Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép

Kép
mona76
 
 


Sziasztok :)
Beteg babáknak jobbulást kívánok :!:
Viki nagyon örülök az önnáló kakinak valószínűleg ez az utolsó életszakasz amikor az ember önfeledten örül egy telekakilt fürdőkádnak :)
Szabina lányok nálam is a szőnyegen garázdálkodnak a Barbitól visszamaradt nagy 6 szögletű járókát másfél hónap alatt kinőtték.Így aztán én is időnként hol a fotel alól hol az asztal alól húzom ki őket.. :lol:
Elég sírós időszak áll mögöttünk a hölgyek nem aprózzák el a dolgot két hét alatt 4 fogat növesztettek én meg néhány ősz hajszállal lettem gazdagabb....
Leko- barinőm ikreinél is volt ilyen véres kaki -ők tápos babák és kiderült hogy attól a táptól amit kaptak- arra lettek alergiásak...
Képzeljétek voltam bőrgyógyásznál ellenőriztetni az egyébként nem túl sűrűn előforduló anyajegyeimet.. volt egy a mellem alatt ami mintha a terhesség alatt picit sötétebbé vált volna..Doki megnézte hümmögött és mivel sebész -bőrgyógyász azt mondta nyisszantsuk ki mert neki nem tetszik.. Tegnap megvolt a szövettan és úgynevezett "nyugtalan sejteket " tartalmazott ami ugyan még nem gáz de később lehetett volna..Fura mert nem vagyok egy szoli szökevény nincs is túl sok anyajegyem -talán a terhesség alatti hormonális változások miatt alakult ki.. Ezzel jó kis lavinát indítottam el a környezetemben most egy csomóan kértek időpontot a dokihoz...
Ti már elkezdtétek az adventi dekorálást?Én már gyártom az üvegmatricákat (már csak ablakot kéne pucolnom :oops: ) -és vettem az IKEÁ-ban két helyes cserepes fenyőt -remélem nem nyiffantom ki őket mert egy antitalentum vagyok növényápolásban :(
Ajándékokkal hogy álltok?

Kép
Kép
panni7
 
 


..ez a fognövesztés kicsit félre érthető ..szóval ketten összesen 4- et... 8)

Kép
Kép
panni7
 
 

 
 

Hello!

Mandala: Kép

Jobbulást minden pici és nagy betegnek!:( Kép
Én még reménykedem benne, hogy megússzuk evvel a kis köhögéssel! Most nem mennek a csajok sem oviba, hogy ne keljen kimenni a minuszokba...

Panni: Ajándékkal, sehogy nem állok, de a családnak már elterjesztettem, hogy csajoknak mit vegyenek!:) Itt hó és nekem még mindig nincs semmi karácsonyi hangulatom!

Ilyet kaptunk:

Kép

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Panni, milyen jó, hogy megnézetted! Olvastam egyébként a Nők Lapjában, hogy ingyenes szűréseket csinálnak 7 nagyvárosban hétvégente, bőrgyógyász is van pl. Persze mindenhol kígyózó sorok.

Ajándék: mi most megbeszéltük a családban, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot, és "batyus" buli lesz. :) A Vörösmarthy térre azért kimegyünk 1 csésze forralt borra :)

Tegnap nem volt egyszerű, nálunk is jelentkezett a kaka-para, 2 napja nem volt. Aztán este... hűűűű... még jó, hogy rögtön utána jött a fürdetés :) Na, megyek vasalni, gyűlik már 1-2 hete :(

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Mamiblue: ugyanilyen előkéket vettem Ádámnak a Tesco-ban. Nagyon megtetszett, valamint az tetszett még benne, hogy nem kötős, hanem patentos.

Nagyon hideg van kint, reggel -7 fok volt a teraszon. Majd meglátom délutánra mennyit enyhül, lehet ma elmarad a séta.

Ádám itt van az ölemben, én profi gépíró létemre egy ujjal pötyögtetek, de nagyon tetszik Ádámnak, szerintem ő is szívesen segítene a gépelésben.

Ágnes: jó vasalást, én is mindjárt megyek (csak várom, hogy hozzák a kaját, nem az emeletről akarok leszaladni), majd gondolok rád.(közben megjött a kaja) Nekem is kb. 2 hete gyűlik.

