Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mogyo! Nagyon édes lehetett Ágika, tök jó, hogy Ő nem fél a dokinál.

Andi! Nagyon sajnálom, ami a pici fiaddal történt picikorában. :( Nem csodálom, hogy a mai napig fél a dokiktól. Lehet egy darabig még félni is fog. Hátha a mostani dokitok meg tudja Őt győzni, hogy vannak kedves fehérköpenyesek is. :wink:

Nagbri! Írtam Neked pü.-t! :wink: Milyen jó, hogy Bence ilyen jól el van a dokitokkal! :) Ádi kicsit tart a miénktől. Nekünk dokinénink van, mindig megdícséri milyen szép, aranyos és nyugodt ( :shock: ) baba. Ennek ellenére Ádám picit idegenkedik tőle. Bizti tudja, hogy tőle szokott oltást kapni.

Kriszta! Miket nem tudsz Te?! :) Nem is tudtam, hogy ilyen nagy különbségek is beleférnek a babasúlyának normál tartományába. (Na, ez egy nagyon szép mondat lett. :roll: ) Már tényleg kezdtem azt hinni, hogy Ádi alultápált. Most úgy néz ki rendben megint minden, mert kibújt felül a fogacskája. Szerencsére az étvágya is a régi. :)

Akinek nem írtam annak ígérem bepótolom, de most megyek, mert a Törpe balhézik. Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula: ó, ezt nem én tudtam, hanem a könyv! :)
Abban a kis könyvecskében van, amit a kórházban kaptunk szülés után. Babagondozási könyv a címe.
6 hónaposan az átlag: kb.7,8 kg (min. 6,1 kg, max. 9,9 kg)
8 hónaposan: kb. 8,8 kg. (min. 7 kg, max. 11 kg)
Azt írják ezen belül kielégítő a csecsemő fejlődése.
Úgyhogy abszolút nem alultáplált Ádi, csak ő majd szép filigrán kisfiú lesz, az én Azizom meg egy pufóka. :lol:

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Na megvagyunk ám csak most birtam idejönni mert apa játszott!

Minden jó voltunk Ágikával és majdnem megkérdezték,hogy minek jöttünk!
Mondták is ,hogy többször nem kell jönnünk ide!
Tökéletesen jól fejlődik!
Megmérték és 4960 gramm a lánykám(ezért is gondoltam,hogy amott nem tökéletes a mérleg mármint a védőnéninél nem hiszem ,hogy két nap alatt ennyit hizott)

Kép
mogyoland
 
 

 
 

Sziasztok!

Kriszta: Még nincs kint, de most is sírt vagy tíz percet, pedig napközben kutya baja sem volt!
Ne izgulj Aziz miatt, Bencének 14 hósan jött ki az első, de utána kettesével jöttek!
Szerintem tutira meg tudjuk úgy oldani, hogy még veled is talizhassunk, én is nagyon örülnék neki! tudod mit, megbeszéljük, hogy jan elején melyik nap legyen, mert ugye Te 18-án jössz haza, tehát ünnepek előtt már nem nagyon jön össze!Max. két ünnep között, de az nálunk mindig elég zűrös. Nekünk jobb lenne január elején vmelyik nap!

Mogyo: örülök, hogy Ágikával minden rendben van! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi Lányok a kocsi-tapasztalatokat. :D Még érik bennem a gondolat... :lol:

Noémi, örülök, hogy jól vagytok! :D Bálint meg igen is igazi kis emberke, aki ugyan néha el van magában, de kell neki az anyucikája is... :wink: Bende szintén így van ezzel. :lol:
A hosszú túra pedig lehet, hgoy kifárasztotta, és a sok élményt egyszerre nem tudta feldolgozni. Nálunk akkor van ilyen, mikor jön a család.... :roll: Egyik hangosabb mint a másik, meg egyik kézből vándorol a másikba. Hiába mondom, hogy magában is elvan, elég akkor felvenni, ha sír, vagy igényli. De különben meg ki szeretne percenként máshol lenni és ismerkedni a sokszor felbukkanó ismeretlen arcokkal??? :roll:

Mogyó
, ez nagyon gáz mhely! :shock: HOgy bírjátok ezt a bizonytalanságot??????

