Sziasztok!
Képzeljétek elkezdődtek a rossz álmok.
Nálatok volt már ilyen, hogy a babával kapcsolatban vagy a szüléssel kapcsolatban rosszat álmodtatok. Én tegnap álmomban UH-on voltam és ott mondták, hogy beteg a pici, hogy refluxos, persze tudom, hogy ez ilyenkor nem megállpítható, meg, hogy annyira nem is vészes, de azt álmomban olyan arccal mondták, hogy féltem.
De azt mondják, hogy ez a harmadik harmadban "természetes", de nem kell vele foglalkozni, mégis nagyon rossz dolog.
De egész jól aludtam, csak már minden egyes fordulásnál felébredek, és pici-lány is 11-ig rugdosott keményen, de már megint keresztbe van, mert kb egy időben éreztem mind két oldalon a mozgását, szerintem keze-lába egyformán járt
.
Betti!
A rántott karfiol jó ötlet, csak az a baj, hogy azt csak én szeretem, ezért azt nem szoktam, viszont régen csináltam már rántott gompát.
Juti!
Teljesen mindegy, hogy miért vágott olyan morci képet a Botond, de annyira zabálnivaló azon a képen (is). Már alig várom, hogy én is babázhassak.
Bár pénteken babáztam, igaz, hogy kicsit nagyobb babával, mert a baráték kislánya már 2,5 éves, de annyira aranyos volt, 5 percenként jött és beleült az ölembe, megsimogatta a hasamat, és kérdezgette, hogy a: - Baba is fog teát inni?, meg - Baba is fog pudingot enni?, meg Babának is lesz cumija? meg a férjem bement hozzá a szobájába, és felkötötte neki az előkét, hogy le ne igya magát. Szóval ő is tündéri volt. Móni, az anyukája, kérdezte, hogy megpróbálom-e bepelenkázni? (Tudom, lehet már idős a pelenkához, de most van szobatisztasághoz szoktatás, és már szól, hogy anya pisi, vagy kaki, de még nem hajlandó a bilire ülni, ezért olyankor kap egy pelust és abba végzi a dolgát. Hozzátartozik szerintem az is, hogy most költöztek és szerintem az új hely összekavarta egy picit.)
Juti!
Nálunk, ha apa elalszik (képzeljétek vasárnap óta apának hívom, hadd szokja
), akkor nehezen lehet felébreszteni. Viszont éjjel rá kellett jönnöm, hogy az ő helyén, az ő párnáján, sokkal jobban aludtam
.
Na egyenlőre ennyi, majd még jövök.