Sziasztok!
Köszi Lányok a kocsi-tapasztalatokat.
Még érik bennem a gondolat...
Noémi, örülök, hogy jól vagytok!
Bálint meg igen is igazi kis emberke, aki ugyan néha el van magában, de kell neki az anyucikája is...
Bende szintén így van ezzel.
A hosszú túra pedig lehet, hgoy kifárasztotta, és a sok élményt egyszerre nem tudta feldolgozni. Nálunk akkor van ilyen, mikor jön a család....
Egyik hangosabb mint a másik, meg egyik kézből vándorol a másikba. Hiába mondom, hogy magában is elvan, elég akkor felvenni, ha sír, vagy igényli. De különben meg ki szeretne percenként máshol lenni és ismerkedni a sokszor felbukkanó ismeretlen arcokkal???
Mogyó, ez nagyon gáz mhely!
HOgy bírjátok ezt a bizonytalanságot??????
Andi, én is megértem Petikét, hogy fél a dokiktól... Szegény gyerkőc, mi mindenen ment már keresztül.
NAgbri, nagyon jó fej dokitok lehet!
a miénk a férjem családját ismeri, és mindig összefutnak anyósommal, és megbeszélik, hogy nő ez a gyerek!
De eddig nagyon kedves volt nekem, és meg vagyok vele elégedve. Bár még nem sokat voltunk, csak a kötelezőkön...
Tali: nekünk is jó a január első fele...
Addigra már mindeki túl van a kötelező ünnepi családlátogatásokon...
Persze csak ha csatlakozhatunk.....
Annyira jó ez a szoptatás!!!!
Csak most úgy néz ki, begyulladt a mellem. 3 hetes volt Bende, mikor éjszaka az ügyeleten kötöttünk ki, és akkor alig vártam, hogy elmúljon. Erre kedd hajnalban arra ébredek, hogy nagyon fáj a cicim... Elkezdtem fejni, de olyan volt mint egy kőtégla. Meg sem mozdult. egy csepp sem akart kijönni. Aztán kb 1 órát küzdöttem vele, masszíroztam. A végén már Apa is segített, én meg csak sírtam... sírtam....
Nem tudom, volt-e valakinek ilyen, de garantálom, a szülés ennél sokkal jobb volt!
Persze ha nem muszáj, az antibiotikum kúrát kihagyom... ezért igyekszem házilag megoldani, ha tudom. A doki egyébként is azt mondta, fejni-szoptatni-masszírozni. Hát ezt nélküle is meg tduom egyelőre tenni...
Na megyek, nem kesergek itt tovább. Ez csak azért érdekes, valaki mit meg nem tesz, hgoy legyen teje, nekem meg több van, és ha egy pici is marad odabenn, akkor begyullad.