Andi, én is megértem Petikét, hogy fél a dokiktól... Szegény gyerkőc, mi mindenen ment már keresztül. :(

NAgbri, nagyon jó fej dokitok lehet! :D a miénk a férjem családját ismeri, és mindig összefutnak anyósommal, és megbeszélik, hogy nő ez a gyerek! :lol: De eddig nagyon kedves volt nekem, és meg vagyok vele elégedve. Bár még nem sokat voltunk, csak a kötelezőkön... :)

Tali: nekünk is jó a január első fele... :D Addigra már mindeki túl van a kötelező ünnepi családlátogatásokon... :wink: Persze csak ha csatlakozhatunk..... :roll:

Annyira jó ez a szoptatás!!!! :shock: Csak most úgy néz ki, begyulladt a mellem. 3 hetes volt Bende, mikor éjszaka az ügyeleten kötöttünk ki, és akkor alig vártam, hogy elmúljon. Erre kedd hajnalban arra ébredek, hogy nagyon fáj a cicim... Elkezdtem fejni, de olyan volt mint egy kőtégla. Meg sem mozdult. egy csepp sem akart kijönni. Aztán kb 1 órát küzdöttem vele, masszíroztam. A végén már Apa is segített, én meg csak sírtam... sírtam.... :cry: :cry: Nem tudom, volt-e valakinek ilyen, de garantálom, a szülés ennél sokkal jobb volt! :shock: Persze ha nem muszáj, az antibiotikum kúrát kihagyom... ezért igyekszem házilag megoldani, ha tudom. A doki egyébként is azt mondta, fejni-szoptatni-masszírozni. Hát ezt nélküle is meg tduom egyelőre tenni...
Na megyek, nem kesergek itt tovább. Ez csak azért érdekes, valaki mit meg nem tesz, hgoy legyen teje, nekem meg több van, és ha egy pici is marad odabenn, akkor begyullad. :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: Nekem szerencsére még sose volt ilyen bajom! Ezt még sikerült megúszni! Nem lehet kellemes, már mástól is hallottam.
Igen, tényleg jó fej a dokink,én is nagyon szeretem.
Akkor ezt a talit akár fixálhatjuk is január elejére!
Lányok, kinek mi a véleménye?
Vendég
 


Képzeljétek, unokatesóm azt mondta, hogy a félegyházi Tesco tele van kutyussal, mármint a tanulóval! Jó mi?
Vendég
 


Kriszta! Ami Ádámot illeti remélem Neked lesz igazad! :wink: Bár szerintem Aziz sem lesz pufóka, mert ha jól láttam akkor egyikőtök sem az. Tetszik a vonalzód, nagyon édes rajta Azizka! :)

Nagbri! Szegény Danika nagyon megszenved akkor azzal a fogzással. Majd ha lesz időd olvasd el a pü.-t.

Manó! Nagyon rossz lehet. :( Szerencsére nekem nem volt ilyen vészes. Amikor kórházban voltam néhány csajnak nagyon bedurrant, ők melegvizes zuhany alatt masszírozták magukat úgy láttam sikerrel. Bár ezen már biztos túl vagy. Remélem minél gyorsabban megoldódik a problémád. Kívánom, hogy sok tejcid legyen cici bedurranás nélkül!

Mogyo! Szépen fejlődik a kicsilány!

Nekem is jó a január eleje!

Ádámnak kibújt felül is a foga, mostmár minden rendben van Vele. :)

Kép
Kép
mandula82
 
 


Adri: pü ment!
Vendég
 


Válaszoltam!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mogyo! Ágikának boldogságos hófordulót! :)

Kép
Kép
mandula82
 
 


Lányok, nem lett jobb a cicim. :( Este már nem volt lázam, sőt kihűlőfélben voltam (35,1), de most megint felszökött 38 fölé. Azt hiszem, ha Apa hazaér a munkából, akkor mégis kimegyünk a kórházba... :( MÁr előre félek..... minden evéstől, a fejéstől, a rengeteg bogyótól.... :cry: Most nem igazán sikerül + lenni, de majd néhány nap múlva remélem, szebbnek látom! :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Mano
Én november elején jártam így, 40 fokos lázzal. Nekem augmentint írtak fel, és algopirint vagy rubofent kellett szedni. Az algopirin jobb, mert abban gyulladáscsökkentő is van. Nekem az segített, hogy apa a hátam mögé ült, én félig fekve, s úgy masszírozta. Úgy nem is fájt annyira, mint amikor én csináltam. Próbáljátok meg, hátha segít. Még a csomóra jeget is kellett tenni, de csak rövid ideig, nehogy elapadjon a tej. S állott vizes borogatást is kellett rátenni. A pásztortáska tea is jó, inni is és borogatni is.
REmélem gyorsan rendbe jössz!

