Sziasztok!
Hát ma megvolt az első Lh tesztem. Mivel senki nem irt választ a kérdésemre, igy délután 3/4 1-kor csináltam meg, és negativ lett. Ez volt a 11.napom. Elvileg hétfőn lesz az ovum, a számitott módszer szerint, szóval még ráér az a pozitiv.
Az őssejtes köldökzsinórvér levételen én sem gondolkodom, mert nincs rá keret...Sajnos ez a mai világ, minden a gazdagoknak van. Már az egészség is.
Mindenki kislányt szeretne? Én nem tudom miért, de icipicit jobban hajlok a kisfiú irányába, nem tudom miért. Talán az álmaim...
Valaki kérdezte a hőmérés előtti kevés alvást. Tényleg legalább 5 órát irnak.Ezt én sem tudom betartani, mivel reggelesben hajnali 4-kor mérek, igy délutánosban is akkor kell. Viszont délutánosban van már éjfél-fél 1, mire elalszom, igy 4-ig csak 3,5-4 órát alszom. Nekem sem reális igy a hőm. A héten is, 3 óra alvás után csak 36,3 volt a hőm, reggel 8-kor meg már 36,8. A 8-as hőt irtam be, bár az sem jó, mert eltér az időpont a többitől. Szal ez igy elég szar. A hőmérőzés az egy szakban dolgozóknak, vagy az otthon levőknek kedvez.
Kisvirág, szép a görbincsed!
Ez az enyém, de mint irtam az a 36,8-as nap nem reális. Sztem buktam az egészet...