Új privát üzeneted érkezett!

Igen, azért.
Nyitva volt, Pnka feje pedig nagyon lent, így ha nem állítja meg, akkor elindult volna a szülés 32-33 hetesen.
Ezért mondta azt a doki, hogy ha már ennyit kellett küzdeni, hogy megállítsuk biztos hamarosan újra kinyílik ha leveszi a gyűrűt..

dhbetty
 
 


Sziasztok Lányok!

Naahh már a vacsin is túl vagyunk....nemrég értünk haza....annyira aranyos a szülésznőnk....vagy 1 óráig beszélgettünk mindenféléről...és tök jó ugyanolyan a felfogása mint nekem....Nagyon jó volt :) Teljesen fel vagyok dobva.... :D Feltőltődtem energiával még egy hegyet is meg tudnék mozgatni :) ( nah jó ez csak vicc)
Férjemnek is nagyon szimpi :) CTG-vel minden ok!
Ő is felhatalmazott hogy nyugodtan abbahagyhatom a MagneB6-ot :) És megjegyezte hogy mennyit nőtt a hasam egy hét alatt csodálkoztam is de azt mondta nagyon látványos....Manó beindult :)

Naaah megyek mert már apuci itt liheg a nyakamban dolga lenne a gépen!

Jó éjszakát mindenkinek!

Niki
Vendég
 


Betty
Remélem a gyűrű után nem kezd el rögtön nyílni... még lenne pár hetetek... Maradjon bent min. 1 hétig még :wink:

Meliz
Igen, azt mondta dec. 8-ig vár, aztán kitalálunk valamit, de szerintem nem kell addig várni :wink: :P

Manó most délután nagyon mocorog..

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 

 
 

Sziasztok!

Ez az alvás nekem nagyon nem megy......bár most találtam a derekamra valami izomlazító krémszerűséget....gyógynövényes ......este azzal masszírozott meg apuci és egész jót tett így kb.1,5 órát aludtam oldalt fekve...aztán felkelés irány a fotel......alvás...és most itt vagyok....Manó is nagyon aktív...nem hagy aludni.
Este megint görcsölgettem picit mensiszerűen most a hasam alján éreztem....de aztán elmúlt.
Apuci pedig alkudozik a lányával....hogy nehogy hétfőn vagy kedden jöjjön mert ő hétvégén szeretne koccintani a haverjaival az egészségére....amikor mi még a kórházban vagyunk :) Naahh kíváncsi vagyok hallgat-e az apukájára ez a kis csöppség odabent :)

Betty tök jó hogy levette a dokid a gyűrűt és zárt a méhszáj......remélem még így is marad egy darabig :!:

Kia rád pedig nagyon kíváncsi vagyok mikor indul el a kis Levi Manó....na de ő nagyon kis szófogadó fiúcskának néz ki :)

Melíz te pedig pihengess sokat!

Holnap du.megyünk anyukámékhoz eddig mindig ők jöttek .... már idejét se tudom mikor jártam otthon utoljára.....mivel ugye ágyhoz voltam kötve....de mostmár szabad....és a 4.emelet már meg se kottyan :)

Naahhh megyek hátha tudok még szundítani egy picikét!

Üdv.:
Niki
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Persze akik még alszanak azoknak még jobb!! :) :)

Tegnap megfordult velem a világ és megbeszéltem magammal hogy nem sietettek semmit majd jön a Levi manó amikor szeretne, és láss csodát reggel fél nyolctól délig hagyott is aludni! Megnyugodott a kis lelkem! :D :D :D :D Tegnap egész nap mászkáltam barátnőztem, az utóbbi időben ezt nem nagyon mertem mert teljesen rá voltam készülve hogy bármikor jöhet.

Végül is ha jobban belegondolok legalább lesz időm ég vásárolgatni mert ugye azt én nagyon szeretek ám! :D

Kia Nem semmi a kis Levid ő sem igyekszik kifele. A Levik ár csak ilyen ragaszkodóak!! :D :D

Vasárnap mi is megyünk UH-ra apa már nagyon várja mert ő már régen látta.

Betty neked meg lehet hogy annyira jól sikerült összehúzni a méhszájadat hogy a ki Panni rájött hogy milyen jó is odabent!! :D

Na jó megyek én is megpróbálok még egy kicsit aludni! Vagy csinálok apának reggelit, azt nagyon díjazza mióta nem tudok sokáig aludni! :D

Anna

Kép
boganna07
 
 


Szintén jó reggelt mindenkinek!