Andi
kocsisandrea
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntést!

Mano: remélem jobban leszel nemsokára biztos rossz ! :cry:
De remélem hamar megoldodik!
Bizonytalanságot úgy birjuk ,hogy Apa maszekol is de pont ennél a csávónál aki a fönőke is hát azt reméljük marad ma derül ki mi lesza télen!


Remélem nekünk is összejön ez a tali téma!


Jaja én is azért haragszok mikor itt van anyósom akkor egyből felkapja a lányt még akkor is mikor ejtőzik.
Múltkor már minden baja volt Ágikának direkt nem szoltam neki de láttam rajta ,hogy engem hiányol de Anyósomnak eszibe sem jutott volna hogy odaajda nekem mikor már meguntam elvettem tőle és egyből aludt kb.2 perc kelett!
Na erről ennyit ők ,hogy értek hozzá egyébként is minden gyerek más meg nem olyan mint az apaj ahogy ő képzeli!
Na elég ennyi mára anyósból!De amugy szeretem csak ritkán látni jó!

:roll: :oops:

Kép
mogyoland
 
 


Köszi Andi! Már szeptemberben nekem is volt, de akkor még az elején elkaptuk és nem pirosodott be. De most már szép foltom is van. :( Próbáltam hívni a dokit, hogy kinn van-e a kórházban? De kinyomta a telefont. Lehet, épp szülése van, vagy vizsgál. Azért amikor engem vizsgál, akkor jó, de ilyenkor még 10 mp-re is jó lenne beszélni vele. Illetve ha nem találom őt, akkor valakit majd csak elcsípek a folyósón. :)

Mogyó, drukkolok, hogy azért maradjon kenyérkereseti lehetőség... :)
A családról meg ne is beszéljünk. :) Legutóbb már kértem, hogy tegyék le az ágyra és hajoljanak fölé. :D Akkor még látják is, és Bende is jobban érzi magát. :D Ez most úgy néz ki, bevált. Na meg egyre nehezebb, és a kis fenekét sem könnyű már dajkálni. :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


jaja!
Ez tényleg úgy jó de én hiába mondtok ilyeneket mintha meg sem hallanák!
Múltkor kabálodzott a lány és anyósom már kapta ki mert azt akarja ,hogy vegyék ki nane már másfél hónaposan! :shock:


Ti mit attok a babákra ilyenkor ha elmentek sétálni nem akarom túlöltöztetni meg azt sem akarom hogy fázzon?

Kép
mogyoland
 
 


Sehol senki nagyon ki van halva ostanában a topicunk! :oops: :D

Kép
mogyoland
 
 


Szia Mogyo!

Én vagyok!
Nálunk Bencét nem lehetett dajkálni és ezt kénytelenek voltak tudomásul venni, mert mindenki kezében fél perc után üvöltött!
Danit lehet! És még élvezi is! De néha én is kiakadok, amikor leteszem, és kikapják az ágyból! Sőt akkor is, ha sír, és nem adják oda! Az elsőnél még nem mertem volna megcsinálni, de most szívbaj nélkül kiveszem mindenki kezéből, ha úgy ítélem meg, hogy elég volt, hagyják békében! Azért is, én vagyok az anyja! De ne higyjétek, hogy ez később jobb lesz!
Bencével most egész héten idegeljük egymást! Túl sok minden meg lett neki engedve, nem a részemről, és engem totálisan hülyének néz néha! Nem akar szótfogadni, mert más úgyis megengedi neki, amit én nem! Na ez már nehéz, de most apa is mellém állt! Nézett is a kiskoma!
Vendég
 


Sziasztok!

