Új privát üzeneted érkezett!

Driennke! Írtad persze, én nem is úgy értettem az egyedült, hanem a közös ágyikótokban, leszel egyedül :wink:

Kép
bettó
 
 


Betti! Az a baj, hogy a hátamon nem tudok elaludni :cry: . Nem vagyok épp egy egyszerű este.

Kifogom próbálni a rántott krumplit. :lol:

Mi már pénteken feldíszitettük a lakást. Már alig birtam kivárni.Olyan szép minden ilyenkor. :lol: Megvettk a mikulás csomagokba is az édességeket a rokon gyerkőcöknek, már csak zacskókat és virgácsot kell venni.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri! Sajna én sem tudok igazán a hátamon alukálni, csak hogyha már nagyon ki vagyok ütve :lol:

Kép
bettó
 
 

 
 

Adri! Mi hogyha csináltunk, mindeig csináltunk hozzá rántott karfiolt is :wink: Csak egy ötlet :wink: Szerintem én is hamarosan csinálni fogok :)

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Driennke!

Tényleg, tök morci az egyik képen a kissrác. Az anyucija vigyorgott, meg magyarázott neki, és erre vágta ezt az arcot. De nem sokkal utána mosolygott is egy szépet.

Adrienn!

Ha ez vigasztal, én már napok óta így töltöm az éjszakákat, volt, hogy 2 órán keresztül 20 percenként kellett pisilnem, és csak kb. fél decit pisiltem. Szerintem felfázhattam, mert utána kamillás ülőfürdőbe csücsültem, és jobb lett. Ma el is megyek a védőnőhöz egy adag pisivel, és megkérem ellenőrizze, mert félek, hogy felfázhattam. Talán ki tudja mutatni a teszt.

Bettó!

Ez érdekes, amit írtál, hogy félig ülve aludni. Olvastam már, hogy akinek sok a sava, annak ajánlják az ilyen alvást, de nemkem nem jött be. Se így, se úgy nem tudok elaludni. Napközben bezzeg bárhol, bármikor képes vagyok szundizni.

Elárulok nektek egy titkot. Én nem alszom a férjem mellett, sőt, nem is egy szobában alszunk, mert utáljuk egymást. Na jó, csak vicceltem. Nem utáljuk egymást, csak az uramnak nem jó a franciaágyunk, mert mindig fájt benne a háta. Aztán egyszer kicsit összekaptunk, és kint aludtam a nagyszobában a földön, 3 takarón. Aztán másnap még nem iagzán békültünk ki, és kizavartam őt, mert nem volt kényelmes, és megérdemelt ő is egy kis szenvedést. (Jó mérges lehettem rá). Aztán nem fájt a háta. Kipróbálta több napon keresztül, és még mindig nem fájt. Na, azóta alszunk mi külön. Az én hibám, nem kellett volna kiküldenem büntiből. De ha lesz pénzünk, veszünk tuti matracot, amin nem fáj majd a háta, és akkor megint együtt alszunk. Egyébként most nem is bánom, hogy nem együtt alszunk, mert nem bírná mellettem. Egész éjjel ki be járkálok, meg tévézek, meg forgolódok. Biztos kivágna! Meg ő reggel 6ra megy dolgozni, én meg kb. akkorra alszom el.

jutiboszi
 
 


Most meg úgy jártam, hogy vasárnap elaludtam este 8kor, aztán felébredtem este 11kor, és azóta nem tudok aludni. Először próbáltam csukott szemmel feküdni, hátha, de 1 órán keresztül semmi. A tévére sem aludtam el, nem is vagyok fáradt. Szóval majd délután alszom. Most meg már 7 óra, mindjárt lemegyek a boltba, és nekiállok főzni. Úgysem tudok jobbat. A párom meg Nyíregyházára ment ma dolgozni, reggel 4kor indultak. Úgy izgulok. Csak este későn jönnek haza. Nem szeretem, ha ilyen messzire megy. De hozzá kell szoknom, mert lehet, hogy még külföldre is mennie kell. Ki tudja, hova kapnak megrendelést.
Na, most lépek, majd még jövök!