Márk most éppen színházban van, a Szeretsz engem? c. (azt hiszem tánc) előadást nézik meg (tekintettel arra, hogy zeneművészeti osztályba jár. ne tudjátok meg énekből milyen dolgokat tanulnak, a fülem is keeté áll, ha belenézek a kottafüzetbe: pentathon, hexachorn stb. lehet nem is jól írtam.)

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Panni: én is épp ma reggel készítettem egy kontúrt. Tavaly kezdtem el, nagyon imádom. Valamikor tavasszal apa úgy gondolta, most már nem időszerű, leszedte őket, de egyem a szívét papírlapra tette őket, onnan pedig már nem lehetett leszedni, úgyhogy most újra gyártok.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik ma mindenki vasal. Én is most fogok nekiállni. Szintén 2 hete gyűlik :oops:

Az előkék akkor Tescosak? Mert nekem nagyon tetszenek. Szólok apának, hogy vegyen belőle.

13 órára jön a védőnő...Remélem nem marad sokáig. Mennénk át délután anyuékhoz, mert apa ma éjszakás, és így anyuméknál alszunk.

Ágnesgoboly: én kiegyeznék a kétnaponta való kakilással. Ma van a második nap, kiváncsi vagyok, hogy folytatódik-e a jó sorozatunk...

horvviki
 
 


Hello!

Márkanyuka: Én már csak ilyen patentosat meg, meg belebújósat veszek előkéből...

Ági: Karácsonyra mi is mindig úgy ugrunk neki, hogy csak a gyerekeknek, de aztán végül veszünk mindenkinek.:)

ébredés...

mamiblue
 
 


Mi ez a nagy pangás? Sehol senki. Biztos pihenés van.

Horvviki: azt hiszem a 3 db volt 1.000,- forint.

Mégiscsak ki kell merészkednünk, apa szólt, hogy bent maradna még 1 órát dolgozni, így el kell mennünk a suliba a Márkért. Végülis levegőzni kell, de ma szívesen kihagytam volna, biztos befagy a ..., mire a sulit oda-vissza megjárjuk. Na mindegy, majd itthon a kellemes időben kienged.

Fáj a pocóm.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Apát elküldtem ma vásárolni gyerekruhákat,meg ezt-azt,mert megyünk sógoromékhoz gyereklátogatóba vaasárnap.Még fel is írtam miket vagyen a mi nevünkbe,anyósomék nevében.Plusz Gábornak is kellett nadrág,póló,Zsófinak nadrág,valami kis játékocska Mikulásra.Hát a felét nem vette meg :x .Még ha nem írtam volna fel,megérteném :shock: ....Pedig eddig olyan ügyin vásárolt mindig.Most mérges vagyok :x .Kíváncsi vagyok hol járt az esze :?

Kinek segítsek vasalni?Nekem nincs semmi

Kép
Kép
huni
 
 


Megvolt a védőnői látogatás. Egy órát volt itt... viszont semmi érdemlegeset nem beszéltünk. De kicsit kiakadt mikor mondtam neki, hogy márc. 1-el mennék vissza dolgozni és addig meg kéne beszélnünk hogy milyen módon szoktassuk rá Fannit főzelékekre, gyümikre, mikor kezdjem el neki adni. Kérdezte, hogy feltétlenül muszáj-e visszamennem. A család nem tud-e besegiteni.... (mármint anyagiakban). Mert ezeket az éveket semmi sem fogja pótolni, és nem tudom majd visszacsinálni. Ebben teljesen igaza van, de tényleg muszáj. Ha mégsem birja Fanni vagy én, akkor abbahagyom és kitalálunk majd mást.

Viszont teljesen kényelmetlenül éreztem magam, és azt sugallta belém, hogy lelketlen anyuka vagyok, aki itthon hagyja a gyerekét...

horvviki
 
 


Viki,pont erről a témáról írt B.Tóth Kriszta a nők lapja egyik számában.Kár,hogy kidobtam,esküszöm bepötyögtem volna neked(pedig én nem vagyok profi gépíró :D ).Ő is visszament dolgozni,bölcsis a kislánya.Megszólták érte,hogy milyen anya az ilyen,stb.Olyan klasszul leírt mindent,hogy még annak is megváltozik a véleménye,akik megvetik az ilyen anyákat(nekem legalábbis tetszett a cikk).Szóval ne rágd magad rajta,persze tudom nehéz,és neked a legrosszabb.
Hogy őszinte legyek,én csak azokat vetem meg akik otthon vannak és úgy adják be bölcsibe a gyereket.Mint drága sógorom felesége.Takarítónője van ,kaját hozat,semmi dolga nincs,és a gyerek másfél éves kora óta bölcsibe jár :twisted: .