Hú, de rég nem vtam! :oops: De azért próbáltalak olvasgatni Titeket! :D
Patrik már 8hetes, és iszonyú sok figyelmet igényel, nagyon rossz az alvókája. Mindig új dolgokat kell mutatni neki és gondolatolvasónak lenni. Enyhén fáradt vok. :? De azért tündér a srác, állandóan gagyarászik, vigyorog, olyanokat grimaszol, hogy behalok tőle! :lol: És naggggyon pasi! :lol:
Még mindig kis gombóc mazsola, már közel 6kg és 59-60cm körüli. Ma vtunk ortopédián, azt mondták, hogy jó a csípője, de nagyon izmos a combja :shock: , és tornáztatni kell, hogy laza legyen.
Nincs vkinek eladó KENGURU-ja? Ezt ajánlotta a dokibácsi nekünk.Egyáltalán milyet érdemes venni? Vagy mind egyforma funkcionálisan?

Manófalvi! Drukk Neked! ++++ Remélem tud a dokid segíteni és gyorsan meggyógyulsz! :wink:

Mogyo! Boldog miniszülinapot Ágikának! Hatalmasat nőtt a kis vigyori! :lol:

Kriszta! Gyönyörű Azizka! :D Garatula hozzá!

MINDENKI! Tessék már sok-sok fotót feltenni!!! Olyan jó a babucikat nézegetni! Mindjárt jó példát mutatok! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép


Kép

Kép
honey78
 
 


Adri: Nekünk van egy kengurunk, amit nem használunk! Én inkább kendőben hordom! Ha érdekel, teszek fel róla képet! És megbeszélhetjük! Mit gondolsz?
Vendég
 


Szia Honey!

Mi is sok fotót rakunk fel csak te ritkán vagyol! :wink:

Nagyon klassz hapsid van !
Köszi a köszöntést nemsokára neked is lehet irni hisz 4 nap van köztük! :lol:
Nagyon szépen fejlődik Patrik is és szép a súlya is!Bár ő amugy sem "tökmagnak" született!

Apa mikor jön haza?

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Megjöttem én is. :) Egyszerűen nem lehet már az én kiskomám mellett írni. Ha lerakom egyből sír. Nem gondoltam, hogy ennyire fel lehet szoktatni. :oops:

Nagbri: akkor Bence már nagyon fineszes. De ne hagyd magad! Bátyáméknál ugyanez a helyzet, az anyukájával túl sok mindent megenged magának Boti, mert az apuja úgy is megvédi, és megengedi... Így vannak harcok ott is anya és fia között.
Nekem tökéletes a január eleje, bármikor jó! Jó lenne ha sokan össze tudnánk jönni!
Nem semmi, hogy Félegyháza tele van kutyussal, akkor még hátha Timcikének is lesz valahogy!:)

Mogyó: a ruházkodásban nem tudok segíteni, de én is szivesen venném az ötleteket, mivel 3 hét múlva mi is megyünk a minuszokba. :lol: Ágika szép nagy baba, akartam is mondani, hogy az mi védőnénink azt mondta, hogy lehetnek különbségek mérleg és mérleg között, nem lehet összehasonlítani. Nálunk sajna Aziz mindig kézben van és volt, így én nagyon ellene vagyok az anyósód féle "kikapásoknak". A következő babánál talán mi is okosabbakk leszünk... :oops:

Manó: sajnálom a mellgyulladást, szörnyű lehet! :( Azt hallottam, hogy az Aventes mellszívó segít az ilyen esetekben. Nekem a kórházban volt nehéz, mert ugye a baba a korán volt, nem tudtam szoptatni, ezért magamnak kellett elindítani. Persze nem ment, aztán egy kedves ismerősöm aki ott volt nővérke segített. Huhh, csillagokat láttam én is...

Mandula: jó nektek, hogy ilyen gyorsan kijött a fogacska! Nem szenvedett vele sokat Ádi. Ma mondta a sógórnőm, hogy az ő kisfia 10 hónaposan volt 8.5 kg!! :lol: Örülök, hogy tetszik Neked a vonalzónk! :)

Most megyek, mert felébredt a kis hercegem, és mama nélkül nincs élet. :?

K.