Pusza!

jutiboszi
 
 


Sziasztok! Voltam a védőnéninél pisipróbán, minden rendben, se baci, se fehérje. Akkor csak a kisfiam szórakozik velem. Most is lubickol, olyan jó.

Meg voltam a bankban is, rögtön "eltapsoltam" 20.000,--t. Basszus, ennyi ide, annyi oda, és már nincs is pénz. De jó volt gyerekként, nem volt ennyi gondom. Kijött a fűtésszámla is. 30.000. Csak azt nem tudom, melyik kisujjamból szopjam ki ezt az összeget. :evil: :evil: :evil: . Mit gondolnak, miből élünk? Bezzeg aki ezt kitalálja, hogy ennyit fizessünk, az minimum félmilliót keres hetente. :evil: :evil: :evil:

Na, most leragad a szemem, megpróbálok alukálni picikét. Cső csajok, majd jelentkezem.

jutiboszi
 
 


Sziasztok!
Látom jó téma az alvás-nem alvás...
Hát én leginkább Lili miatt nem aludtam az este. Hajnali 2-kor elkezdett nyöszörögni. Aztán gondoltam elringatom. Kivettem, de csak össze-vissza vonaglott a kezemben. Azt hittem, hogy kakis (furi szagok jöttek abból az irányból). Letettük a pelenkázóra, de semmi. Erre természetesen felébredt. Apjának az a hatalmas ötlete támadt, hogy majd köztünk elalszik (sose volt ilyen, kifejezetten felébred, ha magunk közé vesszük). Hát most is úgy kipattant a szeme, hogy csak na. Elkezdett magyarázni, természetesen ülve, nehogy véletlenül elálmosodhasson... Aztán 3-kor meguntam és kiadtam az ukászt. Attilával visszavitettem a saját kiságyába. Ott szép kis hiszti mellett ugyan de visszaaludt. És ha jól hallom még most is alszik. Jó napunk lesz ma is. :?

Képzeljétek!
Már egyedül megy a csaj. Bejárja az egész lakást. Eddig csak úgy ment, hogy két ember között pár lépést. Most már megfordul, kanyarodik, megáll. Nagyon ügyes. Néha még popsin landol, de már kezd belejönni az egészbe! Még esni is tökre ügyesen esik. Nem arcra (hacsak nem valamiben esik el :o ), hanem ügyesen leül a fenekére ha már nagyon bizonytalanul áll. :wink:

Egy kérdés csajok!
Nektek nincs hasmenésetek? Nekem jó ideje van. Néha-néha van egy-egy normális állagú kaki (szorri! :oops: ). De egyébként... :cry: :oops: Lehet, hogy a terhességi vitamintól? Régebben írtátok néhányan, hogy attól volt. Én a Gravidát szedem, de az elején semmi bajom nem volt tőle. Lehet, hogy idő közben így megváltozzanak a dolgok???

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek elkezdődtek a rossz álmok. :( Nálatok volt már ilyen, hogy a babával kapcsolatban vagy a szüléssel kapcsolatban rosszat álmodtatok. Én tegnap álmomban UH-on voltam és ott mondták, hogy beteg a pici, hogy refluxos, persze tudom, hogy ez ilyenkor nem megállpítható, meg, hogy annyira nem is vészes, de azt álmomban olyan arccal mondták, hogy féltem.

De azt mondják, hogy ez a harmadik harmadban "természetes", de nem kell vele foglalkozni, mégis nagyon rossz dolog.

De egész jól aludtam, csak már minden egyes fordulásnál felébredek, és pici-lány is 11-ig rugdosott keményen, de már megint keresztbe van, mert kb egy időben éreztem mind két oldalon a mozgását, szerintem keze-lába egyformán járt :) .

Betti!
A rántott karfiol jó ötlet, csak az a baj, hogy azt csak én szeretem, ezért azt nem szoktam, viszont régen csináltam már rántott gompát.

