Új privát üzeneted érkezett!

Omnia,

Örülök, hogy jól vagytok, és majd gyere ahogy a kicsi enged.
Ja és nem bánjuk az ujabb képeket sem. :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Kép
sirkici
 
 


Sziasztok!

GABI:
Voltál Dokinál? Mit mondott?
JUDY: Én is nagyon boldog 7.szülinapot kívánok Daninak, így utólag is. A 8 napba még beleférek.. Suli hogy tetszik neki?
OLIK: Tényleg nem nagyon híztál, alig van pocakod, pedig már a 30.héten is túl vagy! Már csak 2 hónap..
OMNIA: Örülök, hogy már otthon élvezhetitek egymás társaságát a kis Dórival! Majd ha időd engedi, gyere, és mesélj, hogy telnek az első közös napok, hetek!
JAIMEE: Jóslófájások? December eleji baba lesz, úgy látom ;) Lehet, akkor fogsz szülni, amikor nekem kellett volna..
BARBI: Peti egyáltalán nem féltékeny a kistesóra. Mindenben segít, ha sír Bence, ő vigasztalja. Igyekszem többet foglakozni Petivel, hogy ne érezze a változást, Bence napközben amúgy is csak alszik..
CHRISTELL: Házikó hogy áll?
BAMBIKA: Gratulálok a fiúcskához, neve meg van már? Jobbulást Lillának!
RÓLUNK: Mi remekül vagyunk! Bence napközben eszik, alszik, éjszaka sűrűbben ébred, viszont tegnap már éjszaka is csak 3 óránként kelt fel, sőt volt egy 4 órás alvás is. Szépen gyarapszik, amúgy elég nyugis gyerkőc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.23 13:46-kor.
Vendég
 

 
 

Betsy,

Nagyon ennivaló a kis Bence baba, nekem az a mosolygós kép tetszik a legjobban. Olyan kis huncut rajta. :lol: :lol:

Szerencséd van, hogy Peti nem féltékeny. Bazsi az volt, és elég sokat piszkálta Danikát (állítólag féltékenység címen), de mára már ez elmult.

Dani szeret suliba járni, csak felkelni nem. Nagyon jó tanuló, megjött a negyedéves értékelése is, és mindene kitűnő benne, a végén meg az van odaírva, hogy "kimagaslóan teljesített"
Nagyon büszke vagyok rá. Az egyik legjobb tanuló az osztályban. Sajna Bazsi nem ilyen, vele rengeteget kell foglalkozni, hogy tanuljon. Mindig a körmére kell néznem. Dehát 2 külön kis emberke, különböző képességekkel és tulajdonságokkal. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Gratula Dani eredményéhez!! :lol:

Betsy: Bence baba mintha rád hasonlítana, nem? Gyönyörű, főleg, ahol mosolyog.

Jósló fájások elmúltak, illetve napi 2-3 -ra csökkentek. Hétfőn doki, már tűűűűkön ülök, mit mond. :D 33 hetesen volt az utolsó UH és cx eredmény...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok!

Olik! Nagyon csini vagy én döbröginek érzem magam a 10kg-ommal.

Betsy! Tündéri a kisfiad, tényleg rád hasonlít!

Jaimee! Hajrá már nincs sok! Már én is majd megőrülök, hogy a kezembe foghassam a picit. Csinálsz gátmasszázst vagy málnalevéltea vagy valami, hogy könnyebb legyen a szülés? Ha így haladunk a topicban nem te fogsz karácsonykor szülni hanem én.

Kép
barbi5
 
 


JUDY, JAIMEE, BARBI: Köszi. Örülök, ha szerintetek is rám hasonlít Bence.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.23 13:47-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Hazaértem a dokitól és már tényleg nemtudom mit higgyek! Mivel a vizelettenyésztésem negativ volt, de mégis fáj a pocim, plusz ez a rózsaszines folyás miatt mégis felirt egy penicilin tartalmú antibiotikumot arra az esetre, ha mégis lennének bacik. Hátha mégis a hólyaogmtól fáj. Szerinte nem nyomhatom el az üléssel, mert a természet nem úgy teremtett! :?