Lilypie Maternity tickers


Nagbri: múltkor már én is rászoltam anyósra mert evett a lány és egyfolytában gügyögött neki és mondtam ,hogy legalább addig várjon már mig megeszi mert alig akart enni még beszélt hozzá!
Semitől nem tudok úgy kiakadni mint tőle!
Mindent tudni akar !
Mióta megvan Ágika azóta vagyok ilyen egyszerűen nem tehetk ellene semmit!
Talán azért is van mert mikor még terhes voltam megbeszéltem vele(nyugdijjas),Hogy nem kell mindennap bejönni hozzám!
Ő erre nem is elég neked ha Menyus bejön(párom)
Erre minden áldott nap ott voltak és volt mikor felvittük a szobámba amiket hosztak még oda is jött még azt az 5 peercet sem tudtuk a párommal együtt tölteni!Hát ne mondjam milyen depis voltam a bucsuzáskor pedig nem szoktam az lenni!
Azóta nem nagyon birok feloldodni ha jönnek !
Inkább csinálok valamit amivel lekötöm magam!
Ebből a szempontból elég gáz vagyok !De a párom nem szól semmit hála!

Kép
mogyoland
 
 


Jaj de gyönyörű ez a kis Patrik!! És ő is jó nagy baba! :)
Mi a Faktumban vettünk egy nagyon szupert, és szeretjük is. Szerintem az a jó, ha kétirányban használhatja a baba, mert Aziz például már csak kifelé szeret nézni.

Mogyó: boldog miniszülinapot! (bocsi csak most láttam..)

K.

Lilypie Maternity tickers


Mogyo! De láttam őket! :D Csak telhetetlen vok a képeket illetően! :lol:

Kriszta! Köszi, tényleg nem egy tökmag! Bár ő nagynak is született! :D

Az előbb elfelejtettem írni a ruhatémára. Szval mi idáig overallt hordtunk, de amióta ilyen hideg van, bundazsákot és kocsikabátot hordunk. A bundazsák vmi atommeleg, sztem -20fokig tökéletes. :lol:

Kép

Kép
honey78
 
 


Az a lényeg,hogy jó meleg legyen!

Kriszta. köszi szépen!
Azizkáról jó ez a kis kép tetszik nagyon! :D

Kép
mogyoland
 
 


Kriszta: nem hagyom magam, ne aggódj! :D Csak most nem könnyű megfogni, de mivel apa is belátta, így besegít!
Timcikééknek meg összejött ám a kutyus! ÍGy amikor talizunk, lehet nagy kutyabeszámolót tartani! :lol: A vonalzó nekem is tetszik!

Mi rugi, alatta hosszúujjú body, overál + takaró eddig. Ma még egy vékonyabb kezeslábas overált is ráadtam! Nem fázott!

Mogyo: Boldog miniszülinapot!

Már nagyon várom a januári talit!
Vendég
 


Képek!!! Kép Apa és Dani Kép A fiúk és én Kép Ma ébredés után
Vendég
 


Nagbri! Gyönyörű pasijaid vannak! Bencének amúgy a szeme se áll jól. Látszik rajta, hogy nagy gézengúz. Amúgy biztos le tudjátok törni az akaratát, ha összefogtok a pároddal. :wink: Danika annyira édes a legelső képen! :D

Kriszta! Teljesen megnyugtattál. A sógornőd kisfia hány kilóval született? Vagy az már ilyenkor nem számít?

Honey! Nagyon szép baba Patrik! Milyen nagy fiú már, és még csak most született! :shock: :) Mi mostanában nem nagyon csináltunk Ádiról képeket, de ha lesz megígérem rakok fel. Kenguru témában sajnos nem tudok segíteni.

Mogyo! Valahogy én is így viszonyulok az apósomhoz, ezt tudja és érzi a párom is, de nem szól semmit. A sógornőm is ki van akadva néha tőle, így inkább egymással beszéljük ki a dolgokat.
Mi mostanában overállban megyünk ki sétálni, plusz még egy takarót terítek rá. Alul body, pulcsi, harisnya és naci van.

Timci! Mi van Veled?! Nagyon eltűntél! :?:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Már megint elszállt amit írtam. :x
Ma korán keltünk, már 10-kor! Nálunk ez nagy szó. :) Remélem így este elalszik éjfél előtt.

