Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Régen voltam, írni akartam előbb. Begépeltem és persze elszállt, nekem meg elfogyott a szabadidőm...
Mi egy két hétig tartó náthán vagyunk túl, óránkénti porszívózással... De túlvagyunk.

Bizony már december!!! Mi most hétvégén megyünk vásárolni.

Nálunk általában kétszer kell Lili enni. Most már szerencsére nem kell ringatni evés után, bekerül a kiságyába és mindenki alszik tovább.

Mona, képzeld nekünk meg tegnap nappal viselkedett furcsán Lili. Álmában elkezdett sírni, meg szopi közben is többször megriadt. Pedig nem emlékszem, hogy valami rossz történt volna vele.
Szabine (ha nem szöktél meg :D ), van olyan hogy rosszat álmodnak már Ők is?

Kép
nap12
 
 


Sziasztok!

Na végre eljutottam idáig! Reggel mi vittük Márkot suliba, mert apa Pestre ment. Éppen ezért reggel fél 6-kor fel kellett ébresztenem Ádámot szopizni. Mikor őt elintéztem, felöltöztettem, mentem a Márkot ébreszteni, de előbb elkészítettem a teáját. Ádám elaludt, így indulás előtt ismét fel kellett szegénykémet ébreszteni. Aztán hazafelé ismét elaludt, így mikor betoltam a babakocsit a garázsba, szintén fel kellett ébreszteni. Aztán gyorsan tisztába kellett tennem, mert még mielőtt elindultunk volna éreztem, hogy büdi van a pelusban, de már nem volt időnk, így szegényt kakisan vittem. Aztán megreggeliztem, utána szopizott ő is, most ismét alszik. Most már nem ébresztem fel, esetleg amikor délután megyünk a Márkért. De még időben értünk haza, mert fél óra múlva már esett is az eső, ami azóta is esik.

Bogesz, Bee: már régen voltatok, remélem minden rendben van nálatok, csak nem értek rá írni.
Biztos vannak még mások is, akik régen írtak, azoktól elnézést, de rájuk is vonatkozik a felhívás.

Dudu, Nap: már titeket is hiányolni akartalak.

Megint utolért a torokfájás. Este (éjszaka) apa felébresztett, mert horkoltam és nem hallotta a tévét. Szépen nézünk ki.

Jajj, én csak tömöm magamba a kekszes-narancsos tibit, nagyon finom, de elteszem, mert már a felét megettem, sőt most nézem már csak 5 kocka maradt.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!
Nekem is nagyon fáj a torkom, és Dani is szürcsög. Szerdán megyünk szúrira :?
Márkanyuka nekem a sárgabarackos-kekszes boci a kedvencem, simán lecsúszik egy tábla, és még erőlködnöm sem kell :oops:
Ma semmit nem csinálok, csak Danival foglalkozom. Már olyan lelkiismeretfúrdalásom volt múlt héten, ugye a költözés miatt, szinte csak szoptatni ültem le vele, de nagyon ügyi volt, mindig eljátszogatott egyedül vagy a pihiszékben, vagy a játszószőnyegen, a kiságyban max 10percet van el.
Kép

Kép
mona76
 
 

 
 

Sziasztok!

Hát mi átestünk a ló túloldalára... Fanninak hasmenése van tegnap délután óta :( Ráadásul a köhögése is rosszabb lett, igy ma már voltunk orvosnál is. Kaptunk kanalast, meg cseppeket. Elkapott valami hasmenéses, köhögös virust. Ja, és most szüneteltetni kell a törekvésemet, hogy Fanni kakiljon. Most az a cél, hogy ne kakiljon... Hát az embernek már semmi sem jó :D :(

horvviki
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Mindenki olyan szinten eltűnt........ :shock:

Teljesen kész vagyok. Ati kifejlesztett valami újféle nyüszítést, vagy mit......borzasztó hallgatni. Bármi nem tetszik, bedobja. Ja, és persze szinte semmi sem jó......és egy percig sincs el egyedül.
Most hogy kezdjek így el főzni?

