Nagyon felháborító az ilyesmi! :evil: :evil: :evil:

Ibolya, igazad van a kakaó-csoki-ügyben, végülis én ebbe bele sem gondoltam. :roll:
Hát igen, ha felöltözve vagyok, úgy látszik, hoyg "csak" a pocakom van. Amúgy meg a pocin kívül még 18-20 kiló plusz. :shock: :shock: :shock: Komolyan, múltkor 80-at mutatott a mérleg, és kb. 62-ről indultam. Leginkább farra, combra és derékra rakódott. De majd úgyis leadom! :wink:
Matricákról csinéltam néhány képet, de a legutolsókról elfelejtettem és már el is vitték őket, ugyanis szereztem ezekkel egy kis plusz pénzt. :wink: Ne nézzetek hülyének, de olyan jól esett ez a kis mellékkereset! :)
A hús fele a fagyasztóban (csontos része), a többit majd holnap szépően felszabdalom és ráírva rendeltetésüket a zacskókra, azt is eltűntetem. Ami eddig készen van, nem az én érdemem, hanem néném és bátyám, akiktől vettük, ők szabdalták-darabolták fel.

Holnap beszámolok a Mikulásozásról is és képeket is mutatok. :) Jaj, Kriszta annyira aranyos volt, nem félt a Mikibától, de azért állandóan résen volt! :wink:
Majd holnap írok... :)
Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Drága Iza, nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Neked!

Ma hajnalban már csak hőemelkedése volt a Szonónak! Most mennek uh-ra, majd írok, hogy mi az eredmény.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Iza, nagyon sok boldogságot kívánunk neked születésnapod alkalmából!!!!

KépKép
kgiulia
 
 


Iza!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Kép

Mindannyiótoknak boldog Mikulást!
Kép

Szonónak pedig küldök egy külön bejáratú Miki bácsit, hogy minél előbb meggyógyuljon és otthon lehessen!!!
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbikám!

Nincs még eredménye az UH-nak? Drága kicsi Szonja! Hát a Mikulást nem így képzeltem Neki!

IZA!

Nagyon boldog szülinapot Neked!


Minden kismanónak boldog Mikulás napot!

Ma volt a Mikulás az oviban. Kisfiam annyira csinos volt reggel, apja majdnem elájult az új ünneplő ruhájától. Olyan izgatott volt, csak csevegett és ugrált össze-vissza. Kíváncsi vagyok, hogy sikerült. Virág is találkozott Mikulás apóval, de egyáltalán nem félt. Ma jön személyesen hozzánk a Mikulás bácsi, Barnus éneklésből már főpróbát tartott. Képeket csinálok majd.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Iza, Isten éltessen sokáig! :) Milyen szép napon születtél! :)

Barbi (vagy bárki) jelentkezzetek, ha már tudtok valamit Mártiékról!!!!

Nekem is vannak képeim, de most nem teszem fel őket.
Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Iza nagyon boldog születésnapot kívánok!

Szonónak továbbra is sok-sok gyógypuszit küldök, remélem most már napról napra jobban lesz.

És mindenkinek boldog Mikulást kívánok!!

Edith: nagyon csini vagy a képen, hihetetlen mindjárt szülsz. pedig olyan mintha tegnap jelentetted volna be, hogy babát vártok.

Nálunk kudarcba fulladt a tegnapi mikulásozás (betegségek, a fele társaság nem ért rá), de végül megtartották, én itthon vergődtem a migrénemmel. A Szandi végigüvöltötte, annyira megijedt. Pedig ez nem jellemző rá, talán ha én is ott vagyok nem fél ennyire. :roll:
Na mindegy, jövőre már bizti örülni fog, mert azóta, ha meglát egy Mikulást tiszta lelkes. :wink:

Sajnos úgy néz ki megint benyalt valamit, most éppen fostizik, de nagyon keményen. :cry: (hétfőn hagytuk abba az AB-t, az alatt semmi baj nem volt, kedden este volt az első, ez lehet még utóhatás?)
Ma hívom a dokit, mert én így el se merek indulni vele sehova. Egyből kicsípi a fenekét és üvölt, ahogy tisztába teszem. Pedig kenem neki rendesen.
Ráadásul nem eszik, és inni se nagyon akar. Most alszik, délután megpróbálom pohárból itatni, hátha onnan jobban elfogadja. Nem szeretnék kiszáradással kórházba kerülni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi!