Nagbri: szépek vagytok! Dani mindig ilyen kis bújós? Nagyon aranyos! Aziz nem csinál ilyent, csak ha már nagyon álmos. :(
Örülök, hogy meglett mindenkinek a kutyus, már várom nagyon, hogy lássam, mert már annyit hallottam rajta. Megrendeltem végül az árzuhanásról azt a távirányítós játékot, remélem az is jó lesz.
Várom már én is a talit, remélem mindenki el tud jönni! :)

Mandula: szerintem már nem számít a születési súly, mert Aziz 3050 g volt, Bendegúz (unokaöcsém) pedig 3200 g.

Most mennem kell, mert már nagyon nem bírja a kisfiam az internetezést. :)

Nem sikerült képet tennem, majd próbálom legközelebb is.

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!
Nagbri: klasszak a srácaid és egyébként így elnézve Bencét hasonlít a mamára! :wink:

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Kriszta: igen általában ilyen kis bújós. Most is itt van a kezemben! Ő ezt szereti!

Mogyo: köszi! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tüntem el,csak nem volt nett.Elvitték a gépet javitani.

kriszti-a másik csajjal azóta sem találkoztam.Nem tudom hogy vannak,sajna. :oops: A Zsuzsa babája viszont növöget.Nagyon szép még mindig.Attila kapott kutzust a nagzkőrösi Tescoban.Ugyhogy megvan az öröm. :lol: Igen jó kicsit távol lenni egymástól.Attilának már nagyon hiányzunk.

Andi-én bizom benne,h.mikor Atticy már fog tudni járni,akkor Attila is többet fog már vele foglalkozni.
:wink:

mandula-Atticynak is alol nő a fogicája. :lol: 8)


Kép
Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: na látod jó az a kis távollét legalább Attila hiányol benneteket!
Jó lesz a viszontlátás!

Holnap egyedül apa dolgozik! :shock: :cry:

Olyan jó volt majdnem 3 hétig itthon volt de nem biztos ,hogy többször kell-e mennie!


:cry:


45dkg liszt
25dkg porcukor
1cs. vaniliás cukor
15dkg méz
3db tojás
1 kiskanál mézeskalács füszerkeverék

A száraz hozzávalókat jól összekeverni,majd hozzá a folyékony dolgokat.
Egy éjszakát állni hagyni.
Lisztezett deszkán 2mm vékonyra elnyujtani és formákkal szaggatni.
Sütőpapirra tenni őket,de ne szorosan,mert megdagadnak.
Tetejét tojássárgával megkenni.
175fokon kb.5-7percig sütni!!
Tojásfehérje-porcukor keverékkel sütés után disziteni!!

Ne ijedjetek meg,mert sütés után kemény lesz,de aztán istenien megpuhul!!
Én tavaly fém dobozba tároltam!!
mogyoland
 
 


Óóó véletlenül a mézeskalács receptjét illesztettem be!


Kép
mogyoland
 
 


Semmi baj, legalább ki lehet próbálni! :D
Vendég
 


Mogyó, én tényleg ki vagyok halva.... :lol: :lol: :lol:
Öltözék: body, rugi, esetleg kis kardigán, alulra harisnya aztán bundazsák, meg egy vékonyka pléd, amit az arcába húzok, ha nagyon huzat van. Ja, és persze sapka! :D

Nagbri, ez nehéz lehet, hogy ha már tudja Bence, hogy más megengedi neki... Ezt nem lehet megbeszélni?? Mi igyekszünk majd apával ugyanazon az állásponton lenni, hogy ne kerüljünk egymással szembe. Mert akkor tuti mindig visszaél majd ezzel. Persze kigondolni könnyű, de az élet majd lehet, mást hoz... :roll:

HOney, hát nagyon édes Patrik! :) Tényleg jó húsban van! :D Jól tartjátok.... :lol: :lol:

Ami bennünket illet: tegnap kimentem a kórházba, hgoy akkor a doki nézzen meg, mert nem javult a helyzet. Sikerült elcsípni, és már írta is az antibiotikumot. mint kiderült, előtte csak alul volt gyulladva, amit masszírozgattam, de mivel alul már telítődött, így felül kezdett el telítődni, és pirosodni. Szóval estére teljesen begyulladt volna..... :(
Aztán szólt a nővérkének, hogy fogadjon, és masszírozza ki. :shock: A doki mondta, hogy nyugodtan szitkozódjam, kiabáljak, hogy jól esik, mert fájni fog. Hát mindenre fel voltam készülve. Azt hittem. :roll: a szenvvedésem kb 20 percig tartott, a végén azt mondtam, inkább még sokszor szülök, de ezt nem szeretném még egyszer átélni... Apa utána hősként nézett rám... :lol: (legalább ezt is megéltem! :lol: )
Estére már jobb lett, de égett és lüktetett az egész. Közben meg Bendének elkezdett váladékozni a szeme, és nem értettem, mi történt. Így ma reggel a gyerekorvosnál is voltunk: kötőhártya-gyulladás. :cry: persze ő ebből szerencsére semmit nem érzékel, és már most is sokat szépült a szeme. De még nem ragadt össze, csak kezdett pirosodni, és inkább biztosra mentem, mert akkor tuti a hétvégén lesz valami, és rohanhatunk az ügyeletre. :roll: Így most megelőztük a bajt. :wink:

Örülök a kutyusoknak! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Mano. hát gondoltam rád tegnap!
Biztos nagyon fájhatott de jobban mint a szülés4!:shock:


Szegény Bende most meg ez de így jó mert akkor nem zavarja legalább idejében elkaptátok!
Nekem is volt egy pár évvel ezelőtt és nem láttam a jobb szememre csak homályosan!

Ágika most meg beszélget apával birom mikor sikitozik meg gügyög neki!
Apa most kis Winnetunak nevezte el mert állandóan feláll a sérója! :lol:


Kép
mogyoland
 
 


Kriszta! Ezekszerint gombamódra nőtt a kisfiad, ha ennyi idő alatt el tudta érni ezt a szép súlyt. Amúgy Ádi inkább hosszú, mint dundi, de azért van a pofikáján mit fogni. :)

Timci! Nagyon örülök, hogy írtál! Hogy ez a net mindenhol ki fog rajtatok! :wink: :lol: De legalább most már gyajrabban tudsz jönni, ha hagy a pici fiad.

Manó! Örülök, hogy megoldódott a problémád! Vigyázzatok a kötőhártya gyulladással, mert ti is könnyen elkaphatjátok. Remélem Bendénél gyorsan elmúlik majd.

Ádi meg szokatlanul sokat alszik. Tegnap is aludt 2-3 órát, biztos a hidegfront miatt van. A Ti babáitok is sokat szundiznak? :shock:

Kép
Kép
mandula82
 
 


mandula: Sárika is sokat aludt a héten... ma is 9-10, 12-15.30, és most hamarabb le is fürdettük, mert már fél 6-kor nagyon nyűglődött, úgyhogy fél hétkor már aludt is...
A frontok biztosan hatnak,mert van mikor szinte semmit nem alszik, mostanában meg sokat...

Manó:
hát nem irigyellek! De a lényeg, hogy tudsz szoptatni, és ez a kisfiadnak nagyon jó...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Én nem tudom, de ezek szerint csak Danira hat úgy a front, hogy ma alig aludt! Most be is van ájulva, fürdés meg sehol!

Manó: ez nagyon durva lehetett! Sajnálom! Reméljük nem fordul elő többet!
Megbeszéltük, de ez lett belőle. Eddig mindenki velem szemben, mostmár rájött, és azóta segít. Remélem még nem késő!

Mogyo: Bence anno Séró Báró volt, neki is égnek állt a haja, ha kellett ha nem! :lol:

Mandula: Reméljük így is marad! Aludjon csak sokat Ádika!

Timci: jó újra hallani rólatok! Neked is jó a januári tali? És majd jól elmeséli mindenki a kutyás élményét! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Hát Ágika is sokat aluszkál a héten!
Ma is most is alszik de lassan fürcsizünk én általában felkeltem fürdésre vagy kár!
De én sem szeretek úgy lefeküdni ha nem fürdök le ebből indulok ki!

Jó éjt mindenkinek megyek ,holnap nem biztos ,hogy jövök mert egyedül leszünk és lehet ,hogy lelépek Anyukámékhoz csavargoba!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Rég nem voltam. Megint kórházban voltunk. Most a Margitban fejlődésneurológián 1 hetes kivizsgáláson. Sajnos találtak nála eltérést, de szerencsére nem annyira komolya. Napi 6xfél órát kell "tréningezni" :? Kemény lesz.
Majd ha lesz időm visszaolvasok!

Puszi minden babának és a mamájának!!!

Elvileg dec.10körül megyünk le kecskemétre. Vagy lesz még tali?????

