Sziasztok!
Hat, azokra a tunetekre nem lehetett nem figyelni
Nagyon sokat gorcsoltem kb kozeptajtol, szedultem, hanyingerem volt, savtultermelesem, faradekonysag, cicifeszules stb. A vege fele mar ereztem, h inkabb a gyomrommal van baj, de nagy, meg is fogadtam, h amint vege lesz a pirinek szaladok dokihoz. Mar a diagnozist is tudtam: gyomorfekely! Aztan lass csodat, ahogy megjott es elment
sehol semmi, meg veletlenul sem.
Okozhatja mindezt a progi
Es akkor elvileg ez a progi szint emelkedes minden ciklusban megvan?
Gronland!
Koszi, mi is neha nezegetjuk Zsoltit, h hogyan sikeredett ilyen aranyosra
Komolyan, nem tudom mas szulo ezt csinalja-e, de mi neha el vagyunk ajulva Zsoltitol
Mi amolyan jovo-meno eletet elunk mostanaban, ket honap Oxford, masfel Erdely
Oxfordban nem volt netunk itthon, ezert maradtam ki. Most megyunk haza Erdelybe, holnaputan indulunk, ugyhogy egyelore eleg foglalt az agyam, nem kell elojeleken agyaljak
Csucsu!
Meg van beszelve, Gronland egy jo fej csaj
Mi is ugy tartunk a 6. honapnal, h mar aprilisban elkezdtuk, csak ki-kiesett egy-egy honap ferjhiany miatt. Merthogy en ugye nem nezek semmifele pe-s dolgot, igy azt sem tudom, h hany esik ki a pe elmaradasa miatt
A mostani fazisban nem tudom eldonteni, h mi a jobb: tudni v nem tudni
Elobbi gorcsosebbe tesz, utobbi tudatlanna
Ajandek:
En is a ferjemmel vagyok bajban, mert nem tudok olyasmit venni, aminek nagyon orulne, ill. felek, h mellefogok
van olyan, amit mondott, de az mar nem olyan... A legjobb azert megiscsak az a franya teszt lenne