Egyébként úgy vettem észre, hogy valami növekedési ugrás lehet. Most kicssit többet eszik, és sűrűbben. Ja, és jelentem már egy ideje csak heti egyszer méricskélünk, szombat este. Szóval azt hiszem, leszoktam.... :wink: Ha már itt tartunk, szombaton volt 6870g.

Holnap négy hós holtás :?
Holnap után úszás - rettegek a múktkori bőgés után. Ráadásul úgy volt, hogy apa is jön, de mégsem tud :(

Úgy várom már a Mikulást. Már nem is emlékszem. 5-én este szokott megjönni, vagy hatodikán? :oops:

mikegirl
 
 


Mona: jó súlyban van Dani és nagyon helyes!

Horvviki: hát neked sem lehet könnyű! Eddig azzal küzdöttél, hogy kakiljon, most pedig azért, hogy ne! Szegény!

Mikegirl: ez a Mikulás jó kérdés, engem is gondolkodóba ejtettél. Amúgy nálunk a Mikulás és a Jézuska duma nem jön be a Márknál, egyszer beszólt, hogy "úgy is tudom, hogy ti vettétek!". Szóval így állunk.

Szurisoknak drukk! Mi 12-én megyünk tanácsadásra, ekkorra adtak időpontot. Viszont Ádám csak 14-én tölti be a 4 hónapot. Ezzel csak az a baj, hogy amíg be nem tölti az adott hónapot, addig nem kaphatja meg az oltást. Na ezt jó kuszán írtam le, de remélem értitek a lényegét.

Az eső továbbra is esik, Ádám ismét alszik, azt hiszem megyek üvegmatricázok. Lehet ma fel kell avatnunk az esővédőt, nem tudom mit fog hozzá szólni őurasága, ugyanis szeret nézelődni. Na majd meglátjuk (a vak is ezt mondta, mégsem látta meg).

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Nap: szerintem simán lehet, hogy rosszat álmodnak a babák! És szerintem ehhez nem feltétlen kell, hogy rossz történjen vele. Lehet hogy egy autó vagy motor, esetleg porszívó, kutyaugatás stb. hagja megmaradt a kis fejében és az újra lejátszódik benne. Remélem nem írtam hülyeségeket!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Kész vagyok.Szombaton délutántól egészen estig,és vasárnap egésznap anyuéknál volt Zsófi.Eredmény:totál el lett kapatva,én meg most szenvedek vele.Szinte csak kézben van el,nem akar egyedül elaludni,mert hát anyu,és a büszke keresztanyuka(hugom),egésznap a fenekét ringatta :? .Most szoktassam vissza...
De legalább kész vagyunk a karácsonyi bevásárlással.Mindenkinek meg van minden :D .Ennél nagyobb öröm nem is kell :lol:

Mi holnap megyünk oltásra.Nem tudom meg kapjuk e végre :shock: .Gyógyszert még holnap adnom kell neki,és egy kicsit szortyos,de ez inkább csak a reggeli ébredésre jellemző.A doki majd meg mondja.De legalább az étvágyya visszajött.Amíg köhögött kb 80-akat evett csak.Úgyhogy a múlt héten nem hízott semmit.De remélem hamar behozza a lemaradást.

Én is el kezdtem dekorálni.A nappali ablaka kész.Este meg lehozatom apával a padlásról a girlandokat,meg a kopogtatót.Utána már csak apát kell megfűznöm,hogy valamikor tegye fel a fényeket a házra.De ebből szerintem csak hétvégén lesz valami,mert mikor hazaér már sötét van,és akkor meg csak nem küldhetem ki szenvedni :wink: :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Hello!

Házdekorálók: Majd dobjatok képet, ha kész vagytok a művel!

Mi asszem nem fogunk tudni beköltözni karácsonyra, igaz, ha beköltöznénk se tennék fel semmit a házra, mert a szinezés az jövő tavaszra marad. Mondjuk most könnyen fel lehetne tenni éppen, mert még ott van mellette az állvány!:)

Ezt a pocsék időt, remélem egész télen havas és napsütéses időnk lesz, nem ilyen esős borongós, még a kedvem is rossz lesz tőle.:(

Megyek is próbálok pihzni SEbi mellett!