Bibi,
örülök, hogy elhagyott rókakoma, igy mostmár remélem ha meggyógyulsz többet tudsz jönni! A hasammal én is igy vagyok. Bár nálam érdekes a helyzet, mert elvileg csak 1,5 kg-ot hiztam eddig, de a hasam nagyobb, mint amekkorának ennyi kiló után lennie kellene. :oops: :D

Chris,
még nemtudom mikor megyünk 4d-re, mert úgy volt, hogy a komolyabb vizsgálatra a 20. héten megyek, és utána 2-3 hétre rá a 4d-re. De ma azt mondta a dokim, hogy a 22. héten menjek arra a vizsgálatra és igyesen akkor a 24.-en a 4d-re. Úgyhogy mostmár tényleg nemtudom mit csináljak?! Nemhiszem, hogy addig kibirom, hogy ne tudjam meg a nemét... :oops:

Betsy,
nagyon aranyos a kis Bence! És tényleg rád hasonlit, főleg ez az utolsó kép után, egyértelmű!
sirkici
 
 


Olik,
nagyon jó a pocakkép, tényleg te sem hiztál semmit! Ebben a topicban mindenki olyan slank kismama! Na, majd jövök én a nagy hassal... :wink: :D
sirkici
 
 



Hali!!

Mindenkinek köszi a poci dicséreteket :lol: Van rajtam fölösleg, bőven, csak a kép már megint jól sikerült :oops: :oops: :oops:


Betsy: nagyon Rád hasonlít a kis Bence :wink: Ezt már a legeslegelső képből megállapítottam :lol: Gyönyörű kölyök, főleg, ha mosolyog :wink:

Omni: nagyon jó, hogy jelentkeztél, örölök, hogy jól vagytok, Dóra baba is gondolom ennivaló :lol: :lol:

Sirki: Mi is 24 hetesen voltunk 4D-n, akkor már szép formás volt. A nemét pedig már a 18 heti sima uh-n megmondták.
Remélem nem lesz nagyobb gond ebből a dologból, hogy mi ez - nem tudom, még nem találkoztam ilyennel.

Barbi: Jaimee után Te vagy :wink: Aztán meg én :shock: :? :lol:

Bíbi: Na végre, élvezd ki akkor most a legszebb állapotot :wink:

Judy: Nagyon ügyes a kis nagy fiad :wink: Jó példa lesz majd a huginak :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok,

Tegnap este nagyon megijedtem, ültem a fotelban és hirtelen egy iszonyat erős görcs, tipikus szülési görcs állt bele a hasamba. Az egész olyan lett mint a beton. Fél órát meg sem mertem moccani, azt vártam, hogy mi lesz most, lesz-e még több görcs vagy ennyi volt. Aztán ugyanez megismétlődött kb hajnali 1-kor is.
Most jól vagyok, leszámítva a szokásos alhasi és szeméremcsont fájdalmakat.

Sirkici,

Szerintem nyugodtan szedd be azt az antibogyót. Bazsival én is lebetegedtem, és szedtem gyógyit, semmi bajom nem lett, csak a nyavajám mult el.

Olik,

Jól sikerült a fotó???? :wink: :wink: :wink: Persze...ne szerénykedj, jól nézel ki. :lol: :lol: :lol:

Jaimee,

Drukk hétfőre és jelentkezz, hogy mit mondott a doki. :lol: :lol:

Betsy,

Hááááátttt....ahogy elnézem a kiskori képeket, mind a 4-en teljesen máshogy néztek ki. Bár én elég rossz vagyok annak a megítélésében, hogy ki kire hasonlít. :lol: :lol: :lol:
A lényeg, hogy Bence baba gyönyörű. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Olik,
a kép nem csak jól sikerült, tényleg jól nézel ki! :D
Én is gondolom, hogy már a 24. héten szép formás lesz, igy legalább már látunk is belőle valamit, úgyis csak egyszer fogunk elmenni 4d-re. Csak addig még olyan sok idő van, már úgy szeretném látni, főleg, hogy a 22. hétig igyesen nem lesz uh-m. :(

Judy,
remélem jól vagy! Ez a haskeményedés elvileg normális, ha nem tart túl sokáig, igaz? De biztos nem lesz semmi baj, csak pihenj sokat!
Én is utánanéztem ennek a gyogyinak, egyszerű penicilin, ami elvileg nem lehet ártalmas a magzatra. Vannak ismerőseim, akik az első trimben szedték, és nem lett semmi gond. Meg hát csak tudja a dokim, remélem! De ezután többet nem fogok szedni az biztos, mert a 10. héten is szedtem egy doboz bogyót, amikor meg voltam fázva, meg most, úgyhogy jövő hét után lesz ami lesz visszamegyek dolgozni, remélem birni fogom...
sirkici
 
 


Betsy: Öööööö....Hmmmmm...Ez nem fair! :lol: :lol: Egy babafotó alapján nem lehet sok következtetést levonni. ARRA a fotódra télleg nem hasonlít Bence baba. Viszont Peti kiköpött apja, hogy valami "újat" mondjak... :lol:

Barbi: Nem csinálok semmit és nem iszom semmit. Van ugyan otthon málnalevél tea, de ez most jutott eszembe, hogy kérdezted. :lol: :lol: Lehet, hogy most már mindegy is...2-3 hét van hátra max.... :roll: :roll:

Olik: nem tudom, hogy fotózol, de még soha nem láttam rajtad egy gramm felesleget sem. :lol: :lol: :lol:

Judy: Pihizzél, ez a görcs nálam is jó kis pánikot okozott volna...A lényeg, hogy elmúlt.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Kép
Vendég
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ennyi új kép van róla!
Vendég
 


Sziasztok!

