Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Tessék, itt egy hogyan NE altassunk!

Kép

KépKép
kertikiri

Én is ettem már borsót és semmi nem történt..sőt én diót is ettem..attól sem lett semmi..

Mindenkinek kitartást!!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Timi!

Nagyon sajnálom, hogy ennyire kis zizi Maja. Fogalmam sincs mi lenne a megoldás. Apára sem hallgat? Én is ettől félek, hogy Ádi is ilyen öntörvényű lesz. mert ugye, nekem sem nagyon van kire hagyni és tudják ők, kivel mit lehet megcsinálni.
Kertikiri: pedig nagyon idilli kép ez apával.
Bátor kislány Nadin, hogy csak kicsit sírt.
Ha kell tápszer, akkor kell. Ez van, ne frusztráld magad miatta.

Már kezdtem beparázni,hogy az én gyerekem itt a legidősebb, de még abszolút nem fordul hasra . De akkor okés, ha 6 hós korban kell. Azért kicsit aggódom, hogy oldalra is csak ritkán fordul. Remélem nincs elmaradva a mozgásban. Vagy ne agonizáljak fölöslegesen??!

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, kiderült, h Huba is csak a kényszertartása miatt fordul meg. ez baj, mintsem öröm. én meg itt dicsekedtem vele :?

Kép
an°°di

megérezhették, h szakadozik nálam a cérna. több, mint egy órája alszanak. mindketten. volt időm ingatlanossal szerződni, és képeket feltenni is
(ide: http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/PetraSHubaANegyedikHarmadikHNap)
na, megyek, beüzemelem a párásítót végre.
(Mondjuk ha tudtam volna, én is lefeküdtem volna... ha nem a helyemen aludnának. totál nem fair, mert én nem férek bele az ágyukba, hiába van kettő :? )
:arrow:

Kép
an°°di

sziasztok Csajok!

mi sem cumizunk pedig nagyon szerettem volna

kari: apától kaptam meglepiböl egy piros világitós "slagot" én csak igy hivom, fel is szerelte az egész házra. de másnap még feltettem a szokásos levetett égösorokat, világitós csillagot, fenyőfát, sajnos a rénszarvas kiégett. az e3gyik pont a pelenkázó mellett van igy marcika láthatja.

évekig elö fánk volt, de már nem férünk az udvaron. nem tudom ki cikiz ki érte, de van egy szép műfenyönk. diszités kék, ezüst, pici pirossal, lila szaloncukorral. tudom nem túl trendi, de nekünk tetszik, és hamarosan egyre több ovisdisszel

tegnap ettem borsot meg kukoricát, ma picit fáj a hasunk, de a komfortszopi mindent megold.

költözés megvolt, szép lett, csak találják meg a vevök is
egyébként én sem alszom, de én az idegeskedéstöl, éjjel felébredek és jár az agyam aztén bekapcsolom inkább a tvt
ma du is akartam aludni a gyerekekkel, de nem ment, ja és bazira féj a torkom. szóval andi, virrasztok én helyetted

lesz mikulás a boltban (aposom), ma azt szerveztem. rem jövöre Ti is eljöttök, veresi csajszik! tavaly is volt, lovaskocsin jön (mert hó ugye sosincs). nem nagy ajándék, de a szülők ugyis besokallnak a sok csokitól, de a miki mindenkiröl mond személyes dolgokat

visszaolvasok egy kicsit, aztén jövök

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jajj, Moncsi! Üdvözöllek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kérlek nyugtassatok meg ,hogy minden babának kicsit befelé áll a lábfeje :!: :?: :?:

ma mondta a védőn,hogy lehet majd tornáztatni kell,én meg itthon nézegetem és szerintem nem kicsit áll az befelé :cry:
Vendég

ezen a képen jól látszik,ha kinyújtom a lábát ilyen Kép
Vendég

Timi,nekünk is kicsit befelé áll, dokinéni azt mondta rá, hogy oké, ha kicsit áll befelé az nem gond. Nadiné is ennyire áll befelé kábé mint Bibusé a képen. De majd ha viszed csípőszűrésre ott is mutasd meg azért, mert dokinéni meg védőnéni nem ortopédus, én is meg fogom.

KépKép
kertikiri

sziasztok!

Boldog hófordulot minden ma és tegnap ünneplőknek!

Kép
mogyoland

Sziastok!

Andi: kitrartás!!! Ismét jók a képek! :lol:
Timi: neked is! (Priviben majd írd meg a címed a Maja vitaminja miatt, vmikor a héten megveszem, küldöm... nekem a CD összes kellene ha nembaj MP3-ban - megkérdeztem a párom, le tudjuk játszani!)

Gabci: Ádi már így ül??? :shock:
Nadin miért pont párnán alszik el? (amúgy nagyon angyal)

Kerikiri: tápszerrel tuti jobban fog aludni, nem stesszelni akarlak, de Dorka 110-190 (ez hajnalban van)-et zabbant egyszerre, és így csak 5x eszik (néha 6x) így is kb meg van a 700-750 mili... és este még így is enne még (mondjuk akkor a legkevesebb a tejem)...
amúgy ha meg "sűrű" a tejed és hízik, akkor miért nem vizet vagy cukor nélküli teát kap?

