Új privát üzeneted érkezett!

Adri! Nekünk egy Hondánk van, egy 7 személyes. Nagyon megtetszett nekünk még 2 éve és úgy döntöttünk, hogy kell. Így most köhögj szépen kifele.
Szeintem szombaton teszek is fel képet, de lehet, hogy még pénteken, hogyha visszajöttünk. Sajna már két nem meglepit is fogok kapni, de nem bánom, mert nagyon szeretném már látni a kislányomat (jujj de furi még csak leírni is :) ), a másik meg egy bandázs lesz. Azt mondták az okosok, hogy jó kis valami.
Tök jó, hogy jó irányba fekszenek. :wink:

Kép
bettó

Betti! Szupi lehet az autó, nekünk is tetszene az egy terű kocsi, azt hiszem még hondába nem láttam ilyet, úgy-hogy jöhet a kép. :lol:
Nekem is van bandázsom (kölcsönbe kaptam), ha ugyan arról írunk. A "deréköv"-re gondolsz te is? Én mostanság csak néha hordom, mert olyan gatyóim vannak hogy jó magas a derék részük.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Juti
Kaphatna 30 napot is... :cry:
És utána már büntetett előéletűnek számítana :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem érdemes...

Betti
Bandázs... jóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(főleg a hidegben :wink: )

Adri
Ismerősöm simán szülte meg az ikreit... 39. héten...

Mindenki vigyázzon magára, alaposan öltözzetek fel a hidegben!
Vendég

Sziasztok csajszik! :)

Lecso,en a te helyedben ha lehet,akkor hagynam Levit a bölcsiben.Te pedig pihizz amennyit csak tudsz.

Agi,örülök hogy azert olvasod a forumot es nincs semmi baj.Nekem is nagyon kenyelmetlen a gep elött,azert vagyok ritkabban.Mar 10 perc utan elkezd fajni a hatam,nagyon rossz. :(

Betto,na ugye hogy megfordult Kincsö.Okos kiscsaj ö,tudja mikor mit kell csinalni! :wink:

Juti,a legjobb baratnöm rendör,igy ha beszelek vele megkerdezem mi van ilyenkor....

Lili,köszike,ez nagyon aranyos es meghato volt :cry:

Laura,aranyos a pocikad :D

Adri,megertelek,en is ilyen szoktam lenni. :( Mit csinaltok most a trabival? Mi is keszülödünk most autot venni,valami kombit ahova befer a babakocsi hatul.Jelenleg egy M3-as Bmw-k van,de csak ketajtos es nem csaladosoknak valo,igy lecsereljük.Na meg elkezdett furcsan zugni mostanaban,mar nem fiatal auto.
Mar majdnem egyforma sulyuak a babok,pedig ha jol emlekszem,Anna több volt mint Zalan,ugye?

Jok legyetek csajok es vigyazzatok magatokra!Puszka

Kép
ami6

Laura! Köszke a biztatást! Hátha én is ilyen szerncsés leszek. :lol:

Ami! Elakarjuk szegényt adni. 2 autó fenntartása már sajna nem fér bele. :cry:
Igen, úgy indult a terhességem, hogy súlyban Anna vezetett, aztán szépen lassan Zalán beelőzött, legutóbb még ő volt a nagyobb most pedig megint Anna! :lol:

Ja képzeljétek, szegény Zalánnak kisebb a helye mert Anna kiszorítja :lol: , milyen érdekes dolgok ezek nem? Mondjuk nekem a hasam is kicsit féloldalas, Zalán oldala nagyobb vagyis jobban kinyomódik. Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy azért mert Anna oldalán (a bal oldalamon) szeretek jobban aludni.

Holnap lesz meg, az ismételt a terheléses cukor eredmény. Nem tudja vki, hogy mennyi a felső határ a lötty megívása után 2 órával?

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Íme a járgány, annyi külömbséggel, hogy most fel van matricázva (ingyen reklám :lol: )
Adri! Igen erre gondolok. Nekem is magas a gatyóm "korca", de valahogy most fázósabb vagyok és nyugodtabb leszek, hogyha lesz ilyenem, ja és tesókám olyat is mondott, hogy a császárosoknak is jó, mert amíg nem húzódik vissza a hasa, nem nyomja a sebet, meg akinek nagyon nagy pocakja van, ami nekem nagyon valószínű, szülés után nem fog úgy megereszkedni, hanem szépen visszahúzódik. (Most kicsit bizonytalan vagyok, remélem nem írtam még ezt :oops: :P ) Sebaj, nem törlöm ki.
Én sajna nem tom mennyi a határ, nemis igazán kérdeztem, mert nekem jó lett.
Nekem jobb oldalra húz a pocak, Kincső egyik lába szinte mindig teljesen az oldalamon van a másik meg a köldököm felett. :lol:

Ami! Én is úgy szoktam, hogy olvasok kicsit a gép előtt, majd pihi és utána írok :wink:

Puszi mindenkinek! Kép

Ja amúgy nem csoda Adri, hogy még nem hallottál Honda egyterüről, még itt nálunk Debiben is csak 3-4 db van belőle. Becsületes neve: Honda Stream :)

Kép
bettó

Sziasztok kismamik, anyukák!

Elnézést, hogy nem témábavágó hozzászólással érkezem.
A szopiparna.hu oldaltól vagyok, és szeretnék egy kis felmérést végezni azzal kapcsolatban, hogy hallott-e valaki a baba-mama dossziéról, amit elvileg a védőnők adnak automatikusan a kismamáknak. Ebbe a kis dossziéba lehet gyűjtögetni aztán a várandósság alatt kapott orvosi papírokat, ultrahang felvételeket stb.
Megkeresett minket egy cég, hogy ők adják ezt a terméket, és hirdetési lehetőséget kínáltak benne, de nem tudom, hogy ez tényleg eljut-e a kismamákhoz.

Ha tudtok valamilyen infót erről, kérlek segítsetek, akár e-mailben, akár itt a topikon.
/info@szopiparna.hu/

Előre is nagyon köszönöm.

Sok boldogságot, és minden jót kívánok mindenkinek.

Andrea
szaboandrea

Szia Andrea! Itt Sopronban nem osztogatják a védőnők, legalább is az enyém nem, de Kapuváron kaptak valamit a kismamák, de azt még nem láttam. Remélem tudtam segíteni!

jutiboszi

Csajok!

Láthatjátok, még mindig fent vagyok, nem tudtam aludni, mert apuci drága fia úgy rugdos, hogy nem tudok elaludni. Aztán még veszekedtem egy kellemeset a drága fiam apucijával, mert képzeljétek..........elvitte az autót a disznócska.................pedig most írtátok, hogy milyen veszélyes. De a mafla nem szólt volna este, hogy reggel el kell vinnem őt.............mindjárt felrobbanok.

Oké, megnyugodtam, odaért rendőrmentesen. Egyébként Lau honnan tudod hogy bent tarthatják? mert őszerinte ez csak szabálysértés, és ezért nem csukhatják le, csak büntit kell fizetni. Bár az se lenne jó, de meg van győződve arról, hogy nem lehet gáz. Mindegy, azért lehet, hogy megkérdezek egy rendőrismerőst, csak úgy titkosan, akkor végleg megtudom, hogy kinek van igaza. Bár Lau én inkább Neked hiszek.

jutiboszi

Megint vissza kell olvasnom Titeket, mert ez az ideg kiverte a fejemből, amit írni akartam.

Lili!

Megríkattál rendesen. De én nem is azon sírtam, amit mutattál, hanem volt egy másik, Naomi születése, és azon zokogtam. Egy újszülött, ahogy tehetetlenül fekszik a vizsgálón, levágják a köldökzsinórját, szurit adnak neki, és látszik, hogy fáj, mert szinte nem vesz levegőt, úgy sír, és fázhat is mert reszket, és csak egy sapit adnak rá a végén, és meg se simogatja senki, nem mondják neki, hogy nincsen semmi baj......a szívem megszakad........6 perces az egész, de 15 percet sírtam utána, sőőőt, zokogtam. Olyan kis tehetetlen. Élete első percei, és már kínozzák. Mi lesz az én kicsi fiammal, ezt látván el sem engedem magam mellől. Szegénykém....

Na, bocs csajok, érzelmi hullámok törnek rám. Most 2 napja olyan kicsattanóan vidám voltam, tudtam, hogy meglesz a böjtje. De legalább kisírtam magam. Néha azt is kell.

jutiboszi

Adrienn, utána ahogy olvastam, hogy eladjátok a Trabikát, és hogy kiszorult a garázsból, hát azon is zokogtam egy kicsit. Nagyon érzékeny lettem. Hihetetlen. Erika szerint ha megszületik a kismanó, rengeteget fogunk sírni. Persze örömünkben. Én el tudom képzelni. Már most sírok a boldogságtól, mi lesz, ha a kezemben foghatom?!....... Kép

jutiboszi

Bettó!

Cool a verda! Nekünk is nagyoooooon nagy álmunk egy Honda, de álom marad egyelőre. De nem adjuk fel!!!! A Civicre hajtunk. Olyan szép. És olyan ügyes az a tütü. És olyan jó lenne nekünk....és ....és......hjaj. Majd lesz! Pozitív hozzáállás! Ugye?

jutiboszi

Még mindig mocorog a drága apuci drága fia. Mikor alszik már el?

Egyébként tipikus: ha valami "rosszat" csinál a gyerek, akkor apja fia, ha jól viselkedik, akkor az én fiam. Ez így van a barátnőméknél is, ezen mi csak jót nevetünk mindig.

jutiboszi

Helló Mindenki!

Nekem egy kispolskim van (nem tudom, hogy írtam-e), amikor megkaptam a jogsimat 2003-ban, utánna névnapomra kaptam anyuéktól. Nagyon szeretem, csak most már elég sok baja van. Hétfőn meg dokibácsihoz, és majd meggyógyítja. De nekem muszály, hogy legyen még egy autó, mert ha férjem elviszi a másikat, ami egy új Swift és imádom, akkor nekem valami kell, mert azért picikével vonatozni nem egy leányálom, a védőnő is kb. másfél km-re van tőlünk, ráadásul anyósomék is két faluval odébb laknak és azt ottan körzeti orvos lesz a pici dokija, mert a mienkben nem bízom (bár szerintem ti sem szeretnétek menni, ha a doki rendelési időben a rendelőben dohányzik :cry: ).
Szóval ez van, és mivel Kutasról nincs más közlekedés, mint a vonat, ezért van úgy, hogy férjecském nem tud másképp bemenni dolgozni, mint autóval.

Egyébként az én kisautóm is sokat állta kinnt, de amióta összeköltöztünk, a régi nagyműhelyből picike átalakítással remek kis garázst csináltunk neki. :)

Képzeljétek tegnap este annyira bekeményedett a pocakom, hogy megijedtem. Már feküdtem, de fel kellett kelnem, hogy vegyek be egy Magne B6-ot és utánna 10 perc múlva elmúlt. Hát remélem több ilyen nem lesz, mert akkor el kell mennem táppénzre. És képzeljétek, csak a jobb oldalamon tudok aludni, eddig ment bal oldalon is, de mostanság, szúr a szívem, ha a bal oldalamon fekszem.

Van valamelyőtöknek szoptatós párnája, mert azt mondják, azzal nagyon jól lehet aludni nagy pocakkal. Férjem mondta is ,hogy azt kell venni nekem, mert ő is felébred éjjel, amikor bálna mód próbálok fordulni, de annyira nehezen megy már. :)

Driennke

Kép
driennke

Juti
Szabálysértésért kaphat 30 napot.
Súlyosbító tényező, hogy a párodtól elvették és azért nincs jogsija.
Paris Hilton is jogsi nélküli vezetés miatt került börtönbe.

Betti
Szuper a kocsi :lol:

Nekem most szolgálati Opelem van
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Andrea! Én kaptam a védőnőmtől ilyen kis mappácskát, mikor először jártam ott. Gravidásat.

Betti! Tényleg szupi a járgány!