Betegeknek jobbulást!

Kép

mamiblue
 
 


Most írom harmadjára ezt az üzenetet, mert már 2X elszállt... :roll:

mikegirl: milyen etetőszéket vettél végül? Mi tegnap elmentünk a babyoutletbe, de nem volt peg-peregojuk. :( Viszont akit érdekel 89,-Ft-ba kerül a 4hótól adható bio bébiital.
Csani is néhány napja furcsán ad hangot elégedetlenségének. Ha fáradt vagy ki van a töke az egésztől elkezd nyögni, vörösödni, meg erőlködni mintha kakilna, de nem. Amint felveszem csönd lesz.
mamiblue: szép a házatok!! Szép hó van nálatok, itt sajnos egész de. zuhogott az eső!
Még mindig nem jött semmi az ÁNTSZ-től, tiszta ideg vagyok! :)
Mi is még a bébihordót nyúzzuk, de már megvan a következő! Még búcsúajándékként kaptam a cégtől egy recaro sportülést. Alig várom, hogy belenőjön. :)

leko
 
 


jaj, rossz smile-t raktam az ÁNTSZ-hez!!!!!! :(

leko
 
 


Leko!
Valamiről lemaradtam... mire vársz az ántsz-től?

Mikegirl!
Én olyan szinten "nemtörődöm" anya vagyok, hogy jövő hét kedden lesz 1 hónapja, hogy mértük Enikőt. Múlt héten ugyan el akartam menni leméretni a csajócát, de olyan sokan szoktak lenni a tanácsadáson és két nyűgös gyerekkel inkább nem vállaltam be. De így ránézésre minden okésnak tűnik. Aztán jövő héten kiderül. De legalább addig sem parázok a súlya miatt...

Ma az enyémek egész nyugisak. Enikőt igyekszem arra szoktatni, hogy egyedül is feltalálja magát, eddig nagyon jól csinálja. Ha nincs semmi baja, 15-20 perceket elnézelődik. Nagyon bírom. Kis tündér. És végre Benedek is kezd jobban eljátszani egyedül.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


franciska: csaninak 1 hete véres nyálkát találtam a kakijában. Azóta is 1-2 naponta egyszer van ilyen. A tenyésztést várom az ÁNTSZ-ből. :(
mérleg: én minden este mértem, de holnap vissza kell vinni a mérleget. Nem tudom, hogy fogom kibírni! :)

leko
 
 


Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:Van még közületek valaki aki a mózest használja?
Én most szeretném kicserélni a sportra és nem tudom hogy mennyire szabad ültetni a babát. 4 fokozatba dönthető a kocsink és szerintem örülne ha egy kicsit nézelődhetne.Igaz legtöbbször elalszik séta közben,de volt már rá példa hogy fent volt. Az lenne a kérdésem,hogy aki így közlekedik,mennyire ülteti a babát?
Derékszögben semmiképp nem akarom ,hanem félig fekvő helyzetbe,úgy hogy azért még kilásson a kocsiból. Ti mit gondoltok?
Légyszi aki tudja rá a választ az írja meg nekem,mert rosszat nem akarok a kicsinek. Köszönöm!
Puszi mindenkinek!

KépKép
dudu_84
 
 


dudu! én már kicsit megemeltem a kocsi támláját, mert csani balhézott folyamatosan séta közben. Mióta kilát csöndben elnézelődik majd elalszik. Ha elaludt leengedem vizszintesbe.

leko
 
 


Leko
Peg perego prima pappa dinner

Dudu
Mi sportozunk, és nem teljesen vízszintes, de leengedtem, amennyire csak lehet.

Jó éjt!

mikegirl
 
 


mi még használjuk a mózest, szerettem volna vele kihúzni a telet, mert nagyon jól véd, de már látom hogy nem fogjuk :?

Kép
mona76
 
 


képzeljétek Dani fekszik, erőlködik mintha kakilna, de nem kakil, tiszta vörös, és kezét lábát remegteti.

