Sziasztok!
Köszönjük szépen a köszöntéseket!
Annyira furcsa, hogy már fél éves!
De egyre aranyosabb, jó, hogy már ki tudja mutatni valamennyire a szeretetét.
Nálatok nem sírnak a babák az idegenektől? Aziz most ebben a periódusban van. Távolról oké, mosolyog nekik, de ha elveszik, akkor jön ám a szájlegörbülés.
Ennn: örülök, hogy végre otthon vagytok, és, hogy naggyából minden oké! Miket kell csinálnotok Bercivel? Hasfájással hogy áll szegényke?
Nagbri: remélem én is, hogy nem szakadó hóban kell majd jönnötök, én azért könnyben leszek. De szerintem tudjuk majd úgy alakítani, hogy jó legyen. Legalábbis én rugalmas vagyok, semmi konkrét program! De hozod Bencét is, ugye? Rá is nagyon kiváncsi vagyok!!
Timcike: külön köszönet a szép köszöntőért!
Imádom a micimackót, minden zoknija olyan.
Az apja mindig viccel is, hogy már megint Winnie the pooh...
(Ők nem ismerik itt Egyiptomban, tőlem tanulta, hihihi)
Még mindig élvezed az otthonlétet, vagy már jönnél vissza Magyarországra? Nálam általában 3 hét a limit, utána már nagyon húz vissza a szívem.
De most megpróbálkozunk az 1 hónappal, hadd élvezze a családom a babát.
Kisévi: borzasztó lehetett a kórházban, nem is tudom elképzelni ezt az érzést, de amit tőletek hallok, az szörnyű! Remélem nekem már nem gyullad be, mert Aziz mindig mindent kiszív. Az Aziz név arab, mert az apukája egyiptomi! Nem igazán tetszett itt semmilyen név, a legtöbb gyerek Mohamed, Mahmoud, Abdul, Ahmed. És én nem akartam ilyen nagyon tipikus arab nevet. Ki tudja, még lehet, hogy Magyarországon kötünk ki, nem akarom, hogy szegény gyerekemet csúfolják.
Mandula: igen, a kisképen is látszik, hogy Ádi nem sovány! Szép kis pofis!
Még egy sztori eszembe jutott, aztán eldugulok súlyügyben.
Együtt szültem egy lánnyal, 32. hétre jött a kisfia 2 kg volt, és most hatalmas baba, 80-as ruhákat hord! Mondjuk az apukája is 2 m, 200kg.
Mogyó: merre mentek Ágikával? Sétálni? És az apujának hogyan alakul a munkahely? Lesz télre végülis?
Legalább Ágikának van haja!!
Nálunk csak most növöget, mindig kapunk egy-két kopaszos megjegyzést.
Manó: örülök, hogy rendbe jöttél! Biztos nagyon fájt...
Bendének jobbulást! Egyébként ahogy észrevettem, ők talán annyira nem éreznek fájdalmat a szemben, már többször találtam szempillát, pöszmötöt a szemében, és egyáltalán nem zavarta, meg nem is volt könnyes a szeme vagy ilyesmi. (de lehet hülyeség amit mondtam
)
Mindjárt megyünk karácsonyi ajándékot nézni Azizzal, anyumnak szép bőrtáskát szeretnék, itt nagyon kedvező áron adják! Rendeltem a dm-től fényképes naptárat is, remélem szép lesz. Próbálta valaki?
Nem tudom Ti hogy vagytok vele de én már nagyon várom az ünnepeket!!!
K.