Driennke! Nekem van szopcsi párnám és napokban jöttem rá, hogy a legkényelmesebb vele auldni. Mint tudjátok ez olyan U alaku. Én úgy csinálom, hogy az egyik végét berakom a lábam közé a másikat pedig a mellkasom alá. Így egy kicsit NEM nagyon feljebb kerülök és nem nyomom a hasam. Remélem érthető voltam, mert a megfogalmazásokkal mindig bajba vagyok.
Én azt szeretttem legjobban a Trabikába, hogy picike és bárhol megtudtam fordulni vele, és bárhova betudtam parkolni. Gondolom te is így vagy a kispolskival.
Hát megkell, hogy mondjam elég durva ez a doki, hogy a rendelőbe dohányzik.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Laura! Köszike a linket, még nekem jól jön ilyen dolgoat tudni. :wink:

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Kis Hondánk köszöni a bókokat. :lol:

Juti! A Stream előtt nekünk is civic volt, de a régebbi. Azt beszámították (önerőnek vették, ami kemény 500 eFt volt :roll: ) És a többi hitel. Szóval 7 év múlva, vagyis már csak 5 év múlva a sajátunknak is mondhatjuk :) Azt már nem is írom, hogy mennyivel törlesztjük. :shock:
Kincső nekem is sokat rugdos, bár most este feltünően csendben volt :lol: Napközben persze bepótoljuk.
Ne idegeskedj sokat!!! Árt a kisfiadnak és a szépségnek is :wink:
Már pár napja akartam neked írni, csak mindig elfelejtettem :oops: Azt ugye tudod, hogy ha a magzatvíz folyik el hamarabb, mint ahogy jönnének a fájások, akkor mentőt kell hívni? Legalább is nekem azt mondták.

Driennke! Nem lehet könnyű nektek akkor a közlekedés.
Próbálj meg többet pihenni, nehogy valami baj legyen :wink:

Adri! De jó neked, hogy jól tudsz alukálni. Én változó véleményt hallottam a párnácskáról, így nem is veszek szerintem. Ezt a 11 hetet már csak kibirom valahogy :roll:

Laura! De jó neked szolgálati kocsikád van. Gondolom, hogy az üzemanyagot is fizetik. :roll:

Kép
bettó

Adri!
Igen, én is azt szerettem benne, hogy bárhol tudok parkolni, meg forgolódni.

Betti!
Tényleg szupi ez az autó, bocs a késői reagálásért.
Egyébként nekem ilyet nem mondtak, hogy ha a magzatvíz folyik el előbb, akkor mentőt kell hívni, bár én semmiképp nem fogok, mert én a Nagyatádi kórházhoz tartozok, ezért a mentők nem bizti, hogy bevisznek Kaposvárra is. Vagy legfeljebb azért is fizetni kell, mint mindenért.

Én eddig csak jót hallottam a szopi párnáról, mármint, hogy jó vele aludni, de én is attól félek, hogy feleslegesen adok ki 5000 ft-ot, és az most nem hiányzik nekünk.

Driennke

Kép
driennke

Driennke, nekem van szopi párnám, szerintem, ha nem lenne, nem is tudnék aludni. Nagyon jó dolog.

Juti, hát, bizony ez ilyen sírós időszak, a hormonok rendesen tombolnak bennünk, és még jóval a szülés után is fog tartani, úgyhogy majd sírhattok együtt Erivel. :) Ne is mondd, én is megnéztem még pár videót... Szerintem is durva, amit a picivel csinálnak szülés után, elvileg a bababarát kórházban odafigyelnek erre. (Leboyer: Gyengéd születés - ő írt először erről a 60-as években) Én tökre nem voltam magamnál Szonja megszületése után rögtön, és nem láttam mit csinálnak vele, de talán jobb is. A férjem viszont látta, és totál kiakadt, és rászólt a dokinőre. :roll: El kell még telnie egy kis időnek, mire mindenki fejében átalakul, hogy a friss újszülött érző kis lény, mégha magatehetetlen is. Na, sokat tudnék még erről írni.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

sziasztok!

Én 30 hetes terhes vagyok. Első babánkat várjuk.

A segítségeteket szeretném kérni.
Valaki összetudná nekem állítani, hogy mi a teendő, ha megszületik a baba?
Milyen papírokat kell elintézni, megigényelni illetve milyen segélyekre, támogatásokra vagyunk jogosultak?
A férjem alkalmazott, én egyéni vállalkozó vagyok. Magas a jövedelmünk. Ez azért lehet fontos, mert gondolom így egy-két segélyről lecsúszunk.