Apa elment dolgozni! Öröm arra kelni, hogy valami borul csattog kattog esik puffan a konyhában! :lol: És utána az elmaradhatatlan káromkodás :lol: Na mindegy, most már minden reggel felébredek rá, csak nem akarok felkelni. Most nem tudok viszont visszaaludni.

Egész jó éjjelünk volt. Azt leszámítva, hogy megint a balról jobbra fordulásnál húztam meg valamit alul a pocakomon (arra felé van a baba feje, legalább is mikor csuklik :) ), és ilyenkor ha sikerül is átfordulni, több percig meg sem merek mozdulni, mert minden fáj! :( Nem egyszerű az már biztos!

Betti: Remélem, hogy ez az állapot most kitart egy ideig, sokat kéne vízszintesben lenned, de gondolom ezt a doki is mondta. Mindenesetre örülök a jó híreknek. :D

Azt nem szeretem, amikor nem mennek a napok. Ilyen volt hétfőtől máig. Nagyon lassan teltek. De jó lesz, mert holnap anyóspajtiékkal megyünk vásárolni (végre lesz matraca a minimanónak), és ez legalább fél napot elvesz, ha nem többet. Úgy döntöttem, hogy most már minden szükségeset megveszek, kívétel, amit a Brendonban néztem ki. Aztán vasárnap ünnepeljük apukámat és a Télapót! :D Hétfőn reggel megyek az első CTG vizsgálatomra és utána UH-ra. Kedden dokizunk.... na innen már nagyon izgis, mert kíváncsi vagyok, hogy mit monda a doki. Aztán úgy tervezem, hogy szerdára bejelentkezek a fodrászomhoz egy utolsó alkalomra. Csütörtökön délelőtt kozmetikus délután Brendon anyukámékkal.
Úgyhogy várhatóan jövő hét péntekig nem fogok unatkozni. :D
Én valójában a tanulás elől menekülök, az a baj. :oops: Vizsgám lenne még dec. közepén, és szurkolok a babának, hogy előtte szüljek meg, mert akkor lesz mentségem :lol: De lehet, hogy jobban járnék, ha tanulnék. :? :wink:

Kia: Azt hittem, hogy ma reggel arra fogok idejönni, hogy elmentél szülni. :) Egyébként meg december 8 még nagyon messze van! Az jövő hét szombat!!!

Niki: Örülök, hogy végre mehetsz kicsit ide-oda, de azért vigyázz azzal a 4 emelettel, nagyon cseles tud lenni. :wink:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Még nem szülünk :lol:
Még nincs december :wink:

Ma hajnalban 4-től (WC után) valamiért én sem tudam elaludni... 1 órán át gondolkoztam sok-sok dolgon.... Aztán alvás.. 6 után pedig ismét ébresztő volt, Apa ment melózni :?
Túl vagyok a reggelin ( már hajnalban is éhes voltam) - vissza kellene még feküdni egy kicsit, amíg lehet..

Anna
Lehet, hogy van benne valami - a Levik már csak ilyenek :P

Niki
A 4 emeletnyi lépcső rengeteg!
Csak lassan!
A lépcsőzés jó szokott lenni a vajúdás, szülés gyorsatására..

Otthon már én is rég jártam :cry: és tavaszig biztos nem is megyünk :cry: (Szabolcsba)

Cicus
Tanulgass is! Nyugodtabb leszel, ha már megvan a vizsga...
Lehet, hogy Csabi is erre vár :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Eddig birtam a pihenést.Ez nem nekem való. :?

Nicol milyen jó,hogy ilyen jó szülésznöt találtál.Biztoasan sokat segit lelkileg is az embernek ha olyan a gárda szülés közben amilyet szeretne.Lelkileg is sokat számit szerintem. :wink:

Cicus szerintem ha letudod azt a vizsgát akkor már tényleg nincs más hárta mint nyugodtan a babóra összpontositani.Utána már nem lesz olyan egyszerü a dolog. :wink:

Betty a lépcsözéstöl én is óvnálak.Nekem anno mikor Bazsi született akkor lépcsöznöm kellett és nagyon szépen tágultam. :wink:

Boganna jól teszed amig még egyben vagytok addig tudsz jönni menni.Én ma még meg akartam látogatni az egyik babás barátnőmet.De a jóistenke beleszólt.Hétvégére elutaznak.De majd bepotolom.Neked is jót tesz egy kis tarcsi a barátnökkel. :D

Kia neked sem megy ekkora pocival az alvás. :) Holnap töltöd be a 40 hetet.De izgi. :P

Puszi mindenkinek.
Ha a hétvégén nem jeletkeznék akkor akció van nálunk.De remélem kihúzuk úgy jövöhét keddig.

Szép hétvégét mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!

Ezek a jóslófájások!!! Lassan jósdát nyithatnék, annyi van belőlük. A nyákdugesz darabjai folyamatosan távoznak, még mára is jutott belőlük. Ha fekszem, csak akkor nem keményedik a hasam, egyébként, mint a kő. Ráadásul Manó már akkora, hogy alig fér el. Így kb. 10 percenként szaladgálok az illemhelyiségbe.

kia: Elég sokat várnak az indítással. Bár lehet, hogy ez a jobb megoldás, hiszen Levi csak tudja, hogy mikor kell jönnie. Ráadásul ha nincs gond a méhlepénnnyel, akkor nyugodtan lehet várakozni. Mindenesetre nem szívesen előznék be.

Niki: Csak óvatosan a lépcsőn! Nekem már az egy emelet sem esik mindig jól. Igazán irigylésre méltó, hogy ilyen kedves szülésznőt találtál.

meliz: Pihenj sokat! Drukkolok, hogy jvövő héz keddig még bent maradjon a gyermek. Tényleg Dávid lesz vagy Bálint, vagy két keresztnevet kap?

Anna: Én sem nagyon mertem mostanában kimozdulni, leszámítva a keddi bevásárlást. Viszont ez a bezártság sem tesz jót.

nyafi? linus? zsuzsi?

Na megyek, én is kipihenem az éjszakát!
domin
 
 


Sziasztok!

Na, itt aztán zajlik az élet! Mindenkivel történik valami! Hát velünk is, bár én jól be is paráztam. Szerdán úgy kifárasztottam magam, hogy estére sok sok jóslófájás és keményedés közepette úgy éreztem hogy elfolyt némi magzatvíz. legalábbis csak erre tudtam gondolni, mert nem hasonlított máshoz. Meg voltam ijedve, így tegnap voltam dokinál, aki viszont alaposan megvizsgált, és azt mondta biztosan nem az volt. Méhszáj teljesen zárt, még a babóca kis fejét is kimozdította, ami nagyon fájdalmas volt, hogy hátha az zárja el a magzatvíz útját. De semmi, minden úgy zajlik, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Úgyhogy el is döntöttem magamban, hogy bármennyire türelmetlenül is várom, hogy megszülessen, igenis lehiggadok, és maradjon csak még pár hétig odabent!! Hiszen még csak ma kezdtem a 37. hetet!

Nektek is sok sok türelmet kívánok (na jó, Kia, neked talán nem :lol: ) és vigyázzatok azokkal a lépcsőkkel, hoszabb csavargásokkal, és pihizzetek, amennyit csak bírtok, higyjétek el, bébi mellett nem lehet! Nekem a kisfiam 2 napja parádézik éjjel...

Puszi, Kinginek még egyszer gratula!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Szép jó reggelt 2! :lol:

Valami hihetetlen, hogy a kedvenc filmemem már másodszor alszom el :lol: Először tegnap este a Kész átverés után segített ebben, aztán most reggel... gondoltam befejezem. Ráadásul nem bírtam ki, és befaltam egy tábla csokit. Erre mindig nagy a mozgás odabent, de most alig volt néhány pihényi. Kezdem azt hinni, hogy az elmúlt pár napban kifárasztotta magát, és most akkor alszik, amikor én is. :D

Párom most hívott, hogy a munkahelyén szakad a hó! (nagyon vártuk már) Itt még semmi... illetve most mintha kezdődne valami. ... Aha, itt is fog esni! :D

meliz: azért egy gyors "beugrottam, mert megyünk kórházba majd írok nektek" szöveget igazán írhatsz indulás előtt :wink:

Nekem még az is ki lett adva, hogy ha elkezdődik a vajúdás (úgy már 2 óra rendszeres méhtevékenység után kéne a kórházba menni, én majd egy kicsit többet várok) úgy igazán, akkor körsms-t kell küldenem, mindenkinek, hogy tudjanak róla! :lol: De nekem ez jó, mert akkor gondolnak rám, és talán írnak is, amivel meg elterelik a figyelmet a nagy fájdalomról kis időre, és ezzel megkönnyítik a szülést.
Szóval én dehogy kapcsolom ki a telefonom, égjen csak!!! :lol:

Na megyek, nyomok össze kis banánt magamnak.

Valaki tud valamit nyafiról?
Kingi mikor teszel fel nekünk képet? :D

Kép


Kép
fcicus
 
 


Begörcsölt a hasam... pedig annyit csináltam, hogy elmosogattam (ráadásul nem teljesen :? ) :cry: Most ilyenkor mivan? Ez folyamatos görcsben van... szinte.

Kép


Kép
fcicus
 
 


sZIASZTOK

Én ma is voltam dokinál. Panka 3 napja olyan szinten rajta van a hugyhólyagomon, hogy csillagokat látok, arról nem beszélve, hogy mindíg a wc-n ülnék mert úgy érzem bepisilek..
Aztán mondta, hogy menjek már be, megnézi mi van..
Megvizsgált. Méhszáj még zárva, majd közölte, hogy azért fáj, mert a gyerek rajta van a hugyhólyagon.. kösziii..
Mindíg jól jön egy segítő orvos. :-D :-D :shock: :shock:

dhbetty
 
 


Cicus!
Feküdj le és bírj már egy napot végigpihenni.. :roll:
Ha folyamatosan görcsöl az talán még nem szülés, de nyithatja a méhszájat, ami viszont még nem kéne..
Ha nem szűnik hívd a dokit. Aludj egyet.
Nekem is szokott menstruációs görcshöz hasonló lenni.

dhbetty
 
 


Sziasztok Lányok!

Én tennék képeket,csak már elfelejtettem,h hogyan tudom lekicsinyíteni őket.Légyszi írjátok le nekem.

Jaj lányok!
Mindenkinek gyönyörű szülést kívánok!!! :D :D
Olyan jó lesz utána.Főleg akiknek első baba.Csak itt fekszik elöttem és csak nézem és nézem és még mindig nem akarom elhinni,h 9 hónapig a hasamba volt... :shock:

Vigyázzatok magatokra,pihenjetek sokat,mert aztán szülés után...
Vendég
 


Cicus
PIHENJ!
A folyamatos görcs, keménység nem jelent jót (épp említette a doki csüt-ön) ...
Ha nem múlik telefonálj a dokidnak!

Betty
A pisilés, nálam is 20-30 percenként jelentkezik :?
Még szerencse, hogy csak nappal.

Nyafinak írtam üzit, most várom a választ.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kingi: csak hogy meggyorsítsuk a dolgokat!
Start menü, minden program, kellékek, paint! Ott megnyitsz egy képet. Majd a felső panelről kiválasztod a Kép, és azon belül a nyújtás/döntés funkciót. Ott a nyújtás részen függőlegesen és vízszintesen is állíts be a mostani 100%nál kisebb méretet, mondjuk 40 % mind a kettő. Aztán más néven mentsd el és nézd meg, hogy jó-e a méret. Ha nem, akkor törlés és újra! (egyszerűbb, mint megint kiszámolni :lol: )

Örülök nagyon, hogy jól vagytok! Remélem továbbra is így marad!

Betti: Rendben, megfogadom a tanácsodat, mindjárt visszafekszem. De már herótom van a sok fekvéstől...
Ha elkezdődik a szülési görcs, akkor azt ülve is érzi az ember? Meg fekve is? Ez most tudom, hogy hülye kérdés, de egyikőnknek sem kezdődött eddig úgy (mármint itt a topicban), így szerintem elég nehéz lesz felismerni. :? Pedig ma elkészültek az előhívatott fényképek, el akartam menni értük... meg a gyógyszertárba is el akartam menni, hogy megvegyem kisember fürdőcuccait.... :( Nem merek elindulni....

Kép


Kép
fcicus
 
 


Egyébként a helyzet az, hogy a vonalzó egy nappal el van csúszva, mert vasárnap töltjük csak be a 36. hetet :lol: (ha egészen pontos akarok lenni... :lol: )

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Cicus tessék lepihenni!!!!Amúgy a szülési görcs az elmúlik egy kis időre tehát nem folyamatos...én is állandóan ha vlm. van telefonálok sógornőmnek...mivel ő már szült és védőnő is...nekem is volt ilyen hogy folyamatosan fájt...de azt mondta hogy az nem folymatosan fáj hanem elmúlik...és újra jelentkezik...végülis azért kell mérni az időt is...hány percesek a fájások ill. milyen gyakran jönnek.Viszont Betty-nek igaza van nyithatja a méhszájat!

