Új privát üzeneted érkezett!

Itt mindenki közgazdász!
Hahó pedagógusok!!! Ti hol vagytok? Mandula???
Manó: Meg van bocsájtva! Pénteken én is főztem, finomat András névnapra!
Igen, kenem, gyógyszertári kencével, meg dentinoxal is. A másik mondjuk tizedébe kerül, és az is olyan jó! :D
Vízszintmérő nálunk is be szokott jelezni! Ez egyébként tök jó, vízszintmérő, nagyon tetszik! :lol:
Ennn: akkor várunk a beszámolóval!

Timcike: A saját családoddal laknál együtt? Ez furi, én velük sem!
Anyukámat nagyon szerettem, de ő mindig azt mondta, hogy bármennyire szeret minket, mindenkinek megvan a saját élete, és mindenki lakjon külön! Pedig neki csak mi voltunk! MI voltunk az élete! És mégis ezt mondta! Tudott valamit, azt hiszem!
Vendég

Timcike: Ez szuper! Ezek a mai gyerekek mindent hamarabb csinálnak! :D Dani is már egy hónapja két kézzel nyúl a tárgyakért! :D
Vendég

mano-na végre.Már hiányoltunk mindenkit Krisztivel a reggel. :wink:
Sok boldog születésnapot a kedvesednek! 8)
Rendben,várom majd a jelentkezésed,h.megtervezzek egy erdélyi turnét nektek! :wink: :!:
Bele is betegednék,ha naponta látnom kellene.Mi az :?: :?: :?: :?: :?: 5-6 szor :?: :?: :!: :!: :!: Bele is betegednék.A joból is megárt a sok.Én szeretem az én kis megszokott nyugis életemet élni.Nem szeretem,ha megzavarnak benne,és beleszólnak ebbe abba.Nem is fogom hagyni magam,az biztos. :lol: 8) :twisted:
Most jöttem vissza,egy kis hátmasszázsról,ugyanis ma többett kellett ölben tartsam,mint máskor,mert itt volt Dédi is és nagyon elállt a hátam. :? :? :? Remélem nem nyomorodok le idő nap elött. :lol: Néha alig birok fölegyenesedni.Pelusozás után.Mert itt nincs pelenkzó,az ágyon teszem tisztába,és fuuuu,nagyon fáj,mikor föl szeretnék egyenesedni. :oops:

Nem vagyok anyós ellenes,csak megszoktam,h.egyedül nevelem,meg egyedül elvagyunk,és nem szeretném,ha 3 éves korára valaki beállit és megzavar benne. :? Értitek...

Öszintén szolva,innen személyesen csak 2 emberkét ismrek.Mandulámat és nagbri-t!De nekem olyan,ugy érzem,mintha már ezer éve ismernélek benneteket,és nagyon boldog vagok,h.rátaláltam erre az oldalra,még a kezdetek kezedtén. :oops: És nagyon a szivemhez nőtetek.Komojan mondom.Nagyon szeretlek benneteket,és olvasván benneteket rengeteget tapasztalok és tanulok. :wink: Remélem,h.hamarosan azért mindenkit megismerhetek személyesen.Ez az internet egy valódi csodabogár.Szerelmeket sző! :lol: 8) Mindenféle képpen.

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

nagbri-nem,még anyumékkal sem.Mint ahogy irtam,nem szeretném,ha megzavarnának,kis nyugalmunkban.Mindenkinek kell az intimitás,és nem is egészséges szerintem.Csak sajnos mostanában az a baj,h.nagyon drágák a lakások,meg a megélhetés,és ezért van még mindig sok "gyerek" a szülők nyakán családostól vagy párostól.És ez nagyon szomorú. :(
Én még azt is hallottam,h.ha borral kened az inyét az a legjobb.Atticy mig nem cirkuszol,nem kenem semmivel. 8)
A "vizszintmérő" nállunk is csak 2 hónaposan volt gáz,de manapság nincs gond vele,főleg,ha altatásról van szó. :D

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

csajok-kinek van Skype-ja és használja is?Irja meg a felhasználónevét.Sose lehet tudni.Még szükség lehet rá.Meg ingyen lehet beszélni. :wink: Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike: Nekem van, ugyanaz mint itt! Szóval, ha akarsz, engem megtalálsz, és én minden nap szoktam használni, mert a férjemmel így szoktunk napközben beszélni, meg a szegedi barátnőmmel is, meg a sopronival. :D
Vendég

nagbri-meg mostmár a marosvásárhelyi-vel is (nagykőrösivel) :wink: :lol: 8)