Válaszotokat előre is köszönöm

Csilla
kiscsillag1

Szopis párna: Nem vagyok szakértő, de szerintem jó lehet a szopis párna, eddig csak dícséretet hallottam róla. De! Nekem pl. nincs most rá pénzem, és ezért 2 takaróval alszom. Az egyiket gyűröm láb közé, pocak alá, fej alá, a másikkal meg takarózom. Bár mostanában mind a kettőt gyűröm, mert olyan melegem van, hogy nem kell takaró.
Szoptatáshoz is nagyon kényelmes a szopis párna, de ha nincs, 2 másik keményebb párna is megteszi. Szóval, aki tudja, szerintem vegye meg, akinek nincs rá pénz, az meg tudja helyettesíteni.
Én gondolkodom, hogy varratok egyet nagymamámmal, csak kell szereznem egy prototípust valahogy. Mami nagyon ügyes, kislánykoromban menyasszonyi ruhát vart nekem gyönyörű selyemből, meg fátyolból, és én voltam a világ legszebb menyasszonya már akkor is!!!!!

Bettó!

A mentős dolgot én is hallottam, de erről majd még kikérdezem a dokim, hogy mikor mit kell tenni, hogy ne a szülés előtt kelljen kapkodnom.

Driennke!

Hát tényleg sokban hasonlítunk egymásra, mert én is szerettem volna egy kispolszkit, anyunak is volt, és nagyon kis cuki. Azért nem azt vettünk, mert kb. olyan árban tudtuk megvenni a Peugeot-ot is, és az kicsit nagyobb, érdemesebb volt.

Adri!

A kis Peugeot is nagyon kicsi, 3 ajtós, bárhova beférek vele, könnyű parkolni, szóval ezért is szeretem. Ha másikat veszünk, az se lesz óriás, mert nem tudom vezetni. Bár, mindent meg lehet tanulni.

jutiboszi

köszönöm, nagyon hasznos ez az oldal.

Csilla
kiscsillag1

Lau!

Én mégegyszer nagyom köszönöm a segítséget a gyermek papírjaival kapcsolatban, ilyen összefoglalást még sehol nem láttam, ennyire friss adatokkal. Köszi, köszi, köszi!!!!

jutiboszi

Sziasztok!
Nekünk is hondánk van, Civic, sedan és már mi is úgy vettük, hogy szükség esetén családnak is jó legyen, mert a párom persze a kétajtós sportváltozatokat favorizálta volna igazán... :roll:

A szopis párna hasznos, de sztm simán elkészíthető otthon, akár egy felhengergetett plédből is.
Megint a tornával jövök, de pont most mondta az oktató, hogy alvásnál nagyon fontos, hogy hogy vagyunk kitámasztva. pl. a félig hason-oldalt fekvésnél amikor felhúzzuk a lábunkat (érthető?), akkor muszáj vmit tenni a felső lábunk térde alá, mert egyébként a terhesség, túlsúly miatt amúgy is túlterhelt csípőnk még tovább feszül, és az baj. És erre jó mondjuk a szopis párna is. vagy a pléd. Szóval vigyázzatok a csípőtökre, lányok :!: :)

Kép
ábella

Köszi Ábella, vigyázunk. Én támasztok ezerrel, mindent, mindenhol, nem feszülök, mert amúgy is kényelmetlen lenne. Kevés olyan pozíció van, ami kényelmesnek mondható, és egyre nehezebb lesz, de én akartam, most befogom a számat! :roll:

jutiboszi

Sziasztok

Először is a cukrom jó lett terhelés után 2 órával 5,1! :lol:

Laura!Szerintem is kincs vagy nekünk! Szupi ez a link is! :lol:

Ha venni kellett volna én nekem sem lenne szopcsi párnám, örököltem a sógornőmtől, de aludni csak most tanultam meg vele és így, a pisiléseket leszámítva könnyebb.
Tényleg, tapasztalt kismamik, milyen érzés mikor megy szét az ember csípője? Szerintem nekem már ez is elkezdődött.

Na pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Gyors bekukk, majd holnap bővebben, csak képet teszek fel a kis Drágánkról: Kép Kép

Kép
bettó

Minden rendben vany magzatvíz átlagos, szíve szépen ver, köldökzsinór is jól működik. A súly és a méret alapján is pont 29 hetesek vagyunk! :)

Puszi holnap délután jövök.

Kép
bettó

Ja és a szája és az orra az apukájáé :lol:

Kép
bettó

Szaboandrea, én kaptam olyan prospektust a kislányomnál is, és most is.