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn: A talit áttettük január elejére, ne haragudj.
Akkor nem lesztek itthon véletlenül? Mert akkor te is csatlakozhatnál!
De azt is megcsinálhatjuk, hogy aki akkor ráér, azzal talizunk!
Lányok, körkérdés?
Ennn, ha tudsz pontos dátumot, írd meg, jó?
Vendég
 


Sziasztok!

Én is rég voltam, mert jövőhét közepéig egyedül vagyok a két csajjal. Apa tanul és dolgozik.

Manó: mélyen együtt érzek veled. Nálam első kislányom után durrant be a mellem, hogy éjszaka már úgy keltem, hogy álmomban sírtam. Kimentem a nővérhez, de megszólalni se tudtam. Ő azt mondta, tekerjek rá langyos vizes pelust, és masszírozzam Akkor még nem tudtam maszírozni. Reggel jött a védőnő - akkor még volt, most már nincs- és kabátba azt mondtam neki, ha most nem segít itt halok meg. Azt mondta menjek el a WC-re és adjak ki mindent amit tudok, mert ha nem masszírozáskor fog megtörténni. Igaza volt, potyogtak a könnyem, az ágyba úgy kapaszkodtam, hogy kifehéredtek a bütykeim. A szobatársak meg kimentek a szobából, mert nem bírták nézni a szenvedésemet. Utána viszont nagyon jó volt. Soha többé nem jött elő, de masszíroztam is!!!!!

ennn: remélem Bercivel minden rendben lesz.

Kriszti: Azizka, valami gyönyörűséges baba. Hogy választottátok ezt a nevet. Én még nem hallottam, de nagyon szép.

Mi is a kutyusra hajtunk, úgy néz ki ez most sláger.
A kislányom is többet alszik mostanában. Mondjuk nála nem nehéz többet aludni, mert múlt hétig napközben sose aludt, csak a babakocsiban néha.

Legyetek jók! Vigyázzatok magatokra!Kismamák fel a fejjel!
Jó éjszakát!

Kép
Kép
kisévi
 
 


Nagbri-én telyesen kiestem a képből. :oops: Milyen randi?Hol,mikor,hogyan? :roll: :lol: Persze,remélem sikerül elmenni,már nagyon kiváncsi vagyok mindenkire. :wink: És persze remélem mindenkinek jó lesz az az időpont.Nem szakitjuk meg egyik baba napirendjét sem. :roll:

Képzeljétek! :P Ma egész nap hullt a hó.És oriási. 8) Holnap megyünk szánkozni. :shock: Kiváncsi vagyok Atticy mit szol majd. :lol: Ma kivittem kicsit,de annyira havazott,h.haza is jöttünk 30 perc után.Meg alig birtam tolni a kocsiját.Imádom a telet.
Arrafele semmi hó,ugye? :?

mandula-köszi,hát igen,de mostmár odahaza is van nett,meg Tv adás is. :wink: Atticy még mindig egy áldott jofiu,ugyhogy hagy nettezni,de én inkább ijenkor szeretek,mikor este van,és Ő nyugisan csicsikál,igy több időm van. :wink:

ennn-KITARTÁS!!!!Remélem hamar rendbejön kis Bercike. :wink:


Kép
Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci: Úgy volt, hogy január elején talizunk,mindenki aki ráér, ünnepek után, mert akkor Kriszti is itthon lesz!
De Ennn-nek meg 10. körül lenne jó. Tehát, vele is kéne talizni! Ja, és ugye Te is csak jövő évtől vagy itthon!
Szóval, két talit kéne összehozni!

A hó miatt rettenetesen irigyellek, itt ugyanis nincs. Na jó, egyik reggel el tudtam vinni Bencét! Az öröme leírhatatlan volt, de du-ra el is olvadt.
Vendég
 


kriszta-Azizisznek boldog Hó fordulót!Növögttek ti is rendesen. :wink: Csak igy tovább.

Kép
Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kriszta: Timcikének igaza van! BOLDOG FÉL ÉVES szülinapot!
Vendég
 


nagbri-mi Karácsony után,még az idén hazamegyünk,de a talit csak 2008-ban tudom megoldani,tudod,mig Atticy ujra visszaszokik a régi kerékvágásba stb. :roll:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?