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pedagógus, jelentkezem :lol:
Történetünk zanzásítva: 2001augusztusában én interneteztem épp egy kora reggelen ( akkoriban nagy ICQ-s voltam) és csak úgy poénból rákerestem az online 25-30év közötti, pesti fiúkra. Volt kb reggel f6 és alig volt találat. Az egyiknek megtetszett a neve, hát küldtem neki egy üzenetet, talán egy smilie-val és h jó, reggelt, van e kedved beszélgetni :oops: (nem voltam szívbajos 8) ) És elkezdtünk chat-elni. Majd jött a telefonálgatás és szept.8án találkoztunk először. Aztán hétvégente néha talákoztunk, hol én mentem, hol ő jött, közben persze chat és telefon hegyek.
Majd egyre többet voltunk együtt ( pl szünetekben (ősz, tél). Majd én kerestem vmi munkát, amit a főisk mellett lehet csinálni. Így lett végül 2002júniusától munkám, és ekkortól fel is költöztem hozzá pestre. Szeptembertől naponta jártam le kecskemétre suliba munka után/mellett. Én is ő is dolgozni jártunk, berendeztük a lakását stb. Egyszóval összebútoroztunk :)
Majd 2005.decemberében volt esküvőnk (picike), és 2006februárjában költöztünk ki Dunakeszire.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Ennn: Hát ez is nagyon romantikus, és tényleg nem voltál szívbajos!
Mi a suliban ismerkedtünk meg, mindkettőnknek komoly kapcsolata volt. Aztán én annak véget vetettem, ő meg elkezdett udvarolni! Mindenki észrevette, csak én nem! Aztán 2002 márciusában nekem is leesett! :D Ő is szakított, és fél év múlva mi is összebútoroztunk, aztán rá egy évre, szinte napra pontosan, (bútorozásra), megszületett Bence! 2004-ben volt az esküvőnk, szintén kicsi, de szép!
És most itt van Dani! Persze azóta már egyikőnk se dolgozik pedagógusként! Ő sosem szerette, én meg azért, mert nem volt rá lehetőségem, pedig imádom!
Vendég

Akkor már 3 pedagógus van! Szupi!
Vendég

Mindenkinek gyönyörű és romantikusabnál,romantikusabb a nagy rátalálás a nagy Ő-re. :lol: Nekem is volt egy 3 és fél éves komoly kapcsolatom,mikor megismertem Attilát. :lol:
Egyébként Mandula is csetten ismerkedett meg a kedvesével.Csak megsugtam. :lol: 8)

ennn-te sem vagy szivbajos,ahogy én sem. :lol: Elvégre oroszlán a csillagjegyem.

Mandulám!Hol bujkálsz?! :roll: :?:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok csajok!

Még én is élek ám, csak tegnap az apósom boldogított minket, ma meg anyuéknál voltunk jó későig. Ádám sem akart elaludni időben, még fél 10-kor is fönt kukorékolt. :roll: Úgyhogy utána még tettem-vettem és most tudtam feljönni. :oops:

Timcikém! Itt vagyok! Látom bepótolod a kiesett időt, amíg nem volt netetek. :wink: Alig bírok visszaolvasni. :lol: Ádi is berottyantott, mint kiderült Ő is azért nem aludt el. Ezek a fiúk tuti összebeszélnek telepatikusan. :D Nekünk is van Skypeunk, csak én nem nagyon tudom használni, az emberem meg már alszik, de majd holnap megkérdezem. Pici Ati baba nagyon édes lehetett, ahogy cirimirizett! :D Ádám is simizett valamelyik nap, csak Ő a karomat cirógatta elalvás előtt (, régebben meg a cicimet állandóan szopi közben :lol: ). Megtudlak érteni, ami az együttlakást illeti.

