Új privát üzeneted érkezett!

magdolnam:
Harasztin is van egy baba mama bolt, nem tudom idsmered-e.
Az Anna házzal szemben van a bölcsi felé. Nem tudom milyen áron vannak, de aranyos dolgokat láttam.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csak nem laptető.???? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


A lap alja nem jelent semmit?
Az előző oldalon a tetején is meg az alján is voltam. És az?

Kép
p__lilla
 
 

 
 

Hát magdolnam, mágnes, nem egyszerű amit a dokiról írtatok... kész vagyok. Magdolnam, irigylem az anyósodat!
őssejt téma. Egyik nagybátyámnak kb. négy hónapja diagnosztizáltak csontvelő rákot. Legkisebb a túlélési esély. Most két hete volt őssejtlevételen. Gyógyszeresen leépítették az immunrendszerét, hogy a betegség se legyen a szervezetében, levették a saját őssejtjét és most várják hogy január legyen, mert addigra kitenyésztenek neki elég őssejtet és akkor fogják beültetni neki. Úgyhogy nem tudom hogy mennyi értelme van az őssejtlevételnek születéskor, ha utána bármikor lehet. Ha nem tudták volna eléggé leépíteni a szervezetét és maradt volna a betegség, akkor mástól kapott volna őssejtet és az eljárás annyiban különbözött volna, hogy 6 hétig nem félsteril környezetben kellett volna lennie a műtét után, hanem teljesen és azt hiszem utána nem 100 nap az otthoni karantén... Szóval meg tudják oldani köldökzsinórból vett őssejt nélkül is. És a tb fizette neki mert életmentő műtét(amúgy 12 milla lett volna). És tudjátok mi még a durva? Magyarországon 1992 óta csinálnak őssejtbeültetést. Mi meg jó ha három-négy éve tudunk róla hogy van ilyen. Vagy én vagyok elmaradott?
csubi reméljük jól telik a hétvégéd!Majd gyere és számolj be ha megjöttél.
Arról hogy ki mit szeretne, akkor egyezzünk meg. Ti megkaphatjátok a lányokat, mi meg ha lehet fiúért folyamodnánk. Férjem is azt szeretne. Persze igazából mindegy csak tényleg legyen minden rendben, de ha lehetne választani nem sokat gondolkodnánk...
f.marti, szerintem szuperül alakul a görbéd. az enyém elég hasonló volt ehhez és bébi volt. :)
lilla ne mondj ilyet hogy nekünk milyen jó lesz bébivel a pocakban, mert te is köztünk leszel addigra. :) Meg még egy páran. Legalábbis ajánlom hogy húzzatok bele :)
ha akartok igazán édes babás képeket látni, anne geddes!!! Gondolom páran ismeritek, de aki nem, az feltétlen nézze meg!
charlott szia! fő a pozitív hozzáállás. nekem is pco-s az egyik kedves barátnőm.
tényleg manócska bújj elő
magdolnam nadrág: nekem az unokatesóm (aki varrta a ruhámat tegnap estére) mondta hogy csinál nekem terhesnacit a rendes nadrágomból. Leszedi a derékrészt, felvarr a helyére gumis részt és amikor megvan a bébi, akkor vissza tudja varrni a derékrészt és minden a régi (bár kétlem hogy addigra rám fog jönni, csak remélem hogy szülés után nem sokkal így lesz...)
salvus víz:( én már ittam és nekem nagyon nem ízlett... De ha használ... én úgy tudom hogy a gyömbér utolérhetetlen hányinger megelőző vagy csillapító, pl. sütiben. :)
A tegnap estéről meg csak annyit, hogy gálaesten voltunk. Háromtól lehetett elfoglalni a szállodai szobát, persze nekünk sikerült kb. 4 előtt 5 perccel és volt kb. 10 percem hogy összekészüljek, mert adott időben indult a busz a női programra. Mentünk a miele székházba, ahol Kovács Lázárral főzőcskéztünk. Halál jófej volt. Nem semmiket csinált. Folyt a nyálunk rendesen de persze a végén ettünk is belőle. Nagyon jó volt. Aztán csináltunk karácsonyi díszeket. Aztán visszamentünk busszal a szállodához, ahol addig a pasiknak szakmai előadás volt. És aztán vacsi. Cotton club singers (ami szerintem csapnivaló volt és bocs ha valaki szereti) de a vacsi nagyon-nagyon jó volt. Volt valami vargányás borjú vaslapon sütve, hát nem bírtam abbahagyni. Mást nem is nagyon kóstoltam meg... Aztán visszamentünk aludni és reggel tízig aludtunk. Fantasztikus volt! :)
Aztán nézelődtünk ma brendonban, kikában, ikeában, meg még nem is tudom hol. Aztán hazajöttünk, takarítás, mosás, ja meg ahol nyárig laktunk lakás, annak a pincéjében voltak még a karácsonyi díszek, úgyhogy azokat elhoztuk és ma már takarítás után nem volt energiám nekiállni, de holnap én is díszítek. Tök jó lesz. :)
Na most tényleg ennyi, és bocsi hogy a fél oldalt elfoglaltam, dehát nem voltam már majdnem három napja rendesen. Olvasnivaló is volt, meg mint látjátok írnivaló is. :)