Tegnap nyügis napunk volt, DE este 9-től reggel fél 8-ig aludt utána.... :shock: :shock: :shock:
Ma minta napunk volt, kaja - nézelődés - alvás... fürcsi előtt volt nyűgüsebb, de anyósom vállán bealudt (csak lesem, mit hogyan csinál, mert nagyon érzi Dorkát :lol: ) majd mkor apja hazaért gagyarászni kezdett és szinte pancsolt fürcsinél!! :shock:
Ja és olvashatta a fórumot, mert hang nékül ugyan de meg volt az első teliszájas vigyor ami olyan nevetősnek tűnt! :lol:

Most este 8-tól fél 9-ig evett és utána félálomban letettem, megsimiztem - kijöttem - nyöszörgött (de NEM sírt fel) és nagyon úgy tűnik bealudt! :lol:
Na jó, napközben még mindig csak kocsiban alszik, de ez legyen a legnagyobb bajunk...

Hajni, ezzel nem fogsz egyetérteni, de kapott almát (orvos engedélyével és nagymamám ill. anyósom biztatására) ÉS ma produkáltuk az első tök normális székletet!!! (nálunk a NORMAFLORE se használt, tegnap déleőtt még mindig konkrétan vízes volt az egész, max a szinéből tudtam, hogy nem pisi....)
És szerintem az ezernyi gyógyszernél amit eddig hiába teszteltünk a gyereken csak jobb...

JA és még a BCG-nk is kifakadt 2 napja és már a varr is leesett és lapos-piros... azt hittem hetekig csunya lesz... erre ezerrel gyógyul 8)

Még 2-3 ilyen jó nap és szerintem a föld felet fogok repdesni! :lol: :lol:
(ugye most nem vmi szar jön???? :roll: )

Jutta

KépKép
jutta

A Nadinos kérdés persze nem Gabciinak szól...

Jutta

KépKép
jutta

Halihó!
Jutta, barátnőm kislányának 1 hónaposan javasolta 60 éves dokinénijük az almát. A kislány 1 éves koráig szopizott mellette, 6 hósig alma mellett is csak anyatejet evett, szóval sztem sem probléma az alma, ha Nektek használ.
Előszőr én is most a forralt vízzel fogok próbálkozni folyadékpótlás gyanánt. Tegnap este akartam fagyasztott tejet adni a 40-es szopi után, de nem fogadta el, és bealudt fél 9-kor. Majd sztem megkísérelte volna átaludni az éjszakát, de 3-kor felkeltettem enni :oops: Lehet nem kellett volna, de féltem hogy kiszárad :oops: Azóta még mindig alszik.
Nadint apa tudja csak párnán elaltatni, neki fáj a dereka ezért nem is próbálkozott a cipelgetéssel. Rárakja a térdére egy párnára, jobbra - balra ringatja, és már alszik is :lol: Így kiságyba csempészni is könnyebb. Csak lassan kinövi a párnát, ez ugyanaz mint ami a vonalzómon van :)
Én továbbra is cicin és büfi pózban altatok :cry:
BCG-nek minden esetben ki kell fakadnia?

KépKép
kertikiri

Andi, jók a képek!!!

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Andi!
:( Ne minket büntes, ha nem jössz a fórumra, nem lesz jobb. Legfeljebb több időd marad a pihire. Én a gép mellett pihizek, na meg jövök a fórumra, hogy nehogy bedilizek itthon "egyedül". Nekem nagyon sokat segített a net, így tudom tartani a kapcsolatot a külvilággal. :( :)
Fáradság, szerintem ezt mindenki érzi. De hidd el, pár hónap és Te leszel előnybe, mert mi kapkodj a gyereket, mert követelni fog, jönne velünk, addig neked a tesók lefoglalják majd egymást. :) :wink:
Én Manónál olyan fáradt voltam, pedig többet aludtam és minta gyerek volt Ő is, hogy már halucináltam. Szerencsére ez most nincs, de már 3. éve lesz, hogy nem aludtam át az ájszakát, sőt 4 órát egyben. Talán Augusztusban, szülés előtt volt jó, akkor már csak 1-2x kelt Manó inni. Jó ez nálunk csak 5 perc, nálad jóval hosszabb.
Pedig azt hittem most kipihenten, feltőltődve jössz haza a szülőktől.
Képek szuperek mint mindig. Egy kicsit fáradt szemekkle, de nagyon jól nézzel ki!

Timi!
TEgnap nálunk is bojti nap volt. Manó teljesen fel volt dobva a télapó miatt, ezért nem aludt délután, várta papát. Ákos meg nem tudott aludni annyit, mert Manó hangoskodása felkeltette.
Nekem hajnalban szokott sírva fel kelni Manó, sokx én sem értem mit akar. Ma pl. rudit, megkapta csakhogy csend legyen. Én viszaájultam szábályosan az ágyba, majd a következő körben azért kellett felkelni, mert a csokit vegyem le róla. :evil: Legutóbb pedig Nodyt akart nézni hajnal 3-kor. Ezen aludt el, gondolom mikor felriadt nézni akarta tovább, nem vette észre, hogy azóta órák teltek el. :) Ilyenkor jön, hogy azonnal berakom, de addig feküdj vissza...2 perc és alszik is tovább. :D
Majával mindenképen beszéld meg nyugis pillanatban, hogy Anyát verni nem szabad, de gondolom annyira kómás volt szegény, hogy nem is tudja mit csinál. Hidd el hamarosan változás lesz.