Nagbri! Aranyos vagy, hogy hiányolsz! Fentebb leírtam milyen jól telt a hétvégénk. :roll: Majd Neked is elküldöm a Skype címem, ha gondolod. Nagyon édesek a képek, amiket feltettél a fiúkról! Danika is kis csibész, olyan huncut szeme van. :D Bence jó kisfiú volt mostanában? Az a kádülőke tök ötletes. Ádi mostmár önállóan ül a kádban, és közben az egyik kezével kapaszkodik, másikkal meg úsztatja a kacsáját meg persze a fürdőszobát. :) Nagyon romantikus a Ti megismerkedésetek is! :wink:

Kriszta! Az olyan jó dolog, hogy ennyi nyelvet fog beszélni Azizka! Nektek is lesz fehér ruhás esküvőtök, vagy már nem? Írtad, hogy hisztis Aziz baba, lehet ez valami járvány, mert Ádám se hajlandó megmaradni egyedül, csak ha ott vagyok mellette, vagy a kezemben van. Néha van, hogy mesét nézetek Vele, és olyankor van szabad 20 percem. :roll: Majd elfeletettem: a Ti ismi sztoritok meg tisztára mesébe illő. :D

Ennn! Nagyon szép a megismerkedésetek története! :) Mi is chat-en ismerkedtünk meg a férjemmel, 2003-ban. (Ahogy már Timci is megsúgta.) Nálunk úgy volt, hogy egy b.nőm biztatására kipróbáltam a chat-et. Életemben először mentem fel rá, és írt egy nagyon fura nevű valaki, akivel kicsit dumáltunk. Szimpinek tűnt és kiderült, hogy Ő is Kecskeméti, így tel.számot cseréltünk. Másnap szept. 16-án estére megbeszéltünk egy randit a főtérre. Taliztunk, aztán beültünk egy helyre, ahol hajnalig dumáltunk. (Szerinte csak én, ami persze nem is igaz. :oops: ) Rá 2 hétre odaköltöztem hozzá albiba (megjegyzem ez egyáltalán nem volt előtte rám jellemző , mindenki lesett is, hogy ez most mi :) ), és azóta együttélünk. 2006. június 17-én volt az esküvőnk, 27-én pedig Ádám kibérelte a pocakomat. :wink:

Jaj, most ennyi, mert már nagyon késő van! Akinek nem írtam attól bocsánatot kérek, igyekszem majd bepótolni! :oops:

Kép
Kép
mandula82

Mandula-Ádikának nagyon sok boldog 8 hónapos fordulót!!!!!!!!Sok egészséget és boldogságot! :wink: Puszilunk benneteket!!!!Sok örömötök legyen benne,mármint Ádi babába.

Kép
Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hát csajok! Nem semmik vagytok ezzel a nettel! :lol:
Micsoda storyk!!!
Képzeljétek, nálunk is hajnalban volt kaki! Sose szokott, de most volt!
Ja, és képzeld Timcike, Dani 3/4 5-kor evett! :wink:
Mandula: Te se vagy semmi! Elhiszem, hogy mindenki elcsodálkozott!
Amúgy Andris előtt én se laktam együtt senkivel, ehhez képest fél évesek voltunk, amikor közösen vettük a házat! A család mellettünk állt, de azért nálunk is volt aki pislogott csak!
Csü még jó?
Vendég

Mandula: Boldog mini szülinapot Ádinak!!!!
Vendég

Timci, Nagbri! Köszönjük Nektek a köszöntést! :D

Timci! Ati babának is nagyon boldogságos fél éves szülinapot kívánunk! Éljen nagyon-nagyon sokáig nagyon-nagyon boldogan és egészségesen!
Mi is puszilunk Benneteket!

Nagbri! Persze, hogy áll még a csütörtök! Akkor Ti sem húztátok sokáig az összeköltözést. :wink: Kezdetben én anyuéknak meg sem mertem mondani, csak néhány b.nőm tudta, hogy mi a helyzet. Akkoriban egy b.nőmnél laktam egy egész nyarat, mert apukámmal nem jöttünk ki nagyon, így könnyű volt titkolózni. Azért 3 hónap után kiderült a dolog. :oops:

Kép
Kép
mandula82

A vastagon szedett részt pirossal szerettem volna írni. :oops:

Kép
Kép
mandula82

Sziasztok!

Nagyon boldog hófordulót minden picikének!

Hát jó izgalmas volt mindenkinek a megismerkedése!

Kép
mogyoland

Mano:apának boldog szülinapot kívánunk!

hát ez a vízszintes dolog nálunk sem működik van ám sikoltózás ha valaki igy akarja fogni és már emeli is a fejét!

Fekszik az ágyban és akkor elkedi emelni a fejét mint aki fel akar ülni annyira megemeli hogy rendesen látja a tévét! :shock:
Félelmetes mennyire erős hiába rakom hasra egyből fordul vissza hátra!
És már volt probálkozása ,hogy hasrafordul!egyszer sikerült már neki igaz egy picit lejtett arra az ágy!

Kép
mogyoland

Sziasztok!!

