Sziasztok!
Betti!
Annyira édes a pici Kincső. Nekem is már csak egy hét az UH-ig. Igaz az csak sima 2D-s, de nálunk nagyon drága a 4D-s UH, de még ha lenne is rá, akkor is legalább 2 hónap az előjegyzés, addigra meg már meszületik, mert ugyi most kérhetnénk karácsonyra, de most már nem érdemes.
Juti!
Botond nagyon édes, a második képen milyen kis morci.
Képzeljétek lánykám mostanság nagyon be van indulva, annyit mocorog. Annyira jó érzés, bár már néha fáj, amikor olyan helyen rugdos, de annyira összevissza érzem őt, hogy nem tudom megállapítani, hogy hol van. Én már azon izgultam, hogy valami nincs rendben, mert ti is írtátok, hogy itt-ott kidugja valamilyét, meg hogy mennyire nagyokat rúg, Niki baba meg kisebbeket rúgott, bár lehet, hogy a hasfalam erősebb, vagy valami, de most megnyugodtam, hogy néha ekkorákat rúgdal.
Bocs az összevisszaságért.
Képzeljétek most kaptam egy jó CD-t. Szinetár Dóra és a férjének az új albuma, ilyen musical slágerek vannak rajta, olyan szép. Most az előbb könnyeztem meg pl. az egyik oroszlánkirály számot.
Laura!
Én is köszönöm a honlapot, tényleg tök jó.
Én is szoktam tenni a lábam alá párnát, de annyit forgolódom, hogy lelököm vele a férjemet. De most a héten - sajnos - biztos jobban alszom, mert a férjem éjszakás és nem lesz itthon, enyém az egész franciaágy.
Nekem már kb félidő óta fáj a derekam, bár sajna van baj a tartásommal is. Viszont ma nagyon fáj, mert délelőtt kipucoltam a szőnyegeket, meg tagnap is takarítottam, meg kicsit összejöttünk, itt volt a barátnőm, meg az öcsém, sütöttem rántott krumplit. Jól szórakoztunk.
Hát most aztán tényleg réteske lettem. Bocsi