Új privát üzeneted érkezett!

Lei!
Hát én azt gondolom ez egyik sem igaz! :shock:
Az én gyerekeim pl. egyáltalán nem betegesek!Zalán tavaly novemberben volt egyszer és most,de ez valószínűleg a foga lesz!
Alex 5.-es és eddig 3 napot hiányzott a suliból!Zina pedig a 2 év alatt egyet sem!És pici korukban sem voltak betegesek!Ráadásul nálunk megdőlni látszik az az elmélet is,hogy a tápszeres babák betegesebbek!Én sajna egyiket sem tudtam szoptatni,a barátnőm,vagy asógórnőm pl. szoptatott és az Ő gyerekeik mégis 2-3 havonta betegek!
Mindegyik erős baba volt és korán el is indultak! :lol:

[quote]a írta:kik császárral szültek,azoknak nincs meg az az élményük, hogy ez a baba tényleg belőlük jött ki

A "szülés élménye"így valóban kimarad,de attól amikor a babát megkapod ugyanúgy jó érzés!Én azt gondolom ugyanígy örültem volna!Vannak nők akik kudarcnak élik meg,ha császárral kell szülniük!Én nem éreztem ezt,hiszen nem én tehetek róla!A lényeg a baba és mindegy hogyan csak a kezedben legyen már! :lol:
Valóban jó lett volna legalább egyszer simán szülni,hogy lássam őket úgy maszatosan,de ez van,én megbékéltem ezzel már Alex után.Amikor pedig Zinával vajúdtam örültem,hogy hagyták,hogy megpróbáljuk simán,de túl sokáig hagyták,így ebből koplikáció lett! :( Zalánnál pedig nem volt kérdés,hogy programozott császár,bár ebbe ugye Zalcsi nem egyezett bele mert Ő 3 héttel előbb jött! :lol:
Vendég

Sziasztok :!:

Bocs, hogy így belekotyogok....
Két gyermekem van, mind a kettő császárral született. Nem fogtam fel tragédiaként, nem gyámoltalanok (sőt! :shock: ), nem betegesebbek, nem gyengébbek és még sorolhatnám....
Ezt a nem belőlem jött ki dolgot nem is igazán értem.... :roll:
Ha kérdésetek van, szívesen válaszolok. :wink:

(Nekem 3 angyalkám van. Szerdán volt a 3. missed ab.... :cry: )
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudtam most, de mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok, a kismamáknak pedig további jó pocakosodást, boldog babavárást és problémamentes és gyors szülést kívánok!

Íme pár kép a kis Martinkáról, ez is adjon mindenkinek sok-sok erőt!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Gyugyi- nagyon sajnálom... :( Egymás után történtek a vetélések, vagy a gyerekek között-előtt??? Lehet tudni mi történt?? Ha van kedved hozzá írd ki magadból...

Hát szerintem is a császár az is szülés, már kifejtettem,a másik oldalon a véleményemet, ugyanaz a szenvedés "jár" vele, mint a szüléssel és mivel a kitolási szakasz egyáltalán nem fáj, a sima szülésnél sem, szerintem semmiről nem maradnak le a császárosok.

Alziza- a szoptatásról annyit, hogy én és a két testvérem is tápszeresek voltunk, nekem 20 éve nincs háziorvosom...soha nem vagyok beteg. A lányomat szoptattam, de utálta ezért kapott pótlást tápszert, 10 éves koráig nem volt beteg, csak egy évben egyszer. (mostanában többször, de mivel nem öltözik fel normálisan, mint a tinik ált. ezért többször megfázik :D )
Vendég

Chrissy- hát ez a baba gyönyörű!!!Nekem az ilyen szép gömbölyű kisbabák tetszenek! Jó húsban van, édes. :D Gratulálok hozzá!
Most hirtelen nem tudom az "előzményeidet" de olvastam már csak nem ugrik be. Gondolom minden rosszat feledtet veled a kicsi!!!
Úristen: most látom csak 1 hónapos, na jó másfél, hát nem semmi a nagysága!
Vendég

Zsibima :)

Köszi az érdeklődést. :)
A lányom 14 éves, elsőre "összejött", a fiam 12, ő a 4. ciklusban szoptatás mellett. Problémamentes terhességek voltak, császárral végződtek magzati szívelégtelenség miatt.
2005-ben éreztem úgy, hogy nagyon babáznák még egyet.... :D
15 hónap sikertelen próbálkozás (hormon, uh, hsg, apavizsgálat, closti...) végre sikerült. Első uh-n nem találtak semmit...6. héten spontán vérzés, kémiai terhesség.
Megint closti, megint + teszt fél év után. Második uh-n üres petezsák, missed ab dec 20-án. :cry:
Egy év küzdelem, újra closti, okt. 29-én + teszt. Kedden mentem uh-ra.... üres a petezsák. Szerdán missed ab. :(
Röviden ennyi.