KépKép
muffin
 
 


Lilla: hát reméljük nem jön meg piri, és nem kell a következő hónapban azon agyalni, hogy kinek milyen hosszúra teszi a ferti a ciklust. :)
A laptető és a lapalja tuti babásodás, sőt ikreket jelent :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


és valószínű december 29-én megyünk 4D-s ultrahangra :) és valószínű addigra megmondják hogy fiú vagy lány... már csak 28-at kell aludni... :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin: de irigyillek. Szuper lehetett a gálaest.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Most lelépek, gyakorolnunk kell apával :oops: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Muffin

Ilyen hamar meg tudják állapítani, hogy milyen nemű a babád? Ez tök jó. Azt hittem csak kb. a 20. hét körül.


Kisvirág

Remélem tényleg azt jelenti. De szerintem már mindenki volt laptetőn, nem? Úgyhogy tuti jönnek a babák szépen sorban.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
p__lilla
 
 


Ma nekünk is gyakorolnunk kell. :lol:
Bár asszem ma egy kicsit megfáztam, kezdek náthás lenni. Remélem nem leszek lázas, és nem befolyásolja a hőmet és a ciklusomat.

Kép
p__lilla
 
 


igen, meg tudják mondani a 13. héten de csak a 4D-s ultrahanggal. Amúgy tényleg csak a 20. hét környékén. Ti amúgy hogy vagytok vele, szeretnétek tudni? Mert nekem van egy pár ismerősöm, aki nem akarja tudni. Egyik barátnőm pl. azt mondta, ez az egy poén van a 9 hónapban és nem akarja előre lelőni... :) Én meg úgy vagyok vele, hogy sokkal inkább ki tudom alakítani a kötődést ha már az elején nevén tudom szólítani, mint ha csak azt mondom, hogy bébi, vagy hát a kisfiam vagy a kislányom... :) Na mindegy. Most eszem a sárgadinnyét amit felkockáztam. Iszonyat fincsi. Az illata alapján reméltem hogy jó lesz, de azt nem gondoltam hogy így télen sikerül ilyen finomat kifogni. És nem is volt drága. Azt hiszem 320 Ft... Úgyhogy most csámcsogok egy kicsit rajta. :)

KépKép
muffin
 
 


ja és mindenkinek jó gyakorlást!!!! :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin

Én most úgy gondolom, hogy szeretném tudni, milyen nemű lesz a babánk. És arra készülök fel. Így nem minden ruhácskája sárga lesz. :) Majd írd ám meg, ha megtudjátok.

Kép
p__lilla
 
 


szép jó reggelt mindenkinek.

Muffin, bizti nagyon jó lehetett a party :) Anyósomat meg semmi pénzért nem cserélném le, imádni való.
Én mihamarább szeretném tudni, hogy milyen nemű lesz a babánk! Remélem nincs vele semmi baj, mert tegnap este óta eléggé görcsölget a hasam, annyira, hogy amikor pisilek akkor is fáj és nem tudok normálisan felegyenesedni, az ágyban megfordulni... Annyira megvagyok ilyedve!!!!! Apa is nagyon megilyedt, annyira, hogy neten elkezdett kutakodni, de nem igazán talált semmit. Olyan édi volt. Eldöntöttem, hogy ma egész nap ágyban leszek és csak wcre megyek ki. (teljesen frászban vagyok.... mi jöhet még?)

Mágnes, tudom hol van az Anna ház, de a boltot nem. Majd megnézem valamelyik nap.
magdolnam
 
 


Jó reggelt!
Látom még mindenki lustálkodik, vagy alszik.

ma reggel egy filmben született egy baba és elkezdtünk beszélgetni megint. Most a baba neme került fel, megkérdeztem mit szeretne. Mondta, mindegy csak egészséges legyen, erre én, hogy persze, de azon felül hogy egészséges mit szerene? Rávágta, ja akkor fiút. Mondtam, hogy én is. Nagyot nézett és mosolygott. Mondtam, hogy akkor megegyeztünk. Fiút hancúrozunk össze januárban.