Kép
mona76
 
 


Várjatok képekkel is illusztrálom.Így könnyebb lesz!
Szóval 1-es kép vagy 2-es kép?
Kép 1-es kép Kép 2-es kép
Köszike!

KépKép
dudu_84
 
 


jaj elrontottam

KépKép
dudu_84
 
 


akkor mégegyszer:
Kép 1-es kép
Kép 2-es kép
köszi :D :D :D :D

KépKép
dudu_84
 
 


mona: csani ugyanezt csinálja! :)
dudu: a 2-es nem rossz, csak a lábrészt én felhajtanám!

leko
 
 


Dudu!
Úgy tudom, hogy amíg magától nem ül a gyerkőc, nem célszerű ültetni. De talán annyira nem gáz az a félig fekvő helyzet... Én eddig egyszer emeltem fel a babakocsiban a fejrészt, amikor Niki hasizomból folyamatosan nyomta fel magát ülő helyzetbe :) Kicsit megemelve jól láthatta a tesót, aki a testvérfellépőn utazott és így már mindenki elégedett volt :)

Visszatérve az ülő pózra: ha hurcolásszuk vagy az ölünkben van, akkor is nagyrészt ülő pózban van, úgyhogy biztos nem gond a kocsiban sem. Úgysem egész nap babakocsiztok...

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Jó reggelt!

Ma megyünk oltásra, de abból vélhetően nem lesz semmi. Ati csúnyán köhög - száraz köhögése van, és nehezen veszi a levegőt.

Mi így sétálunk, dőlésszög jól látszik:

Kép

Én azt gondolom, hogy bár nem teljesen vízszintes, a háta egyenes felületen van, súly nem nehezedik a gerincére. Franciska véleményét osztom. Ha a kezembe fogom, akár teljesen gombócba is összekuporodik, ha olyanja van.....

mikegirl
 
 


Mona
Szerintem hasizmozik :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok!
Megvagyunk mi is, vizsgázok stresszelek, depis vagyok, és esik az eső és korán sötét van.
Geri jól van megfordult tegnap, nagyon szereti az almát, kivit (mag nélkül) sütőtököt.
Puszi Mindenkinek
Zeze
Kép

Kép
Kép
zeze
 
 


Sziasztok

Olyan rég írtam,de olvasni szoktalak benneteket.Valahogy mostanában semmire sincs időm. :oops: Teljesen leköt a Tömzsikém :lol:
Már sehol nem hagyhatom ott ,mert életveszélyes ahogy előrefelé halad,meg pörög forog.Járóka az egyetlen hely ami a tuti:-)de sokáig nem szereti.

Mikegirl
Milyen jó kis kocsitok vanÉn még nem mertem dönteni ,de muszáj lesz mert szeret BÁlint is nézelődni.,bár akkor mózest ki kell vennem és azt sajnálnám ,mert annyira jó meleg.

Mona
Sikerültek a képek?
Milyen kis édi harapnivaló Danika :lol: olyan mint az én tömzsim.,aki most 7.25 dkg :D Elmúlt hónapban voltunk 6900dkg tehát nem sokat hízott ,de jó kis husikája van.

Etetőszékhez
Szerintem akkor érdemes beruházni drágábbra ,ha lesz még tesóka,de én úgy voltam vele,minek 35-40 ezret kiadni ,ha megvehetem uazt olcsóbban,főleg azért, mert nálunk már nem hiszem ,hogy lesz mégegy tesó. :oops:
Kész rablás szerintem amit csinálnak.Mi újonnan láttunk 17990 dönthető támlást az is tök szupi volt ám .-)
Senki meg ne sértődjön,nem azért írtam!!!!!