Chrissy! Nagyon édesek vagytok!

Judy! Magnéziumod nem volt otthon? Ha ilyenkor beveszel vagy pezsgőtablettát megiszol teljesen ellazít. Nekem is volt görcs keményedés, azóta szedem és teljesen rendbejött.

Jaimee! Ha van otthon úgyis málnaleveled nem próbálod meg? Lehet, hogy tényleg lerövidítené a vajúdást. Én szerintem ki fogom próbálni, meg a gátmasszázst is a 36. héttől.

Sirki! Ha a dokid javasolta akkor szerintem is beszedheted, még mindig inkább mint valami sunyi bacilusod maradjon és baj legyen belőle.

Jó hétvégét!

Kép
barbi5
 
 


Barbi: Folyton elfelejtem.... :? :? :roll:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Chrissyy,
nagyon édik vagytok! :lol:

Barbi,
igen, beszedem azokat a tablettákat, de utána ennyi. Eddig is volt ez a rózsaszines valami és egy orvos se tudott vele mit kezdeni. Utána visszamegyek dolgozni, és ha nem birom (nem akarok vészmadárkodni, de szerintem úgy lesz), akkor itthon maradok, és majdcsak lesz valahogy. Az biztos hogy nem gondoltam, hogy egy terhesség lehet ilyen is. Én mindig azt hittem, hogy akkor határtalanul boldog az ember és majd a végén fog fájni valami is...
sirkici
 
 


Sziasztok!

Betsy! Chrissyy! Fantsztikusak a fiúk!

Jaimee! Hogy vagy? szerintem csak iszogasd azt a teát.

Talán most sikerül leírni a szüléstörténetet.
Szóval a sajtos pogi receptje....
Szombaton mintha kicsit lejjebb ment volna a pocak. Jósló fájásaim nem nagyon voltak. Vasárnap délelőtt éreztem csak valami hasonlót, dehát az még nem jelent semmit. Délután 5-6 óra körül még szundiztam egyet, hajat mostam, begyúrtam a tésztát... Ekkor már keztem valamit sejteni, de gondoltam első baba, 8-12 órás vajúdás...Így negyed kilenckor kezdtük a pogácsákat szaggatni, és méricskélni a fájásokat. Na akoor már 3 percet mértünk. Csak nem emlékcsem a 15 ás 5 perces fájásokra. Meg az egyre rendszeresedőkre. Akkor elkezdtünk készülődni. Fogalmam sincs mennyi volt az idő amikor távozott a nyákdugó és elkezdett folyni a magzatvíz. Aztán egyszercsak megváltoztak a fájások. Akkor már beleegyeztem, hogy mégiscsak hívjunk mentőt. Ott is voltak pillanatok alatt, közben párom telefonon tartotta a kapcsolatot Davalliával és jött utánunk autóval. Hát a mentő rettenetesen zötyögött! Kérdeztem, nem kellene-e szólni az orvosomnk. Azt mondták, majd ha megvizsgáltak. Miután a kórházban a szülésznő megvizsgált, mondta, hogy már igencsak útban van a kisasszony kifelé, fáradjak át a szülőszobába. Mondtam, akkor legyen szíves értesíteni az orvosomat. A válasz:Jó, hogy szólok!
Mindenesetrre, míg én átevickélem, szétszedték, meg összerkták alattam az ágyat, a dokim már ott is volt. Mondta, hogy a redőrök is mindjárt itt lesznek. Épp hajmosás és borotválkozás között volt.
Az infúziós szalagon 22.50 volt. 23.00-kor pedig már elő is bújt a művésznő.Rögtön odaadták, aztán apa elvágta a köldökzsinórt. A beöntésre már nem volt idő, a gátmetszést pedig nem is éreztem. Helyi érzéstelenítőt adott, a varráshoz is. Azt se éreztem. Még az se igazán érdekelt, hogy egy kis medikusnak azt magyarázta, hogy mit és hogy kell csinálni. Minden esetre 2 nap múlva már alig éreztem.
Amíg megfigyelésen voltunk, visszahozták Dórit.
Egy kicsit lehet, hogy kusza a történet, de minden olyan gyorsan történt.
Mindenesetre az a vicc jut eszembe:a nyugodt meg az ideges.