Hú, már megint egy fogacska? Ha Virágnak csípi a kaki a fenekét, én nem használok popsitörlőt,mert csíp nagyon. Ilyenkor kamillás langyos vízben lemosom és kenem vastagon.

Smecta por szokott még segíteni megszüntetni a hasmenést, és jó az Aloe activátor is.

Jobbulást Szandinak!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


MINDANNYIOTOKNAK NAGYON KOSZONOM A KOSZONTESEKET!!!NAGYON DRAGAK VAGYTOK!!!

Gyerkocoknek nagyon szep es ijedtsegmentes Mikulas napot kivanok!!! :lol:

Edith es Edit!!!Dobjatok fel a fotokat ,kerlek!!!

Zsuzsi!!!Remelem ez csak az antibiotikumtol van most Szandinak...
Mielobbi gyogyulast ha nem igy lenne,de talan holnapra mar el is mulik az egesz.

Andi!!!Mindig ugy orulok ha Te is irsz!!! :D

Martival tegnap este beszeltem utoljara,azota akkor ismet javult a helyzet...Jaj de jo!!!

Sok-sok puszi mindenkinek!!!!
rillisz
 
 


Iza,isten éltessen sokáig!!! Kép
bibolya
 
 


Az uh-n semmi változás, de a vérvétel eredménye már jobb!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsuzsi,lánykádnak jobbulást :oops: -a smecta por tényleg nagyon jó hasmenés ellen,de bűn rossz ize van keverd valami édes lötyibe hátha ugy nem érzi,és vegyél Normaflore-t,az ilyenkor nagyon jó.
bibolya
 
 


Na, csak az előbb itt ült az Ádám az ölemben és ennyit hagyott írni.

Szóval azért elindult valami javulás a Szonónál. Már nem volt ma lázas csak hőemelkedés és a vérképe is jobb.

Hozzánk meg ma 4-re jön a Mikulás. Anyósnak eszébe jutott tegnap este (egyem meg a szívét, miután végigtelefonáltam az egész várost :x ), hogy a szembenlakó pasi 5 éve szokott Mikulásnak öltözni. Úgyhogy ma 4-re jön. Fényképező bekészítve, a kamera csak azért nincs, mert az István dolgozik és úgysem tudok egyszerre kamerázni és fotózni.

Zsuzsi, nagyon sok gyógypuszit küldök a Szandinak. Mi a fene lehet már megint? Te adsz neki valami turbósító immunerősítőt?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Mindenkinek nagyon szép Mikulásnapot! Samuéknál is járt ma a bölcsiben Miki, kaptak a gyerekek kekszet, gyümölcsöt. A gondozónő mesélte, h egyik picur sem sír, de lefagytak rendesen :) Tátott szájjal bámulták a télapót, el sem vették a kapott apróságokat...
Ja, és kaptunk egy DVD-re kiírt videófelvételt a bölcsiben töltött egyik napjukról (kézmosás, játék, ebéd, alvás - borzasztó édesek a gyerkők rajta). Tök jó lett - Halász Jutka számokkal aláfestve.

Iza, neked nagyon boldog szülinapot kívánok!
Tényleg jó kis napon születtél!

Márti, nektek sok kitartást és most már tényleg mielőbb egészséget és gyors hazaérkezést!
Üdv,
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ja, és Zsuzsi, Szandinak is mielőbbi jobbulást!
Jókat írtak a többiek a lehetséges gyógymódokról (aktivátor, smecta, normaflore), és ráadásul az antibigyó szedésnek lehet ilyen hatása.
Most már tényleg lépek.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ibolya ,Evi!!!!Nektek is nagyon koszonom a kedves szavakat es Ibolya a kepet is!!! :D

Ne haragudjatok,most keptelen vagyok mar irni.Most fejeztuk be a probat,iszonyu sokat dolgoztam ma...hetfon ujabb koncert...