Kép
Kép
nati80
 
 


jaaaaaaaaj az ijedvét ly-al írtam, nem tudom miért :oops: :oops: :oops:
magdolnam
 
 


:) nálunk nincs ilyen egyetértés, sajna. Én nagyon kislányt szeretnék, ő meg nagyon fiút. De végülis mind a kettőnknek az a lényeg hogy egészséges legyen!
magdolnam
 
 


Az első persze az nálunk is, hogy egészséges legyen. Már annyira várom, hogy a pocakomban legyen(ek). Én most azt érzem, hogy nekünk hamar össze fog jönni. Annyira ismerem a ciklusom, hogy nincs mese, össze fog jönni.
Az őssejthez még annyi, hogy a szükséges műtét amit a tb finanszíroz ok. De mi van, ha nem életmentő? Hiszen testi és szellemi fogyatékosan nem szükséges a műtét, de mint szülők úgy érezzük, hogy az. Ezt pedig nem támogatja a tb. És azért 12 millát többször is kifizetni...
A kisfiú akinek a kupakokat gyűjtjük már többször volt ilyen műtéten és alkalmanként fizetnek kb 10-12 milliót.
Most úgy gondolom, hogy inkább legyen ablakon kidobott pénz az a 342 e Ft. De legalább be van biztosítva a dolog. Persze mi is fogunk még rajta gondolkozni.

Kép
Kép
nati80
 
 


na helló csajok, jó reggelt. Tegnap este már kimaradt a felmosás úgyhogy azt gyorsan most megcsináltam aztán kiraktam a karácsonyi díszeket. Bejött amit gondoltam... Ami a lakásba elég volt, itt elveszik, észre sem lehet venni... De nem baj, mert megyünk legjobbfej apósommal a metróba aztán majd nézek valami okosságot. :)
Na most azt hiszem nincs is sok mesélnivalóm. Majd később még jövök. Mindenkinek szép napot! Magdolnam, te meg tényleg maradj ágyban!!!!!!!!! Jobb félni...

KépKép
muffin
 
 


sziasztok lányok!!!!!!

itt vagyok de nem volt jo ez a tetű net :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: NAPOKIG!!!!!!!!!!!!!!!!.ez felháboritó,hiába reklamáltunk semmi!!!!!!!!!!most is akadozik.................

velem nem történt semmi azon kivül hogy idegrohamot kaptam a gép előtt és szittam mindenkit aki ezzel foglalkozik!!!!!

voltam dokinál minden rendben volt 16mm-es volt a picurkám.3 hét mulva kell ujra menni addig el kell menni a védőnőhöz.

megyek olvasni,hogy kivel mi van :lol: .van e kismami :lol: .

remélem nem szorakozik a net tovább is itt tudok lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


Manó, kinél van a netetek?
magdolnam
 
 


a helyi kábel tv-n keresztül jön, de miota bekötöttük ilyen nem volt.nagyon bosszantóóóóóóóó!!!!!!!!.

Magdolnám te mikor voltál dokonál??????hány hetesen és mekkora volt a baba??????nagyon kiváncsi vagyok!!!!! :lol:

mindenkinek pusszzzz még olvasok.


mano
manocska2008
 
 


én 5hetesen voltam, azt mondta a doki hogy kb 3mm, de képen 5mm volt írva. Most szerdán megyek dokihoz, akkor leszek "nagyjából" 7 hetes. ANNYIRA IZGULOK! Te pontosan mennyi idős vagy?
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Manó, újra itt. Tényleg bosszantó lehet, hogy nincs net. Én nem is tudom, mit csinálnék...
Kisvirág, annyira nem izgatom magam a késői ebédek miatt. Amig apa nem háborog, addig nincs baj. De ő egy angyal, nem csinálna ilyet soha. Akkor eszik, mikor készen vagyok. Egy édes, drága! :D
Még nem is vagyok babás, de ma délelőtt már babakocsikat nézegettünk a neten... :oops:
Van egy, ami nagyon tetszik, de az istennek sem találunk árat róla. Biztos drága, de nagyon praktikus, mert többfunkciós. Jane Formula Rebel H13 a tipusa. MAjd neten utánanézek, hogy miket irnak róla a fórumokban. Az sokat segit, hogy kinek mi a jó meg a rossz benne. Mások hibájából tanul az ember... :D

Nálunk is megoszlanak a kivánságok. Apa inkább kislányt szeretne (ha már nagyon választani kell) én pedig pici fiút.
Ha kislány lesz, akkor sem akarok neki rózsaszin cuccokat venni. Inkább fehéret, vagy tejeskávészinűt, halványkéket, csikosat. Nem tetszenek a talpig rózsaszinbe öltöztetett kislánykák. :?