Kép
Kép
huni
 
 


Tudtommal csak nálunk van ez,hogy 3 éves koráig itthon lehetünk.A legtöbb "fejlettebb " országban fél év,3 hónap.Ha olyan munkahelyem lenne,amit nagyon féltenék,vagy nagyon muszáj lenne,nem paráznék ezen,nem ettől rossz anya valaki.Van ismerősöm,aki otthon van a gyerekkel,de mintha nem is lenne.tv ,nasi,azt csinál amit akar és a gyerek elvan anya nélkül :? akkor inkább egy lelkiismeretes szerető pár óra,mint ez.
tuza edit
 
 


Sziasztok!

Szerencsére nekem olyan a munkám (könyvelés), amit itthon, illetve itthonról is el lehet végezni. Így nem kell hamar visszamennem dolgozni. Bár van olyan munkám, amit ott a helyszínen könnyebb lebnne megcsinálni, így lehet hogy lesz amikor egypár órára be fogok menni. Pl: könyvizsgálat
Emellett kirakatififura készítéssel is foglalkozunk, a műhely a házunkban van (alkalmazottal). Ezzel is itthon kell foglalkoznom. Összességében szerencsésnek mondhatom magam.
Bár a főmunkahelyemre nem is biztos, hogy visszamennék. 7-16-ig van a munkaidő. A gyereket 6-ra vigyemmajd oviba?
Megpróbálok majd kialakítani egy ügyfélkört, így szabadabban fogok tudni dolgozni.


Huni!

Nem emlékszel kb. mikori Nők Lapjában olvastad a cikket?

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Csajok, itt a cikk: http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=54&cid=28236

Viki, ez csak a Te dolgod!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Ági Isten vagy :D :D :D

Kép
Kép
huni
 
 


Tényleg nagyon jó cikk. Köszi csajok! (Mondjuk én nem bölcsibe adom, hanem anyu marad itthon vele. De attól még minden reggel meg fog szakadni a szivem, hogy itt kell hagynom :( ) Na de március még messze van, addig minden percet kiélvezek vele, csak vele foglalkozom (persze azért apával is :wink: )

horvviki
 
 


Jó reggelt!

Nálunk esik a hó! Gondolom a suliban örülnek a gyerekek. De úgyis elolvad.

Ádám még alszik. Igaz felkelt 3-kor enni, de azóta szunya van. Igaz mikor reggel készülődtünk egyszer magyarázott az ágyában, de úgy volt vele, hogy ha rá sem bagózunk, akkor alszik tovább.

Horvviki: ne legyen lelkiismeret-furdalásod, nem vagy lelketlen anyuka, te csak a legjobbat akarod a családodnak és a gyermekednek. Rengeteg gyerek felnőtt már úgy, hogy egész kicsi korától bölcsis volt. Meg aztán írod is, ha nem megy, akkor változtatsz. Attól te még ugyanolyan odaadó anyukája maradsz Fanninak, csak a napirend fog megváltozni.

Csajok holnap már december lesz! El sem hiszem, mindjárt vége az évnek, pedig csak most kezdtük. Szilveszter éjjelén a Himnusz alatt mindig bőghetnékem van. Olyan gyorsan szaladnak az évek!

Már a hóesés is elmúlóban!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Apa tegnap óta szabin van. Ilyenkor, na meg hétvégén egy kicsit mindig el szoktam tűnni.