Betty akkor neked is már jól lent van a babó ha állandóan wc-én ülnél és gondolom súlyban is szépen alakul :) Örülök hogy a méhszáj még zárt :)

Kingii várjuk a képet!!! :) Olyaaannn dee olyyyaaaan jó neked...szerintem az első hetekben én is ezt fogom csinálni hogy csak ülök a kiságya mellett és gyönyörködöm benne :)

Ma olyan nyügi vagyok...és ez a fránya derékfájás már szinte folyamatos...sehogy sem jóóóó....esik a hóóó nálunk szerintem ezért is vagyok ilyen nyügi és kóma.Szerencsére lefeküdtem és tudtam szundítani 1 órácskát...Manó is ezt tette...hagyott csucsantani....jóóó kiiislááány :)
Vendég
 


Egy babakocsis kép.A sport részét beraktuk a garázsba mert arra úgy is csak jövöre lesz szükség. Kép

Kép
Kép
meliz
 
 


Kismamik.Megjavult a gépem.Ezentúl tudok én is képeket feltenni.Hogy én már hányszor próbálta.Sikertelenül.Húúúrrráááá! :P

Kép
Kép
meliz
 
 


Akkor most egy baba sarok.A kis kukacos kuckója lesz. :D Kép

Kép
Kép
meliz
 
 


Domin két neve lesz.Apa találta ki mert szerinte ha nem tetszik neki az egyik akkor majd használja a másikat.Igy lesz Halász Dávid Bálint.

Én is úgy terveztem,hogy írok nektek miellött indulnánk.Csak arra is gondoltam,hogy ha ez éjjel történik akkor nem biztos,hogy a fejemben lesz.Hú!Remélem nem éjjel szülök mert akkor el fogok aludni. :shock:

Kép
Kép
meliz
 
 


meliz: Nagyon jó a babakocsi, és a szoba is nagyon hangulatos lett! Ügyesek vagytok!
domin
 
 


Sziasztok!

Írt Nyafi!

Ma 13:48-kor megszületett Abigél.
Császárral, 3150 g, 53 cm.
Mindketten jól vannak!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Húú Nyafi!
Nagy-nagy gratula Abigélhez!

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!

Nyafinak......Óriási Gratulaaaa a kis Abigélhez!De jóóó nekiiiii :)

Meliz szép a babaszoba és a babakocsi is szupi! :)
Vendég
 


Meliz Gratula jól néz ki a kocsi és a babasarok!
Pár nap és jön a kis lakó :P

Kingii
Várjuk a képeket!
Remélem sikerül lekicsinyíteni.

Ma megbeszéltem Manóval, hogy nagyon ügyi volt és szófogadó eddig... és már rábízom, hogy mikor jön :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Viki (Nyafi) férje rakott fel képet :

most találtam meg
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


De jóóó Kia hogy megtaláltad és feltetted! :)

Nagyon Kis Tündér :)

Most komolyan csajok hogy férnek el odabent....el nem tudom képzelni :!: :?: :?: :?:

Annyiraaa édes :D :!: Kis cukipofa :D

Mégegyszer Gratula Nekik nagyon szép kiscsajt hoztak össze!!! :)
Vendég
 


De jó Kia!
Köszi szépen az infót és a képet is.
Nyafinak Hatalmas Nagy Gartula a szép kis Abigélhez.Szép nagy baba. :D

Köszi a dicséretet a szobával és a babakocsival kapcsolatban. :D

Hú!Nekem csak most esett le,hogy rövid idön belül mindannyian babásodunk.Mert annyira itt az idö mindenkinél.De jó! :D
Én már nagyon várom.

Kép
Kép
meliz
 
 


Gratulálok nyafinak, sok boldogságot, egészséget, tejcsit..és kitartást. :!: :!:
Nagyon szép baba, biztos nagyon büszked is rá!

Melíz szép a kocsi és szoba!
Magadról nincs nagypocakos kép?
és a többiekről..? :roll:

dhbetty
 
 


Szép jó estét Mindenkinek!