Mostmár egy hete itthon vagyunk. Milyen hihetetlen! Úgy tűnik, hogy nyugodt baba. Éjszaka is hagy azért aludni. Nappal is jókat durmol...(kip-kop).

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 



Halihó!!!

Chrissyy: nagyon cukipofi a kis Martinka :lol: És már milyen nagy :shock:

Omni: nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen gyorsan megtörtént minden!!! Nálam is gyors volt az első, de azért nem annyira :lol: Az első fájástól a babáig 5 óra telt el. Szeretném most is úgy szülni :?

Jaimee: pont tegnap beszéltünk erről a teáról a védőnőmmel. Felhozta egy példát: egy kismama második szülése előtt elkezdett inni. Az első császár volt. Akkor nem fogadott szót és nem itta a teát. Most már jó kislány volt és spontán megszülte a babáját!!! Nagyon szépen puhult és tágult tőle!!! Sztem én mindenkép iszom majd.

Judy: Nekem szokott fájni a hasam mostanában. De nem keményedik. A védőnénim azt mondta. hogy azért van, mert 1 fokú a lepényem már 29 héttől. Egy kicsit korainak tartja, de kedden meglátjuk az uh-n. Pihenj sokat és ne keményedjél légysziiiiiiii :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Omnia! Nagyon klassz volt a szülés történeted. Remélem az enyém is ilyen gyors lesz. Na jó a mentőt kihagyhatjuk, de tényleg nagyon ügyes voltál.

Jaimee! Hogy vagytok? Fájások? Holnap írj rögtön a doki után.

Olik! Én is iszom majd a teát. Betöltött 36. héttől lehet ugye? Én már a homeos bogyókat is megvettem azt is akkortól lehet a méhszáj puhítására. Szurkolok kedden.

Judy! Nekem mostanában nem hasfájás, hanem nyilalás van. Csak pár másodperc, de először azt hittem szülni fogok. Most már kezdem megszokni, minden nap 1x2 szerintem a csípőmet kezdi szétfeszíteni vagy ott lenn csinálja a helyet a fejével.

Kép
barbi5
 
 


SIRKICI: Megérzésed nincs a baba nemét illetően? ;) 5 hét gyorsan eltelik.
OLIK: Kíváncsi vagyok, kedden mekkorára becsülik Tündi súlyát! Január vége már olyan közel van!
CHRISSYY: Nagyon szép fiú Martin! Tényleg milyen nagy már! Mindjárt 2 hónapos lesz! Sokat van ébren napközben? Éjszakák hogy telnek?
OMNIA: Tényleg gyors szülésed volt! Képeket nem raksz fel?
BARBI: Szerintem is érdemes inni a málnalevél teát. Akik itták a környezetemben, mindegyikőjüknek gyors, könnyű szülése volt.
JAIMEE: Mi újság Veled? Készülsz már a szülésre? ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.23 13:47-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Ma reggel a 30.napon teszteltem egy pozitívat:)
Viszont csütörtökön reggel még kaptam egy choragon injekciót.
Ez esetleg okozhat álpozitív tesztet?
k.vanda
 
 


Omnia,
ez tényleg gyors szülés volt, szerencsés vagy! Majd ha tudsz tegyél fel képeket!

Betsy,
sajnos nincs megérzésem, és az az 5 hét is nekem olyan soknak tűnik, mintha sokkal több lenne, és még akkor sem biztos, hogy meg tudják mondani a nemét, de azért nagyon reménykedem. Álmodtam már lányt is fiút is. Mondjuk mivel annyira szeretnék lányt ezért nem merek benne reménykedni, inkább arra gondolok, hogy fiú, aztán ha nem akkor majd örülök. Persze, ha fiú akkor is, csak legalább már tudjam! :D
sirkici
 
 


Sziasztok!

Omnia

Nagyon gyors szülés volt :)

Sirkici

Drukkolok neked, hogy a 18 hetes uh-n kiderüljön a neme a babádnak :)

Betsy

Bence baba egy tündér!

Jaimee, Barbi

Ti következtek,rajtatok a világ szeme! Gondolok rátok!


A gyerekek meggyógyultak :D .Bence 2 hét után újra oviban van.
Nekem még nagyon fáj a torkom,de legalább a köhögés és a hányás elmúlt.
Pénteken voltunk 4d-.Minden rendben,kértem a dokit, hogy nagyon nézzen meg mindent,szép hosszú nyaka és nózija van.Gergő a neve :D /Lilla gárfildnak hívja :D :D /

Judy

A te városodban voltunk a Gólyafészek kismama centrumban.