Betti, gyönyörű és gratulálunk!!!!!

Driennke, nekem előbb folyt el a magzatvíz Szonjánál, és nem kellett mentőt hívni. Nem is mondtak ilyet, csak annyi volt, hogy a burokrepedés után max. 48 órára így vagy úgy meg kell, hogy szülessen.

Adri, nekem nem volt olyan érzésem, hogy szétmegy a csípőm. Viszont éjszaka, ha forgok, nekem is fáj a pocim. Meg egy kicsit a derekam úgy napközben.

Puszi, megyek pihizni!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Ági, akartam, csak elfeljtettem, hogy nem csoda, ha fáradt vagy, és közben a totyogó kiscsajszi után szaladgálsz. Minden elismerésem, és sok-sok puszi, és inkább pihizz, aztán ha kicsit lájtosabb lesz a helyzet, gyere és írj nekünk!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Bettó! Nem is tudtam, hogy máris voltatok UH-n. Ilyen gyorsan? Szuper! Édi, és milyen jól látszik a bébike. Jó Neked! Én is mennék, de most közbejött egy másik tartozás, nem tudom kifizetni, talán ha anya meghív rá, majd megemlítem neki.

Most alszom! Puszilok mindenkit.

jutiboszi

Sziasztok!

Betti! Nagyon aranyos a képeken Kincső! :lol:

KépKép
KépKép
jadika

Nagyon szívesen :lol: :lol: :lol:

Betti
Megyünk majd Ádámmal udvarolni :wink:
Vendég

Sziasztok! Amint tudok, teszek fel képeket a kis tüneményről, ugyanis itt volt barátnőm a kis Botonddal, és annyit nyúztam....kis babuka. Meg 3 ujjáról levágtam a körmét, hogy gyakoroljak. Nem volt nehéz, manikűrös vagyok! :lol:

jutiboszi

Kép Kép Kép Kép Kép

Itt a gyönyörűség. Most ahogy nézem a képeket, tiszta anyja. Az Erit le sem fényképeztem, úgy lefoglalt a gyerkőc.

jutiboszi

Sziasztok!

Köszönöm a dicséretet, vagyis Kincső köszöni. Laura várunk szeretettel, de csak hogy nem szoknyapecér lesz :lol:
Juti édes a kiscsávó :wink: Jól áll a kezedben!
Néhány kép még rólunk:
Amelyiken látszik a lábacskája, ott van az arocskája is. Volt olyan, hogy a lába volt a szájában. :) Kép Kép Kép

Kép
bettó

Nálunk kimondottan kihangsúlyozta a doki, hogy ha a magzatvíz elfolyik akkor a mentőt kell hívni. Úgy látszik ezt is a kórház válogatja.

Kép
bettó

Hahó!

Ennyire készül mindenki a karácsonyra? :P
Sehol senki :cry:
Barátnőm talált egy pesti varrónőt, aki olcsón pamutból varr rugikat meg tipegőket. Ja és házhoz is szállít, potom 1000 Ft-ért. Hogyha megkapom a honlapcímet szólok :wink:
Pusszantás

Kép
bettó

Most látom kétszer tettem fel egy képet :oops: :lol:

Kép
bettó

Sziasztok!

Betti!
Annyira édes a pici Kincső. Nekem is már csak egy hét az UH-ig. Igaz az csak sima 2D-s, de nálunk nagyon drága a 4D-s UH, de még ha lenne is rá, akkor is legalább 2 hónap az előjegyzés, addigra meg már meszületik, mert ugyi most kérhetnénk karácsonyra, de most már nem érdemes.

Juti!
Botond nagyon édes, a második képen milyen kis morci.

Képzeljétek lánykám mostanság nagyon be van indulva, annyit mocorog. Annyira jó érzés, bár már néha fáj, amikor olyan helyen rugdos, de annyira összevissza érzem őt, hogy nem tudom megállapítani, hogy hol van. Én már azon izgultam, hogy valami nincs rendben, mert ti is írtátok, hogy itt-ott kidugja valamilyét, meg hogy mennyire nagyokat rúg, Niki baba meg kisebbeket rúgott, bár lehet, hogy a hasfalam erősebb, vagy valami, de most megnyugodtam, hogy néha ekkorákat rúgdal. :)
Bocs az összevisszaságért.