Gratulációm és elismerésem nyafinak!!!! Ez a kislány annyira gyönyörű!!! De tényleg! Bevallom nem tartok minden újszülöttet húdegyönyörűnek, mert nem azok. (Szerintem az én babám sem lesz valami gyönyörű eleinte :D ) De ez a kislány egy tündérke! És 3150 gramm! Én is megelégszem ezzel a súllyal! :lol:

Betti: szerettem volna még hét közepén feltenni egy képet nektek, amit a telefonommal készítettem a pocakról, de valami miatt ha beteszem a memóriakártyát a gépbe, sok képet nem ismer fel.. majd holnap megkérem apát, hogy csináljon néhány "sztárfotót" :lol: Hogy vagy úgy egyébként, érzel valamit odalent?

meliz: nagyon cuki az a babasarok! Külön szobában van lesz a jövevény, vagy veletek együtt, és sikerült sarkot szorítani neki?

Érdekes dolognak tartom ezt a legyen két neve vagy ne legyen két neve a gyereknek kérdést.... én harapok, ha erről van szó, mert egyik hétvégén (amit sosem fogok elfelejteni, rossz élmény volt), párom nagymamája kifejtette (többek közt), hogy ÉN milyen MARADI vagyok, hogy csak egy nevet adok a gyereknek, és hogy a Petinek is két neve van, miért nem lesz ennek a gyereknek is KÉT neve!!!???? (Szabó Péter Zoltán, és a Zoltánt nem használta még soha életében :D ) :roll: :twisted: Azzal érvelt, hogy mi van akkor, ha a gyereknek majd nem tetszik a Csaba név?! :? :shock:
Egyszerűen nem fogta fel, hogy szerintem hiába adok neki két nevet, 1: azt szokja meg, hogy mi hívjuk és mire felfogja, hogy van választása már hozzászokott a család által hívott névhez 2: mi van akkor, ha a két név közül egyik sem tetszik majd neki?
Komolyan ettől ki tudok borulni! ÉN is rühellem a saját nevem, a leánykori nevem: Szopkó Beatrix. Képzelhetitek, hogy a 8 év általános iskolám miről szólt... a kabbeától a k betű elhagyásával leírt vezetéknevemig én szorzóbenfoglaló tábla is voltam. Persze hosszú a nyakam, szóval zsiráf és strucc is voltam! :lol: (ezeken szerencsére már tudok nevetni, de kicsiként igencsak sokkolt) És akkor jön őőőőő, a nagymama és leugat minket! Engem soha senki nem kérdezett meg, hogy : mondd csak, tetszik a neved? Kész agyrém! :shock: :roll:

Egyébként jó dolognak tartom azt, ha valakinek mondjuk rövid a neve (kisfiúnk: Szabó Csaba :lol: ) akkor legyen második neve. De szeretnénk még egy-két kisgyerkőcöt mellé előbb-utóbb és így már megfontolandó. Azt nem teheted, hogy az egyik gyereknek két neve legyen, a másiknak meg egy....
Erről jut eszembe, az egyik topicban találtam egy anyukát, akinek 4 gyerkőce van (az utolsó egy-két hónapja született), és mindegyiknek két neve van! Mire végigolvastam őket :lol:

Ma kevés alvás lesz, már most érzem. Holnap vásárlás anyóspajtiékkal. Peti meg kimenőt kapott ma estére, de már csak azzal a feltétellel, hogy mindig elérhető legyen és azonnal riasztható :lol: Ez az utolsó kimenője... és a haversrácnak is külföldre kell mennie fél évre (katona).

Vigyázzatok csajok az influenzával! Úgy tűnik, hogy a család női tagjai elkapták nálunk!

Megyek vissza feküdni... befejeztem a mosogatást, amit délután abba kellett hagynom. :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Jó reggelt!

Cicus! Te nem bírsz magaddal!! :twisted: :lol: :twisted:

Lesz ma babánk? :roll:

Kia! Neked lejárt az időd, vagy hosszabbítást kértél? :lol:

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Cicus te tényleg nagyon elemedben vagy :)

Kia tényleg most hogy szóltál Levi babának kíváncsi vagyok meddig lustálkodik még odabent :wink:

Húúúú lányok én már idejét se tudom mikor aludtam ilyen jót....igaz felkeltem éjszaka 2-szer de rögtön vissza tudtam aludni.....amin meglepődtem hogy belenéztem reggel a tükörbe és olyan furának látom az arcom....most már én is....a szememen olyaaaaan óriás hullahopp karikák díszelegnek mint aki hetek óta nem alszik....de legalább olyan mint egy átmulatott éjszaka után...aztán a szám tiszta Angelina Jolie( na jó kis túlzással ) de ahhoz képest amilyen normál állapotában.....és az orrom is uborkásodik :D
Olyan érzés kapott el hogy jöv.héten tuti szülünk :roll: De az is lehet hogy csak bebeszélem magamnak.....mert titkon azért erre vágyom :) Jaaa és ami fura ez az alvás dolog...azt is mondják hogy szülés előtt a szervezet igyekszik kipihenni magát...hmmm...na majd meglátjuk igaz-e :?:
Vendég
 


Jó reggelt!