Én ma nagyon kész vagyok, iszonyúan fáj a derekam, és görcsöl a hasam. A hőm 0,7-et ugrott fel a tegnapihoz képest! Éljen a Premens tabletta!!!!Ennyire egyértelmű leesésem, felugrásom még sosem volt.
Apával már 2 naponta gyakorolunk szorgalmasan. Remélem, ma már az ovutesztem is pozitiv lesz. Nagyon izgulok, hogy sikerüljön. Talán túlságosan is, mert ezen agyalok egész nap. Ez sem jó, mert emiatt nem fog sikerülni...

Magdolnam, pihenj sokat, lazits, ne idegeskedj!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Igyekszem. Ja, én sem fogom talpig rózsaszíbe bugyolálni, ha lány lesz. Sárga, zöld fehér, stb :)
magdolnam
 
 


én elvileg pont annyi vagyok mint te nekem a mensim utolsó napja október 21 volt.és nekem most az volt a papiron hogy 16mm-es.csütörtökön voltam uh-n.izgulok és kiváncsi vagyok mit fog mondani neked meg hogy hány mm. :lol:

Jenny ez nagyon jo remélem elkaptátok a pé-t.most is akadozik ez a szar net mert már nem is tudok mit mondani rá.........

Magdolnám neked mikor volt az utolsó mensid első napja??????


mano
manocska2008
 
 


én elvileg pont annyi vagyok mint te nekem a mensim utolsó napja október 21 volt.és nekem most az volt a papiron hogy 16mm-es.csütörtökön voltam uh-n.izgulok és kiváncsi vagyok mit fog mondani neked meg hogy hány mm. :lol:

Jenny ez nagyon jo remélem elkaptátok a pé-t.most is akadozik ez a szar net mert már nem is tudok mit mondani rá.........

Magdolnám neked mikor volt az utolsó mensid első napja??????


mano
manocska2008
 
 


na ilyen........pedig csak egyszer küldtem el :twisted: :twisted: .

mano
manocska2008
 
 


nekem okt. 19
magdolnam
 
 


Magdolnam, és többi kismami, itt olcsó baba-mama cuccok vannak:

http://www.babyoutlet.hu/Default.aspx

Kép
jenny29
Mór
 
 


köszi :)
magdolnam
 
 


találtam egy jó kis ruhaboltot, gondolom ez is drága lehet, de nem feltétlenül. A camponában van:
http://www.cloe.hu/index.php?option=com ... 1&Itemid=3
magdolnam
 
 


sziasztok!

megjöttem, aludtam egy kicsit ebéd után. remélem egy hónap múlva már nem azért alszom mert bálban voltam és fáradt vagyok:)
jó volt a bál, nyertem egy számológépet. mateksazkos vagyok, hehe

mindegy jó volt támcoltam is apjukkal, bár ő annyira nem szeret, de ha nem táncoltunk volna ne bírtam volna éjfélig a tomboláig.
nekem már nem megy ez a hajnalig tartó bulizás, már a kontaktlencsém miatt sem.

Amúgy megfázott a hátam, éreztem is a huzatot, és nagyon fáj a kezem, remélem hamar elmúlik.

magdolna és manocska!
tök jó hogy 2 nap van a babátok között. én szeretem a rózsaszínt
szeretnék már én is ott tartani, hogy ruhákat nézegetek
ha nekünk Lillával összejön ebben a hónapban, akkor a mi babáink között is kb 2 nap lesz. drukkoljatok csajok!

amúgy remélem ma nem leszek olyan fáradt mint a bál után, mert akkor elmarad a hancúr. és ma már a 9.napban vagyok. már nem szabad kockáztatni, legalább minden 2.nap kell a keksz, igaz csajok.
Magdi és mano, nincs meg véletlenül a múlt havi hőgörbétek?
feltehetnétek? hogy lásssam hogy lettek a babák
köszi

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Muffin: én is szeretném majd tudni a pöttöm nemét. A fiamnál nem volt kérdés. Egy laikus szem is azonnal kiszúrta a 2D felvételen is a kis pömpit :) Szóval ha nem is akartam volna tudni láttam volna :)

Magdolnam: nyugi, a méhszalagok nyúlnak. Nincs semmi baj!