Juti!
Teljesen mindegy, hogy miért vágott olyan morci képet a Botond, de annyira zabálnivaló azon a képen (is). Már alig várom, hogy én is babázhassak.
Bár pénteken babáztam, igaz, hogy kicsit nagyobb babával, mert a baráték kislánya már 2,5 éves, de annyira aranyos volt, 5 percenként jött és beleült az ölembe, megsimogatta a hasamat, és kérdezgette, hogy a: - Baba is fog teát inni?, meg - Baba is fog pudingot enni?, meg Babának is lesz cumija? meg a férjem bement hozzá a szobájába, és felkötötte neki az előkét, hogy le ne igya magát. Szóval ő is tündéri volt. Móni, az anyukája, kérdezte, hogy megpróbálom-e bepelenkázni? (Tudom, lehet már idős a pelenkához, de most van szobatisztasághoz szoktatás, és már szól, hogy anya pisi, vagy kaki, de még nem hajlandó a bilire ülni, ezért olyankor kap egy pelust és abba végzi a dolgát. Hozzátartozik szerintem az is, hogy most költöztek és szerintem az új hely összekavarta egy picit.)

Juti!
Nálunk, ha apa elalszik (képzeljétek vasárnap óta apának hívom, hadd szokja :) ), akkor nehezen lehet felébreszteni. Viszont éjjel rá kellett jönnöm, hogy az ő helyén, az ő párnáján, sokkal jobban aludtam :) .

Na egyenlőre ennyi, majd még jövök.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Most beszéltem a dokival, hétfőn megyek hozzá 4 órára. Már alig várom és lesz UH is. Tök jó. És apa is jön, mert azt mondta, hogy ugyan délutános, de szól a főnökének és arra az egy órára akkor is eljön és megnézi a pici lányát.
Annyira szeretem. :) :) :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Giga!
Nekem a terhesvitamintól székrekedésem volt, de olyan, hogy... á inkább nem részletzném, és azért hagytam abba.
Nagyon ügyi Lili, hogy már egyedül járkál. Annyira imádom ilyenkor őket (meg persze máskor is), főleg az tetszik, amikor letottyanak a pelussal kipárnázott popsijukra. Egyszerűen imádnivalók. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Ági! Nekem is megy a hasam, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy ha nagy WC-re kell mennem (Napi 1, 2) akkor lágy a székletem. Szerintem nekem a Béres magnéziumtól van, azt este szoktam bevenni. Amúgy nem bánom mert kint lehet egy kicsit az aranyerem is és legalább nem fáj. A babák meg etől függetlenül szépen fejlődnek.
Egyébként az egyik barátnőmnél is így volt, hogy a az utolsó hónapokban híg lett a széklete.
Aranyos lehet Lili, ahogy totyog minden felé! :lol:

Juti! Néha mi is szoktunk külön aludni, pl.: ha az én kis drágám behagymázik, vagy olyan fáradt, hogy elaszik a nappaliba a TV elött. (Mi meg általában külön TV-zünk, mert megőríjt, hogy állandóan kapcsolgatja a távírányítót meg teljesen más műsorokat szeretünk.)

Betti! Imádom a rántott karfiolt, tököt és a gombát is. S szerencsére anyósom vasárnaponként sokszor csinál, mert panírozni én nem annyira szeretek :?

Driennke! Várom a jó híreket a dokitól! :lol: Az álmokkal meg ne foglalkozz!

A mai éjszakám jobban telt egy fokkal.
Képzeljétek ma vagyok 7 hónapos, úgy örülök, hogy már eddig eljutottunk! :lol: :lol: :lol:


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Adri! Én még rántott tököt nem is ettem, de ki fogom próbálni. Sajna én sem nagyon szeretek panírozni, de néha napján azért megcsinálom :wink:
Gratu a 7 hónaphoz! :wink: Lassan már a babókhoz fogunk gratulálni :)

Driennke! Várjuk az infót a babáról! És persze képet is hogyha adnak :wink:

Giga! Nekem is lágy a székletem, de nekem azóta, hogy meg kellett növelni a Béres Magne B6-ot. Én sem aggódom, mint Adri sem, Kincső szépen fejlődik, és így legalább aranyér bajunk sincs :)
Gratula a pici lánynak!!!!!!!!!! Imádtam én is mikor Alíz tanult járni. Mindig azt lestem, mikor megingott, hogy mikor huppan a popsira.

Juti! Én nagyon nehezen tudok elaludni Géza nélkül. Mi kimondhatatlanul ragazkodunk egymáshoz. Remélem nem lesz gond Kincső születése után sem. Már előre figyelek és próbálok mindent úgy intézni, hogy ne érezzen hátrányt.
Amúgy tesómék is külön alszanak, de ők azért mert sógorkám szépen, hangosan horkol. Voltak kivizsgáláson is, és ott olyan leletet kapott, hogy nem horkol. Vicces mi? Pedig Alíz is szobát cseréltetett, mert közel volt az apukájához és apuka, hogyha nagyon mélyen aludt, akkor ő felébredt.

Csajok! Hogyha pont annyi súlyt mutatott az Uh-n Kincső, amennyinek 29 hetesen kell lenni, az az átlagos súly. Most a dokik mit neveznek átlagos nagyságnak születésnél?

Kép
bettó
 
 


Adri! Tőlem már hetek óta, hogyha kérdezik, hogy mennyi idős állapotots vagyok, inkább azt mondom, hogy mennyi van még hátra. És így már nem tűnik olyan soknak. :wink:

Kép
bettó
 
 


Betti!
Én is megrökönyödtem ma reggel, amikor azt láttam, hogy 78 nap van vissza. Tudom, hogy ez kb., de akkor is, ez már nagyon kevés :) . Ilyenkor kicsit elkap az ideg, hogy jaj istenem mi lesz, se kiságy még, és hogy hogyan fogom nevelgetni, gondozni. És érdekes módon soha nem a szülésen parázok. Azzal úgy vagyok (még), hogy így vagy úgy, de bennt nem maradhat. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Megpróbálok csatolni egy képet az esküvőnkről, ha sikerül. :) Kép

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sikerült. Tökre büszke vagyok magamra. :) Na jó ez éppen nem volt szerény mondat, de eddig nem sikerült soha lekicsinyíteni a képet, hogy jó legyen.
Most megkeresem a 18 hetes UH-képet, talán az is sikerül. Kép

Driennke

Kép
driennke
 
 


Ha jól megnézitek, takarja az arcocskáját a kezével. Olyan édes volt, a doki sehogy sem tudta rávenni, hogy elvegye onnan.

Na jól van lassan megyek hazafelé, még lehet, hogy este benézek, de nem bizti, mert vacsira bolognait ígértem az uramnak.
Tehát szép estét mindenkinek és jó alvást. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Driennke!
Nagyon szépek voltatok!!!!! :wink:
Amúgy én sem idegesítem magam a szülésen, az egy véges dolog, úgyis megszülöm, vagy így vagy úgy. Én még nem is a tartozékok miatt aggódom, (nekünk is van bőven mit megvenni még :roll: ), hanem ami a lényeg a nevelés, szopiztatás, pelenkázás. Ciki nem ciki, de én még sosem pelenkáztam, így szűz leszek ezen a pályán is :oops: :P Na meg olyen kis picike lesz még. Öltöztetés, fürdetés, stb. De nem érdekel, akkor is NAGYON VÁROM MÁR A FEBRUÁRT! :)

Kép
bettó
 
 


Hiszen mindenki megtanulja, akkor én sem leszek sokáig tudatlan :lol:

Kép
bettó
 
 


Én is a héten elvileg azt fogok csinálni, bár Gézu drága egyik pillanatban ezt mond másikban már inkább mást enne :lol:
Nálunk Kincső is mindig takarta a kis arcát, de azért az uh végére mindig elértük, hogy picit mutasson valamit :)

Kép
bettó
 
 


Az volt a legviccesebb, hogy a kis nunusát azonnal egyértelműen megmutatta, azt mondta a doki, idézem, mert nagyon tetszet:
- Hát ez nagyon lányos fenék, igen ott vannak kisajkak, nagyajkak.
Tehát még csak kérdés sem volt, hogy talán lány, vagy hány százalék. Egyértelműen lány és kész.