Néha szoktalak olvasni Benneteket, de még ismeretlen nekem a topik. A "megint megjött"-ben lakom.

Megpróbálom elkapni és felvenni a fonalat. :wink:

Kitartás.........
Vendég

zsibi
el ne mulasztd ezt a hónapot! kapd el apát akár a vendégek előtt is :lol: :lol: tudod, együtt... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bár császárral nem szültem, de nekem a nagyobbik fiam valami égtelenül beteges. A kicsi röhögve végigcsinálja egy-két náthával a telet, mig a másik sokszor a 40 fokos láztól szenved. Tehát semmi köze nincsen a betegességnek és a gyengeségnek ahhoz, milyen módon születi a baba! :)
Sajnos vannak tévhitek, amivel kicsit el lehet az embert (főleg, ha még nem szült) riasztani bizonyos dolgoktól, de ilyenkor kell azt csinálni, amit te is Lei, hogy kérdezel, mi erről azok véleménye, akik már szültek. :) Igy könnyen el lehet kerülni, hogy valaki tartani kezdjen esetleg emiatt a császártól.
Én nem gondolom azt sem, hogy bármi hátrányuk keletkezne belőle, sőt, az otthonszülős topicban harcba is szálltam a császáros gyerekek lelkivilága és későbbi eltévedése (pl.drogok,gyilkosok lesznek) ellen. Meggyőződésem, hogy ez már tényleg az emberi butaság agyszüleménye.
Bár a szülésélmény legalábbis a kitolás nincs meg, de attól még ugyanúgy anya lesz, hogy nem ő hozza világra, hanem világra hozzák a babát. Sajnos sok tévhit kering a császárról.
Viszont a másik véglet, akikkel nem értek egyet, amikor első gyerekes anyuka "kényelemből" és a "fájdalom elkerülése végett" kéri a császárt. Ettől ki tudok kelni, ilyen volt a Rubint Réka, aki nyilatkozta, hogy vajúdott egy ideig, aztán úgy döntöttek, legyen inkább császár, hogy a mama ne szenvedjen tovább. Csak szerintem arról nem világositották fel, milyen kellemes lesz majd a friss hasi mütéttel utána. Nekem két uncsitesóm szült császárral és mesélték, hogy nem volt egy leányálom a szülés utáni időszak. Úgyhogy az ilyet meg nem tudom megérteni, miért akarja valaki kihagyni a természetes szülés lehetőségét, pedig annál jobb érzés a világon nincs, amikor a saját erődből TE hozod világra a gyermekedet! Aki a fájdalomra hivatkozva, meg hogy nem akar szenvedni, mütétet kér, megkérdőjelezem, mennyire akarta azt a gyereket. Persze, kihordja (szerencsés esetben simán) aztán vegyék ki belőlem, mert a végéből már köszi, nem kérek, minek szenvedjek meg érte????

Én becsülöm és le a kalappal a császáros anyukák előtt, hogy az első után bevállalják a második-harmadik babát is, pedig tudják, mivel jár a mütét.... szinte ugyanolyan szenvedéssel, csak más a fájdalom és máskor fáj, nekünk akkor, nekik utána....
De anyák vagyunk mindannyian, kivétel nélkül.....

Bocsi, ez kijött..... :oops:

Ági
Vendég

Vendég

Szerintem gyönyörű........ :)
Vendég

Sziasztok!

Panny!
Jó a fogantatás sztoritok! CSak aztán nehogy autóversenyző legyen a kis manóból.... :lol:

Mi jól vagyunk, növögetünk, a cukorterhelés megvolt (a cukros lötyit kellett meginnom, de kövezzetek meg érte, szerintem nem volt annyira szar (bár eléggé édes szájú vagyok) még citrom nélkül sem.
A végeredmény 7.5 lett, amire a doki azt mondta, h. még elmegy.
Ezt a Coli tenyésztést nekem is meg kéne nézetnem, jövő héten úgyis megyek UH-ra.