Képzeljétek most kaptam egy jó CD-t. Szinetár Dóra és a férjének az új albuma, ilyen musical slágerek vannak rajta, olyan szép. Most az előbb könnyeztem meg pl. az egyik oroszlánkirály számot.

Laura!
Én is köszönöm a honlapot, tényleg tök jó.

Én is szoktam tenni a lábam alá párnát, de annyit forgolódom, hogy lelököm vele a férjemet. De most a héten - sajnos - biztos jobban alszom, mert a férjem éjszakás és nem lesz itthon, enyém az egész franciaágy.
Nekem már kb félidő óta fáj a derekam, bár sajna van baj a tartásommal is. Viszont ma nagyon fáj, mert délelőtt kipucoltam a szőnyegeket, meg tagnap is takarítottam, meg kicsit összejöttünk, itt volt a barátnőm, meg az öcsém, sütöttem rántott krumplit. Jól szórakoztunk.

Hát most aztán tényleg réteske lettem. Bocsi :)

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!

Juti! Nagyon édesek vagytok Botonddal! :lol:

Betti! Csak ismételni tudom magam irigy-irigy a képekért! :lol:

Driennke! Úgy látom én mindig tanulok vmi újjat: "sütöttem rántott krumplit". Most hallottam erről is először, de a páromnak mondom és ő erre: az egyik kollégájáék szoktak ilyet csinálni, bizti nagyon fini lehet.

Szőrnyű éjszakám volt. 23:30 körül feküdtem le , de már 0:30-kor jöhettem is pisilni, utána 2-kor, 3-kor. Az éjszaka többi részébem pedig arra ébredtem hogy amelyik oldalon épp fekszem ott a csípő csontom fáj és el van zsibadva. Mikor próbáltam fordulni és megmozdítottam a lábam azt hittem sírva fakadok úgy fájt. 7-kor pedig megint pisilni kellett. Utána már nem is kisérleteztem a vissza alvással, csak 9 után, a fordulások akkor is szőrnyűek voltak, de legalább 10:30-ig tudtam egy picit szunyókálni. Napközben szinte semmi gondom nincs.

Na jó kipanaszkodtam magam.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Adri! Apukám mikor kicsi voltam (10-15 éves lehettem) nagyon sokszor csinált rántott krumplit, tartármártással. Hamar el is fogyott mindig :lol:
Nem próbáltál úgy "aludni", hogy félig űlsz? Nekem hajnalra mindig csak úg ykényelmes és akkor még hogyha nem is olyan mélyen, de tudok aludni. :wink:

Driennke! Szegény este egyedül. Én nagyon nem szeretek úgy lefeküdni, hogy még Gézu nincs mellettem. Bár gondolom, már hozzászoktál :roll:

Megyek díszíteni. Szépen karácsonyi hangulatot teremtünk a tékában :wink:
Ne felejtsétek meggyújtani az első gyertyát! :wink:

Kép
bettó

Köszönjük szépen a dicséretet. Képzeljétek, mióta ki van nyomtatva egy kép Kincső manóról, apu minden este a kezébe veszi nézegeti. Sőt minden este a hasamra teszi a kezét és úgy alszunk el. Ezt pedig eddig nem mindig csinálta. Úg ylátom mostmár ő is jobban érzi a lányunk érkezését. Bár ezt mondták is, hogy az apuciknak még ilyenkor indul be a szülői ösztön vagy mi.

Kép
bettó

Betti!
Hál isten nem vgyok teljesen egyedül (bár néha jobb lenne). Nem tudom írtam-e, a nagymamámmal élünk együtt, ezért ő itt van, bár néha rosszabb , mint egy rossz anyós, de azért mégsem vagyok egyedül.

Adri!
A rántott krumpli nagyon egyszerű és finom, leszeled a krumplit, minél vékonyabb annál jobb, és bepanírozod, mint a husi, aztán kisütöd, mi mondjuk ketchuppal szoktuk enni, de a tartár sem rossz.

Lassan fel kell kelnem a gép elől, mert már nagyon fáj a derekam. Azt hiszem, én is kipróbálom ezt a félig ülő testhelyzetet az alváshoz, mert egyszerűen nem tuodm kipihenni magam.

Szép estét mindenkinek, majd holnap jövök még.

Driennke

Kép
driennke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?