Egyébként köszönjük a dícséretet az esküvői képre. Sajna itt a gépen csak ilyen van. De most már tudom, hogy kell kicsinyíteni, tehát majd teszek fel a házról, meg a cicákról, kutyáról képeket.
Már ha érdekel titeket. :)

Most már megyek, mert lekésem a vonatot. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


De kis édes. Nálunk is előszeretettel mutatt meg, hogy csajszi, lehet azért is mert nekem fiús megérzésem volt, és biztosan tudatni akarta, hogy ő LÁNY :lol:
Engem nagyon éredekel a házikó, meg minden, na meg amit írtál, hogy a házatok mögött mi van :)
Csak óvatosan, inkább indulj hamarabb, legalább is én nagyon lassan közlekedek. Gézu mindig azzal cukkol, hogy amikor jövünk zárni, ő elindul 9 előtt 10 perccel, engem meg elindít 5-kor és még félúton így is találkozni fogunk :P

Kép
bettó
 
 


Ez érdekes. Nekem is fiús megérzésem volt, kétszer is azt álmodtam, hogy fiú. Lehet, hogy tényleg azért.

Én sem sietek már túlságosan, nem is tudnék, mert elkezdek fulladni.
A képek még váratnak magukra, mert a lap-topon vannak, majd válogatok és kiíratom férjecskémmel és akkor teszek fel, most már nincs kifogás, hogy nem tudom lekicsinyíteni.
Meg majd csinálok pocakfotó is.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Betti! Szerintem a rántott töknek a cukkini a legfinibb :wink: .
Én azért nem vissza számolok mert elég nagy az esély a korábbi jövetelre :cry: .

Driennke! Szép pár vagytok! :lol:
Nagyon aranyos Niki baba a képen. (Egyébként a Nikolett névvvel elfogult vagyok mert így hívják a keresztlányom. Kívánom, hogy annyi örömötök legyen majd benne mint nekünk van a mi Nikinkben).

A szüléssel kapcsolatban: én sem parázom rajta. Én inkább attól félek, hogy majd ha sír vmelyik megtudom-e vigasztalni. A tesóm gyermekei eléggé hasfájósak voltak és rossz volt hallani, hogy sírnak.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Arra nagyon kivi vagyok :wink:

Kép
bettó
 
 


Nekünk a kisfiú ilyen magamutogatós, még nem volt UH ahol ne mutatta volna meg, hogy Ő fiú! :lol:

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ja Driennke! Én is kiváncs vagyok ám a ház, kert, erdő stb fotokra.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Én holnap bablevest és töltött káposztát főzök. Ki is tartunk vele a héten. Általában csak egyszer kell főznöm a héten, mert szoktunk hozni anyuéktól is és anyósoméktól is.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Én szerintem megint husilevest, vagy borsót még nem tom. Meg pipcicit párolok, zöldséges rizzsel. Sajna én sem főzök sűrűn, lassan bele kellene szoknom :roll:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok csajok!

Driennke,nagyon szepek voltatok!! :) Remalmok nekem is vannak,de erre azt mondjak hogy ilyenkor normalis.En inkabb azon parazok,hogy minden rendben lesz-e,egeszseges-e.
Csajok,csak en vagyok ennyire panikos,vagy ez minden leendö kismama paraja igy az utolso honapokban?????
Driennke,kepeket tehetsz meg fel,imadok kepeket nezni :D

Juti,jol all a kezedben a baboka :wink: Nagyon szep baba amugy!

Agi,nekem is megy a hasam mostanaban...

Csajok,ma voltam a dokinal es azt mondta hogy nem szabad haton aludni,mert problemakat okozhat a szülesnel is..,mert valamelyik föideg megnyomodhat..Furi,pedig en ugy tudtam eddig a legjobban aludni :?
Ma az uh-on kiderült hogy az en pici lanyom növesztett valamit a laba között :lol: Tehat KISFIAM lesz!!! :lol: Betto,nyugodtan kitörölheted a tablazatbol a kislanyt,meg a nevet is. :( Fiunevünk meg nincs,majd keresnünk kell.Kepzeljetek,mar masfel kg-os a kis manom. :D

Kép
ami6
 
 


Ami!
Tesóm barátnője meg fordítva járt. Ő csak az oldalán aludt, nagyon nagy pocakja volt sok magzatvízzel és sokáig háton is kellett feküdnie, mert figyelték a picur szívhangját túlhordás miatt. Akkor már kapott tágítót mindent és ezt mindet háton kellett átvészelnie. Ő nagyon nehezen bírta.
Én még nem érzem, hogy nyomna, sőt egy hosszú nap után még jól is esik picit a hátamon feküdni. :wink:
Gratula a kisfiadhoz. Már javítom is táblát. :wink:

Kép
bettó
 
 


Köszi Betto,jaaaa es edike Kincsö!!! :D Nagyon ari a kep! :wink:
Megyek kicsit pihizni,mert kezd fajni a derekam :?

