Sziasztok,
Azért nem jöttem eddig, mert ma karácsonyi bevásárló körúton voltam. Mindent megvettem mindenkinek. Szaloncukrokból is betermeltem, meg a mikulás csokikat is megvettem a fiuknak.
25 000 ft-ba kerültek az ajándékok+szaloncukor+mikuláscsokik.
Reggel meg védőnőnél voltam. Minden ok, 9 kg eddig, azt mondta az jó. Vérnyomás 110/69 pulzus 95.
Annyit mondott, hogy jövő héten csináltassak vér-vizelet és ellenanyagot meg toxoplazmat is és dec 18-án mégegyszer menjek el hozzá, hogy lássa az eredményeket, mert utána már csak 36 hetesen megyek hozzá.
Ma van kicsi Barbikám névnapja, szóval
BOLDOG NÉVNAPOT KIS POCAKLAKÓM.
Betsy,
Jöszi a dícséretet, pocakformában tényleg lehet valami, mert fiukákkal nagyobb és hegyeseb pocim volt, most inkább széltében nő, és nem előre.
A hasát mondjuk egy picit sokallom a fejéhez képest, de a doki azt mondta minden rendben van.
Chris,
Hát nem azért mondom, de a te pociformád is hasonlóan alakul, mint az enyém. Nagy az esély a kislányra. Drukkolok nektek.
Bibi,
Nagyon szép formás vékony kismami vagy. Gratulálok hozzá. Én már bálnának érzem magam.
Olik,
Ne aggódj, szerintem a babócák sem egyforma ütemben növekednek. Egyik hónapban nagyobb tempót vesznek fel, aztán kevesebbet. Amugy meg nem baj, ha nem 4 kg-os babát szülsz, legalább tényleg könyebb lesz a szülés.
És tényleg ne dolgozd magad halálra, szánj időt a pihenésre is.
Jaimee,
Gratulálok a méretekhez, szép súlya van már most a kis puncisnak. És azt mondják, hogy heti 250 gr-ot hízik ebben az időszakban. Szóval készülj fel egy szép nagy babócára.
Heni,
Nagyon édes lehet Alexi baba ahogy kacag.
Tehetnél fel egy ilyen mosolygós képet, mint Betsy Bencéről, ő is olyan édes .
Szép kis súlya lett tényleg. Poci miatt meg ne aggódj, hamar elnövik ám. 2-3 hónap max, az enyémek is azok voltak mindketten.