Bölcsi - újságcikk
Olvastam. Nagyon igaz. Egy másik topicban írtam, hogy Ati bölcsis lesz, és hogy szerintem előnye is van. Kedvesen, de azt írták, hogy a gyerkőcnek otthon a legjobb. Olvastam fórumot, ahol bölcsis gyerkőcös szülők írták, hogy kinek volt előnyös, kinek nem. És persze ez gyerek-szülő-bölcsi függő, hogy hol jó, jobb, kinek jön be, kinek nem. De ha minden össze jön, akkor igenis jár előnyökkel. Azok a gyerkőcök könnyebben barátkoznak, könnyebben alakítanak ki társas kapcsolatokat, sokkal önállóbbak - öltözködés, evés terén, a beszédjük is jobban fejlődött, mint amikor otthon voltak. Legalábbis a szülők egy része ezt írta. Persze volt olyan is, akinél nem jött be, ez is hozzátartozik az igazsághoz. Nagy létszámú csoport, nem kellő odafigyelés, sok betegeskedés. Én is félek tőle, de úgy gondolom én is, hogy megpróbálom, és ha nem megy, nem válik be, akkor én is más megoldás után nézek.

Munkahely
Tegnap voltam, hogy a visszamenetelemről beszéljünk. Hááát....azt a választ kaptam a főnökömtől, hogy szeretne velem dolgozni, tényleg, de semmi konkrétat nem tud mondani. Ha lesz hely visszavesz, ha nem, akkor nem. Persze mindent el fog követni, hogy legyen, de ennél többet most nem tud mondani/ígérni.
Azért azt megjegyeztem, hogy cégszinten állást kell találniuk, mert hát kirúgni nem lehet.....legalábbis nem azonnal. Előtte vissza kell venni.

Na megyek, valamit össze kell dobnom ebédre, mert utána csavargás lesz.
El kell hozni az autómat - téli átvizsgálásra ma hajnalban beadtam a Renault-ba, utána elmegyünk etetőszéket intézni.

Tiszta ideg vagyok, mert Ati sebesre kaparja a fülét. Nem tudom, hogy játszik-e vele, vagy más probléma van. Ellenőriztem: tiszta, nyomogadtam, de nem reagált rá. Kedden lenne négyhós oltás, azért ma nem rohanok vele a beteg gyerekek közé, még pár napocska. Ha nyomogatásra reagált volna, az persze más......

Hosszú voltam, bocsik :oops:

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Munkahely: engem nagyon várnak és tartják is a helyemet tavaszig. Tényleg nagyon rendesek , azért sem szeretném ezt a helyet elvesziteni. A mai napig rendszeresen hiv a humán erőforrás vezetőm, hogy vagyunk. Sőt már azt is mondták, hogy ha kell várnak még pár hónapot (elvileg március van megbeszélve), az én döntésem, pár hónapon már nem mulik (de azért csendben megjegyezték, hogy nagyon hiányzik a munkám). Ez azért kicsit jól is esik :D (Most a humán vezető végzi az én munkámat, azt mondta, ha visszamegyek cserélünk, ő megy szülni :D és én viszem az ő munkáját is....)

Mikegirl: nálunk családon belül csak jó tapasztalatok vannak a bölcsis gyerekekről. Tényleg mindent hamarabb megtanulnak (többek között beszélni is)

Fül kaparás: már én is irtam, hogy ugyanezt csinálja Fanni. Tegnap megemlitettem a védőnőnek. Megnézte, nem látott semmi különöset, szerinte is csak felfedezte,hogy van füle is :lol: :lol: :lol: (bár azért véresre nem kaparja, csak egyfolytában morzsolgatja, meg odanyúl)

December: ez az holnap már december, és még senkinek nincs kari ajándéka :shock: Eddig minden évben az utolsó pillanatra hagytam, mert nálunk a karácsony elég húzos munka szempontjából. Most lenne időm vásárolgani, mégis hallogatom... Bár Fanninak már kitaláltuk,csak nem vettük meg. Rajta kivül csak a szüleink kapnak kisebb Fannis ajándékot, meg a tesóm. Magunknak szerintem ülőgarniturát hoz a Jézuska, mert nyáron költöztünk be, és a nappali még tök üres :oops: (na jó a számitógép itt van...)

horvviki
 
 


Csajok! (akik autóval hordozzák a babót)

Ti még a hordozót kötitek be az autóba? Mi még igen, de elkezdtem gondolkozni azon, hogy veszünk autósülést. De nem tudom mennyire jó ötlet, lehet még korai. A 0-18 kilóig való üléseket nézegettem, ami több fokozatban dönthető és van bennük újszülött szükitő is. A hordozóban már alig fér el Fanni, főleg ezekben a téli zsákokban... Nem lenne kényelmesebb egy autósülés neki, ami dönthető? Szóval most tanácstalan vagyok. Meg a hordozót állandóan ki-be kell kötögetni. Az ülést meg rögzitenénk egyszer aztán kész.

horvviki
 
 


Viki: azt el is felejtettem írni, hogy én is bölcsis voltam, igaz csak ovi előtt 1 évet.