Kép
ami6
 
 


Jó pihenést! Nekem sokat segít, hogyha Gézu néha vagy tíz percet megnyomkodja. :)
Köszi a dicséretet :wink:

Kép
bettó
 
 


Driennke!
Nagyon szépek vagytok a képen! És Niki is cuki!
Én is várom, hogy tegyél fel képeket!!! Tök jó nézegetni ezeket!

Ami!
Nem semmi! Gratula akkor a kiskukishoz! :lol: Még jó, hogy időben kiderült. Képzeld, hogy mi lett volna ha szülés után közlik, hogy nem jó a kiválasztott nevetek, mert kisfiú és nem kiscsaj. :lol:
Én ezért is készülök majd mind a két névvel inkább.
Mi most szerdán megyünk 4d-re. Nagyon kíváncsi vagyok már! Remélem, hogy minden rendben lesz.

Íme egy kép a "nagylányról". (ha már a képeket emlegettük...)
Kép

A mai fürdetés eredménye. Gonoszkodtunk, és csináltunk a lánynak ördögi frizkót... :P :twisted:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Megint sokat írtatok, látszik, hogy hétvégén nincs ennyi időnk.

Ma végigjártam a várost, és vettem magamnak egy 22.000 Ft-os kabátot 2000-ért. Nem írtam el a számokat, Kettőezer Ft-ra le volt értékelve, mert csak 2-3 db volt belőle, és ilyenkor jól leviszik az árakat. Igaz, hogy férfikabát, de annnyira tetszik, mindjárt le is fotózom gyorsan.

jutiboszi
 
 


Amíg tölti a gép a képeket, addig válaszolgatok!

Ági! Imádom a pici babókat, amikor járni tanulnak. Potty, egy seggreülés, potty, egy vigyorgás. Egyébként tündérszép a kislányotok, ezen a közelin látszik igazán az arcocskája, azok a szép vonások. Gyönyörű.
Hasmenéshez nem tudok hozzászólni, mert nekem változó. Már nem tudom követni, mitől mi van.

Driennke! Én is hallottam a rossz álmokról, eddig nekem csak a volt pasijaimról sikerült álmodnom, igen intenzíven. Meg néha a babáról. De mindig kislánynak láttam álmomban, talán azért, mert én egy hajszálnyival jobban szerettem volna kislányt. De a fiúnak ia rettenetesen örülök, nem adnám ezermillió kislányért se cserébe, Ő már az enyém.

Bettó! Sokáig úgy éreztem, hogy lány, és nekem az UH-n felkiáltott a nő! Bizony fiú, és mekkora kukaca van. Biztos meséltem már.

Ami! Ez meglepő. Most minden átrendeződik a gondolataidban, mert más fiúként, és már lányként gondolni rá. Hurrá, kisfiú. Majd megoszthatjuk a fiús tapasztalatainkat. Egyébként mostanában eszembe jut, hogy mi van, ha mégis lány, én meg annyira fiúra készülök. Végül is van egy pár rózsaszín ruhácskám is, meglátjuk. De nagyon egyértelműen mondták, hogy az egy kukac, nem puncika. Majd meglátjuk!

jutiboszi
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép
Mai friss képek, de sem fotogén nem vagyok, se fotózni nem tudok, Sorry! A kabát is alig látszik, majd legközelebb jobb lesz.

Puszi!

Holnap!

jutiboszi
 
 



Én is azt hallottam, hogy nem jó háton aludni, feküdni az utolsó harmadban, persze pár percig, az más. Én úgy tudom, hogy nemcsak az ideget nyomhatja a méh, hanem a gerinc mellett futú főeret is, ezért csökkenhet a baba oxigénellátása, és te is rosszul lehetsz.

Ami! Nekem is van egy ilyen "félelmem", hogy Nikiből Máté lesz. De az sem lenne nagy baj. Bár nekem is egyértelműen mondták, mint azt tegnap írtam. De - nem tudom, hogy írtam e már - a szembeszomszédunknál, végig lányt mondtak, aztán megszületett a kis Márk. Persze két lány után apuci legnagyobb örömére. És ez nem is olyan régen volt, mert a pici még csak 7 éves.