Fiam tegnap este elaludt majd 20 perc múlva felkelt és úgy döntött elkezdi a szekálást.Bementünk már hasrafordult és rugdosta a játékait ,meg röhögött ránk.Hasrafordítottam ,ő vissza és röhög.....nah akkor úgy vltunk vele kihozzuk és majd elalszik.Kint röhögött a pofinkba még vagy 1 órát és így volt egy pótvacsi 22 órakor és 22.30 elaludt.FÁj a fogacskája ,mert végre egyik áttört,és a mellette levő is nagyon púposodik.Ő a kis nyálgép:))))

No reklamál lépek,mert kaka van
Dobok képet ,hogy mászik előre :D Kép majd megunja és áfordul,így körbejárja a szőnyeget Kép Kép

Kép

Kép
jucu
 
 


Dudu klassz a babakocsitok :) -szerintem is simán lehet már dönteni Barbi is 3 és fél hónapos volt amikor így sétáltunk és most a lányok is igénylik már hogy kukucskáljanak...egyet értek Lekóval a 2-es a befutó felhajtott lábrésszel :)
Tegnap megvolt a karácsonyi fényképezkedés -legközelebb inkább egy zsák bolhával megyek szerintem :) ...nagyon jók lettek a képek kétféle hátteret választottam -volt egy ezüst háttér előtt plüss jeges maci és volt egy rózsaszín organzás kifejezetten a Barbinak.. lesznek üdvözlőlapok a távoli rokonoknak és a szűkebb családnak meg kasíroznak hungarocelre jó nagy A5-ös méretben.Szóval olyan falra tehető kép csak nem kell bekereteztetni.... .
Mamiblue tavaly karácsonykor a mi építkezésünk is pont így állt -a kép alapján ti is valami jó kis csendes fűs -fás környékre költöztök :)
Mona őrület milyen combjai vannak Daninak :)
Ha nem nagyon OFF a kérdés ti mit főztök karácsonykor?Próbálok valami 3 gyerek mellett is elkészíthető menüt összeállítani -az egész család (jó sokan) nálunk lesz és lövésem sincs egyenlőre hogy mit csináljak...

Kép
Kép
panni7
 
 


A lényeg Dius szemüveges lett,születési rendellenesség amit most vettek észre.Jó mi?
De azért édes , büszkén viseli
Kép

Kép

Kép
jucu
 
 


Jucu - Dius nagyon szép kislány és nagyon jól áll neki a szemüveg :) Az meg hogy most vették észre... :evil: :evil:

Kép
Kép
panni7
 
 


Csajok!

Fanni egyre betegebb, most már lázas is :( Este kapott kúpot, de egész éjjel nem vitte le a lázát (38°C volt neki). Most reggelre már oké, nincs láz. Ha nem hat a kúp, akkor mikor adhatom be neki a következőt? Illetve kúp mellett még milyen lázcsillapító használható? Bocsi a tudatlanságért, de most először lázas Fanni :oops:

horvviki
 
 


Ja, és még valami. Nem akar enni :( Alig eszik valamicskét tegnap óta, lehet a torka miatt, mert fáj neki? Ilyenkor valami tipp? Vagy majd csak megjön az étvágya?

horvviki
 
 


Viki

Panadol Baby szirup mehet az is láz és fájdalomcsillapító.Nekünk 2×3 ×2.5 ml volt ,és nem csak láz esetén,mert fájdalomcsillapító.
De én még kultiválom a homeós bogyót is,kérdezz rá patikába ,melyiket javasolják.
+ add neki a cebion cseppeket.ÉN most is adom ,mert elég vírusos időszak van a suliba és Dius hazahoz mindent.Teába csepegtetek 10 cseppet és egész nap elkortyolja.Amikor beteg volt akkor napi 2× 10 cseppet írt elő dokinő.

Jah köszönöm Dius nevében a dícséretet.:Kép


Viki ezt nektek,jobbuljatok:)Kép

Kép

Kép
jucu
 
 


hello!

Viki: 3 hótól lehet adni neki nurofent is, az csillapítja a torokfájást és a gyulladásra is jó! Itt írta tán vki, hogy a paracetamol, ami a panadolban is van, az káros a vesékre??? Szóval én azt nem adnám neki!