Hordozó-autósülés: mi már a hordozót egyáltalán nem használjuk, kb. 2-2,5 hete apa beszerelte Ádámnak a kisülést az autóba, ami 0-18 kg-ig van. Azóta már mentünk vele anyósomhoz (1 óra oda, 1 óra vissza), és nem volt semmi gond. Szűkítőre nekünk nincs szükségünk, hiszen annyira nem széles az ülés.

Amúgy Ádám 3/4 10-kor kelt fel. Ez a gyerek tényleg tiszta anyja, mindenben rám ütött, még a lustálkodásban is. Néha úgy hívjuk apával, hogy "Tündike". Ugyanis a családban (férjem családja) mindenki azt mondja, hogy ez az Ádám tiszta Tündike. Én ezen jót mosolygok, mert szerintem tiszta Márk (amikor ilyen pici volt), ő pedig kiköpött apja. Szerintem.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Viki
Ha pár hónap múlva mennék, semmi gond nem lenne. De 2009 előtt nem fogok, nem akarok. A bölcsis jelentkezés miatt kellett volna most fixálni dolgokat, ami ugyebár tavasszal esedékes... A munkám is hiányzik, olyannyira, hogy nem is tudják betöltetlenül hagyni a pozíciót....

Hordozó
Semmiképp ne vegyél 0-18 kg-ost, szerintem. Ők még ülve nem tartják olyan biztosan a fejüket, hiába a szűkítő. Múltkor pont ott voltam egy bababoltban, mikor valaki visszavitte. Inkább egy picurt szűkölködjön még, aztán amikor már biztosan tartja a fejét, akkor cseréljetek. Ráadásul az ülés menetriány fele néz. A hordozó viszont háttal van. Ne adj' Isten ütközéskor a hordozó kellően tartja a gerincet, a fejecskét, míg az autósülésben keze, lába, feje előrelendül....... legújabb kutatások szerint a hordozó utáni ülést is háttal kellene bekötni. Állítólag ilyen egy helyen kapható, a Volvo szalonban.

mikegirl
 
 


Mikegirl: a Brendon honlapján néztem az üléseket és ott is azt irják, hogy 10 kg alatt háttal kell bekötni. Néztem is nagyot, hogy azt hogy kell, de gondoltam hogy ott bent majd megmutatják...

horvviki
 
 


Hello!

Csajok, én 10 hónapos koromtól bölcsibe jártam,de nem bánom, mert anyukám ott ismerte meg az egyik gondozónénimet, akivel 30 éve barátok. :D Meg állítólag nekem nagyon jó dolgom volt, mivel ezek után protekciós voltam, tehát nem kellett pakolnom a játékokat! megjegyzem mai napig nagy lelkierő szükségeltetik nálam a nagyobb rendrakásknál, tehát ez nem feltétlenül vált a javamra, de akkor biztos élveztem!:)

Sebike csak kezd rájönni a kúszásra, már leteszi a fejét és úgy próbálja lökni magát a kis lábával, olyan tündér, hogy megzabálom. Annyira elkezdett játszani a bébitornáztatójával, annyira örül, mikor látja hogy hozom! Aztán nagy hévvel belefog a püfölésébe. Nekünk olyan van, ami ha megrugják, akkor játszik egy rövid kis zenét, de imádja forgatni rajta a csörgőket is! Nekem ez csak azért furcsa, mert nem emlékszem, hogy csajok így játszottak volna...:)

Munkahely: Én 2002 óta nem dolgozom, bár nekem is mindig mondják, hogy jó lenne ha visszamennék, mert van munka. De eddig nem tudtak vele meghatni.:D de én nem is fogok oda visszamenni, mert már túl messze lenne. Csepelen van egy cégünk, majd ott fogok dologozni, meg dolgoztam is már pár hónapot!

Na, bocsi, leírtam ide egy csomó baromságot, úgy látszik most ilyen "beszélős" hangulatomban vagyok!

Szép hétvégét mindnekinek!