Gabcii!
Jöjjenek azok a képek, én szeretem nézni őket. Ebben a militari gatyában is tök édes Ádi. :) Én már szinte mindent eszek. Pl. kukoricát már rég, mert én Tengeriként eszem, így már nem K betűs. :D

Kerikiri!
Nem baj, ha Apa így tartja Nadint, legalább Ő is foglalkozik vele. Néha én is a térdemen ringatva alatatom Ákost. :wink:

Manó tegnap nagyon élvezte a Mikulás ünnepséget. Ő is személyre szólót kapott a télapótól, lesett is, mi mindent tud róla. Kezet fogott vele és még meg is köszönte az ajándékot. Anyu elmondása szerint szuper lehetett. Kajával fogadták a gyerkőcöket, igazi gyerekzsúr volt, Kubu volt pezsgő helyett...meg sok finomság. Majd a tárgyalóba volt az ünnepség, ahol a nagyobbaknak körjáték volt. Manó: Légyszi mama légyszi mama játszani akarok. És már szaladt is kifelé. Nem fért a körbe, csinált magának helyet, az egyik gyerkőcöt kitolta. :) Semmi félsz nem volt benne. Meg se szeppent. Ennek nagyon örülök!
Ja meg bekiabált, hogy szarva van a néninek! (krampuszok)

Mentem, megyünk a tére forgózni, remlem nem esik.

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Timi!
Elküldtem a képeket. Remélem nem túl nagyok.
Jutta: Látod, javulnak a napjaitok. Dorka egyre figyelmesebb és nyugodtabb baba lesz.
Gratulálok az éjszaka átalvásához! :lol:
Ha meg az anyai ösztön és a dokitok is jóváhagyta az almás hozzátápit, csak hajrá. Úgyis látod mi a jó a gyereknek.
Örülök, hogy Kertikiri megválaszolta a párnán alvást, mert én nem tudtam volna :lol: :wink: .
Ádi csak úgy ül meg, ha a kanapé szélére rakom és a háta is és egyik oldala is támasztva van, de úgy nem dől el.
Andi: sokat változott az ikrek pofija. Csuda édesek!
A kockákat árzuhanásról rendelted?
Én is szeretnék Ádimnak karira, meg játszó szőnyeget is. Mostmár elég figyelmes, érdekli minden és talán szívesebben játszana ott, mint a kiságyban. Azt vettem észre, hogy "kinőtte" a pihiszéket. Nem köti le túl sokáig ha benne van. Inkább a kiságyra aggatott játékok és a körforgó. Így szegénykém be van "szorítva" a kiságyába.
Kertikiri: ha látszik a BCG hege, piros, akkor nincs gond.

Kép
Kép
gabcii

Marci megivott tegnap 1 dl kamillateát. Lehet, hogy ő is szomjas néha? Kínomban adtam neki, mert a hasfájás miatt annyit cicizett, hogy már azt hittem nem marad mellem.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok,

csak gyorsan, mert melózok. :?

Jutta:
én csak véleményt mondhatok, nem bírálhatlak és nem is foglak.
Megkérdezted, ki mit gondol erről, leírtam...
A Te gyereked, azt és úgy teszel vele, ahogy jónak látod. :wink:
Mindig ( legalábbis a gyereknevelés területén) lesz pro és kontra....
Én a véleményem fenntartom, így nem is fogok adni Lillának semmit sem 6 hóig, most ezzel nem azt mondom, h ez a helyes, vagy ez a jó... Csak azt, h én ezt tartom annak. 8) :wink:

BCG:
nekünk most kezd fakadni, remélem nem lesz ronda. :oops:
Marcinál nem fakadt ki.

Andi:
ikrek csodaszépek. :)

Timi:
lábra nem tudok szólni, nekünk egyenes, asszem. :oops:

Ciripke:
majd muti képet az új üzletről. :)

Kép
Kép
h@jni

Az én gyerekem se aludt még 1,5-2 óránál többet.. és azt is leginkább rajtam vagy apán :cry:
És most már rafkós... nem elég neki, hogy kicsi segge ölben van, sétálgatni kell vele :oops: :cry:
Vendég

Kép

Apukámmal... rajtam a kipihentség látszik...
Vendég

Sziasztok!

Na ma éjjel azért voltunk fent, de nem volt vészes.
fél 9-kor letettem (nyitott szemmel :!: ) adtam neki egy puszit és szép álmokat kívántam, majd kijöttem. 10-15 percet nyekergett, de utána bealudt! :lol: (nem sírt, azt én se hagynám)
Hajnal fél 3-tól fél 4-ig nyekergett, nem vettem fel, csak 2-3x a cumit raktam a szájába... fél 6-kor nyekergett újra, na ekkor már megetettem, szintén leraktam büfi után, 10 perc alatt visszaaludt magától és fél 9-ig nyomta... most kint alszik, nappal egyszerűen még nem megy az elalvás bent.

