Hali!
Mennyire fini kajákat soroltatok fel. Nyami. Ez a tárkonyos leves nagyon jól hangzik, csak az a baj, hogy ez nekem bonyesz. Tuti meg fogom csinálni, de nem karácsonyra. Annyi időm most nem lesz szórakozni. Mindig lakodalmat szoktam kifőzni karira. Idén csak lightosabb főzőcskézés lesz apa kérésére és hát ugye az idő hiányában.
Májjal töltött combot, rántott szeletet, sült csirkét vagy kacsát (attól függ). Szoktam csinálni. Tavaly ananászos husit is csináltam.
A köret francia saláta, bab saláta és krumplipüré szokott lenni.
És hús leves. Idén ezekből a májjal töltött combot, rántott szeletet csinálom meg. Vmi halat is kéne, de azon még gondolkozom.
Lányok! Cukorborsót sztetek lehet már enni? Ádika már nem pocak fájós. És a francia salátába kéne ugye.
Lakás díszítés: csak a karácsonyfa a lakás dísze nálunk. Amióta Anyukám meghalt, utáltam minden ünnepet. Most először várom.
A karácsonyfánk kék díszekkel lesz tele. Idén még jó lesz az eddig jól bevált mű fenyő, de jövőre már veszünk cserepeset. Addigra Ádika már értékelni tudja.
És,megrendeltem a nyagyszülőknek, dédnagymamának az Ádámos fali naptárt. nagyon kíváncsi leszek rá.
Timi: képeket küldeni fogom, csak fotózok elötte még párat. Előre köszi. Képeslapot nem tudsz véletlenül? vagy ez is az?
Móni, Zsu: nagyon ügyesek vagytok tejci ügyben.
Kertikiri: annyira drága Nadin a teliszájas vigyorával.
Móni! Üdv nálunk! Kíváncsiak vagyunk mindenre veletek kapcsolatban.
Hajni: elképzelés a Jézuskáról
: A fát nem, de az ajándékot ő hozza.
Jutta: neked is csak azt tudom mondani, mint Zsunak mondtam, hogy ha Dorkát már lekötik a játékok, akkor jobban el lesz egyedül és játék közben el is fog aludni. Kb 2 hós korától már könnyebb lesz. Legalábbis én ezt tapasztaltam Ádival, mert ugye ő is kis nyűgös, nem alvós, letehetetlen volt.
Jolka: te tudsz vmit, hogy mindkét gyereked ennyire jól nevelt. Megosztanád velünk?
Ma bekentem Ádim fejét testápolóval, hátha javít rajta. Irtó édes frizurája lett tőle.
Demonstrálom: