Szasztok!
Csak rövid reagálások és nem is mindenkinek!
Macsek! Sztem Janka kakijából nem tudnál doktorálni, mert én nem szoktam írni róla! Nem véletlenül! Évekig élcelődtem azon, h a kismamák semmi másról nem tudnak beszélni és arról is hosszasan és részletesen!
És tessék!
Szal én max. félmondatot vagyok hajlandi diskurálni a kakiról! Ha nem baj!
Kertikiri! Na mostmár értem a neved! Iwiw! Az Adriás kép szupi! (Én nagy Adria-rajongó vagyok!) Már annyiszor akartam megkérdezni, h hogyan találtátok ki Nadin nevét? Mert olyan különleges azért!
Mogyo! Hát én bizony túlzásba esem, tudom jól, de mikor essek túlzásba, ha nem Karácsonykor! Én csak röhögni szoktam a giccsen, de Karácsonykor még azt is megengedem! (Lásd hógömb és tsai!) Szeretem a csillogást, azt h ünnep van! És én annak megadom a módját!
Jolka! Hogy Te milyen sasszem vagy? Még a fürdőkádunkat is kifigyelted?!
Másfajta pisztráng-recept? Érdekel? Dobjam?
Timi! Gondoltam Rád a hétvégén (még a férjemnek is mondtam!)! Jaj, ez a kis boszi! Vajon mi lehet a baja? Én nem tudok mit mondani!
Csámpi láb! Jelentem, mi is csámpásak vagyunk! Nekem a dokinéni asszonta, hogy a külső talpélet masszírozgassam! Mostmár ritkán csinálom... Az ortopéd orvos viszont a múlt héten nem mondta, h baj lenne!
Jutta! Jól van! Alakul a helyzet! Néha meséltem a férjemnek a sírós Dorkát!
Gabcii! Cukorborsó! Fú, de rég hallottam így! Mostanában csak zöldborsóként hallom! Én próbálkoztam vele, de csak nagyon kevéssel... hát sztem csak diszkréten! És már csak 20% cici? Nem baj! Így is ügyes voltál! És kitartó!
Andi! Hát ha választhatnék, akkor én is azt választanám, h csak alma az anyatejhez! De van amikor nem választhat az ember! Azért most megint előjött bennem emiatt az, h tökéletesebb anyukát is kaphatott volna Janka...
Az ikrek, meg hát én nem csodálom, h kivagy! Én ezzel az egy gyerekkel is kinyúvadok (mondjuk segítség nuku, sajna! de ezt dobta a gép! majd később keresek valami bébiszittyót mellé, régen dadának/dajkának hívták! mennyivel szebb!), de kettővel! Sztem pihenj, sokat hajtassz már megint! Tudom, kell a lóvé, meg nem eshetsz ki hosszú időre, de az ikrek ezt a pörgést megérzik... Vagy hülyeség amit írok? Na meg pörgős anyukának pörgős gyerek?!
Anita! Édesek vagytok nagypapival!
Ciripke! Gondolom jó sokat melóztatok a bolttal! Meg vagy elégedve? Majd írd meg hogyan sikerült a Miki-nap!
Hajni! Én tudtam, h cékla! Írta valamelyik okos könyv is, h szoptatás alatt is lehet ilyen, pedig csak közvetve van érintve a baba! Azt tudjuk, h hogyan ajándékoztok, de milyen lesz a fa? Vagy írtad, csak én átfutottam?
Mi van Zsuval és Ritával?
Ja, Karácsony! És Ti mit kértetek a Jézuskától vagy csak a pelusosok (tisztelet a kivételnek!) kapnak lepit? És hol szerzitek be? Vagy csináljátok? Írjatok már konkrétumot, mert hátha sikerül ötletet lopni, na jó adni a másiknak! Én most jelentettem ki, h mindenkinek olyan ajándékot találjunk ki, amit éjjel a tescoban be lehet szerezni, mert nekem csak akkor van időm vásárolni nyugodtan! Mondtam már, h az esti szopi után a férjem altatja Jankát én meg mehetek bevásárolni a tescoba! Még jó, h éjjel is nyitva van! Megjegyzem elég nyugis 11 körül vásárolgatni! Sőt, még kedvesek is!
És azt mondtam már, h ma először aludt (!) Janka a babakocsiban? Nem nézelődött, nem úgy csinált mintha, aztán ordítás. Tátott szájjal aludt! Én is tátottam a szám, amikor írtátok, h csak kirakjátok a teraszra és ott alszik! Hát nálunk ez nem működött eddig! Kíváncsi vagyok, h mi lesz legközelebb!
Ja, és már fordulnia kéne? Hát mi még nem forgolódunk!
Majd forgolódunk később!
Bocs, ha valakinek nem írtam! Majd legközelebb!
Pá!