Kertikiri, a babák nem hülyék, ha nem kell pótlás jól lakott... de próbáld meg vízzel megitatni és hajnalban is nem enni adni neki, hanm vizet vagy teát... annó terhesen hülyeségnek tartottam a régi gyógymódokat és tessék... itt nyomom az almát a 8 hetes gyerekbe...
Amúgy Dorka is pontosan jelzi mit akar... amikor az almából elég volt elfordul oldarra és jelzi, hogy a cicit keresi (felveszi a szoptatós pózt, tátog és a melkasom felé fordul)... addig meg nyomja az almát lelkesen!
Szerintem Nadin is tudtodra adja, ha vizet adsz neki, de ő enne is... mivel nekem visonylag sok tejem van, ha teáztattam Dorkát (MEcsek tea, pocifájásra - no de ez se jött be) akkor az első korty után nem kellett neki és tuti nem a cumival volt baja, mert az anyatejes pótlást lelkesen megette.
Tehát én hajnalban vizet/teát adnék a csajnak próbaképpen és esetleg lefekvés előtt is cici után ha elfogadja.

Andi, tegnap rajtad filóztam... ugye jól gondolom, hogy Huba kelti a népet mindig? és Petra max miatta ébred fel? Azt írtad, hogy elég a tejed mert még folyik is a második ciciből etetáskor az elvileg üres cici, de nem a "Petrás" cici folyik? MErt az simán lehet, hogy Hubának már nem elég az 1 cici, Petrának meg még sok is... a fiú azért átlagban nehezebbek, lehet Huba most szeretne Petrától elhúzni... ha így érzed, akkor én a PEtrás ciciből adnék még Hubának Petra után... (Bocsi, ha hülyeség csak filóztam tegnap a zuhany alatt és ez jutott eszembe)

Jolka, hogy MAnó milyen nagy srác már, kis önálló.. öcsi még hamarabb az lesz, hisz előtte a példa! :wink:

Gabcii, Ti is jól előttünk jártok, hiába.. másfél hónap az még nagy idő ilyenkor!

Na megyek, csinálok sóskát!

Jutta

KépKép
jutta

csak gyorsan, mert ikrek sétálnak, én meg megyek aludni
kockák a brendonból vannak
Jutta, sztem nem az a szitu, amit írsz, de nagyon kedves, h gondolsz rám :D majd kifejtem, ha lesz időm (és kedvem)
hozzátápi: mindenki azt csinál, amit akar- én asszem, inkább adnék almát, mint tápszert, asszem (könnyen dumálok egy csomó tejjel a melleimben, bocs)
és mindenkinek köszi a dicséreteket! :oops: :oops: :oops:
na, el
még talán jövök
(holnap 3 hós szuri jajjj)

Kép
an°°di

Csajok, az embernek vannal elvei aztán meg lesznek gyerekei.
én pl. teáztatás ellenes voltam, most meg itt nyomatom a kamillát!
Anyósom a minap sztorizgatott, Szabi pár naposan liptont ivott.
Egész normális ember lett belőle! :D
Mi biztos nem tudunk 6 hónapig csak tejet inni, annyi nekem nincsen! szóval jöhet az alma meg a banán (barnu azt imádta)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hozzátáp: ha hat hónapig lesz annyi tejem, én sem kezdem el, mert azzal szerintem elkezd kevésbé éhes lenni a baba=kevesebb tejet iszik= kevesebb tej stb. De a teáztatást lassan megpróbálom én is, legalábbis sétálás közben, majd két hónapos kortól.

A bátyám (71-es születésű) két hónaptól már kapott banánt meg krumplit is. A szokásos téma ez, tápszer meg hozzátápi meg anyatej, később nem fogja megmondani senki. Vilko anyatejes, aztán ma reggel is egy 10 cm-es zselét szippantottunk ki az orrából. Egyébként csak reggel náthás, nem értem...

Jutta: te ugye nem adsz tápszert? És így is ennyit aludt éjjel???

Altatásra még reagálok: Vilko nem alszik el csak max kétszer ugyanabban a pózban, v ugyanazzal a trükkel... Kivéve az éjszakákat (kopkopkop), de ott nem éri őt annyi inger mint nappal, akkor rohadt nehéz altatni, és akkor üvöltés van. De mostanában egyébként is az van, de látom máshol is, csak máshol duplán. Részvétem.

Megint volt a masszőz, jól bírta Vili, csak nekem nincs hozzá most vhogy kevdem. Az erő sötét oldala kísért engem, tele vagyok rossz gondolatokkal amúgy is, így nem leszek jó jedi :( Majd remélem elmúlik!

KépKép
1macsek

Második bekedéshez: Azt nem mondja meg senki, hogy melyik ember mit fogyasztott kiskorában, ezt a mondatot nem sikerült befejeznem.

KépKép
1macsek

Hajni, nem fogunk ám hajbakapni :lol: , ebben a fórumban pont azt szeretem, hogy ugyan különbözőek vagyunk és ezt jól meg is mondjuk, ha kérdezi a másik vmiről a véleményünket, de senki sincs annyira megveszekedett ősanya, hogy ha vki vmitmáshogy gondol / csinál akkor ebből hisztit rendezzen!
(máshol rábukkantam már ilyen nőszeméyekre... hááát...)