Alziza!
Köszönöm megkaptam a számod, mindenképp hívlak majd...

Mutyurka!
Szorítok neked, h. a fucsa érzés bejöjjön. Remélem mihamarabb találsz egy jó állást...

Chrissy!
Tündérbogyó a kis Martin, gratulálok! Szép szent estétek lesz!

Pumpóka!
Szerintem is hülyeség, az, h. aki nem hüvelyen keresztül szül annak nem lesz egészséges lelkivilágú gyereke.
Mondjuk én is inkább szülnék hüvelyen keresztül, deha muszály lesz császározni akkor a babám érdekében inkább császározzanak, minthogy baj legyen. Ettől nem leszünk kevésbé jó anyák...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Chrissyy!
Édes nagyon! :lol: :lol:

Gyugyi!
Azt hiszem "sajnos" a mi történetünk sokban hasonlít egymásra!
Az első 2 gyerekem szintén simán összejött!Aztán a harmadik babáért küzdöttünk sokat!Szintén 3 vetélés és clostys kezelés mellett 3 év alatt sikerült Zalán!
Hova jársz orvoshoz?

Vera!
Nem is azért kérdezem,hogy nem hívtál csak ugye még mindíg nem a saját gépem és így nem tudom,hogy megkaptad e.De akkor jó!
Na de mi lett végül a szülésznővel?

Képzeljétek!Már nagyon régóta keresek egy lányt akivel egy szobában feküdtem és elfelejtettünk számot cserélni!És most megtaláltam így a neten keresztül!Tök jó!Már beszéltünk is tegnap! :lol:
Vendég

Alziza :)
Győrben lakunk, itt van orvosom.
Nálatok kiderült, hogy mi volt az oka a vetéléseknek? Félek belevágni mégegyszer.....
Vendég

Gyugyi- nekem is 14 éves a lányom! :D Csak sajnos én elváltam nem lett több gyerekem és mire találtam megfelelő apajelöltet elszaladt az idő. Mondjuk 8 éve együtt vagyok az "apajelölttel" most értünk be egy közös babára. Nekem is üres lett a petezsákom :( De én még nem adom fel... Merthogy nekem a lányom előtt is volt egy baba, aki rendesen fejlődött és a 12. héten elhalt... :(
Nagyon jó volt a császáros klipp, de gyorsan áttekertem, mert most nem akarok bőgni.. (főznöm kell) Mert én mindig elsírom magam, ha születést látok! A világon ez a legszebb dolog, és néha (mindig) nagyon nehéz nekünk nőknek, de soha nem cserélnék a férfiakkal az anyaság érzése miatt!!!

Vera- örülök, hogy szerencsés volt a cukroslötty ivás! :D

Pumpóka- egyetértek veled, a császár csak akkor normális, ha a baba vagy a mama egészsége érdekében csinálják! Kényelemből...hát vannak furcsa nők! Hogy őszinte legyek, nekem már mindegy, hogy császároznak v. szülök legközelebb, csak ott tartanék már!!! :D
Vendég

császár:egyetértek Pumpókával,a Rubint Réka és társaitól kiver a víz :twisted: Kényelemből császárt választani....engem is felháborít!!!
USA-ban még az is divat, hogy a 8 hónap végén már kivetetik a babát hogy ne nyúljon meg annyira a bőr....eszméletlen!!Még képesek a baba egészségét is veszélyeztetni a saját hiúságuk miatt...
Én teljesen elfogadom akinek egészségügyi okok miatt muszály a császár és ahogy a klipből látszik az is lehet meghitt.Sztem ott is nagyon jó ha hagyják az anyukát vajúdni és ha lehetséges nem programozott a dolog.Van pl.egy barinőm akinek mindkettő császár lett de az elsőnél hagyták vajúdni is,szal magától indult el a folyamat és csak a legvégén vették ki a babát,de a másodiknál programozottan minden fájás nélkül kivették a babát,szal ő azt mesélte ég és föld volt a különbség a kettő között.

Gyugyi!

Üdv.Sajna itt :? Szoktam olvasgatni a topicot ahol "lakó"vagy,olvastam már rólad.
Kitartást kívánok!!!!!! :wink:

Vera!

