Sziasztok!
Huh Barbi, ezek megint nem hangzanak valami jól Mártiékkal kapcsolatban. Hihetetlen, mennyire el tud húzódni egy ilyen betegség...
Remélem, erre a beavatkozásra nem lesz szükség.
Edith,
boldog névnapot a pocaklakó Borókának!
és
Barbara, neked is!!!
Edit, jól hangzik ez a házhoz pónin jövő Mikulás! Allergiát sajnálom, de legalább tudod, hogy miket kerüljetek el... Erre egyébként a háziorvos adott beutalót? És jól emlékszem, Virágnál is megcsináltattátok?
Szegény Samun most megint kijöttek a csalánkiütések a testén (pontosabban a hátán és a mellkasán), és nem tudom, mitől. Már 3-4 napja pöttyös a gyerek. Nem viszket neki, meg múlnak is, de minden nap van 1-2 újabb pötty. Szerintem a kakaó (mostanában - Mikulás kapcsán - betolt néhány csokit, amit nem szokott), de persze nem lehetek benne biztos. Ja, és a mi gyerekdokink azt mondta, h 4-5 éves kor alatt nagyon megbizhatatlan eredményt hoz egy allergiavizsgálat, szóval ő nem javasolta. Inkább figyeljem a gyereket, és kerüljem a gyanús dolgokat. Hát köszi.
Barbi, én sajnos szintén nem tudok "beszélgetős" Mikulásról.
Nálunk a munkahelyem rendezett ilyet, most vasárnap délelőtt voltunk Mikulásünnepségen, meg a bölcsiben is lesz pénteken. Azért meg kell állapítanom, Samu még kicsi ehhez, pedig tök jó kis programok voltak:
- bábszínház (Futrinka utca) - no, ez kb 10 percig kötötte le, addig lelkesen tapsolt a többi gyerekkel, meg kacagott, de a párbeszédes részeken látványosan unatkozni kezdett.
- szerencsére volt játszóház (matricafestéssel, gyünygfűzéssel, papírhajtogatással, stb), itt viszont egész jól bejött a sógyurma: mindenféle sablonokkal gyártotta a gyurmafigurákat és gyöngyöket szúrkodott bele
- a télapótól nem ijedt meg, bár szerintem nem is nagyon értette, mi a fenének csoportosul az a sok gyerek egy piros ruhás alak körül. Nem nagyon izgatta a dolog
A gyerkők sorbaálltak, előadták a verset / dalt, aztán volt az édességosztás - no, erre már felkapta a fejét, és szerzett egy nápolyit
ja és cserébe odaadta a mikulásnak a sógyurmából készített fenyőt, amit addig a kezében szorongatott. Azt hittem, megzabálom
Ibolya, jó az új avatarod!
Üdv:
Évi