Panni: Eléggé beépült már az a rész, ahol építkezünk. Telkünkön van 3 nagy nyárfa meg 3 tölgyfa, de kb. 200 m-re vagyunk a ráckevei dunaágtól, szóval nagyon jó a levegő...meg nyáron jönnek majd a szúnyogok, de ezen ráérünk még aggódni:)

mamiblue
 
 


Köszike. És még egy kérdés :oops: Beadom a kúpot, és mondjuk nem hat egy órán belül, akkor rögtön mehet a szirup? Gondolom a kettő együtt sok, mármint hogy egyszerre adom be, vagy nem?

Cebion cseppet kap, de nekünk 5-6 csepp/nap az adagunk (doki mondta)

Most elaludt, de megint nem evett :( Éjjel 1 körül evett viszonlag rendesen, azóta semmit sem :(

horvviki
 
 


Viki még annyit ahhoz amit a lányok írtak hogy én 38.5 alatt nem is csillapítom hogy a láz elvégezze a dolgát -gyorsabban kijönnek belőle ha hagyod egy kicsit a lázat.Persze ilyenkor gyakrabban ellenörzöm és ha nem is eszik azért a folyadék nagyon nagyon fontos - víz esetleg tea akár kiskanállal ha szopizni nem akar...

Kép
Kép
panni7
 
 


Köszi, Panni. Beszéltem a védőnővel (doki csak délután rendel) és ő is azt mondta, hogy csak 38,5 felett adjak neki kúpot, hagy dolgozzon a szervezete... ő is még a Nurophent ajánlotta. Ma este 10-ig egyedül leszünk Fannival, apa most ment el dolgozni :(

Babakocsit én még nem döntöttem meg, de Fanni is már állandóan nézelődni akar. Így szerintem hamarosan én is megemelem egy kicsit a támlát. Bár a héten nem mehetünk le a levegőre, azt mondta az orvos :(

Jucu: Bálint nagyon kis eleven :D Kis izgő-mozgó.

Fanni féle mozgás ("mászás"): hanyattfekve lábbal rugja magát hátra, közben popsi megemelve. Mi így mászunk :D :D :D

Karácsony: én nem főzök semmit :( Az egész Szentesténk egy nagy rohanás lesz, de hát nem akarjuk megbántani egyik nagyszülőt sem. Így 24-én ebédre megyünk anyósomhoz (ráadásul ő egyedül van, tehát muszáj menni...), aztán vacsira át az én szüleimhez. Hogy itthon mi mikor karácsonyozunk hármasban, na azt nem tudom... :( Nem örülök, hogy igy alakul, de most melyiket hagyjuk ki?

horvviki
 
 


Nálunk mostanában a "tegyük boldogtalanná anyát és visítsunk folyamatosan" program megy :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:

Előírt adagban a Panadol is mehet... olyan gyógyszert még nem gyártottak, aminek semmi mellékhatása nincsen... csak arra kell figyelni, hogy adagoljuk, mennyi ideig adjuk...

Viki
Ha hasmenése van Fanninak, akkor nem a legjobb a kúp...
Folyadékfogyasztásra figyelni kell!!!
Vendég
 


Télapó : Dec 5 éről 6-ára éjjel jön,tehát 6-án reggel már ott van az ablakban a cuccos.

horvviki
:a kaját akkor próbáld meg adin neki,amikor a kúp már hatott,ha nem kell kúp,akkor kiskanállal próbáld kortyoltatni vele a tejet.A folyadékot muszáj pótólni,a kaja nem annyira gáz egy-két napig.JOBBULÁST!

márkaanyuka: Én úgy tudom,hogy csak az első oltásnál fontos a betöltött hónap.Utána már elég,ha eltelt a 4 hét.Úgyhogy szerintem megkapja a szurit.Alex is megkapta 2 nappal elötte.

dudu
:én még nem dönötm meg a kocsiban,mert hamar elalszik,de a második kép szerintem sem gáz már,ha nem sokáig.

jucu:Hihetetlen a fiad,hogy milyen ügyes.Az enyém még se a kúszást,se a fordulást meg sem próbálja.
A lányodnak meg szerintem egyenesen előnyös a szemüveg.Tudom,hogy egy plussz macera,én is az vagyok,de ennek ellenére gyönyörű a lányod benne.