Juti!
Tök jó a kabát, főleg az ára.

Giga!
Annyira édes Lili.

Képzeljétek, most jöttem rá, hogy milyen rossz lesz nekem, mert nincsen kádunk, csak zuhanykabin. Ha pici manóm már kinövi a kiskáda, akkor nem tudom, hogy fogunk nagy pancsikat csinálni. Bár majd akkor anyóséknál a nagykádban megmutatom neki, hogy milyen jó lesz. Remélem annyira fogja szeretni a vizet, mint én.
Tényleg, babaúszáson gondolkodtatok már. Fogjátok esetleg vinni?

Tudjátok, hogy mit hallottam. Hogy ilyenkor nagyon sok olyajos magvat kell enni, mert azok nagyon jót tesznek a babának. Én most sós mogyit eszek, és annyira jó.

Driennke

Kép
driennke
 
 


sziasztok!

Ezer éve nem írtam már! :oops: :roll:

Háton alvás?
Én sokszor nem tudok máshogy!Oldalt nem mindig szeret lenni a picurkám,addig rugdos amíg meg nem fordulok a hátamra!
Sőt!Ha fáj a pocim vagy keményedik,MINDIG a háton fekvés a legjobb!

Később persze ez még változhat,hiszen a súlya is növekszik :lol: !Levivel már avégén nem bírtam ahátamon feküdni cska oldalt!Olyan volt mintha valaki rám ült volna!De nem hiába 3820gr -al született+méhlepény+magzatvíz+méh súlya :?


Holnap megyünk UH-ra!Szurkoljatok hogy a kis vöcsök terpesszen mint egy kis k.rva! :lol: :lol: :lol:

Jó lenne holnap megtudni,milyen nemű babát is hirdok a szívem alatt!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


sziasztok!

Hol vagytok? :(
Egy nap jövök ,erre senki nincs! :evil:

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó!
Én is holnap megyek uh-ra. 4d-re. Én is kiváncsi vagyok már, hogy puncis, vagy kukis... :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Szép jó reggelt! :D
Végre nincs hidegfront!A pocim ma már jól fogja érezni magát!Borzasztó mennyire megérzi! :? :cry:

Vidám vagyok és energia dús!
MA LÁTNI FOGOM A KIS PICÚROM A POCAKBAN! :D :D :D

Giga:Drukkolok,hogy megmutassa a babóka a nemét! :D Mi sajnos nem 4D-re megyünk,csak sima genetikai UH-ra! :cry: De azért én is reménykedem,hogy estleg a lába közötti látszódni fog! :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt!
Én is nagyon várom már a hétfőt, hogy láthassam a pici lányt.

Képzeljétek tegnap olyan édi volt, ahogy apa keze a pocakomon volt odamúszott a keze alá. Mert nem rugdalt, hanem éreztem, hogy odaúszik és apa is érezte, úgy örült neki. Pedig már azt hitte, hogy megint nem fog csinálni semmit, mert ott van a keze.

Tegnap nagyon rossz helyen rugdalt a pici. Annyira lent éreztem, hogy olyan volt, mintha a méhszájamat rugdalná, vagy nem tudom, hogy mit, de ott fájt, ott bennt. (Bocs, hogy ilyen nyíltan írok :oops: ) Nektek volt már ilyen? Remélem ez a fájdalom tényleg az volt, hogy ott rugizott és nem az, hogy esetleg nyílna a méhszájam. :(
Majd hétfőn kiderül.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!
Vagyok csak gyorsan megcsinálom a honlapot :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Tegnap megint lustiztam, de olyan jól esik. Már nagyon várom az UH-osok eredményeit!!! Kíváncsi vagyok, mi volt, írjatok minél hamarabb!!!

Mi 12-én szerdán megyünk sima UH-ra. Már olyan régen voltam dokinál, hogy épp ideje lesz!

Csajok!

Állítólag a 30. héttől már lehet összepakolni a kórházas cuccokat. Én is nekiállok, kimosom a cuccokat, hogy friss, illatos ruhákat csomagoljak. Persze februárig simán kimegy az illata, mert ugye optimisták vagyunk, és csak februárba megyünk be szülni, de legalább akkor nem kell kapkodni. Majd jövő hét után jönnek vissza az Eriék, akkor összeírja nekem, hogy mi kell pontosan a szüléshez. Azért fogadom most el az ő tanácsát, mert frissen szült, tudja, hogy mit kell vinni, vagy mi az amit kellett volna vinni. Ha valakit érdekel, annak elküldöm majd priviben.

Most megyek, mert vásárolnom kell. Imádok vásárolni, csak már olyan lassan megyek a boltban, mint egy lajhár. Mindig kirakom a pocim a kabátból, hogy mindenki jól lássa, hogy miért vagyok ilyen csiga, és sokszor kedvesek, előreengednek, stb. De néha úgy tudnak tolakodni, befurakodnak mindenhova, és meglöknek. Olyankor hangosan morgok, hogy elnézést, de nem fogunk elférni, nem tudom behúzni a hasam. És csak néznek, mint borjú az új kapura. A sok birka.........

Na pussz!

Jók legyetek!

Jaj, képzeljétek el, hogy a párom hozott nekem levendulaolajat, mert nehezen alszom, és azt hallotta, hogy az nyugtat, jól lehet tőle aludni. És most az egész lakásban levendulaillat van. És az olyan, mint a babapopsikenőcs volt régen. Tök jó, már most babaillat van. Hurrááááá.

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Jujj de régen írtam nektek :roll:
Uh-sok én is nagyon-nagyon kiváncsi vagyok! Képeket kérünk! :)

Juti! Édes a pocakod, meg a kabátkád is, főleg az ára :lol: Nekem jöhet a lista, bár lehet, hogy kórházanként változik, de azértt jó képben lenni :wink:

Giga! Cuki a kis Lili! Tesómék is csináltak ilyet Alízzal. Meg imádta a habot "enni" és van egy olyan kép, ahol szakálla van a kis huncutnak. :D

Driennke! Most jól elgondolkodtam a háton fekvésen. :roll: :cry: Hogy fogok így pihizni? :cry: Bár lekopogom két napja feltünően jól alszunk. Azt nem mondom, hogy probléma mentesen, de közel sem olyan rosszul, mint mostanság. Most csak este 11-kor volt intenzív a kis drága utána meg negyed 7-kor ébredezett. Meg is dicsértem olyan ügyes volt :)
Nekem olyen rugást még nem csinált Kincső, viszont pont úgy fekszik, hogy ha jobban belejön a mozgásba, pont a hugyhólyagomat nyomja és akár előtte voltam 1 perccel a wc-n, mehetek megint :lol:

Kép
bettó
 
 


Betti!
Szerintem nekem is az van, hogy olyankor a hólyagomat rugdossa, mert nekem is kell pisilni akkor, de néha még menet közben is fáj ott lennt. Ha nem múlik, akkor a hétvégén csak fekvés és hétfőn elmondom a dokinak a panaszt. :(

Juti!
Én is imádok vásárolni, de sajna minden olyan drága, hogy csak na.
Én nekem azért gond a sok menés, mert már nagyon nem kapok levegőt. Ma is, csak sétáltam a sétálón és közben telefonon beszéltem a férjemmel és egyszer csak azt veszem észre, hogy nem kapok levegőt. Szégyen ide szégyen oda, én már az irodában egy emeletet is csak lifttel közlekedem, mert teljesen kifulladok.
Kórházi cuccot és azt olvastam, hogy 32. hétre érdemes összepakolni. Hát ami azt illeti, fele cucc nincs meg, mert én kaptam egy listát, hogy ide a Kaposvári kórházba mit érdemes vinni.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Minden kórház készit ilyen listát? Vagy nekem kell kérdezősködni? Mert nálunk mindenki mond mindent, hogy mit kell bevinni meg mit kapunk.
Driennke! Az a biztos, hogyha elmondod a dokibácsinak. Mi most olyan új dolgokat tapasztalunk, amit nem tudhatunk, hogy természetes vagy nem. Legalább megnyugtat. Engem is megnyugtatott amikor utoljára voltam. :wink:

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?