De vegig olvasgatok mindenkit es nagyon varom az ujabb,, Mikis''beszamolokat.
Remelem Szoni is egyre jobban van...

Sok puszi mindenkinek :D
rillisz
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a sok gyógypuszit, ide értek, délután már nem volt kaki. :D

Barbi: remélem nálatok jobban sült el a Mikulás, mint nálunk.
Képeket kérünk!!
De mindenkitől akinek van!!!

Köszi a híreket Mártiékról, továbbra is nagyon drukkolok, hogy most már csak jó híreket kapjunk.

Köszi a tippeket, a normafloret kapja tegnap óta, a smecta-val az a gondom, ha ez mégis valami vírus, akkor nem jobb lenne ha kijönne?
Mert ha kap valamit, ami megfogja, akkor a bent maradt kakival sokkal jobban szaporodik vagy ez nagy hülyeség :oops: ??

Edit köszi a tippet, akkor hanyagolom a popsitörlőt, a kamillával az a gondom, hogy eddig minden olyan terméktől amiben volt csupa vörös foltos lett. Most inkább nem tesztelem. :wink:

Az is lehet, hogy fogacska, csak még nem látszik, folyton matat a szájában. Bár ahhoz túl jók az éjszakáink (tuti most kiabálom el :roll: ).
Viszont most este alig bírtuk lenyomni, nem tudom mi volt a baj, ilyet már nagyon régen csinált, ahogy betettük az ágyba üvöltött. :shock: Pedig olyan fáradt volt, hogy menni se volt ereje, csak esett kelt.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Először is mindenkinek kellemes mikulást kívánunk!

Zsuzsi, KAMILLATEA! Tudod én vagyok az aki mindenre ezt javasolja, de az valóban sokrétű. A legtermészetesebb antibiotikum, fertőtlenítő. Remélem azóta sem volt fostika. Gyógymanók részemről is postázva!

KépKép
kgiulia
 
 


Jó reggelt!

A Szonónak hajnalban megint láza volt. Egyenlőre mást nem tudok, ha lesz hír írok.

Volt nálunk tegnap a Miki. Az Ádám először örült neki, majd nem is foglalkozott vele. Mikor a puttonyból előkerültek az ajándékok, akkor rohant oda, hogy mit kap, amit a Mikulás adott neki azt meg horda nekem, majd visszarohant a Mikihez. De nem mondhatnám, hogy nagyon izgatta a dolog, ennyi erővel akár a húsvéti nyúl is jöhetett volna.
Viszont a Susy úgy félt tőle, hogy még be is pisilt ijedtében. Morgott rá, szegény nagyon megijedt. Úgyhogy ki kellett csuknom amíg itt volt a Mikulás, nehogy ijedtében megegye.
Fotóztam is, majd alvás időben megmutatom.

Edit, Barnus mit szólt az oviban a Mikihez? És Virág?
Andi, nálatok mi volt? Elment az utcában a Miki? Gyerekek látták? Reakció?

Julcsikám, ti voltatok valahol Mikizni?

Na, most nem sorolok fel mindenkit, természetesen mindenki érdekel.

Szandinak továbbra is mennek a gyógypuszik, de remélem azóta sem volt hasmenés.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Azt mondta a Márti, hogy megkérdezte a dokicsajt, mikor jöhetnek haza. Erre közölte, hogy amit sokkal jobb a vérképe és a tüdeje, de legkésőbb jövő hét vasárnapig meg kell gyógyulnia. Ugyanis akkor bezár a kórház.
Ha akkor sincs még teljes javulás, akkor átpasszolják másik kórházba őket. Elég szép? :x

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na mi van, merre vagytok?

Akkor íme a tegnapi képek.
itt látta meg a Mikit
Kép

marhára érdekli
Kép

ajándékok a puttonyból
Kép

Kép

Kép

a jó kisfiú
Kép

közös kép, anya kedvéért, de őt még mindig nem érdekli, kukit eszik és tv-t néz
Kép

valamit nagyon magyaráz a Mikulásnak
Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi szuperek a képek! Mekkorát nőt Ádám, de az arca ugyan olyan, mint pici korában.
Kipróbáltátok már a FP pancsit, én is tervezem, de jó lenne első kézből info.