Boldog miniszülinapot Atticy és Ádi!!

Kép

Jó volt olvasni mindenki történetét! Nem is gondoltam, hogy ilyen sok pár talál egymásra a neten, én is próbálkoztam 2-szer, és találkoztam is mindkétszer, de nagyon bénák voltak, így abba is hagytam a próbálkozást. :lol:

Timcke: nem semmi a hasonlóság kettőnk között. :) És még a kisfiaink is egyszerre születtek, kár, hogy a kórházban nem ismertük még egymást! Anyósod mióta él kint, írtad, hogy Attila is ott élt. Mit csináltak? És nem tervezitek meglátogatni? Még sosem voltam Amerikában, de nagyon nagy álmom! Nekem is távol az anyósom, és nagyon boldog vagyok így! Igaz beszélni nem tudunk, de azért volt néhány beszólása, amit a férjem fordított, például "ki kell ám törölni a fülét fürdés után!"... Ilyenek ezek az anyósok...
Neked is furcsa lehet, hogy nem találkoztatok még!
Elhiszem, hogy fáj a derekad, majd otthon Attila kenegetheti! :)
Aranyos lehetett Atticy mikor cirógatott! :D én megtanítottam Aziznak a ciróka marókát, ímádja, de én fogom a pici kezét, ő meg néz és mosolyog. Viszont már volt, hogy elkezdtem a mondókát, és tette mindkét kezét az arcomhoz. Édesek! :)

Nagbri: gratula a fogacskához! Nálunk még semmi! Egyébként nekem a pálinkás kenyeret javasolták rá... :shock:
Kérdezted, hogy a családom mit szólt. Hú, hát nagyon kiakadtak, anyukám minden módszerrel próbálkozott, de nem jött neki össze. De egyből megszerette mikor talákoztak. Bátyám is ellene volt, úgy volt, hogy én leszek a kisfia keresztmamija, és még ezt is megvonta tőlem emiatt. :? De ő is abszolút elfogadta már, és várja, hogy találkozzanak majd egyszer. :)

Ennn: bevállalós vagy, és be is jött! :) Hogy van Bercike? Várjuk a karácsonyi ruhás képet! :)

Mandula: a Ti sztoritok is meseszerű! :) Szerencse, hogy pont kecskeméti volt! :) Akkor neked is van részed hisztiben! Aziz egyszerűen már nem hajlandó feküdni, most is itt csücsül mellettem. A tegnapi hisztijén az segített, hogy bementünk a városba, és nézelődtünk kicsit. Imádja a boltokat, tiszta anyja lesz. :) Nekünk már nem hiszem, hogy lesz lagzi. Olyan furcsa lenne, hiszen mindenki tudja, hogy már házasok vagyunk. Neked biztos volt, igaz?

Mogyó: sajnálom a munkahelyet, majdcsak talál valalmit a férjed! Biztos nagyon édes lesz Ágika a mikulás ruhában! Tegyél fel képet!!

Manó: és finomat főztél a férjednek? :) Szeretem én is férjem körülugrálni, már amennyire a picink engedi. Épp tegnap mondta, hogy már kezd mérges lenni az Azizra. :oops:

Most megyek, mert már megint semmi sem jó a nagyságos úrnak.

K.

Lilypie Maternity tickers

Mogyó: akkor tényleg jó erős Ági! Aziz 4 hónaposan fordult oda-vissza, meg a fejét sem olyan régóta emelgeti. Mostmár hátközéptől tudja, mintha felüléseket akarna végezni. :lol:
És nektek milyen volt a megismerkedés?

K.

Timcike: hát ne mondjam,hogy hogy néha az én derekam is úgy fáj ,hogy majd be...!
Átlalában fürcsinél ha sokat hajolok!

Kép
mogyoland

majd megirom a mi megismerkedésünket de a lány most nem nagyonn tür!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a jó kivánságokat!Aranyosak vagytok!

mogyo-várjuk a megismerkedéses story-t. :wink: Ügyes csajszid van.