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Munkahely: ma voltunk bent Esztivel és begyűjtöttük a bókokat :) :)
Apja csak úgy feszített vele (mi egy helyen dolgoz(t)unk).

Hordozó: nekünk 0-13 kg-s van és egyelőre ez tökéletesen megfelel. Szinte már csukott szemmel tudom ki-be kötni :) meg azért is szeretem, mert rá lehet pattintani a babakocsira, így nem kell ki-be szedegetni belőle a gyereket, ha csak rövidebb távra megyünk, de ki kell szállni az autóból.

Eszti jól kifáradt ma délelőtt, majd leragadt a szeme már a munkahelyen is. Most úgy alszik kint, mint a bunda :) Én meg szemetet szedtem össze, mert már majdnem kifolyt a kukából, és valami kóbor állat szétcincálta, amit elért. :evil: :evil: Szerencsére nem ért el sokat, de látványosan csinálta.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Judit, nem akarsz a két lányodnak is vonalzót csinálni? Ezt már annyiszor le akartam írni, de persze mindig olyankor jutott eszembe, amikor nem voltam bent a fórumon.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Hello!

Ági: Én is gondoltam már rá! Nekem nem enged csak 2 vonalzót, azt írja, hogy túl hosszú az aláírás...:(

Csajok ma meg vannak hülyülve...egyszerűen rám se bagóznak, pedig már jó rájuk is kiabáltam... Kép

mamiblue
 
 


hali, én is tegnap vasaltam :)

hordozó: mi most vettünk újat, a másikkal befürödtünk.mindegy olcsó volt, használt. most olyat vettünk,ami jó nagy, d emég hrodozó, nem ygerekülés. nézegettem dönthetős üléseket is, de azok nagyon drágák voltak.

ritkán jövök, így nemtom...de van már vki,aki hozzátáplál?

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Hello!

Korán van! Sebi felkeltett enni, ő meg alszik tovább...én meg csajok körül ugráltam eddig!:( Kezdek kicsit kipurcanni megint. Tegnap elugrottam Tesco-ba 11-re értem haza,de legalább megvan pár ajándék, meg sikerült végre egy klassz télikabátot vennem. :)

Dimet: Igen, van már aki hozzátáplál. Mi még csak anyatejcsin vagyunk, illetve mikor el kell mennem vhová, akkor apa szokott néha neki adni tápit, de nagyon keveset iszik meg belőle!

mamiblue
 
 


Jó reggelt!

Változatosságképpen Fanni tegnap este óta köhög... Láza nincs, orra nem folyik, csak köhécsel. Remélem nem kell hétvégén ügyeletre menni vele...

Dimet: mi is anyatejcsi, de a kaki miatt minden nap kap baracklevet vagy sárgabarackpürét. Mást egyelőre nem kap. Ja meg teázunk.

Mindenkinek jó hétvégét!

horvviki
 
 


Megszököm... :evil:

Reggel óta folyamatosan hol egyik, hol másik, hol mindkettő visít... :cry: :evil:
Vendég
 


Szabina veled tartanék.... 8)

Kép
Kép
panni7
 
 


úristen csajok már december van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Az enyéim is taknyosak már egy hete...
De legalább nem visítanak (folyamatosan:)).

Tudom, hogy már volt róla szó, de nem tudok most visszakeresni. Mennyit alszanak a gyerkőceitek napközben? Enikő kétszer másfél-két órát, plussz estefelé egy fél-háromnegyed órásat. Mostanában egész jól beállt erre. Én meg a hülye fejemmel aggódni kezdtem, hogy ez nem túl sok-e :oops: ??? Benedek sokkal kevesebbet aludt ha jól emlékszem.

Amúgy, jó hétvégét mindenkinek! Nekünk ma jó napunk volt. Nagyot sétáltunk és sütit is sütöttünk négyesben. :D

Kép
Kép
pfranciska
 
 


sabine, kitartás....

nálunk a nap így néz ki:

fél 6kor kelés, kaja, visszaalvás fél 9-9ig. evés, játék, alvás 40 perc, kelés, játék/séta, 20 perc alvás, evés. játék, 30-40 perc alvás. játék/séta, 20 perc alvás. (néha egyben másfél óra....de sajna az ritka). aztán evés. játék. alvás. ha ügyes vagyok:) kicsi meztelenkedés fürcsi előtt, ezt imádja. fürdetés. evés. és ha nem volt alvás fürcsi előtt, akkor rögtön alvás. 9kor alszik el. általában. ennyi. mindennap :) minden lépését tudom mikor mi fog következni.....

