Igen, az átalakítás miatt... illetve még nem laktunk sosem együtt, mert tavaly novemberben jöttünk össze, aztán olyan gyorsan nem ment az az összeköltözés így a gyerekek mellett. Úgyhogy hamarabb jött a baba, minthogy rendeződtek volna a viszonyok (na jó, ebbe az én sörgetésem is nagyon belejátszott, hogy 33 éves vagyok,szeretnék már nagyon gyereket, stb...
). Amúgy szerintem ha nem jön a gyerek, akkor sosem kezdi el átalakítani a házat. A háza viszont rettenetes rosszul van kialakítva, lenne egy 12 négyzetméteres szoba, ahol együtt élhetnénk majd a babával együtt, aztán slussz. Úgyhogy most gyakorlatilag, mint egy legoháznál, az egészet szét kell szednie és újra összetenni, hogy legyenek benne szobák is... Elkezdte már szeptember elején, csak akkor első nap leesett a létráról és eltört a sarka...na, az gyógyulgat még csak most...
Nekem annyi volt a kikötésem, hogy ha karácsonyig elkészül, akkor költözöm, de 8-9 hónapos terhesen nem szeretném megtapasztalni, vajh' mennyire vagyok toleráns 3, azért mégis idegen pasival (
én már akkor sejtettem, hogy semennyire, csak ennyire még nem tudtam, mint most). Azért a nagy kérdés majd az lesz, hogy tavasszal egyszerre fogja csinálni az átalakítást, születik a baba, érettségizik a fia, és ha minden összejön, akkor még kiskutyák is lesznek... Egyszerre nem tud szétszakadni, fogalmam sincs, hogy lesz akkor, de végülis én akartam, olyan még nem volt, hogy sehogy se lett volna...
Remélem, addigra elmúlnak ezek a fránya hormonok és nem itthon fogok bőgni minden nap, mert azt még most is fel tudom fogni ésszel, hogy minden nap nem fog tudni itt lenni...
Sebaj, tavasz lesz, lesz egy gyönyörű nagyfiam (aki NEM lesz hisztis, reméljül) és minden szép és jó lesz!!!!!!
Vagy valami hasonló... csak állna már el ez a fránya eső, mert itt vigasztalhatatlan szürke idő van, szakadó eső ...