Sziasztok Csajok!!!
Apa tegnap óta szabin van. Ilyenkor, na meg hétvégén egy kicsit mindig el szoktam tűnni.
Bölcsi - újságcikk
Olvastam. Nagyon igaz. Egy másik topicban írtam, hogy Ati bölcsis lesz, és hogy szerintem előnye is van. Kedvesen, de azt írták, hogy a gyerkőcnek otthon a legjobb. Olvastam fórumot, ahol bölcsis gyerkőcös szülők írták, hogy kinek volt előnyös, kinek nem. És persze ez gyerek-szülő-bölcsi függő, hogy hol jó, jobb, kinek jön be, kinek nem. De ha minden össze jön, akkor igenis jár előnyökkel. Azok a gyerkőcök könnyebben barátkoznak, könnyebben alakítanak ki társas kapcsolatokat, sokkal önállóbbak - öltözködés, evés terén, a beszédjük is jobban fejlődött, mint amikor otthon voltak. Legalábbis a szülők egy része ezt írta. Persze volt olyan is, akinél nem jött be, ez is hozzátartozik az igazsághoz. Nagy létszámú csoport, nem kellő odafigyelés, sok betegeskedés. Én is félek tőle, de úgy gondolom én is, hogy megpróbálom, és ha nem megy, nem válik be, akkor én is más megoldás után nézek.
Munkahely
Tegnap voltam, hogy a visszamenetelemről beszéljünk. Hááát....azt a választ kaptam a főnökömtől, hogy szeretne velem dolgozni, tényleg, de semmi konkrétat nem tud mondani. Ha lesz hely visszavesz, ha nem, akkor nem. Persze mindent el fog követni, hogy legyen, de ennél többet most nem tud mondani/ígérni.
Azért azt megjegyeztem, hogy cégszinten állást kell találniuk, mert hát kirúgni nem lehet.....legalábbis nem azonnal. Előtte vissza kell venni.
Na megyek, valamit össze kell dobnom ebédre, mert utána csavargás lesz.
El kell hozni az autómat - téli átvizsgálásra ma hajnalban beadtam a Renault-ba, utána elmegyünk etetőszéket intézni.
Tiszta ideg vagyok, mert Ati sebesre kaparja a fülét. Nem tudom, hogy játszik-e vele, vagy más probléma van. Ellenőriztem: tiszta, nyomogadtam, de nem reagált rá. Kedden lenne négyhós oltás, azért ma nem rohanok vele a beteg gyerekek közé, még pár napocska. Ha nyomogatásra reagált volna, az persze más......
Hosszú voltam, bocsik