Niki: ha ezek mind így lennének, akkor jövő héten én is szülnék már! :lol: Az elmúlt pár napban nagyon jókat tudtam aludni legalább 3-6 órán keresztül. Most éjjel pl nem is emlékszem, hogy mikor keltem fel wc-re.... talán fel sem keltem? :roll:
Nekem a szám az, amivel meggyűlt a bajom.... mármint folyton kiszárad, hiába kenem. Mindig is odafigyeltem rá, hogy ne legyen cserepes stb, mert nem egy szép látvány mikor az embernek "bomlik" a szája!
Mondtam is anyuéknak, hogy jövő hét végén szülök. :lol: Persze nem hitték el :lol:

Ma jóideig nem leszek, kitartást mindenkinek, és jelentkezzetek, ha mentek szülni!!!!!

U.i.: Linusról még mindig semmi hír?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!!!!

HÚÚ már 3 topik babánk van. Nyafi nagyon nagy GRATULA!!!!!!!!!Képzeljétek a barátnőnknek is pont tegnap született meg a kislánya.

Tegnap este sétáltunk egyet a városban annyira jó volt egy kicsit karácsonyi hangulatba kerülni. Persze egyszer egyszer volt egy kis fájás, de egyébként semmi. A szám nekem is nagyon kiszárad az utóbbi hetekben és nem tudok vele mit kezdeni...állandóan kenem ...tegnap kínomban az Aventes mellbimbó krémmel kentem be, mert abban jó kis tápanyagok vannak, de azért ne nézzetek hülyének :oops:

Ma a pincénkben pakolászunk és talán hozzáférek majd a babakocsihoz is...már csak annak a huzata nincs kimosva. Tegnap este még voltunk a kórháznál is próbából :wink: és a csomagom is át van pakolva az új kórház igényeinek megfelelően.

Most megyek reggelizni. Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!!!!!!!!

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Elöször is nagyon sok boldogságot kívánok Nyafinak Kép.

Nekem az éjszakám elég rosszul telt pedig az elmúlt egy héten már jobban tudtam aludni. Tegnap este a barátnőmmel elmentünk moziba megnéztük a Kabalapasim című filmet mindkettőnknek a közepétől annyira kellett pisilni hogy még nevetni is alig tudtunk. Utána még beültük dumcsizni valahova, ráértünk mert férjeink legénybúcsúba voltak. Később két srác mellénk ült, hát jó nagyokat néztünk hiszen a barátnőm is állapotos, gyűrű az ujjunkon és még így is hóditunk????? :shock: :shock: :?
Aztán kb. egy kettő körül mentünk haza férjeinkkel, gondoltam na most jól kifárasztottam Levikét és nagyot fogunk aludni. Na ennek az ellenkezője történt nem hagyott, mintha büntetne.
Szóval az éjszakám nem telt valami jól!!!!! :oops: :oops: :oops:

Nekem is ugyan ezek a problémáim vannak, mondjuk a szám az tetszik így kicsit duzzatabban, csak ne repedezne mindig ki. Én is bekenem mindennel de fél óra és lenyaltam.

Holnap UH kiváncsi leszek mekkora már: Remélem még kifér azért? :?

Puszi mindenkinek!!!
Anna
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Tündéri ez a kis csaj! :D

Nicolete:Én is ugyanigy voltam éjjel,igaz nehezen aludtam el,de uttána csak akkor keltem mikor megjött Apa a munkából!
Eddig minden orában keltem,igaz mindig rögtön visszaaludtam,de ez most fura volt! :lol:
Arcom: :lol: :lol:

Én is nagyon rákészültem, a jövő hétvégén akarok szülni!
Na de ez nem kivánságműsor!Majd Vivi eldönti mikor szeretne kibújmi! :lol:

Kép
aniko...
 