Manó: de jó, hogy írtál. Örülök, hogy minden ok. .

Jenny: pont tegnap írtam, hogy tök rég volt hogy sokáig aludtunk. Na ma képzeld 7-kor felkelt a fiam és velünk a nagyágyba visszaaludt 10-ig. Hát mennyei érzés volt :lol: :lol:
Nekem a premens nem hozott ilyen szép görbét. Egyik nap fent, másik nap lent. Cikk-cakk görbém van. :)

Nálunk apa kislányra hajt, én meg fiúra :) De végül is nekem az se lesz baj, ha kiscsaj :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Andy: örülök, hogy jó volt a buli :) Nekem is 4 van van a péig meg neked is. Szóval mi 1 napra lennénk kiírva :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Jenny!

ha így dolgozol, akkor nem is csoda hogy így kajáltok. kell neked is a pihenés. mit dolgozol két szakban?
amúgy elárulom hogy kb 50%-a főz a nőknek. itt a környezetemben is sok nő van aki hordja a kaját, főleg az értelmiségiek köréből. de ők csinálják jól.
-Bpesten is sokat ismerek.-
pedig a jó házikosztnál nincs jobb.
amúgy én sem főzök gyakran, ketten vagyunk.
régen szerettem főzni, már nem annyira, most már heti 3szor megoldom valahogy, vagy kérek anyumtól ha olyat főz amit szeretek, és én nem főzöm meg. anóyska is néha küldd.
sok idő elmegy vele.
meg az előkészülettel.
na megyek vasalok egyet.majd még jövök

Kép
andyfekete
 
 


Kisvirág!

tök jó, nekem úgy 26 körül van a ciklusom, de múlt havi 25 volt, most szerintem 27-28 lesz, így szokott lenni.
együtt leszünk babásak, Lilla is.
majd biztosan hozzűászól ő is
amúgy apjuk most azt mondta hogy ő fiút akar.
nekem is mindegy csak egészséges legyen, bár elférne egy fiú a családban.
Páomék 2en vannak tesók, van egy nővére neki 2 lánya.
Mi 3an vagyunk tesók mindhárman csajok.
Nővéremnél két kiscsaj, hugomnál egy.
szóval csajos család vagyunk.
kiváncsi leszek
de teljesen mindegy, rendben legyen minden. áprilisban 30 leszek-

Kép
andyfekete
 
 


muffin!

dec 29?
karácsony és szilveszter között is dolgoznak, van időpontod.
biztosan minden rendben lesz.
akkor hány hetes a baba ha már meg tudják állapítani a nemét?

Kép
andyfekete
 
 


na látom nincs senki, megyek kivasalok pár holmit, de csak a legszükségesebbeket, mert tuti lesz olyan estém hogy unatkozom

de még mikulástcsomagot sem vettem az 5 csajnak, de holnap megveszem

Kép
andyfekete
 
 


mikortól leszek nem kezdő felhasználó leszek?
jó magyaros voltam

Kép
andyfekete
 
 


Lilla hol vagy?
pihensz? nem vagy netközelben?

Kép
andyfekete
 
 


senki?
akkor muszáj vasalnom

Kép
andyfekete
 
 


Andi, íme a görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 53600_.png
:)

A miki csomagot nekem is össze kell állítani. Apa megtalálta az övét :twisted: :twisted: :twisted: Én imádok főzni, nagyon is! Nem tudom, hogy hogy megy ez a felhasználói dolog
magdolnam
 
 


Hellóka!

Kisvirág, akkor szép reggeletek lehetett! :)
Andy, én is csak 3 nappal előzlek meg benneteket, ha ebben a hónapban sikerül. :D Jó lesz, mindenki egyszerre szül. Mire mi megyünk, addigra Magdolnam, Manó, Muffin, Csubi már babázik.