Kaja: 1,Tárkonyos pulykaragu leves, afrikai harcsa fűszeresen,krumplipüré. tiramisu ELőre el lehet szinte mindent készíteni.A sütin kivűl az egész egy óra alatt megvan.

2, HalászléÉtteremből hozott,majd fagyasztott,mert nem tudok csinálni,de nem is akarok!!!) tejszínes csirkemell,+kukoricás rizs+sültkrumpli. Narancsban tálalt csokireszelékes narancsos puding A sütivel együtt 1 óra

3. káposzta 2féle paradicsomos, savanyú előre elkészítve. Hidegtál a 16 rokonnak,ami pezsgős szilvával töltött karaj+ francia saláta
6 lapos krémes A káposztát nem számítva 2 óra a sütési idő miatt.
A sütit előző este kell összedobnom,kb 30 perc.
tuza edit
 
 


Sabine: A fülészhez elvittem,sajnos oda nem tudtam amit te ajánlottál,mert jelenleg nincs kocsim,de egy másik rendes doki azt mondta,hogy nincs semmi baj,belement a víz a fülébe és kimosta,nincs gyulladásra utaló semmilyen jel.A fülvakarása ekcéma :(
De tényleg jobb.hogy elvittem,mert így legalább nem izgulok,csak 3 órát álltunk sorba.

A tieiddel mi történt? Fogzanak?Vagy már túlvagytok rajta? Nálunk most a fáradtság játszik,mert sajnálja az időt az alvásra.Erőszakkal kell elaltatni,de akkor egy perc alatt bevágja a szunyát.
Pedig te aztán elég határozottan neveled őket,biztos,hogy nem elkapatásról van szó.Sajnállak,kitartást.
Már csak 25-30 év és nem lesz velük annyi gondod!! :lol:
tuza edit
 
 


Megjöttünk oltásról. Kettő combilimbibe, egy szájon át. Ezzel rota kúrának vége. Pneumo és meningo folyamatban. Több extrát nem veszünk. Következő jelenés jan8.

Ati fejecskéjét ferdén tartja. Dokink azt mondta, hogy lehet nyakizomrövidülés, szemtengelyferdülés is. Babaszemészhez csak 6 hósan vihetem - de itt mondták, hogy lehet simán kinövi, előbbit pedig ortopédiai (?) vizsgálat állapíthatja meg. Sabine, a nyakizomrövidülés mennyire súlyos valami? Tornával helyrehozható?

Ráadásul csúnyán köhög a drága, de tüdeje tiszta, torkával semmi. Ezért oltották be. Lehet, hogy a száraz levegő miatt van, vagy valami lappangó vírus. Holnap hívnom kell a dokit, hogy mi van köhögés ügyben.

Uszira a héten nem megyünk, az már tuti.

Edit
Köszi a Télapó infót. Akkor nálunk 5-én este fog megjönni. Apa 6-án hajnalban megy dolgozni :(

Jucu
A fotón nem látszik, de van a kocsihoz bundazsák. Csak hát a szupi Mandala féle zsákocskával együtt sok, így annak a tetejét lezippzáraztam. De az alja és az oldala ott maradt, ami véd. A szélfogó alatt pedig takaró. :lol:

Zeze, Jucu
Tündérik a gyerkőcök :lol:

Panni
Dobjál képet lécci :)

Viki
Jobbulást Fanninak!!!
Milyen aranyos vagy, hogy a csalládi békéért mindnet..... Nálam a 24 este szigorúan SZŰK családi körben zajlik. Ilyenkor nem megyünk soha sehova, nem jön senki, mert mi vagyunk a szük család. :) :oops: És ebből nem engedek!!!! :oops: :lol:

Sabine
Igen, én is csodálkozom a srácokon. Te mindig olyan kis korrekt, tipp-topp módszerek alapján jársz el, mi történt? Mi volt a homokszem a gépezetben? :)