És most mi a teendőd,diétáznod kell??
Nekem 6,1 lett a terheléses.

Chrissy!
A babád nagyon cuki!!És tényleg jó nagy pasi!! :wink:

Zsibima!

Sztem is kapd el apát ha otthon van azért :wink:

Jó hétvégét mindenkinek! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mindenkinek köszönöm a bíztatást "babagyártásügyileg" :D de nem erőltetem. :D Fő a spontaneitás...Tudom hogy lesz... :D
Vendég

Panny!

Nem kell diétáznom, legalább is a dokim azt mondta, hogy még épp megfelelő.
(A kiindulási értéket nem tudom, az nem volt a papírra írva).

Mondjuk időnként szokott ingadozni a vércukrom (már terhesség előtt is, a túlsúlytól), de nem annyira vészes a dolog, csak odafigyelek, hogy x időnként egyek mindig.
Volt egy időszak, amikor mintha aceton szagú lett volna a vizeletem, de akkor megnézték és nem találtak benne semmit.

Kedden újra megyek UH-ra és megemlítem a dokinak, hogy a vizelet vizsgálattal kellene ezt is nézni, meg kéne egy Streptococcus tenyésztést is csinálni....

Alziza!
Szülésznő: szerintem a 34. hét körül felkeresük a doki által ajánlottat. Állítólag Ő is aranyos.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Zsibima!

Előzmények: tavaly nov.20-án a terhességem 39.hetében halva kellett megszülnöm a kisfiamat. Méhen belüli oxigén hiány miatt. Aztán a 6 hetes kontrollon minden ok volt és mondta a doki, ha úgy akarjuk, akkor hajrá. Így is lett, 2 mensit vártunk meg és össze is jött. 2 héttel előbb jött Martinka, semmi oka nem volt. Bementünk délután vizsgálatra, hogy megy el a nyákdugó, aztán beindultak a fájások és este 22.38-kor megszületett Martinka 3000gramm,52cm-rel. Feledtetni feledtet a drága, de most 20-a nagyon rossz volt, akkor lett volna 1 éves. Egész nap dilis voltam és sokat sírtam. De amúgy megpróbálunk a lehető legkevesebbet rá gondolni. Martinka nagyon sokat nőtt a 7 hét alatt, 2770-el jöttünk haza a kórházból és a héten vmelyik nap 4820-at mért a doktornő.

Hát röviden ennyi, ha van még kérdésed, kérdezz nyugodtan. Jövök, ahogy tudok!

Kitartást és sok-sok erőt mindenkinek!
Vendég

Chrissy- hát ennél rosszabbat nem nagyon tudok elképzelni... Engem egy vetélés is kiborít teljesen, nemhogy...
Azért annak örülök, hogy Martin baba feledteti veletek azt a borzalmat, amit átéltetek és főleg annak hogy minden rendben van vele, egészséges és szép!

Sok boldogságot kívánok a babóhoz, és ne sírjál most már, ha eszedbe jut a múlt akkor nézz rá a kisfiadra az erőt fog adni!
És nemsokára itt az első szenteste...én visszaemlékszem az mekkora boldogság!!! :D

(nem semmi a súlya Martinkának az én lányom 4- 5 hónaposan volt 5 kg, pedig ő is 3 kilóval született :D :D igazi férfias súlya van :D )
Vendég

Nálam még semmi...
Ki is ígérte a pirit?Bár még csak 4 hét+5 nap telt el...

Szerintem 17-én megyek vissza a dokihoz,akkora lesz eredménye a vizsgálatoknak :roll:

annus11

Chrissy!
Én is nagyon gratulálok a kismanóhoz! Gyönyörű! Én elhiszem, hogy nem tudja kitörölni az elvesztett baba emlékét, mert én is így érzem az én kisbabáimról, hogy soha nem fogom tudni elfelejteni, ami történt. De a fájó emlékezés mellett talán adhat vígaszt a fiad, sőt Martin babának van egy saját kis őrangyalkája, aki minden pillanatban vigyáz rá.
Sok boldogságot kívánok Nektek!
tücsökbogár

Sziasztok!
Bocsi, ha esetleg hülyeséget kérdeztem, de hát tényleg úgy van, hogy aki még nem volt terhes, annyi mindent hall és nem tudja eldönteni, hogy mi az igazság és mi a rémhír. Szóval tényleg jó, ha a tapasztaltabb anyukák el tudják mondani a véleményüket.
Úgyhogy köyzönöm a válaszokat és remélem nem nagyon háborgattam fel a nyugodt vizeket ezekkel a kérdésekkel.