KépKépKép
bambika
 
 


VANDA: Sajna én nem tudom a kérdésedre a választ :(
SIRKICI: Nem tudom, mert nekem nagyon gyorsan telnek a napok, a terhességem is olyan gyorsan telt. Nevek vannak már a tarsolyban? ;)
BAMBIKA: Örülök, hogy jól vannak a gyerkőcök. :lol: A Gergő nagyon szép név, nekem is tetszik, nálunk a családban mindkét részről van Gergő..
Vendég
 


Kép
sirkici
 
 


Bambika,
akkor ezek szerint tényleg fiú volt a 4d-n is! A Gergő szép név! Örülük, hogy jobban van mindenki!
Sajnos nincs 18 hetes uh, a 20 hetes lenne, de a dokim azt mondta, hogy a 22. héten menjek, igy még van mire várnom. :(

Betsy,
a nevek már megvannak, ha fiú akkor Zsolt, ha lány akkor Nikoletta!

Vanda,
én sem tudom a választ, de drukk, hogy ne álpozitiv teszt legyen!
sirkici
 
 


JUDY: Mi volt ma az UH-n? Méretek?
BARBI: Minden rendben volt a védőnőnél? Mennyi plusz kilónál tartasz? Pocakfotó?
JAIMEE: Mit mondott a doki? Volt belső vizsgálat? CG?
Vendég
 


Sziasztok,

Most gyorsan írok csak magamról, ne hari, de most van egy kis időm aztán kezdődik az esti kergetőzés a fürdés és vacsi körül.

28 hetes UH eredménye.

Magzat fekvése - koponyavégű
BPD - 72 mm (buksi)
AD - 78 mm (jó nagy pocija van )
FL - 53 mm (combi csont)
FOD - 101 mm (ez nem tudom mi)
Placenta helye - mellső fali
Érettsége - 1 - Grannum - I.-II. st
Magzatvíz - átlagos
Magzat súly - 1500 gr (dagadt lesz mint az anyja )

Szóval minden rendben van. Majd dec 19-én kell mennem méhszájviszgálatra.

Apasági nyilatkozat is megvan, most már tuti "Király" lesz Barbika.

Teszek én is pociképet, (nem röhögni)
Kicsit homályos, mert mobillal csináltuk.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Tyű, Omni, de jó neked, micsoda gyors szülés! :D

Judy: Csodaszép pocakod van! A méretek a mi 27 hetes méreteinknek felelnek meg, úgyhogy szupik vagytok! :wink

Vanda: Sajnos fogalmam sincs...Van olyan, hogy egy + teszttel nem is vagy terhes??? :shock:

Bambi: Na örülök, hogy újra egészségesek a gyerkőcök.

Oké, csajok, holnaptól előveszem azt a teát!

Rólunk: 3. NST rendben. Már szemem sem rebbent, hogy a kisasszony megint nem volt hajlandó megmozdulni, csak ha macerálták. Pedig Jaimee mami mindent elkövetett, kólát ivott, csokit evett, uzsonnázott előtte, semmi...Aludt, mint a bunda. Remélem, ez azt jelenti, hogy nyugodt baba lesz, olyan nyugodt, mint az apja...

Súlya: min. 3300 g
BDP: 9,5 cm
THQ: 9,9 cm
FE: 7,5 cm
Keze, lába megvan, szép hosszú végtagjai vannak állítólag. És kerek feje.

Olik: Nem értem az összfüggést a keményedés és a lepény állapota között - amit a védőnő mondott neked....Nekem a 30. héten már kettes volt a lepény, aztán ugyanúgy hízik és növekszik a baba, mintha végig I-es lett volna. Szóval sztem nem mindig van ennek sem jelentősége. Csak egyel több ok, hogy frászt kapjon az ember...

A doktor bácsi szerint már sokat nem fog hízni, a lepény most fordult 3-asba. Egy hónap alatt azért meghízta a maga 1 kilóját... :shock: Szóval olyan 3,5 kiló körül várható a súlya sztem...Méhszáj kukuccs nem volt, majd jövő héten. A várakozások szerint akár a jövő héten is megszülethet, december közepére nagy valószínűséggel megszületik. Közben jóslok, jóslok, jóslok, de még nem görcsölök vagy semmi ilyen...Az egyetlen új jel, hogy a szám mintha be lenne dagadva, de APa nem lát ilyet, csak én érzem....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok Mamik!

Most van egy kis időm, szóval bekukkantok:))

Jaimee mami: Te még egyben???Nem semmi, most már rettentően szorítok érted!! Szép adatai vannak a kisasszonynak!!

Judy: de szuper, hogy tettél fel képeket!! Milyen szép pocikád van!!