Sziszike
Hová tűntél? Hihetetlen, hogy kis csajod hogy pancsolt múlt hét szerdán :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Edit köszi ez jó :) -lesz tárkonyos ragu és még lehet hogy veszek pici cipókat és abban tálalom -a levest meg már előző este megfőzöm....
Mamiblue a Dunáért nagyon irígy -a szúnyog az egy dolog -éppen tegnap csaptam agyon a hálóban egy kiéhezett példányt(remélem idén utoljára) pedig tőlünk messze a Duna.
Mikegirl még nem kaptam meg a cd-t a képekkel de amint meglesznek jövök.. :)

Kép
Kép
panni7
 
 


Nem tudom, mi lelte a fiaimat :roll: :oops: :cry:
Vendég
 


Kép Andrea és Felipe

Kép anya és Valentin
Vendég
 


Kép


Nekem semmi karácsonyi hangulatom nincs...
Itt még fenyőfa sincs... :roll:
Vendég
 


Na jó Szabina ez erős volt...... :evil: :D :D :D

Kép
Kép
panni7
 
 


Sabine: Azta!!!!!! Kép

mamiblue
 
 


Szabina!
Én is akarommmmmm :lol: :lol: :lol:

horvviki
 
 


Edit

Le a kalappal.Ennyi mindent főzni.Nekem per pilla semmi kedvem az egész főzicskézéshez.
De addigra bizti megjön a kedv :lol:
Sütni már jövőhéten fogunk :P

Sabine
A z anyja....ezt nem kellett volna látnom.Irigy vagyok...
Viszont jó nagyok már a skacok :wink:
Nyügi elmúlt már?

Mikegirl
Nyakizomrövidülés?
Nekünk is gyenge volt nyakizom ,és sokat hasaltattam tömzsit ,most meg nézd meg olyan ügyike lett.Kivi vagyok mit mondanak.

Még jó hogy olvaslak titeket ,mert így megnéztem és holnap 4 hós oltásunk van.Én egy héttel későbbre emlékeztem betegség miatt.ciki mi? :oops:

Viki
Nektek akkor nehéz,mert nem nagyon lehet nemet mondanotok és csak együtt lenni karikor.
Nem lehet megbeszélni hogy másnap ebédre mindkét családtól szülők jöjjenek hozzátok?

bocsi mennem kell tarzanüvöltés van :P :P

Kép

Kép
jucu
 
 


mikegirl: nagyon sajnálom hogy nem jöttök, de tudod hogy vasárnap mehettek pótlásra, azért nem voltam mert meloztam SAJNA

horvviki: nehogy ROTA virusotok legyen, ez az én nagy parám hozzáteszem, de tényleg most a legfontosabb a foyladékpótlás, nézd mindig a kutacsát, a folyadékpótlást egy-két kanál cukros vizzel lehet (ha már full brutál a helyzet)


babakocsi téma: most ez nálam is nagy para hogy mi legyen télen, de én úgy döntöttem hogy marad a mózes, ezzel nem fogok semmit elrontani, mert a gyerek gerince, meg a csipője még úgy sincs megerősödve az üléshez, a tartáshoz, háton fekve meg simán elvan, ahogy elindul a babakocsi már alszik is. tavassszal meg már lehet a babakocsit felültetni, amikor meg elindul elég lesz neki egy kis esernyő babakocsi.

etetőszék: az egyik kismama újság hátulján láttam egy fából készült etetőszéket, ami más pozicióban kisasztalként is használható, ez 9eFt-ba kerül, szerintem nem olyan vészes, ezt kapja az egyik nagyitól a másiktól még nem találtam ki hogy mit lehetne


HA VAN VALAKINEK AZ ISMERETSÉGI KÖRÉBEN ISO MINŐSÉGIRÁNYITÁSI TÉMÁBAN IRT SZAKDOLGOZATA VAGY ISMERETSÉGE KÉREM JELEZZE, MERT A SZAKDOGÁMAT NEM TUDOM BEFEJEZNI MAGAMTÓL

Kép
sziszike77
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?