Ja és igen mostmár nem elveink, hanem gyerk(eink) vannak! :P

Nekem tejem van (ez azért néha változó, de nem ez a fő baj), nem az volt a gond, hanem a makacs hasmenés, amit jól meg is szenvedett a csaj... az almából nem is akarok neki ezért sokat adni, csak annyit ami segít a pocin!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok

szóval gáz a lába azért nem írtok nekem?vagy én vagyok gáz?
na mindegy nem rontom tovább a képet
Vendég

Timi, nálunk ezerrel csámpásság van. lehet, h spéci cipő kell rá. ne parázz!

Kép
an°°di

Andi
se úgy idegesít,már látta százsor doki ,védőn és eddig senki se mondta,pedig ha megnézem tényleg befelé áll,nem is kicsit,januárba megyünk az ortophédiára.

Gabci
elküldtem őket

Viki
szépek vagytok

biztos mondták már ,de nagyon hasonlítasz egy szép mexikói vagy argentin vagy mittom milyen származású színésznőre

Jolka
örülök,hogy jól sikerült a mikibuli :-) én iskészülök csak nem tudok most zörögni :? nálunk duplán jön a mikulás ill triplán.regggelre kikészítem neki az ajándék egy részét amit csak ő kap,aztán este majd beöltözik a papa (remélem) és kiossza a 3 család tripla ajándékát.

hát igen,az ember lánya megszokja ha alig alszik,legalábbis egybe,én is ha véletlen elpanaszolom,hogy na megint aludtam 6-7 órát azt is 8 részletbe az a válasz "hát nem látszik rajtad"

Jutta
húha mind kell?mp3? mond a végszót és gyártom

nem gáz az alma,szerintem én sem várom meg szigorúan a 6 hót,majd meglátjuk kis kóstolások már biztos lesznek 4 hó után.Múltkor annyira nézte az almámat na mondom mindjárt adok neki,de aztán nem adtam :-)

Hajni
azt mondod verés? épp most szoktatom magam róla le,meg a szobábazásárról,már nem volt bent két hete asszem,tegnap kapott egy kis taslit a pofon miatt.Bár az véletlen volt ám,mert hadonászott és pont képen talált,de azt akkor sem hagyom annyiba :evil:
Jah most azt alkalmazom,hogy úgy csinálok mintha nem lennék ott vagy belevisítok a képébe vagy azt csinálom amit ő.Anyósom néha néz kerek szemmel :-)

Bibuskám jobban van,de nem nagyon marad el,vagy alszik vagy ordít,elleni max 5-10 percet,szgeénykémet megviseli nagyon a betegség.De éjjel azért aludt ,kétszer evett,hajnlab meg kezdődött a nyüszinyüszi

drukkoljatok,hogy túléljük péntekig apa hiányát,az esték lesznek nagyon neccesek,meg az éjjelek

Több gyerekesek
adjatok tippet hisztipók lefoglalására,gondoltam gyurmára,mézeskalács készítésre,legó elöbb odadására
mivel lehet még gyerekt fáarasztani?
udvart ne is mondjátok,mert az enegem fáraszt,ma is hintáztattam vagy egy órát

Ketikir
én is néha párnán altatom ill ott alszik el,de laposon jobb :oops: ,bár Bibi hason alszik

nem mondták,hogy tornáztatni kell a lábát?
Vendég

Andi
nagyon cuki az ikrecskék,olyan kis kiegyensúlyozottnak látszanak :-)

ez mi az?
azt naponta 100 szor hallom Maja szájából
Vendég

meló befejez , kaja és megyek dokihoz. :(

Tegnap este Marci VÉRESET pisilt. :(Nem tom mitől, azonnal hívtam a dokit, h mivan, azt mondta 1, vesekő ( nem hiszi, mert az görcsel jár), 2. hugyúti fertőzés ( ugyan az, görcsel jár, nem vszinű). 3, berepedt a kukija :shock: 4, passz
Ma is még az volt, bár egyre halványabb.
Volt itt Apa keresztanyja mikulást hozott, mondom neki mivan, erre ő... szte a cékla, mert tegnap azt evett, nem is keveset. :roll:
Én ilyet még nem láttam. Olyan volt neki, mint a málnaszörp, szval csak én gondolom, h vér volt...
Gyorsan néztem neki vizelettesztet ( nekem van itthon a vesém miatt) minden negatív. Szval sztem nem vese és nem is felfázás, az csípne meg fájna....
No, fél 3ra megyek, akkor okosabb leszek. Remélem.

Jutta:
Örülök, h nem sértődtél meg.
És igen, az elvek dőlnek...
Már nekem is mondogatta a védőnő, h ha Lilla így folytatja, akkor 4 hósan adjak neki gyümit. Én azt mondtam soha. :?
No, még nem tartunk ott, majd kiderül....

Timi:
én írtam a lábra. :)
És igen, én lehet, h odavágnék neki ilyenekért. :oops:
Lefoglalás:
lego, gyurma, duplo, építés, babázás ill. ami nálunk új és bejön az a színezés. Vettem Tescoba 10 kifestőt, azokat pingáljuk. :)
Meg a puzzle. Van 100 db-os, drága jóü barinőmtől kapta. :evil: :evil: No, azt mire kirakjuk. :shock: :oops:
Sok sikert. :)

No, kaja belapátolva, majd jövök doki után. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
szerintem is cékla,már hallotam ilyet
Vendég

Sziasztok!