Sajnálom szegény Mártiékat, nem elég a betegség még ez is, hogy ha nem gyógyul máshova szálítják. Gondolom a Jánosba, azt hiszem oda tartoznak. Legalábbis az Adáéknak utoljára már oda kellett menni.
Nagyon drukkolok, hogy gyorsan meggyógyuljunk a kis szépség. Gondolom Márti is már mennyire kilehet.

Mi délelőtt lent voltunk, vásárolni meg sétálni. A Szandi nagy lelkesen fedezi fel a világot, és végre valahára szép jött mellettem, csak egyszer indult le a járdáról. Persze a legnagyobb tócsába bele kellett mennie, térdig vizes lett.

Kaki sajna ma is volt, beszéltem a dokival, csak a normafloret mondta és a diétát. Azt mondta, ha hétfőig nem javul, hívjam, szerinte az AB-tól van.
De annyira sietett, hogy elfelejtettem megkérdezni az előző leleteket.

Megyek összepakolok, amíg alszik. Nem is értem mindennap takarítok pakolok, mégis olyan a lakás, mintha nem csinálnék semmit.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Tegnap elmentünk anyósékhoz, ma meg disznóvágás volt ott, ezért nem írtam... MA egész nap szúrkált a hasam, egészen alul, de fogalmam sincs, mit jelenthetett, mert ilyet még nem éreztem. Mindenesetre nagyon rossz az ülés, vagy csak álltam, vagy feküdtem. Sőt, egy adott pillanatban olyan rosszullét kapott el, hoyg alig értem el a vécéig. :roll: :oops:
Ezen a hétvégén még nem, de a másikon már szívesen indulnék szülni! :wink:

Barbi, sajnálom, hoyg Szonika ismét belázasodott. :( És a bezárásos hír is dühítő. De addig biztosan helyrejön teljesen a kicsi drága! :)

Zsuzsi, remélem, hoyg Szandi mostanra már jól van és nincs több hamarkaki. :roll:

Barbi, nagyon édes Ádám a Mikulással, inkább ne érdekelje, mintsem féljen tőle.

Akkor most már felteszem én is a sorozatomat, bár annyira zavaró számomra, hogy a színek nem olyan szépek, mivel videófelvételek készülnek és úgy vágom ki a képeket. Mozgóképbe kitűnő minőséget produkál, de a fotók, ilyen gyatrák. NA, nem baj, majd jön az Angyalka és hoz egy nagyon profi fényképezőt nekünk (Lumix fz 30-as) és akkor aztán csinálunk igazi képeket is. :)

Kriszta meglepődött a Mikuláson, de szóbaállt vele, mondta neki, jöjjön be, majd, hogy üljön le :D, végül pediug puszit adott neki és belecsapott a tenyerébe. :D Voltak nála is olyan pillanatok, amikor az asztalon levő süti jobban érdekelte, de azért a zsák tartalmára is kíváncsi volt! :wink:
Érkezik a Mikulás:
Kép
Leült a Mikulás:
Kép
Vajon, mit hozott?
Kép
Kép
Elfogytak a csomagok:
Kép
Pacsi a Mikulasnak:
Kép
Elmegy a Mikulás:
Kép
Ajandékbontogatás, felfedezés:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Hááát, megmondom őszintén, hogy múlt héten még azt gondoltam, hogy kicsi Szoni már otthon töltheti a mikulást, de látom, hogy nagyon nem erről van szó. Sőt! :( Mi két hetet voltunk bent nyáron, és össze-vissza keresgéltek a dokik, ugye eljutottunk a fejlődési rendellenességig is, mivel nagyon lassúnak ítélték a gyógyulást. Ezek szerint itt még komolyabb baktériumról van szó. :( Nagyon-nagyon kívánom a legjobbakat!!!!!!! Erről a kórházbezárásos szövegtől meg teljesen kiakadtam. :evil:

Nagyon jók a mikulásos sztorik és képek!!! Még-még!
Mi tegnap elkaptuk az utcán a Miku bácsit, 3-szor is. Kint motoroztunk, amikor jött lovaskocsival, akkor dobáltak nekünk szaloncukrot. Aztán megint találkoztunk, akkor leszáll a Mikulás, és odajött, kaptak tőle is cukrot. Nem volt sírás, csak néztek nagyokat.
Este aztán érkezett a barátunk, akit nem ismertek fel - nekem is nehezen ment volna, ha nem tudom, hogy ki ő -, na, itt már volt jó nagy sírás. Marci igazából nem is tudta eldönteni, hogy sírjon, vagy nevessen, mikor melyik sikeredett. Flóra végigbőgte az egészet. De jó fejek voltak, mert az ajándékokat azért elfogadták tőle. :wink: Diót is kaptak, és amikor kiment az ajtón, Flóra eszméletlen vigyorgásba és sikítozásba kezdett, hogy dió, dió. Ez volt számára a legszebb ajándék. :roll: Ma meg többször is "mesélték", és mutogattak az ajtóra.
Képek nem nagyon lettek, mert nagyon el voltunk foglalva a síró gyerekekkel, fényképezésre már nem maradt kapacitás. Ölbe ülés meg ugye szóba sem jöhetett.

Szandinak is jobbulást kívánok!

Edith! Hűha, apám, mindjárt szülsz, nem semmi. Izgi!

Kicsit off:
Még az jutott eszembe, hogy megválnék két Pikolo babakocsinktól. Ha esetleg tudtok vkit, akinek kellene, akkor szóljatok, légyszi. Árat megdumáljuk, Bp-re pedig el tudjuk vinni.
Itt egy kép róla:
Kép :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edith: nagyon jó a sorozat, nem a minőség a lényeg, hanem ami a képeken van.
Hihetetlenül édes Kriszta azzal a nagy maci?val, látom tetszett neki.
Vigyázz magadra, ha teheted holnap csak feküdj. Bár én nem értek annyira hozzá, szerintem ha alul görcsöl az annyira nem jó. A hányás, hasmenés meg megint csak nem a legjobb.
De végül is már csak 3 hét, ha ennyivel előbb jön, az szerintem belefér.

Andi: végre valahol nem élvezték a télapót (nem kárörvendés, de nagyon meglepett a Szandi, ő aztán senkitől nem félt még).
Dió- olyan jót nevettem, milyen apróságoknak tudnak örülni, annyira jó.

Megírod nekem priviben a kocsik árát. A nővérkém gondolkozik, hogy beszerez egyet, mert bölcsi után a Nini cipelteti magát és már nem bírja.
És akkor talán a másik nekünk jó lenne. Ezek könnyű kocsik, igaz?

Voltunk dokinál (körzeti), de nem minősítem épp csak ránézett, elmondtam a kor történetet és ráfogta az AB-re. Azt már meg se hallotta, hogy mi is sz@rul vagyunk. Na mindegy ez van. Hála istennek annyira nincs rosszul.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Mi van csajok, nemtudtok aludni? :lol: (én sem :? )

Andi, én is jót derültem a diós sztorin. Ugyanis most az Ádámnak nem csináltunk nagy ajándékozást Mikulásra, anyóséktól kapott egy mesekönyvet, tőlünk meg a fürdetős játékot.
És Zsuzsi most figyelj, baromira nem érdekli.
Nálunk a fürdetés úgy zajlik, hogy naaaagyon gyorsan megfürdetem, utána áll fel és nyitogatja, elzárja a csapot, a flakonokba tölt vizet, utána kiborítja, az én meg az apja tusfürdőjét higítja vízzel, ja meg a sampont. (a múltkor az István üvölt ki nekem a fürdőből, hogy miért ilyen vizes a sampon, most vette, már elfogyott? :lol: én meg lapítottam :wink: )
És mindezt állva, én meg frászt kapok, hogy mindjárt elcsúszik. Mert a tapadó akármit a kád alján simán kikerüli.
Szóval az Ádámnak felszereltem ezt a játékot a kád oldalára, mutattuk miket csinál, hogy öntse bele a vizet, ránézett és nyúlt a szokásos flakonokért. Úgyhogy pont lesz@rta. De nekünk nagyon tetszik, ma én, tegnap az István játszott vele, míg az Ádám pancsolt. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?