Betsy: hogy vagytok??? Köszi a dicséretet bébikémhez!! Bencécske is gyönyörű baba!!! Mekkora már? Hány óránként eszik??? Anyatejes ugye?

Chrissy: rettentő édes képeket tettél fel!! A mi babánk is falánk, mai súlya: 4160g :shock: rá sem lehet ismerni!! Hihetetlen nagyot nőtt!! Ti hogy vagytok??? Mesélj mindent!!

Omni: jó, hogy ilyen szülésed volt!! Köszi, hogy leírtad!! Dóra bébike miket csinál?,


Rólunk: Alexike nagyon nagyot nőtt, 4160 g. Azt mondták, hogy jó duci... :lol: Egy igazi kis zabagép...Alapvetően nyugodt és nagyon jó baba, csak kicsit pocifájós...A bukás sajnos még mindig meg van, amitől jól megijedek... A tegnapi nap újdonsága, hogy már hangosan kacag...Főleg, ha a popsiját "ütögetem" :lol: A családot folyamatosan elvarázsolja, de leginkább az anyukáját :lol: Egyszerűen elolvadok Tőle :lol:

Ennyi volt a pihenőm, most megyek vacsizni!!

Mindenki vigyázzon magára és tegyetek sok-sok képet!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


JUDY: Örülök, hogy szépen növöget Barbi baby :) Tényleg szépek a méretei, nekem a fiúk ennyi idősen sokkal kisebbek voltak. Peti 1162 gramm, Bence 1255 gramm. A pocakod is szép formás, igazi kislányos pocak. :wink:
JAIMEE: Most már nagyon kíváncsi vagyok, mikor fogsz szülni, és hogy a becsült súlyhoz képest mekkora lesz Réka. Menni bírsz még, nem nyom alul nagyon?
HENI: Tényleg egy zabagép Alexi :) Kb. mennyiket eszik egy alkalommal, milyen sűrűn eszik? Bence nagyon sűrűn eszik, nagyon sokat, mégse hízik többet, mint amennyit "kell". Heti 150grammot kell hízni, ő pont annyit hízik, így két hét alatt, amióta itthon vagyunk 300 grammot hízott. 3 óránként eszik, de van, hogy 2 óra múlva megéhezik. Alkalmanként 100ml körül eszik, anyatejes. Napközben szinte alig van ébren, éjszaka viszont sűrűbben kel. Úgy érzem, lehet, ő is kicsit hasfájós, kipróbáltuk az Infacolt, nem nagyon érzek változást. Te adsz valamit Alexnek? Bocsi, hogy ilyet kérdezek, de egy nap hányszor van széklete? Bence napi 10szer kakil. :shock: Védőnő szerint ez az első 3 hétben normális. Petinél nem emlékszem ilyenre. Majd rakjál fel képet, ha vannak újak, bár én mindig megnézlek Titeket az iwiw-en ;)
Vendég
 


Judy,
nagyon szép pocakod van! És tényleg a pocakod alakjából is egyértelmű, hogy lány lesz! :wink: :D

Jaimee,
örülök, hogy minden rendben! Réka baba meg tartsa meg a szokását és alvós, nyugodt baba legyen! :D

Heni,
örülök, hogy szépen fejlődik Alexi baba!
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tudtam visszaolvasni, bocsi.
Most értem haza védőnénitől. Hallgattunk szívhangot. Nagyon szuper volt. Kiírta az újabb toxo izé, és ellenanyag vizsgálatot, és a terheléses cukrot.

Sirkici!
Beírnád majd a tábliba, hogy 17-én megyünk laborba, 19-én dokibácsihoz. Köszi!

Gyorsan mutatok még egy pociképet is. Ha minden igaz pont 21. hetes poci.

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 



[color=red]
Halihó!!!
Megjöttem, kicsit aggódva :( Kicsinek nézik most a babókát. Kevéslik a fejlődését az utolsó 3 hétben. A dokim azt mondta, hogy le kellene állnom a fizikai dolgokkal, mert szerinte ezért van. Méhszáj zárt, puha, jó hír viszont, hogy befordult :lol: Előtte még medence fekvésű volt. ( mindenesetre nem lesz nagy baba, Zozi majdnem 4 kgval született... Hiába, csaj - már most vigyázz a vonalaira :? )
Szóval a nagytakarítást hamarabbra hozok ( most hétvégén) és Apucikával együtt gyorsan letudjuk. Aztán teljes gőzzel pihi ( Zolika mellett :shock: :? :roll: ) 10 nap múlva visszavárnak kontrolra. Ez jövő hét pénteken lesz.

