Sziasztok
Olyan rég írtam,de olvasni szoktalak benneteket.Valahogy mostanában semmire sincs időm.
Teljesen leköt a Tömzsikém
Már sehol nem hagyhatom ott ,mert életveszélyes ahogy előrefelé halad,meg pörög forog.Járóka az egyetlen hely ami a tuti:-)de sokáig nem szereti.
Mikegirl
Milyen jó kis kocsitok vanÉn még nem mertem dönteni ,de muszáj lesz mert szeret BÁlint is nézelődni.,bár akkor mózest ki kell vennem és azt sajnálnám ,mert annyira jó meleg.
Mona
Sikerültek a képek?
Milyen kis édi harapnivaló Danika
olyan mint az én tömzsim.,aki most 7.25 dkg
Elmúlt hónapban voltunk 6900dkg tehát nem sokat hízott ,de jó kis husikája van.
Etetőszékhez
Szerintem akkor érdemes beruházni drágábbra ,ha lesz még tesóka,de én úgy voltam vele,minek 35-40 ezret kiadni ,ha megvehetem uazt olcsóbban,főleg azért, mert nálunk már nem hiszem ,hogy lesz mégegy tesó.
Kész rablás szerintem amit csinálnak.Mi újonnan láttunk 17990 dönthető támlást az is tök szupi volt ám .-)
Senki meg ne sértődjön,nem azért írtam!!!!!
Fiam tegnap este elaludt majd 20 perc múlva felkelt és úgy döntött elkezdi a szekálást.Bementünk már hasrafordult és rugdosta a játékait ,meg röhögött ránk.Hasrafordítottam ,ő vissza és röhög.....nah akkor úgy vltunk vele kihozzuk és majd elalszik.Kint röhögött a pofinkba még vagy 1 órát és így volt egy pótvacsi 22 órakor és 22.30 elaludt.FÁj a fogacskája ,mert végre egyik áttört,és a mellette levő is nagyon púposodik.Ő a kis nyálgép:))))
No reklamál lépek,mert kaka van
Dobok képet ,hogy mászik előre
majd megunja és áfordul,így körbejárja a szőnyeget