én januártól akarok hozzátáplálni. most még a tápi-tejcsi megy.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Kösz Dimet!

Asszem mégsem aggódunk... Még fent van a kisasszony (fél 12-kor), úgyhogy mégsem alszik túl sokat... :shock:

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Franciska, Dani végig alussza a délelőtött, neki 11 körül kezdődik a nap :shock: Én is sokat agyalok ezen, hogy sokat alszik.
Nekünk nagyon rossz éjszakánk volt, nem is emlékszem, hogy lett-e volna már ilyen.
Azzal kezdődött, hogy csak 12 óra útán aludt el. Aztán 2 óránként fent volt. :shock: Néha torkaszakadtából felsírt, néha nyögdécselt, és visszaaludt, néha mintha felriadt volna. Aztán hajnalban legalább 1 órát azt játszottuk, hogy kell a cumi, de alvás közben kiesi, kell a cumi, de kiesik. :? Most is nagyon nyúgtalan egyfolytában forgatja /hú de fúra, igy kell írni?/ a fejét jobbra-balra.
Én meg iszom a jó erős feketémet, próbálom összeszedni magam :oops: :roll:
Apa persze vadászni volt, igy egyedül virrasztottam.
Mostanában Dani berreg, gondolom azt akarja tudatni, hogy únatkozik.
Képzeljétek apa vett neki mikúlásra egy szánkót :D Annyira édes, pici, és keretes. Úgy elérzékenyültem mikor megláttam.
Aztán tesóm /öcsém/ tegnap fogta meg először Danit :) Nagyon imádja, 2 hetente jár haza külföldről, és mindig hoz neki egy csomó mindent. Eddig azt mondta, fél hogy véletlen leejtené, vagy megszorítaná :roll: És tegnap feléjük pillantottam, és a kezében volt Danus. Na ezen is elérzékenyültem :oops: Tegnap ilyen napom volt :oops: Sőt majdnem mindennap ilyen napom van :oops: Ez már soha nem fog elmúlni? Azt hiszem egyedi eset vagyok :oops: :roll:
Megyek főzni :) Talán még nincs nagy gond, mert a sütő mellett nem szoktam pityeregni :lol: :lol:

Kép
mona76
 
 


Jó reggelt!!

Felváltva alszunk apával. Most éppen ő van soron :) Hajnali 5 - 8-ig én aludtam. Merthogy minden a régi. Ati rendületlenül kel éjszaka, és a végső ébredés hajnalban van. Ma pl ötkor..... :?

Etetőszék megvan :) Mindig elhatározom, hogy szerényen, és szolídan....de nem sikerül :oops: De annyira tetszik, úgy örülök neki!!!! És Ati egyelőre még szívesen üldögél benne. Persze csak módjával...Végre tudunk együtt enni az asztalnál, és ott ül velünk ő is :)

A karácsonyi dísz is megvan a házon. Tegnap, dec 1-el üzemeltük be. Egy kis girland, és néhány izzó. És a karácsonyi kopogtató.

Ma semmi extra nem lesz. Pihi. Kaja van, na jó, mosok meg vasalok. De így sokkal jobb, hogy mindenki itthon van. Ja, és bútort szerelünk, és bepakolok - de ez annyira nem gáz.

Viki
Akkor lehet, hogy az én ismereteim hiányosak autósülés ügyben :oops: :oops: :oops:
Fanninak jobbulást!!!

Ági
Mi is hasonlóan működünk a hordozóval. Rápattintjuk a kerekekre, aztán irány....arra, amerre el lehet menni, ahová be lehet menni......
Engem az öltöztetés és vetkőztetés zavar. Ha a kocsiba nem veszem le róla a zsákot vagy a kabit, pillanatok alatt beizzad.
Szemét - macska ügy ismerős....

Sabine
Te nem szoktál panaszkodni......

Sziszike
Nagyon-nagyon köszi a felvételt. Neked, és a barátnődnek is. Várjuk!!!! Lemezt kifizetjük, vagy viszünk helyette, csak mondjátok meg milyet.
Usziból még két alkalom van hátra. Ha sírás lesz, mint múltkor, mi abbahagyjuk. Majd később újra próbálkozunk.

