Sziasztok!!!
Remélem mindenki "egyben" van! Van aki már sokasodott, és van, aki még vár erre!
Meliz: Boldog Névnapot kívánok, és reméljük, hogy minden úgy lesz, ahogy Te szeretnéd! Biztos meg lehet valahogy beszélni ezt azzal a gyerkőccel!
Anna: Nekem nagyon tetszik a pocid!
Nagyon jó!
Nekem kicsit teltebb, most készült néhány kép, majd talán egy-két napon belül tudok feltenni (apukám csinálta, és még át kell küldje)
Remélem Nikivel minden rendben van! Ha valakinek megvan a telefonszáma, felveszi vele a kapcsolatot?
Ezt utálom a legjobban... várni... Mert ha megszül valaki, ugye min. 3 nap, amíg bent tartják. Te meg csak rágod a körmöd, hogy mivan vele?! Aztán ha elindul a babaözön, akkor meg tényleg kihal a fórum egy rövid időre, mert mindenki kórházolni megy.
Én meg itt maradok egyedül....
Bár nem biztos!!! Ma Peti egyik kollégája megjegyezte (3 gyereke van), hogy 18-án fogok szülni. Mondtam, hogy juhé, mert az még két hét, de mégis honnan veszi?!
Aztán elmondta, hogy puffad az arcom, a hasamon is úgy látja, hogy a gyerek még egy hónapot nem lesz bent. Hát, Így legyen!
Voltunk most délután ünnepelni anyukáméknál... nővérem, sógorom, unokahugom,anyukám, apukám és mi. Apu szülinapja volt, meg
Télapóztunk!
Ellőtte viszont elmentünk a Metróba, a törökbálintiba. Fontos, hogy ezután el kellett mennünk a Daubnerbe a tortáért. Fél óra volt kb az út, Peti direkt olyan úton jött Budaőrs felé, hogy a lehető legkevesebb lámpát kapjuk és gyorsan haladjuk. Ennek az lett a vége, hogy olyan zötykölődős úton mentünk sokáig (közben 3 kerületet átszeltünk
), hogy egész úton egy nagy görcs volt a hasam. Mindamellett kanyarogtunk is, úgyhogy kész mámor volt!
Majd a cukrászdában azt mondta a hölgy, hogy nincs mosdójuk, illetve van, de hátul és kulcs kell hozzá...
Erre nem mondok semmit, mert miből állt volna a kulcsot kölcsön adni, amíg Peti fizet?
Megjegyzem rá 2 percre említette a kolléganőjének, hogy épp az imént járt a mosdóban...
@ny.d!
Már bocsánat, de nagyon bunkó volt...
Aztán otthon kezdetben tökjó volt, húsleves, krumplipüré rántott pulykával, süti, torta, ajándékok.
Majd jött a
pedikűr!
Nővérem pedikűrös, a család pedikűröse is, és hát odáig fajult a helyzet a héten, hogy már nem bírtam levágni a körmeimet.
Na ez egy kínszenvedés volt... tarja ő az ember lábát! Gyors és ügyes is! Nade egy terhes nőnek akkor is rossz... aztán megjegyezte, hogy nem csak híztam, hanem igazából vizes vagyok. Épp panaszoltam, hogy sosem volt még ilyen vastag a vádlim...
De nagyon jó volt, irtó fáradt vagyok szerencsére! Ráadásul elmúlt éjjel 8 órát aludtam egybe, és csak utána kellett wc-re mennem!!! Rekord!!!
Holnap reggel megyek az első CTG vizsgálatomra, és utána UH-ra. Majd beszámolok, hogy mi a helyzet!
Kia, nálatok minden rendben? Szoktál mozogni még? Vagy aktív pihenés van?
Betti: te, hogy vagy? Fekszel sokat a kishölgy érdekében, vagy lesz ami lesz?
Mindenkinek jó éjszakát kívánok, ha nem jönnék ma többet... ami valószínű, jön Peti a géphez.