Kriszti-anyós kb másfél éve van kinnt.Dolgozik.Attila is dolgozni volt kinnt.Ő 3 évig.Nem tudunk kimenni,mert nincs vizumom,és nagyon nehéz szerezni.Mikor Attila kint volt,probáltam,de sikertelenül.Majd egyszer.Egyébként ott élni pokol,de kiránduli meg elmegy.Attila rengeteget szenvedett,meg anyós is.Szar az élet,barátok,család nélkül.Ott mindenki önző,és hadd ne mondjam tovább.
Remélem,h.fogja is kenegetni a hátam.

mandula-mind1 a szin,a lényeg,h.eszedbe jutottunk. :wink: Várom a skype felhasználó nevet. :wink:

nagbri-nem semmi fiad van. :lol:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sietek,mert Atticy alszik,és én is szeretnék enni,meg kicsit kikapcsolódni. :lol:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Atticy, neked is boldog fél éves szülinapot!
Vendég

nagbri-köszönjük szépen!!! :wink:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Mogyó, Kriszta! Köszönjük a köszöntést! :)

Mogyó! Nagyon ügyes lánykád van! Ha már ilyen korán ilyeneket csinál biztos, hogy nagyon korán fog elindulni. Van egy b.nőm, neki pont ilyen kis "ugri-bugri" a lánykája, mint a Tied. Most 9 hónapos a kislány és már stabilan egyedül áll, mászni meg már úgy tud mint a csík.

Timci! Elfelejtettem megkérdezni Csabit, de du., ha hazajön megkérdem. :oops: Pihizzél amennyit csak tudsz!

Kriszta! Ádi is a babakocsiban érzi a legjobban magát. Mikor még egész pici volt utált boltba járni, de mostmár hogy tud nézelődni nagyon jól el van. Nekünk volt fehér ruhás esküvőnk, ha gondolod rakok fel majd képet. :wink:

És ami tegnap lemaradt:

Ennn! Remélem minden rendben van Veletek!

Manó! Utólag is Isten éltesse a párodat!

Most ennyi, mert Ádám már kiabál. Megint aludt max fél órát. :roll: :(

Kép
Kép
mandula82

Íme Timcike képei!
Kép Atticy az unokatesójával Kép Atticy és anyukája Kép Egy pelusos kép! Kép Unokatesóval Kép A nagyival
Vendég

nagbri-életmentő vagy.Köszönöm még egyszer! :wink:

Kép
KépKép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike: igazán nincs mit! Bármikor szívesen! Te is segítettél már nekem! :D
Vendég

Timcike: szépek vagytok! :) A kicsi Atticy meg egyenesen gyönyörű! :D Egyébként nagyon hasonlít Rád szerintem.
Nem gondoltam, hogy ilyen rossz lehet Amerikában élni, anyagilag azért gondolom megéri. Azért egyszer megnézném. :)

Mandula: persze, én nagyon kiváncsi vagyok a fehér ruhás képekre! :) Nálunk az a baj, hogy Aziz imádja a vásárlást, de csak a kezemben, vagy a kengurúban. :oops: Remélem, ha veszek neki sportkocsit, akkor azt elviseli majd...

K.

kriszta-köszi a kedves szavakat!Csak a pénzért ésri meg ott élni,mert a fizudból bármit megvehetsz magadnak.Ami ott drága,az maga a lakbér.Más minden nagyon olcsó.Sokan mondják,h.tiszta anyja a fiam.Én meg nagyon örülök ennek. :lol: 8)

Kép
KépKép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci! Nagyon gyönyörűséges Ati baba még mindig! Látszik rajta, hogy oda van az unokanővéréért. Hogy Te mennyire hasonlítasz anyukádra! :shock: :)

Kép
Kép
mandula82

Kriszta! Neked meg nem is válaszoltam. :oops: Nem lehet könnyű dolgod, jó nehéz lehet cipelni. A képeket priviben elküldöm Neked, mert nem biztos, hogy mindenkit érdekel. :wink:

Kép
Kép
mandula82

mandula-köszi a bókot! :wink:
Nem is igaz.Én egyedi vagyok,nem is hasonlitok rá. :lol: :roll: Imádja Atticy az unokanővérét. :wink:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci! Amúgy tényleg egyedi vagy, leutánozhatatlan, ahogy állandóan pörögsz! :lol: Múltkor voltak fönnt nálunk Csabi haverjaiék, és a kislányuk közölte, ha nagy lesz feleségül veszi Ádámot. :D Küldtem ám Neked pü.-t! Meg a Skype-ra is bemutatkozót! :wink:

Kép
Kép
mandula82

Timci! Még annyit, hogy nagyon tetszik a vonalzód! :wink:

Kép
Kép
mandula82

szia Mandula!
De jó téged is látni? Tényleg, hogy áltok oltásügyileg?
Én holnap este adatom be neki a meningitis ellenit!
Remélem nem lesz vele semmi gond!

