Szép jó estét Mindenkinek!
Gratulációm és elismerésem nyafinak!!!! Ez a kislány annyira gyönyörű!!! De tényleg! Bevallom nem tartok minden újszülöttet húdegyönyörűnek, mert nem azok. (Szerintem az én babám sem lesz valami gyönyörű eleinte
) De ez a kislány egy tündérke! És 3150 gramm! Én is megelégszem ezzel a súllyal!
Betti: szerettem volna még hét közepén feltenni egy képet nektek, amit a telefonommal készítettem a pocakról, de valami miatt ha beteszem a memóriakártyát a gépbe, sok képet nem ismer fel.. majd holnap megkérem apát, hogy csináljon néhány "sztárfotót"
Hogy vagy úgy egyébként, érzel valamit odalent?
meliz: nagyon cuki az a babasarok! Külön szobában van lesz a jövevény, vagy veletek együtt, és sikerült sarkot szorítani neki?
Érdekes dolognak tartom ezt a legyen két neve vagy ne legyen két neve a gyereknek kérdést.... én harapok, ha erről van szó, mert egyik hétvégén (amit sosem fogok elfelejteni, rossz élmény volt), párom nagymamája kifejtette (többek közt), hogy ÉN milyen MARADI vagyok, hogy csak egy nevet adok a gyereknek, és hogy a Petinek is két neve van, miért nem lesz ennek a gyereknek is KÉT neve!!!???? (Szabó Péter Zoltán, és a Zoltánt nem használta még soha életében
)
Azzal érvelt, hogy mi van akkor, ha a gyereknek majd nem tetszik a Csaba név?!
Egyszerűen nem fogta fel, hogy szerintem hiába adok neki két nevet, 1: azt szokja meg, hogy mi hívjuk és mire felfogja, hogy van választása már hozzászokott a család által hívott névhez 2: mi van akkor, ha a két név közül egyik sem tetszik majd neki?
Komolyan ettől ki tudok borulni! ÉN is rühellem a saját nevem, a leánykori nevem: Szopkó Beatrix. Képzelhetitek, hogy a 8 év általános iskolám miről szólt... a kabbeától a k betű elhagyásával leírt vezetéknevemig én szorzóbenfoglaló tábla is voltam. Persze hosszú a nyakam, szóval zsiráf és strucc is voltam!
(ezeken szerencsére már tudok nevetni, de kicsiként igencsak sokkolt) És akkor jön őőőőő, a nagymama és leugat minket! Engem soha senki nem kérdezett meg, hogy : mondd csak, tetszik a neved? Kész agyrém!
Egyébként jó dolognak tartom azt, ha valakinek mondjuk rövid a neve (kisfiúnk: Szabó Csaba
) akkor legyen második neve. De szeretnénk még egy-két kisgyerkőcöt mellé előbb-utóbb és így már megfontolandó. Azt nem teheted, hogy az egyik gyereknek két neve legyen, a másiknak meg egy....
Erről jut eszembe, az egyik topicban találtam egy anyukát, akinek 4 gyerkőce van (az utolsó egy-két hónapja született), és mindegyiknek két neve van! Mire végigolvastam őket
Ma kevés alvás lesz, már most érzem. Holnap vásárlás anyóspajtiékkal. Peti meg kimenőt kapott ma estére, de már csak azzal a feltétellel, hogy mindig elérhető legyen és azonnal riasztható
Ez az utolsó kimenője... és a haversrácnak is külföldre kell mennie fél évre (katona).
Vigyázzatok csajok az influenzával! Úgy tűnik, hogy a család női tagjai elkapták nálunk!
Megyek vissza feküdni... befejeztem a mosogatást, amit délután abba kellett hagynom.