Ja igen, a 2 szak. Párocskámmal egy japcsi cégnél dolgozunk, én mint minőségellenőr, ő pedig karbantartó. Nem sok munkalehetőség van errefelé, pedig nekem diplomám is van...De szeretem amit csinálok, változatos, nem sok főnök van körülöttem. :)
Hétköznap mi is hozatjuk a kaját a Gastroyaltól, csak hétvégén főzök.Apa iszonyú finnyás, igy nem érte meg főzni, mert amit én szeretek, ő tuti nem eszi meg. Ha meg rendeljük, ő is talál magának mindig olyat, amit szeret, és én is ehetem a jó kis káposztás, karfiolos, gombás cuccaimat. Ő ezeket nem eszi meg, én meg élek-halok értük. Mostanában többször eszem halat és sóskát is. Büszke vagyok magamra! :lol:

Lányok, fél 4, és még süt a nap!!!!!!!!!! :D

Megvolt ám ma a pozitiv ovu tesztem!!!!!!!!!! Úgyhogy este meg holnap is nyomulás apára! Nagyon beindultunk ebben a hónapban. Nagyon szeretnénk hamar összehozni a Minimanót. Dehát ki nem?

Kép
jenny29
Mór
 
 


de jó Jenny, akkor jól kapd el apát! És tuti sikerülni feg most! Erősen látszott a 2 csík?
A kaj: a férjemet az anyja ebben a témában nagyon elkapatta, és mindig azt főzött neki külön, amit ő szeretett volna, húst hússal persze. Na én erről leszoktattam. Megmutattam neki, hogy nem kell minden percben húst kajálni, csak jól kell tudni megfőzni a hamit és lássatok csodát! Amit én főzök, mindent megeszik. :lol:
magdolnam
 
 


magdolnam!

nagyon tökéletes a görbéd, ahogy a nagy könyvben meg van írva. látom a 21.napon lehetett a beágyazódásod?

Jenny, az a lényeg hogy szereted a munkád.
tök jó lesz egyszerre babásodni.
én még nem döntöttem el mikor kezdjem el az ovutezstet.
ma hancurkodunk, holnap nem jön haza a párom, de keddtől itthon lesz minden este, kiadtam neki parancsba-
és akkor keddtől ovutesztelek
remélem sikerül
kivasaltam
ügyi vagyok
majd még jövök

Kép
andyfekete
 
 


Jenny!


bocsika, gratula a poz. teszthez. mikor csináltad? most? ma?

Kép
andyfekete
 
 


mit ir ki a vonalzó a peteérés napján?
ma van peteérése?
kiváncsi vagyok.
ez a hónap tiszta izgi, tök jó hogy az ember magával jobban foglalkozik, mmint a munkájával. Ebben a hónapban teljesen máshogy látom a világot.
nem idegesítem fel magam a hülye gyerekeken, vagy tényleg csak abban az órában, aztán szünetben elfelejtem.
minek akar felidegesíteni, le...sz.....om.
csúnya szó, de ez van, és szerintem tök jó érzés.
amúgy 11. éve tanítok, már belejöttemn, de azért érnek meglepetések....

Kép
andyfekete
 
 


Sajna én nem tudom, mitől lett ilyen válogatós, az anyukáját már nem ismerhettem meg, 4 éve meghalt. Nem főzök rosszul, amit hajlandó megenni, azt nagyon dicséri. De pl. olyanokat egyáltalán nem eszik, mint főzelékek, kivéve a krumplit. Majdnem minden zöldséggel igy van.Húsleves az neki annyi, hogy lé meg tészta. Nem szereti a dagadt húsokat, májat. Szóval nagyon nehéz vele, erre már kapcsolatunk elején figyelmeztetett is. :D Olyan ari volt, mondta, hogy vele sok gond lesz, vállalom-e igy is. :lol:
Azért már kezdek belejönni, mert tudok 2félét is csinálni egyszerre, összehangolom. Pl. ha én rántott májat akarok, neki csinálok rántott sajtot. A köret meg ugyanaz.
Annyit mondtam neki, nem szeretném majd, ha a kis kölyök eltanulná tőle ezt a válogatást. Mert hát a gyerek milyen, apának sem kell megenni, akkor ő sem eszi meg. Na nem! Baba tömi magába a sóskát, spenótot, borsót, répát, apa meg majd imitál, vagy feláldozza magát. Punk-tum!

Na most gondoljátok, szegény gyerek.... :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


szio Jenny!

igen azért a gyerekre majd oda kell figyelni, majd megírjuk a tapasztalatokat. amúgy az én uram is kicsit válogatós.
de már megeszi a csirkecombot is, pedig az anyja esküszik, hoyg az ő fiának a rántott csirkemell a kedvence. az a legdrágább.
pedig ha tudná, hogy a rántottaktól fája gyomra, az olaj meg minden
de nem baj, már én főzök rá.

na megyek, készülök a heti 3 szem matekórámra.


pihen mindenki?
Jenny majd még később benézek

Kép
andyfekete
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?