Hát magdolnam, mágnes, nem egyszerű amit a dokiról írtatok... kész vagyok. Magdolnam, irigylem az anyósodat!
őssejt téma. Egyik nagybátyámnak kb. négy hónapja diagnosztizáltak csontvelő rákot. Legkisebb a túlélési esély. Most két hete volt őssejtlevételen. Gyógyszeresen leépítették az immunrendszerét, hogy a betegség se legyen a szervezetében, levették a saját őssejtjét és most várják hogy január legyen, mert addigra kitenyésztenek neki elég őssejtet és akkor fogják beültetni neki. Úgyhogy nem tudom hogy mennyi értelme van az őssejtlevételnek születéskor, ha utána bármikor lehet. Ha nem tudták volna eléggé leépíteni a szervezetét és maradt volna a betegség, akkor mástól kapott volna őssejtet és az eljárás annyiban különbözött volna, hogy 6 hétig nem félsteril környezetben kellett volna lennie a műtét után, hanem teljesen és azt hiszem utána nem 100 nap az otthoni karantén... Szóval meg tudják oldani köldökzsinórból vett őssejt nélkül is. És a tb fizette neki mert életmentő műtét(amúgy 12 milla lett volna). És tudjátok mi még a durva? Magyarországon 1992 óta csinálnak őssejtbeültetést. Mi meg jó ha három-négy éve tudunk róla hogy van ilyen. Vagy én vagyok elmaradott?
csubi reméljük jól telik a hétvégéd!Majd gyere és számolj be ha megjöttél.
Arról hogy ki mit szeretne, akkor egyezzünk meg. Ti megkaphatjátok a lányokat, mi meg ha lehet fiúért folyamodnánk. Férjem is azt szeretne. Persze igazából mindegy csak tényleg legyen minden rendben, de ha lehetne választani nem sokat gondolkodnánk...
f.marti, szerintem szuperül alakul a görbéd. az enyém elég hasonló volt ehhez és bébi volt.
lilla ne mondj ilyet hogy nekünk milyen jó lesz bébivel a pocakban, mert te is köztünk leszel addigra.
Meg még egy páran. Legalábbis ajánlom hogy húzzatok bele
ha akartok igazán édes babás képeket látni, anne geddes!!! Gondolom páran ismeritek, de aki nem, az feltétlen nézze meg!
charlott szia! fő a pozitív hozzáállás. nekem is pco-s az egyik kedves barátnőm.
tényleg manócska bújj elő
magdolnam nadrág: nekem az unokatesóm (aki varrta a ruhámat tegnap estére) mondta hogy csinál nekem terhesnacit a rendes nadrágomból. Leszedi a derékrészt, felvarr a helyére gumis részt és amikor megvan a bébi, akkor vissza tudja varrni a derékrészt és minden a régi (bár kétlem hogy addigra rám fog jönni, csak remélem hogy szülés után nem sokkal így lesz...)
salvus víz:( én már ittam és nekem nagyon nem ízlett... De ha használ... én úgy tudom hogy a gyömbér utolérhetetlen hányinger megelőző vagy csillapító, pl. sütiben.
A tegnap estéről meg csak annyit, hogy gálaesten voltunk. Háromtól lehetett elfoglalni a szállodai szobát, persze nekünk sikerült kb. 4 előtt 5 perccel és volt kb. 10 percem hogy összekészüljek, mert adott időben indult a busz a női programra. Mentünk a miele székházba, ahol Kovács Lázárral főzőcskéztünk. Halál jófej volt. Nem semmiket csinált. Folyt a nyálunk rendesen de persze a végén ettünk is belőle. Nagyon jó volt. Aztán csináltunk karácsonyi díszeket. Aztán visszamentünk busszal a szállodához, ahol addig a pasiknak szakmai előadás volt. És aztán vacsi. Cotton club singers (ami szerintem csapnivaló volt és bocs ha valaki szereti) de a vacsi nagyon-nagyon jó volt. Volt valami vargányás borjú vaslapon sütve, hát nem bírtam abbahagyni. Mást nem is nagyon kóstoltam meg... Aztán visszamentünk aludni és reggel tízig aludtunk. Fantasztikus volt!
Aztán nézelődtünk ma brendonban, kikában, ikeában, meg még nem is tudom hol. Aztán hazajöttünk, takarítás, mosás, ja meg ahol nyárig laktunk lakás, annak a pincéjében voltak még a karácsonyi díszek, úgyhogy azokat elhoztuk és ma már takarítás után nem volt energiám nekiállni, de holnap én is díszítek. Tök jó lesz.
Na most tényleg ennyi, és bocsi hogy a fél oldalt elfoglaltam, dehát nem voltam már majdnem három napja rendesen. Olvasnivaló is volt, meg mint látjátok írnivaló is.