Martin baba nagyon aranyos!!! :lol:

Annus, nekem 39 napra jött meg a műtét után.

Azt én is hülységnek tartom egyébként, hogy csak azért császárt választanak egyesek, hogy ne fájjon.
lei

Sziasztok!

Gyugyi!
Igen kiderült,ezért is kaptam a clostyt!Nekem a progi szintem volt nagyon alacsony!A petesejt megtermékenyült de beágyazódni már nem tudott!Ezért kellett megemelni,ami azért nálam egy kicsit sokáig tartott!Én a végén már 4×1 clostyt szedtem 5 napig és minden nap medrolt mellé!Aztán minden hónapban volt 3 vérvételem,a vélt peteérés utáni napokban!Így lett olyan magas,hogy elég legyen!Mi pl. addig nem is próbálkozhattunk amíg a doki azt nem mondta,hogy igen most már jók az eredmények és lehet!
Egyébként a történetem a 19.oldalon van,ha elolvasnád!
Vendég

Lei!
Egyáltalán nem háborgattad fel! :lol:
Vendég

Vera!
Nem emlészem,hogy írtam e e-mailben,ezért most leírom!
Nyilván azért ajánlotta a doki Őt,mert vele szeret dolgozni,és ez sem utolsó szempont!Az az ismerősöm aki a Gimesnél szült szintén ennél a szülésznőnél szült és nagyon meg volt vele elégedve!
Úgyhogy biztos jó lesz! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Alziza!
Tudsz esetleg priviben körülbelüli tarifát a szülésznőhöz?

Kösz:
Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!
Mindjárt utána járok!
Vendég

Alziza!

Kösz!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!
Ment az e-mail! :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Eljött az idő,holnap megyek a genetikai Uh-ra!!!!!!!!!!
Nagyon félek,hogy újra hallhatom azt a mondatot amit 2 éve,hogy "sajnos ez a baba már nem él"!!!!!!!!!!!! :cry:
Annyira izgulok!
Szorítsatok nekünk!

Zsibima! Gondolj ránk!

Ahogy ígértem holnap jelentkezem,remélem csupa-csupa jó hírrel!

További szép napot csajok és mielőbbi szerencsés babásodást kívánok!
A babásoknak pedig sok sikert és minden jót!

Kép

Kép
ibm

kedves ibm!
Én nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen, halljad a szívhangot és megkönnyebbülj!
Szorítok!!
lei

Köszi Lei!

Hasonló volt a történetünk,ha valaki, te tudod milyen az!
Ugye jól emlékszem?
Remélem most minden másképp lesz!
Én is nagyon szorítok neked!

Kép

Kép
ibm

ibm
nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! légy pozitív! nem lesz semmi gond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Ibm!

Nagyon szorítok neked!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Ibm!

Most semmi ilyesmit nem fogsz hallani, csak azt, hogy egy egészséges, izgő-mozgó babuci lakik odabent. :)
Aztán pár hét múlva megmozdul és onnantól minden nap saját magad bizonyosodhatsz meg róla, hogy jól van a kis drága, mert érzed, hogy mozog. Annál jobb érzés nincs is!!!!! Én most vagyok nyugodt, hogy érzem, mozog, előtte mindig vártam és kértem az uh-t, hogy bizti minden rendben van-e, de azóta sokkal nyugodtabb vagyok! Gyorsan eltelik az idő és te is megnyugszol!!! Csak bizz a babádban!!!

Ági
Vendég

Sziasztok csajok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást! Rámfér!
Holnap jelentkezünk!
Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Ibm
De jó holnap láthatod a picikéd!! Nem lesz semmi gond!!!
Várjuk a holnapi örömteli beszámolód. :) :D

Mutyurka
A fura érzésed bizonyosságot nyert?

Ági
szép nevet kapott a picilánykád. :)

Chrissy
Boldog babázást ,sok-sok örömteli pillanatot kívánok! Nagyon édes Martin :)

Nekem beköszöntött a 2.norm piri is. Ennyit gondoltam várni. :D
Most megnézetem a prolakitinom helyre állt-e,Heni okt végén hagyta abba a szopit...+ nézek egy progit.

szép álmokat
És e hónapban már megadjuk az esélyt,jöhet a köv kis csemete :).