Megint volt egy nehezebb esténk, éjfélre kb sikerült elaltatni Bogit. Aztán egyszer evett 3-kor, aztán fél7-kor, és végül 9-kor kelt. Most meg délután játszotta el, hogy evett, aztán sírt nagyon a kezemben is, végül egyórával később kénytelen voltam megint megetetni, mire elaludt. Nem tudom, van valami a levegőben?

Timi, nekem is ezt mondja a férjem, ha mondom, hogy milyen fáradt vagyok, hogy egyáltalán nem látszik! De azért elhiszi, és sajnál is kicsit! :D

Hajni, mi volt az orvosnál?

M.
moncsi27

Hajni! nyugi, én is rozsaszinüt pisilek a céklától!

Timi, ha van hozzá idegrendszered, mi fözöcskézni szoktunk (viz, liszt, cukor, so, füszerek, lejárt pudingpor, mustár...). Imádom elmosogatni is!

nálunk most a nyomdázás is menö. vizfesték, nem szeretitek??? vagy ujjfestékezés?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Anita, látszik rajtad a fáradtság a képen :oops: Eleinte nálunk is ez volt, ha a csaj nagy véletlen aludt 3 órát abból nekem max bruttó 2 jutott, de mostmár kezd jobb lenni.
Timi, én írtam a lábra! Mi jövő héten megyünk ortopédiára a csípőszűrésre, majd ott még megkérdezem.
Nadin nem alszik ám párnán, csak azon alszik el, aztán átvisszük a szobájába, és áttesszük a párnáról a kiságyba.
Hajni, remélem tényleg cékla volt, majd írd meg, h mit mondott a doki.
Ciripke, a kamillatea az hajt, nem? Még mindig gond van Marci kakijával? Mi is próbálunk iszogatni Mecsek teát, de nem nagyon megy, szerintetek csőrős pohárral mikortól lehet próbálkozni? Belekanalazni még nincs türelmem, elég lesz majd ha már kap rendes kaját akkor... :oops:

KépKép
kertikiri

Írtam már elöbb,csak kidobott ez a ...
Hajni: ha negatív a vizelet stix, akkor nem véres volt a pisi. Az kimutatná. Elsőre nekem a véres hólyaghurut jutna eszembe, de akkor csípne a pisije. Szal, én nem hallottam még,hogy a cékla megszínezi a pisit, de elképzelhető...
Timi: sztem minden babának kicsit befele áll a lábfeje. Ádinak is,de ennyire nem. Akkor meg ha mész a gyerek orvoshoz, kérdezz rá, hogy mi van!
Jutta: nem járunk mi sokkal elöttetek. Kezdek aggódni,hogy Ádi csak ritkán fordul oldalra és ha kitámasztom, azt sem viseli el. legalább, mint a hason fekvést. csak háton jó neki. Lányok, sztetek bekapcsolt a paragép, vagy jogos az aggódásom???
Andi:tegnap elfelejtettem,de boldog miniszülinapot az ikreknek. És szorítok holnapra az oltás miatt.
Ciripke: valszeg szomjas időnként Marci, különben nem inná meg a teát.
Hozzátápi: karácsony után 4 hós lesz Ádi. Utánna szeretnék doktornővel, védőnővel beszélni róla, de el szeretném neki kezdeni a gyümölcsöket. Nálunk mostmár 80%-ban tápszer van és ez jobb nem is lesz. Azt vettem észre, ha relatíve sok van a ciciben reggel (értsd kb 100ml), abból is csak 70 körül eszik meg a gyerek. Hiába, hozzászokott a cumisüvegből kapott tápihoz :?
Jolka: de vagány Manó :lol: Mondtam már, hogy bírom a srácot? :wink:
hehe, tengeri... a cukorborsó, zöldborsó néven is hüvelyes. :D
De valszeg bevállalom francia salátába karácsonykor.
Anita: tetszik a családi kép. És valóban baromira "kipihentnek" tűnsz.
Moncsi: kitartás, hidd el , csak jobb lesz! Tudom, közhelyes, de láthatod, mindannyian keresztül mentünk ezen.

Kép
Kép
gabcii

igen . én is erre a következtetésre jutottam. lehet, hogy a többi kölykömnek is jó lett volna? fene az elveimbe!
hát, szombaton volt kaki utoljára! rem. ez segit majd, bár megint vigan viseli

ezerrel szervezem a mikulást, irom, hogy ki milyen gyerek volt, még a végén mano lesz belölem

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

hoppá, lehet, h működik a délutáni programozott szieszta? :shock: mire reagálnék, Huba is elaludt. megyek melléjük én is :D
Jutta, kicsit utállak :wink: csak így tovább! hajrá kaka!

Kép
an°°di

na azért ma is volt egy sírós-nyöszörgős-hasmasszázsos-majd hőmérős vizes kaki... de az almának is kell gondolom pár nap, hogy állandó legyen a hatás...

De mi is van Andi nállatok, azt mondtaad leírod...

Jutta

KépKép
jutta

megjöttem, tényleg cékla volt. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Ciripke!

