Sziasztok!
Nika
Üdv a csapatban. Mindig örömmel fogadunk új tagokat, külön örömmel a kisbabásokat és a még babát tervezőket
És bízunk abban hogy Te is hasonlóan sokat fogsz írni, mint mi szoktunk
Megnéztem a kisfiad weboldalát, nagyon édes
Én is elkezdtem egyszer egy weblapot csinálni a lányomnak de félbemaradt...
Írj magadról kicsit többet!
Melcsi
Nagyon jók a képek! Pöri micsoda élvezettel lubickol! Luku nagyon nagyfiús lett, gratula a guruláshoz!
A fehér köpeny szindróma valószínűleg nem a köpenynek szól. Sokkal inkább a gyógytornász miatt alakult ki. Majdnem 1 évig járt mivel Anna hypoton volt és bizony azok a masszírozások meglehetősen fájdalmasak...
Anna már akkor kezdi a sírást, ha levetkőztetem és odajön egy idegen aki hozzá akar érni...
Egyébként volt már téma a háziorvos kihívása, épp én kérdeztem véleményeket róla mikor Anna született. Hát az első oltásnál én is kihívtam, de nem váltotta be a reményeimet miszerint ráér majd kicsit elbeszélgetni, megbeszélni az aktuális dolgokat. Csak beadta a szurit, megkérdezte mire van szükségünk és ment is. És 3000 ft-ot kért de azzal a megjegyzéssel hogy ez nem az övé, ezt neki le kell adnia. Én meg nem tudtam hogy azért mondja –e hogy toldjam meg...? Olyan hülyén éreztem magam, azóta nem hívtam ki. De lehet hogy újra megpróbálom, direkt azzal a szándékkal ( és ezt el is mondom neki) hogy próbáljanak kicsit „összebarátkozni” amennyire lehet...
Melinda
Benji nagyon helyes, mint mindig. Várja az otthoni Mikulást? Ő már biztos visszaemlékszik a tavalyi élményeire is, ugye? Én Annának egyenlőre hiába mutogatom a mesekönyvben vagy a bevásárlóközpontban a Mikulást, megnézi, de nem lelkesül fel tőle, nem érti miért kéne örülni neki
. Lesz a férjeméknél céges Mikulásbuli, kíváncsi leszek tetszik-e majd Annának vagy inkább megijed?
Hát siralmas a helyzetkép amit a mai lányokról írtál, de sajnos tényleg erre halad a dolog. Kolléganőim nagylányai abszolut nem vezetnek háztartást. Nálunk ez remélem nem így lesz, Anna egyenlőre buzgón segít a konyhában, csak győzzem türelemmel...
Bence tanárnője tényleg nagyon lelkiismeretes. Jó hallani hogy ilyenek is vannak a pályán, ráfér a mai pedagógus társadalomra egy kis presztizsemelkedés...
Sheila
Nem írtam a napokban, de szerintem jól tetted hogy vettél légzésfigyelőt, nekünk is volt, kb. 1 évig használtuk, nemrég adtam el. Szerintem is csak akkor derül ki hogy kell(ett volna) ha már baj van... én a jobb félni mint megijedni típus vagyok, inkább legyen feleslegesen mint hogy ne legyen amikor szükség lenne rá. Alvás közben csak 1x riasztott, az is valószínűleg tévesen, túl érzékenyre volt állítva.
Csak azt kell megszokni ( nekem nehéz volt) hogy ha kiveszed a babát a kiságyból, rögtön kapcsold ki. Én nemegyszer már szoptatni kezdtem mire megszólalt, hogy nem érzékeli a gyereket.
A kórházban is volt, egyszer éjjel elromlott a masina, megállás nélkül visított
, nem lehetett kikapcsolni. Mire elértem vele a nővérekhez, felvertük az egész osztályt...
Tudtátok, hogy a bölcsőhalál legveszélyeztetettebb időszaka 4 hónapos kor körül van ? Akkor kezd a légzésszabályozás az agykérgi területről a kéreg alatti területre áttevődni, és előfordul hogy a régi központ már, az új pedig még nem szabályoz jól...
Judit
Én is csak azt tudom írni, pihenj sokat ha lehet, a házimunka megvár. Nagylányod szokott segíteni, ha megkéred? Nagyon édes a kisfiad, látom a bátyja is szívesen foglalkozik vele. Ez olyan szívmelengető
Regina
Én is kíváncsi vagyok az ominózus rajzra! Sokszor a szakemberek egészen mást értékelnek a rajzokban mint amit mi szépnek találunk. Egy barátnőm kisfia is rejzversenyeket nyer, még képeslap is készült az egyik művéből pedig első ránézésre nem mondanám szépnek a rajzait.
A fellépéséről láthatunk képeket?
Elektroszmog: hihetetlen hogy valaki erről nem tud! A baba nem nyugtalan? Szegényke, ki van szolgáltatva a h...lye apjának
Talán az anyuka a sarkára áll...
Fanny
Édes a kis Hanna, és nagy öröm lehet hogy ilyen békés, nyugodt baba!
A pánikbetegségről szerintem priviben is írhatsz Juditnak, ha tudsz neki segíteni benne.
Melyik fórummal kapcsolatban volt ez a rossz élményed? Vagy inkább ne is kérdezzelek erről...
Mandula
Hogy tudtál kijönni a pánikbetegségből?
Bevált továbbra is az átalakított kiságy? Írtad hogy egyszer már volt így. Miért raktátok vissza ha jó volt?
Képzeld, ma Annát szokás szerint letettem aludni 1 körül, fél óráig beszélgetett magában, aztán mivel nem tudott elaludni, sírni kezdett. Kisebb nagyobb megszakításokkal kb. 2 órán keresztül! Még sosem volt ilyen, általában könnyen és gyorsan, egyedül elalszik, ha nem, akkor 1-2 perc sírás után bemegyek és úgy elalszik. De most hiába mentem be, vagy jöttem ki, végül próbáltam elringatni is, semmi, csak forgolódott, felállt, sírt... Végül mivel már belecsúsztunk az uzsonnaidőbe, gondoltam éhes lett, kapott egy üveg tejcsit és azzal nagy nehezen elaludt, fél 4-kor
!! De mi lesz így az esti elalvással...
Ha akartok valami vicceset: ( kattints a rénszarvasokra)
http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 944_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 944_rs.swf
http://www.icq.com/img/friendship/stati ... 991_rs.swf