Kép
olgo

Ibm!
Nagyon szorítok! Várom a boldog beszámolót.

Olgo!
Hajrá ezerrel!
tücsökbogár

Sziasztok!

Ibm!
Megy a drukk!Nem lesz semmi baj! :lol: :lol: :lol:

Olgo!
Helyes!Mármint,hogy megcsináltatod a vizsgálatokat! :wink:
Aztán minden bele!

Lányok!
Több nap gondolkodás után levágtam Zalcsi haját! :(
Imádtam a fürtjeit,de kénytelen voltam.össze-vissza állt a haja és mivel ez még babahaj volt semmit nem lehetett kezdeni vele.Ráadásul utál hajatmosni!így egyszerűbb!De visszanövesztjük,bár a családban mindenkinek így tetszik jobban!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.07 23:03-kor.
Vendég

alziza
így lett belőle dögös pasi! :D :wink: Az én uncsimnak, Dávidkának is írtó nagy babahaja volt, középen taréjjal, nagyon édesen nézett ki vele, mikor meg levágta neki az anyukája, dögös pasi lett belőle! :lol:
Vendég

Igen ibm, nekem is hasonló volt a történetem.
De remélem nálad most minden rendben volt az UH-n!

Jelentkezz, ha megjöttetek.

Ciaó: Lei

alziz: nagyon jó lett a kisfiad ilyen kiskopin :)
lei

Ibm!

Nagyon-nagyon szorítok neked! :wink:

Kép
kimma

Lányok,

most jövök a kontrollról, van már pici dobogó szívecskéje a babának :D . Viszont annyira legyengültem és fogytam a napokban, hogy most pihiznem kell. Majd pár nap múlva visszaolvaslak, addig is drukkolok a babásodni vágyóknak, mihamarabb teljesüljön kívánságotok :wink:

Szeretettel,
Kimma

Kép
kimma

Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot,jutalomból kaptok egy fotót!

Kép

Ő a mi drága pirinnyó babánk!
5,1 cm és nagyon kis virgonc!
Annyira édi volt! :lol:
Láttam a szívét,a kezeit,lábait,ujjacskáit!
Nagyon-nagyon boldog vagyok!
Mindenkinek hasonló szép napot kívánok!

Kép

Kép
ibm

ibm!
Gratulálok! Örülök,hogy minden rendben a babával, remélem most már megkönnyebbültél azért. :lol:

kimma: neked is gratula, és pihenj sokat. :)
lei

zsibima: veled mizú?
lei

Ibm!

Látod? Minden rendben volt. Most már csak vigyázz magatokra és növeszd a picúrt jó nagyra (na nagyon nagyra ne) :)
Gratula!!!!!!!!!

Ági
Vendég

Köszi csajok!

Nagyon fogok rá vigyázni!
Elvileg holnap megyek a saját dokimhoz is,remélem ő is meg lesz elégedve!

Lei!
Igen,sokkal jobb,hogy ez az idő eltelt és minden rendben!
Biztos lesz mindig miért izgulni,de ilyen előzménnyel szerintem az első 12 hét a leghúzósabb!
Legalábbis ezt remélem!
További szép napot!

Zsibima! Tényleg nagyon eltűntél!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ibm/ Kimma!
Nagy gratula mindkettőtöknek! Örülök, h. minden rendben veletek. Vigyázzatok magatokra na meg persze a kicsikre!

Engem ma megilyesztett a szonográfus, mert azt mondta kissé lennt tapad a méhlepény. Csak azt nem értem eddig miért nem vették ezt észre (rengeteg UH.on voltam).
A csajszi azt is mondta, h. valószinű ezért barnáztam a 12. hét körül, meg ezért volt az AFP erdményem is magasabb egy kicsit...
Most meg izgulhatok azon, h. a mélyebben fekvő méhlepény ne váljon le...
Holnap megyek a dokimhoz. megbeszélem ezt vele...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Vera!
Kinél voltál Uh-n?
remélem ma azért megnyugszol majd kicsit!

Kimma!
Hurrá!Minden Ok lesz! :lol:

Ibm!
Neked is hurrá! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?