Ne gondolkodj ezen, mi lett volna jó Barnuéknak. Úgy volt tuti, ahogy csináltad. Nem minden gyerek igényli,hogy anyatej és tápi mellett igyon is. Pl nálunk Ádi 2 hós koráig, alig ivott, pedig kínáltam. Kiköpte a teát is és a vizet is, ha meg nagyon erőltettem, félre nyelt. Mostmár szlopálja a kamilla teát. Valszeg sűrűbb a tápszer és mostmár szomjas rá.
Nekünk a dokinéni javasolta a kamilla teát a kaki miatt és a pocakfájás miatt. Viszont ne lepődj meg rajta, ha Marci zöldeset kakkant tőle. (de ezt biztos te is tudod)

Nem is meséltem még a legújabb kipisilős sztorinkat.
Ádim az ölemben vígan játszik, egyszercsak vmi melegséget érzek a pólómon. Hát, ruhán keresztül, lepisilt. Ő konkrétan csak a háta közepéig lett olyan, nekem meg úszott a pólóm. Na, mi ezt is tudjuk :lol:

Kép
Kép
gabcii

Hajni!

Örülök, hogy a cékla volt a ludas!

Na el etetni.
Annyira nagyon fáj a fejem. ÁÁÁ :evil:

Kép
Kép
gabcii

Szasztok!
Csak rövid reagálások és nem is mindenkinek!
Macsek! Sztem Janka kakijából nem tudnál doktorálni, mert én nem szoktam írni róla! Nem véletlenül! Évekig élcelődtem azon, h a kismamák semmi másról nem tudnak beszélni és arról is hosszasan és részletesen! :lol: És tessék! :lol: Szal én max. félmondatot vagyok hajlandi diskurálni a kakiról! Ha nem baj! :roll: :wink:
Kertikiri! Na mostmár értem a neved! Iwiw! Az Adriás kép szupi! (Én nagy Adria-rajongó vagyok!) Már annyiszor akartam megkérdezni, h hogyan találtátok ki Nadin nevét? Mert olyan különleges azért!
Mogyo! Hát én bizony túlzásba esem, tudom jól, de mikor essek túlzásba, ha nem Karácsonykor! Én csak röhögni szoktam a giccsen, de Karácsonykor még azt is megengedem! (Lásd hógömb és tsai!) Szeretem a csillogást, azt h ünnep van! És én annak megadom a módját!
Jolka! Hogy Te milyen sasszem vagy? Még a fürdőkádunkat is kifigyelted?! :lol: Másfajta pisztráng-recept? Érdekel? Dobjam?
Timi! Gondoltam Rád a hétvégén (még a férjemnek is mondtam!)! Jaj, ez a kis boszi! Vajon mi lehet a baja? Én nem tudok mit mondani!
Csámpi láb! Jelentem, mi is csámpásak vagyunk! Nekem a dokinéni asszonta, hogy a külső talpélet masszírozgassam! Mostmár ritkán csinálom... Az ortopéd orvos viszont a múlt héten nem mondta, h baj lenne!
Jutta! Jól van! Alakul a helyzet! Néha meséltem a férjemnek a sírós Dorkát!
Gabcii! Cukorborsó! Fú, de rég hallottam így! Mostanában csak zöldborsóként hallom! Én próbálkoztam vele, de csak nagyon kevéssel... hát sztem csak diszkréten! És már csak 20% cici? Nem baj! Így is ügyes voltál! És kitartó!
Andi! Hát ha választhatnék, akkor én is azt választanám, h csak alma az anyatejhez! De van amikor nem választhat az ember! Azért most megint előjött bennem emiatt az, h tökéletesebb anyukát is kaphatott volna Janka... :?
Az ikrek, meg hát én nem csodálom, h kivagy! Én ezzel az egy gyerekkel is kinyúvadok (mondjuk segítség nuku, sajna! de ezt dobta a gép! majd később keresek valami bébiszittyót mellé, régen dadának/dajkának hívták! mennyivel szebb!), de kettővel! Sztem pihenj, sokat hajtassz már megint! Tudom, kell a lóvé, meg nem eshetsz ki hosszú időre, de az ikrek ezt a pörgést megérzik... Vagy hülyeség amit írok? Na meg pörgős anyukának pörgős gyerek?! :roll: :wink:
Anita! Édesek vagytok nagypapival! :wink:
Ciripke! Gondolom jó sokat melóztatok a bolttal! Meg vagy elégedve? Majd írd meg hogyan sikerült a Miki-nap!
Hajni! Én tudtam, h cékla! Írta valamelyik okos könyv is, h szoptatás alatt is lehet ilyen, pedig csak közvetve van érintve a baba! Azt tudjuk, h hogyan ajándékoztok, de milyen lesz a fa? Vagy írtad, csak én átfutottam?
Mi van Zsuval és Ritával?
Ja, Karácsony! És Ti mit kértetek a Jézuskától vagy csak a pelusosok (tisztelet a kivételnek!) kapnak lepit? És hol szerzitek be? Vagy csináljátok? Írjatok már konkrétumot, mert hátha sikerül ötletet lopni, na jó adni a másiknak! Én most jelentettem ki, h mindenkinek olyan ajándékot találjunk ki, amit éjjel a tescoban be lehet szerezni, mert nekem csak akkor van időm vásárolni nyugodtan! Mondtam már, h az esti szopi után a férjem altatja Jankát én meg mehetek bevásárolni a tescoba! Még jó, h éjjel is nyitva van! Megjegyzem elég nyugis 11 körül vásárolgatni! Sőt, még kedvesek is! :wink:
És azt mondtam már, h ma először aludt (!) Janka a babakocsiban? Nem nézelődött, nem úgy csinált mintha, aztán ordítás. Tátott szájjal aludt! Én is tátottam a szám, amikor írtátok, h csak kirakjátok a teraszra és ott alszik! Hát nálunk ez nem működött eddig! Kíváncsi vagyok, h mi lesz legközelebb!
Ja, és már fordulnia kéne? Hát mi még nem forgolódunk! :roll: Majd forgolódunk később! :wink:
Bocs, ha valakinek nem írtam! Majd legközelebb!
Pá!

Kép
ermoni

Sziasztok!
11-14-ig voltunk kint. Meg is lett az eredméyne, nem alszik Manó. Na nem baj, Apa lassan itthon megyünk sétálni, had fáradjon estig. :) Ákos, pedig alszik egész nap, haza jöttünk megette a tejcsit, majd nézelődés, beszélgetés, és megint alszik, nem zavartatja magát. :)

Gabcii!
No para, nincs semmi baja Ádinak. Manó is nagyon sokára fordult meg, mászni is későn kezdett, hamarabb ment a kompal. :) Hason Ő is utált lennei, nem is erőltettem neki. Most meg eleven, alig lehet utolérni, tehát nincs ott gond.

Timi!
A Bibi lábára nem tudok mit mondani, szerintem nem gáz. Napról napra változnak, tuti a Bibié is fog. De, ha ennyire bizonytalan vagy, jobb megkeresni egy szakembert. A járás tanulását nehogy hátráltasa, ha gond lenne, de szerintem nincs.
Gondolom olyan elfoglaltságot szeretnél, amihez nem kellene állandóan Maja mellett ülni. :D Nálunk az egész lakás a Manóé, meg is látszik, de így legalább lefoglalja magát. Nem tudok mit mondani, nekem is kellene ötlet. Amit a csajok írnak ,az meg van nálunk is. :)
Mi sokat sétálunk talán ezzel lehet őkest fárasztani. De legjobban talán a bölcsibe, oviban fognak fáradni. Nagy uncsik nem fárasztják le délután, vagy nincsenek összeengedve?

Banán az az egy amit nem szívesen adok a gyerkőcnek. Tele van gyorsítóval, hogy minél hamarabb érjen meg. Anno nem volt jellemező a banánra, hogy a boltban még szép, másnap már barna. ....Ennyire vegyszerrrel kezelt gyümit nem adok, inkább hazai szabolcsi almát kap.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni!
Jöhet a recept! :D Köszi előre is!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja, még azt akartam kérdezni, h már mindenki kapja a tgyás-t csak én nem és az anyaságit is megkaptátok már? :roll:

Kép
ermoni

Móni
hogy mi van Majával? a vérébe vana hiszti :?
de mostanába elég jól letudom kezelni :-) majd kipróbálod te is Jankával,hogy belesíkítasz a képébe :-)

most borzasztó jó elfoglaltságot találtam neki kis hungarocell golyókat szedeget a földről,azt mondja segíts,áh mondom csak nyugodtan ,ráérsz holnap is befejezni :-)
miylen rendi vagyok ügye?

én már két tgyást kaptam (jah az egyik szülés elöttről volt) az anyaságiból meg fasznán disznót vettünk,még jó elvben elköltöttem magamra :evil:

miylen érdekes lassan már hozzátápiról beszélünk :D

Én nem tom hogy csináljuk,az biztos hogy én házilag nem kotyvasztok,akármit csináltam Majának cseszett megenni,úgyhogy bébikaja lesz.

Annyira nem gáz ám Bbi lába néha nagypn úgy tartja,de ma pl. egyáltalán nem látom befelé fordulónak.Édesbogár pont tornászik emelgeti a lábát és azt nézi :-)
Asogórnőm az ortopédhián dolgozik azt mondta nem nézik mege löbb csak 3 hós korba ott dől el sok minden ,ha úgy látják,hogy kell vele valamit csinálni masszír,cipő,műtét (mondjuk erről hallani se akarok) akkor is csak 6 hós korba kell csinálni :shock:
de holnap úgyis bumlizhatunk le megint a dokihoz úgyhogy azér5t megmutatom neki is :-)

nem tudom mit akartam írni

de megyek mert hamupipőke végez a golyókkal :-)

Jah dicsekvés a múltkor a dokinál vagy 10szer elmondta a dokinéi meg a védőnők,hogy milyen szép baba :-)
Vendég

Jutta:
http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... =2;p=37;k=
Anton Márta
itt van olyan járóka amit kinéztél jó áron, ha még érdekel::)

Most én is járókát vadászok, de hát, nekem hálós van, azt nem szerettem. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Jutta:
Antom Mártit ismerem is, ha kell még esetleg hozzá info.

KépKép
1macsek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?