Hát én azt gondolom ez egyik sem igaz!
Az én gyerekeim pl. egyáltalán nem betegesek!Zalán tavaly novemberben volt egyszer és most,de ez valószínűleg a foga lesz!
Alex 5.-es és eddig 3 napot hiányzott a suliból!Zina pedig a 2 év alatt egyet sem!És pici korukban sem voltak betegesek!Ráadásul nálunk megdőlni látszik az az elmélet is,hogy a tápszeres babák betegesebbek!Én sajna egyiket sem tudtam szoptatni,a barátnőm,vagy asógórnőm pl. szoptatott és az Ő gyerekeik mégis 2-3 havonta betegek!
Mindegyik erős baba volt és korán el is indultak!
[quote]a írta:kik császárral szültek,azoknak nincs meg az az élményük, hogy ez a baba tényleg belőlük jött ki
A "szülés élménye"így valóban kimarad,de attól amikor a babát megkapod ugyanúgy jó érzés!Én azt gondolom ugyanígy örültem volna!Vannak nők akik kudarcnak élik meg,ha császárral kell szülniük!Én nem éreztem ezt,hiszen nem én tehetek róla!A lényeg a baba és mindegy hogyan csak a kezedben legyen már!
Valóban jó lett volna legalább egyszer simán szülni,hogy lássam őket úgy maszatosan,de ez van,én megbékéltem ezzel már Alex után.Amikor pedig Zinával vajúdtam örültem,hogy hagyták,hogy megpróbáljuk simán,de túl sokáig hagyták,így ebből koplikáció lett! Zalánnál pedig nem volt kérdés,hogy programozott császár,bár ebbe ugye Zalcsi nem egyezett bele mert Ő 3 héttel előbb jött!