Kismamik: nagyon szépek a pocikák :wink: Csak igy tovább :!: :lol:





Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


CHRISTELL: Sokat nőlt a pocid a múltkori kép óta. :lol: Innen lányos pocaknak tűnik ;)
OLIK: Beírnád a 3 héttel ezelőtti és a mostani adatokat? Csak kíváncsi vagyok! Súlyát mennyire becsülték? Pihenj, amennyit csak tudsz, tudom, hogy kismanó mellett nem egyszerű..
Vendég
 


Sziasztok!

Arikon: köszi, hogy benéztél, olyan jól esik, hogy ilyen figyelmes vagy!

Chrissyy, Betsy: annnnnnnnyira édesek a poronytyok!Olyan jó, hogy Ti is már babázhattok!

Jaimee: szerintem ne is reméld, hogy Rékababa ilyen kis nyugodt marad, biztos most gyüjti az erőt a sok rosszasságra ,ajd újszülött korában :lol: :lol:

Judy és Christell:csodaszépek a pocik, most ezek után nem is tudom, nekem van e mit mutogatnom? :lol:

Olik: nyugi, nyugi, egyszer kicsi, másszor nagyobb, csak ne aggódj, pihenj, meg fog nőni az a kislány!

Mi: Megjöttünk a dokitól, izgett-mozgott a kis mocsok, de amire a legkiváncsibb voltam, a nemére, azt nem mutatta meg! Végülis így van jól, hogy nem tárta szét kapásból a lábát, rendes, illedelmes kislány ez a Csiribébi. :lol: :lol:

ejátmérő BPD 35 mm, combcsont FL:18 mm, a hasa meg egy kerek basa, AC: 100 mm.

Kaptunk képet is, majd este... Addig is dobok pár fotót róla, kívülről. :lol: Kép
Vendég
 


Van ám anyájának feje is! :lol: :lol:

Kép Kép
Vendég
 


Bíbi!!!De szép vagy, olyan jó így látni téged!Sok puszi!!! :D
Vendég
 


Bíbi,
:oops: Bizony nagyon jó látni ahogy növöget benned az új életke! Vigyázz nagyon magatokra!
Remélem nemsoká mi is követünk Téged (Titeket)!
Vendég
 


Jajjj, lányok, köszönöm szépen! Annyira aranyosak vagytok, úgy meghatódtam! ( Most a rókacsalád után ez következik nálam, lépten-nyomom elsírom magam). :lol: Nagyon hiányoztok ám innen, már nagyon várunk! Pussssssssz
Vendég
 


Bíbi, gyönyörű vagy... A többiek is.
És igen, jövünk majd mi is...

Jamiee: Ilyen gyönyörű nagy babókád lesz?? min. 3300 gr?? Az igen!!! :)))))
Sok sikert egy igazán könnyű szüléshez!!!

Puszi!!!
Vendég
 



Betsy:

BPD:76mm - most 77mm ( összesen 1mm :( ) Zolcsival ilyenkor már 88mm volt
Thorax AP: 78mm*82mm - most 80mm*80mm
Femur: 57mm - most 62mm
A mostani súlyát 1300 körülire mondták.

Bíbi: Szép kerek már a pocika :wink:


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


BIBI: Csini pocak ;)
OLIK: Köszi, hogy leírtad az adatokat! A fej mérete kb. 30 hetesnek felel meg, a többi adat 32 hetesnek. De lehet, 3 héttel ezelőtt nem jól mérték, hisz itt pár mm is számít. A súlya tényleg nem sok, de legalább könnyebben megszülöd. :lol: Ne aggódj, pihenj, 14-én biztos minden rendben lesz!!! Mikulás mikor megy hozzátok? Beöltözik valaki a családból? Zozi várja már? Nálunk férjem öccse az ügyeletes mikulás, Peti már nagyon várja, holnap este jön hozzánk..
Vendég
 



Betsy: remélem is hogy jó lesz minden :?
Nálunk nem lesz beöltözött Miku. Zozika még csak most látja először :lol: Még megijed :lol: Majd jövőre talán, de akkor meg Tündike kicsi lesz :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Nagyon csini pocikat mutogattok :D .Majd én is megkérem apát ha valamikor emberi időben ér haza, hogy fotózzon :)

Olik

Ne izgulj a lányok kisebbek általában!

Mikulást nálunk már nagyon várják,Bence próbál egyezkedni, hogy ne annyit kelljen még aludni, hanem kevesebbet :D .Meg minden nap levelet rajzol a télapónak arról mit szeretne kapni :)

Sirkici

Táblához:január 8 védőnő. Hihetetlen hogy addig sehová nem kell mennem :shock:

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok,

Azért nem jöttem eddig, mert ma karácsonyi bevásárló körúton voltam. Mindent megvettem mindenkinek. Szaloncukrokból is betermeltem, meg a mikulás csokikat is megvettem a fiuknak.
25 000 ft-ba kerültek az ajándékok+szaloncukor+mikuláscsokik.

