Sziasztok!!
Boldog miniszülinapot Atticy és Ádi!!
Jó volt olvasni mindenki történetét! Nem is gondoltam, hogy ilyen sok pár talál egymásra a neten, én is próbálkoztam 2-szer, és találkoztam is mindkétszer, de nagyon bénák voltak, így abba is hagytam a próbálkozást.
Timcke: nem semmi a hasonlóság kettőnk között.
És még a kisfiaink is egyszerre születtek, kár, hogy a kórházban nem ismertük még egymást! Anyósod mióta él kint, írtad, hogy Attila is ott élt. Mit csináltak? És nem tervezitek meglátogatni? Még sosem voltam Amerikában, de nagyon nagy álmom! Nekem is távol az anyósom, és nagyon boldog vagyok így! Igaz beszélni nem tudunk, de azért volt néhány beszólása, amit a férjem fordított, például "ki kell ám törölni a fülét fürdés után!"... Ilyenek ezek az anyósok...
Neked is furcsa lehet, hogy nem találkoztatok még!
Elhiszem, hogy fáj a derekad, majd otthon Attila kenegetheti!
Aranyos lehetett Atticy mikor cirógatott!
én megtanítottam Aziznak a ciróka marókát, ímádja, de én fogom a pici kezét, ő meg néz és mosolyog. Viszont már volt, hogy elkezdtem a mondókát, és tette mindkét kezét az arcomhoz. Édesek!
Nagbri: gratula a fogacskához! Nálunk még semmi! Egyébként nekem a pálinkás kenyeret javasolták rá...
Kérdezted, hogy a családom mit szólt. Hú, hát nagyon kiakadtak, anyukám minden módszerrel próbálkozott, de nem jött neki össze. De egyből megszerette mikor talákoztak. Bátyám is ellene volt, úgy volt, hogy én leszek a kisfia keresztmamija, és még ezt is megvonta tőlem emiatt.
De ő is abszolút elfogadta már, és várja, hogy találkozzanak majd egyszer.
Ennn: bevállalós vagy, és be is jött!
Hogy van Bercike? Várjuk a karácsonyi ruhás képet!
Mandula: a Ti sztoritok is meseszerű!
Szerencse, hogy pont kecskeméti volt!
Akkor neked is van részed hisztiben! Aziz egyszerűen már nem hajlandó feküdni, most is itt csücsül mellettem. A tegnapi hisztijén az segített, hogy bementünk a városba, és nézelődtünk kicsit. Imádja a boltokat, tiszta anyja lesz.
Nekünk már nem hiszem, hogy lesz lagzi. Olyan furcsa lenne, hiszen mindenki tudja, hogy már házasok vagyunk. Neked biztos volt, igaz?
Mogyó: sajnálom a munkahelyet, majdcsak talál valalmit a férjed! Biztos nagyon édes lesz Ágika a mikulás ruhában! Tegyél fel képet!!
Manó: és finomat főztél a férjednek?
Szeretem én is férjem körülugrálni, már amennyire a picink engedi. Épp tegnap mondta, hogy már kezd mérges lenni az Azizra.
Most megyek, mert már megint semmi sem jó a nagyságos úrnak.
K.