 


Bocs a hibákért! :oops: :oops: :lol:

Kép
aniko...
 
 


Szép jó reggelt másodjára!

Tiszta kóma vagyok...megint visszaaludtam....pedig takarítani kéne....ez nekem tényleg nagyon furi...és csak aludnék és aludnék és......aludnék :D De lehet hogy csak most pótolom be az elmúlt hét rossz éjszakáit!....Jaaa és oldalt fekve aludtam ismét....nem pedig ülve...hmmm.... :D
Vendég
 


Sziasztok!

Domin amit a név dolgokról mondtál én is hasonlóan gondolom.De páromat Istvánnak hívják és már a 4-dik generációs István és mindenki azzal nyagatott minket,hogy csak úgy rakjuk oda a Dávid után az Istvánt.Párom erre azt mondta,hogy eszembe ne jusson mert akkor nem is tudja mit csinál. :lol: Na erre találtuk a Bálint nevet és igy akkor nem nyavajog nekünk senki.Néha már kész rémálom volt,hogy mindenki ezzel az ötlettel jött.

Csajok én úgy érzem mint ha kicsit csordogálna idönként a magzatvízem.De nem fáj a pocim igy én nem megyek még sehová.Na meg az van bennem,hogy mi van ha csak a pisi.De pont pisilés után?Na majd meglátjuk. :shock: Ez többször is megtörtént.Most beraktam egy betétet mert a sima kis tisztasági nem birta a kiképzést.
Ha még is kéne indulni akkor írok nektek.

Pusz mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 


Kicsit béna.De a pocak azért látszik rajta. :oops: Kép

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz!
Szép kismama vagy és aranyos a pocakod is.
Én nem tudok ehhez a témához hozzászólni, nincs tapasztalatom :oops: de arra emléskzem, hogy azt mondták, a magzatvíz elfolyhat alulról (ilyenkor elönt) és felülről (ilyenkor szivárog).
De nem lehet emiatt felhívni a dokidat? Hogy mi a véleménye? Vagy megvárod a fájásokat?
Mindenesetre drukkolok, hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd. :wink: :wink:

dhbetty
 
 


Nyafi!

HATALMAS GRATULA ABIGÉL BABÁHOZ!!! :D :D :D

SOK-SOK-SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!
Vendég
 


Sziasztok!

Tényleg lejárt az időnk :lol: DE még nem szülünk :)

Ma nagyon sokáig aludtunk Apával :wink:
A lábam ismét nagyon dagad és éjjel néha arra ébredtem, mintha lennének kicsi görcsök... de ennyi.. ez még nem elviselhetetlen fájdalom. (lehet jót tett a sex :oops: :P és beindítja a folyamatot)

Meliz
Tényleg csini kismami vagy! :wink:

Ma én is akarok még egy képet.. talán tényleg az utolsó lesz.

2 név
Apa is ezzel nyaggatott egy ideig, de ebben a témában már nem engedtem. Azt akarta, hogy legyen az ő neve (György ) vagy valamelyik nagypapi neve Manó második neve. :?
Így is az a keresztnév lesz, amit ő akart nagyon :P

Az "eltorzult arc"-ről én is hallottam, hogy a szülés előjele :shock:
Nekem még semmi változás nincs rajta..

Lassan hazaér Apa a fodrásztól és megyünk (elkísérem) a Metroba. :lol: Egy utsó séta...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Meliz csini a pocakod :) Hogy vagy? Nekem azt mondta a szülésznő hogyha a tiszt.bet is átázik ill. csorog a lábadon vlm. folyadék akkor az magzatvíz és be kell menni! Remélem jól vagy!

Befejeztük a takarítást....eléggé elfáradtam....Na de már december van....és.....hoolnap töltöm a 38.hetet...szóval akár útra is kelhet Réka baba :)Teszek fel képet a babasarokról!
Vendég
 


Kép Kicsi Réka birodalma :)
Vendég
 


Kép Kicsi Réka birodalma :) Másik oldalról
Vendég
 


Sziasztok Kismamik!

SAJNA VALAMIÉRT NEM TUDOK FELRAKNI KÉPET...és már tiszta idegbeteg vagyok emiatt.
Ezért azt találtam ki,h aki esetleg fent van iwiw-en megtalál engem(minket) Ngay Kinga névem.Gyermely a lakóhely.

Sajnálom,béna vagyok. :shock: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?