Franciska
Jobbulást a picúroknak!!

Apa felkelt, indulhat a nap.....
Szép napot nektek is!!! Pussz

mikegirl
 
 


Jó reggelt!

Mona: nekünk dettó ilyen éjszakánk volt :shock: Biztos volt valami a levegőben. Nekünk mondjuk aludt 8-tól éjfélig, de utána óránként felkelt. Szintén cumi ügyeletest játszottam. Állandóan kiesett a cumi, persze egyből reklamált... Most fél 7 óra fent van, már várom mikor fárad el, és én is pihennék egy kicsit.

horvviki
 
 


Mona
Nem lehet, hogy a jó erős fekete zavar be?
Én is elérzékenyülős vagyok. Majdnem bőgők már egy fényképnézegetéskor is.

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Sebike is bekeményített tegnap! Kb. 5-ször 10 percet aludt.:( Éjjel meg én voltam rosszul még hánytam is.:( sőt még most is itt szédelgek a gép elött! Apa meg persze dolgozik, illetve nemsokára hazaér.:)

Franciska: Én is sütöttem tegnap csajokkal mézest, de nem sikerült, ki kellett dobni:) majd jövőhétvégén is próbálkozunk.

Sziszike: Bizony, ahogy Mona vonalzója mutatja már csak 23-at kell aludni karácsonyig:)

mamiblue
 
 


mikegirl, jó erős feketének azt nevezem, hogy 1 dl tejbe teszek 1 kávéskanál capuccinó port :lol: Ezt napi 1*-2* iszom. :lol:

Kép
mona76
 
 


Hű, remélem azért tudtok majd pihenni valamennyit napközben a rossz éjszaka után....

Az ujjszopinak is megvan az előnye! Enikő teljesen önkiszolgáló éjszaka :) és csak a sétákon használunk cumit, mert a vastag overálltól nem férne az ujjához.
Benedekhez (2és fél évesen) ma éjjel is kétszer kellett kelnem cumit visszahelyezni és visszasimogatni az álmába.

Az én leányzóm a fél éjféli kidőlése után fél hatkor jelentkezett szopizni és 9-kor kelt. És most dőlt ki újból.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mona
:lol: :lol:
É hat? :lol: :lol: ...esetleg pszichésen...... :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk!
Autósülést én csak akkor szeretnék venni,ha már stabilan tud ülni a kicsilány!Mondjuk mi még simán elférünk a hordozóba ,mert még csak 5,23kg-osak vagyunk.Igaz ha beöltöztetem elég szűkös a hely.
Rakok pár képet ha nem baj.
Kép Nézzétek milyen ügyes vagyok! :) Kép fürcsi után Kép Hát egy kicsit bealudtam! Kép Jó kedvem van! Kép Már megint elpörögtem az ágyba

KépKép
dudu_84
 
 


Hello!

Dudu: nagyon édi Lili!:) Nekünk is ilyen zenélőnk van!

Ahogy írjátok itt az autósülést, nekem mindig a tavasz jut eszembe. Szerintem mi csak akkor megyünk nagyobb útra, akkor fog majd kelleni! Etetőszék is csak akkor, ha már biztosan ül. Mondjuk van 1 hintánk, abban elvan egy darabig, ha éppen nézelődni támad kedve, persze a kezünkben van el legjobban.:)

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Elmentünk ma megnézni a Brendonba az autósüléseket. A honlapjukon egy csomó van feltüntetve, ami jó 0-18 kilóig, de bent csak 3-mat tudtak mutatni. Az egyik 12ezer volt, persze az nem ért semmit sem. Utána jött egy 40ezres, majd egy 60ezres. Ami fekvő helyzetbe dönthető, azt csak a 60ezres tudja :( A másik kettőben még nagyon ülne Fanni. De mindegyiket be lehet kötni háttal is. Ez nagyon sokba kerül, igy még szétnézünk máshol is. Mondjuk egy biztos, a 60ezres viszont egy csomó helyen rögzithető volt, és igen csak ki volt párnázva.

Dudu: nagyon kis mosolygós Lili :D Mi is tudunk már igy pörögni az ágyban :D

horvviki
 
 


viki, menjetek el a soroksári úti babyoutletbe!!!!!! ott olcsóbbak.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?