Reggel meg védőnőnél voltam. Minden ok, 9 kg eddig, azt mondta az jó. Vérnyomás 110/69 pulzus 95.
Annyit mondott, hogy jövő héten csináltassak vér-vizelet és ellenanyagot meg toxoplazmat is és dec 18-án mégegyszer menjek el hozzá, hogy lássa az eredményeket, mert utána már csak 36 hetesen megyek hozzá.


Ma van kicsi Barbikám névnapja, szóval
BOLDOG NÉVNAPOT KIS POCAKLAKÓM.

Betsy,

Jöszi a dícséretet, pocakformában tényleg lehet valami, mert fiukákkal nagyobb és hegyeseb pocim volt, most inkább széltében nő, és nem előre. :lol: :lol: :lol:
A hasát mondjuk egy picit sokallom a fejéhez képest, de a doki azt mondta minden rendben van.

Chris,

Hát nem azért mondom, de a te pociformád is hasonlóan alakul, mint az enyém. Nagy az esély a kislányra. Drukkolok nektek. :lol: :lol:

Bibi,

Nagyon szép formás vékony kismami vagy. Gratulálok hozzá. Én már bálnának érzem magam. :lol: :lol: :lol:

Olik,

Ne aggódj, szerintem a babócák sem egyforma ütemben növekednek. Egyik hónapban nagyobb tempót vesznek fel, aztán kevesebbet. Amugy meg nem baj, ha nem 4 kg-os babát szülsz, legalább tényleg könyebb lesz a szülés. :lol: :lol:
És tényleg ne dolgozd magad halálra, szánj időt a pihenésre is.

Jaimee,

Gratulálok a méretekhez, szép súlya van már most a kis puncisnak. És azt mondják, hogy heti 250 gr-ot hízik ebben az időszakban. Szóval készülj fel egy szép nagy babócára. :lol: :lol: :lol:

Heni,

Nagyon édes lehet Alexi baba ahogy kacag. :lol: :lol: Tehetnél fel egy ilyen mosolygós képet, mint Betsy Bencéről, ő is olyan édes . :lol: :lol:
Szép kis súlya lett tényleg. Poci miatt meg ne aggódj, hamar elnövik ám. 2-3 hónap max, az enyémek is azok voltak mindketten.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bibi, Christell: nagyon helyes kismamik vagytok!! :lol:

Judy: most már szerintem Nálunk is kezd javulni a helyzet hasfájás téren...Kop-kop-kop..

Olik: az orvosok állandóan mondanak mindenféle baromságot!! Nekem azt állították, hogy túl nagy a babóm... :shock: Az a lényeg, hogy minden rendben vele....!!

Betsy: most már áttértünk a 4 óránkénti evésre, eddig 3 óránként evett 100-140 ml között, ami rengeteg..Viszont Ő saját magától szépen áttért a napi 6x étkezésre és az adagot is csökkentette 100 ml / evésre, szóval kezd beállíni :lol: :lol: A védőnő szerint azért hízik ennyire a babácska, mert nagyon jó az anyatej összetételem (sok a fehérje benne)...A babák nagyon változóak, hogy mit hogyan hasznosítanak...Az infacolt mi is kipróbáltuk..Én napi 2x adtam neki, de most már mi is elhagytuk...Az elején nagyon hatott, rögtön "korgott " a gyomra, illetve egyéb érdekes hangokat adott ki..Viszont az utolsó pár napban már egyáltalán nem használt.... Széklete minden pelusozás alkalmával van, szóval napi 8x tuti...Ma pl. akkorát kakkantott az egyetlenem, hogy az egész kis hátacskája olyan lett :oops:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


JUDY: Boldog névnapot Barbinak! Gondoltam én is rá, de nem tudtam, hogy ma fogjátok e tartani vajon. Az jó, ha 25ezerből sikerült megvenni mindenkinek mindent. Nálunk 18 embernek kellett ajándékot venni, úgyhogy gondolhatod..
HENI: Köszi, hogy leírtad, hogy Nálatok hogy alakulnak a dolgok. Így picit megnyugodtam az evést és a kakeszt illetően :) Te mennyi folyadékot iszol naponta? Én képtelen vagyok 3 litert meginni, örülök, ha 2 liter lemegy..

Mindenkinek szép éjszakát, kismamik pihenjétek ki magatokat, anyukáknak pedig ébredésmentes éjszakát, a lurkóknak meg szép álmokat! :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?