Timcike: tényleg jó a vonalzó!
Vendég

Sziasztok!

Timcike te anyudra hasonlítasz Atticy meg rád!
Ez érdekes! :lol: :wink:

Hú ma aktívak voltatok!Apa megy még a héten dolgozni így megy holnap meg pénteken utánna még mindig nem tudunk semmit!

Megismerkedésünk: hát én mentem nyári gyakorlatra ,első napom volt és nagyon beteg voltam haza is akartak küldeni de nem mentem(szerencsére).Bejött a párom és ahogy megláttam még a rosszul lét is elhagyott talán szerelem volt első látásra! :wink:
Pedig volt barátom, Menyus(párom) jött minden nap először csak azért mert a tesója bent dolgozott utánna már többször is bejött és már azon kapta magát hogy miattam jár be (utólagos elmondásból).
Ő pont akkor volt túl egy szakításon ráadásul a haverjával csalta meg a barátnője és ő is ott dolgozott csak másik osztályon!Hát elég érdekes volt!Na mindegy!
Az utólso munkanapomon reggel szakítottam az akkori barátommal és délután már hivatalosan is együtt voltunk!Talán életem egyik legjobb döntése volt!
Ennek már nyolc éve elmúlt nyáron!
1999-ben volt 2000-ben megtartottuk az eljegyzést, 2003-ban megvolt az esküvőnk ami nem nagy volt de a hangulat az felejthetettlen volt.2006-ban megvettük a lakásunkat és idén megszületett a kislányunk akire mint tudjátok 5 évet vártunk!
Hát azt hiszem ennyi!
Nagyon jól elvagyunk pont megtaláltuk egymást nem szoktunk veszekedni csak valami hülyeségen de komoly még egyszer sem volt!

Na ennyi!Megyek fürcsizni aztán evés és alvás!

Sziasztok!

Kép
mogyoland

Timcike! Szerintem meg apukádra hasonlítasz, ha ő fogja az unokahúgod! De Atticy rád hasonlít, az tuti! Le se tagadhatnád! Szegény Attila! :D
Vendég

Nehogy összevesszetek már azon,h.kire hasonlitok.Megoldom a hejzetet. :lol: Nem hasonlitok senkire. :wink: Atticy viszont az én gyönyörű "nagy" fiam. :wink: 8)

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nem fogunk! :lol:
De jó poén, hogy mindenki mást lát benned! Nem?
Vendég

Hát igen. :wink: Szép álmokat!

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nagbri! Még mindig nem tudom beadassuk-e, de mostmár tényleg utána fogok járni. A Ti dokitok mit mondott erről a pneum. oltásról, ha jól emlékszem ő nem javasolta, ugye? Írok Neked egy pü-t!

Mogyó! Nagyon szép a Ti történetetek is, és a lényeg, hogy most már ott van a szerelmetek gyümölcse is. :wink: Remélem sikerül megoldani ezt a munkahely ügyet. Drukk Nektek!

Jó éjt Nektek!

Kép
Kép
mandula82

Mandula: Valóban ő nem javasolta, és én nem is adatom be!
Holnap viszont megkapja az agyvelőgyullladás ellenit!
Vendég

Nagbri! Az agyvelő ellenit is mondta a védőnő, de azt mi majd 1 éves kora körül adatjuk be. Remélem jól fogja viselni a szurit Danika! Nem is mesélted meglepődött-e múltkor párod a névnapi meglepin. Milyen volt?

Kép
Kép
mandula82

Adri: Igen, nagyon jól sikerült, jól meglepődött! A póló meg mindenkinek tetszett, mert másnap abban jött a családi ünnepségre!

A szurit egy éves kora előtt adassátok be, mert akkor még van rá kedvezmény!!!
Mindjárt csütörtök!!! :D
Vendég

Brigi! Igen, már nagyon várom! Képzeld! A sógornőm reggel telefonált, hogy elindultak a kórházba, mert voltak fájásai, meg nagyon felment a vérnyomása. Most telefonált a sógorom, hogy úgy néz ki délben megcsászározzák! Annyira izgulok! Kisfia lesz, Kristóf.

Kép
Kép
mandula82

Ez még lemaradt: örülök, hogy jól sikerült a meglepi! :wink: Az oltást meg úgy akarjuk, hogy 1 éves szülinapja előtt pár nappal megvenni, és utána kb. 1 héttel beadatni. Ezt javasolta a védőnő. :roll:

Kép
Kép
mandula82

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?