Szia Mororo!
Köszönöm, ez nagyon szép volt.
Régóta olvaslak titeket.Csak olyanok tudnak minket megérteni, akik hasonló cipőben járnak.Sajna megromlott 2 barátságom is emiatt, mert ugy éreztem, hogy nem értenek meg.Tudom én is hibás vagyon (sajna akaratomon kivül), de ez van, legyenek tekintettel rám, mert úgy gondolom, amiken átmegyünk midannyian, nem egyszerűek, sőt, nagyon kemény élethelyzetek.
Törpehzs!
Majd a jövö héten kell tesztet csinálni.De tegnap óta nagyon fáj a hasam, igaz, ez volt előtte is, a beültetés után többször is, de volt egy minimális barnázás is az este.
Volt terhességi tünetem, hányinger, mellfájdalom, hasfájás, de ezek nem jelentenek semmit, mert sajna van egy betegségem Refluxnak hivják, amitől sokszor van hányingerem.A mellfájdalom se jelent semmit, mert amióta nem szedem a fogigátlót (lassan 4 éve) nagyon sokszor fáj az is, de most sajna az se fáj már.
Szóval,ma van a 26 nap, 27 napra szokott általában megjönni. Nem tudom elképzelni, hogy lesz ebből valami, tudom, nem szabad igy hozzáállni.
Nagyon szurkolok, de csak abba menjetek bele, hogy a biopszia, egybe essen a leszivás időpontjával, mert nálunk az első fagyasztottból ment.A felengedést x százalék nem éri túl, márpedig mi nem bővelkedünk Apa katonáival.
Ha ez nem sikerül inszem lesz, mert akkor felesleges egyenlőre a lombik.
Mindenkinek drukkolok!!!!!!!!!