Aggggyon isten szép jó napot mindenkinek!
Ma megyünk dokihoz, remélem minden rendben lesz. Tegnap ismét vendégség volt, a férjem Ferenc Róbert, mi a Róbertet tartjuk, sógornőmék viszont a Ferencet, így kétszer készülődhetek
Na, mindegy, csináltuk halászlét, meg somlóit. Apjuk ment vissza dolgozni, most itthon volt durván 2 hetet. De jó is volt
Gyorsan, míg el nem felejtem, van egy csomó sütireceptem, olyan is, amit nem kell sütni, de nem tudom ide bemásolni, mert több wordban több száz oldal (legalábbis így rémlik) Szóval ha valakit érdekel, írjon privit email címmel, elküldöm.
Karácsony: amíg pici voltam, nemtom hogy volt, de valszeg én már csak a jézuska által hozott fát és ajándékokat kaptam. Nagyobb koromban a fát mi díszitettük, ez volt a jézuskának tőlünk az ajándék, ő meg mindig odacsempészte a miénket
Egyelőre mi úgy csináljuk, hogy mi díszitjük a fát, és a gyerekeknek meglepi lesz, aztán, ha már ők is tudnak segíteni, akkor majd ők díszítik. Meg csinálunk rá díszeket, stb. Húúú, holnap díszitem a lakást, tök iizgi
Megvettem a gyerekeknek a miku ajándékot. Jázi kapott gyurmát és olyan rajzkészletet, amiben minden van (festék, filctoll, zsírkréta, stb). Zsombinak semmi értelmeset nem találtam, búgócsigát sem, így ő kap egy FP játékot, aminek ha megnyomod az orrát, akkor berreg és énekel....
Csniki!
Jó az új vonalzód!
Sziszi!
CSANÁDNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Neked meg jó nosztalgiázást
Mági!
Ez szuper, hogy mégis sikerül a karácsonyt az új lakásban tölteni!!! Bár maga a költözködésért nem irigyellek, de valamit valamiért
Babakötvénynek még utána sem néztem, mi is ennek a lényege? Szörnyű, hogy pénzügyi szakember létemre nem tudom. Illetve régen nagyjából utána olvastam, de már nem emlékszem pontosan hogy van
HA nem nyitsz neki számlát, akkor csak az a lóvé van, ami az államkincstárnál van, ha meg nyitsz számlát, akkor arra fizetni is kell, meg erre átutalják a 40ezret, és ez így együtt kamatozik?
Noémi!
Én sem értem a biztosítás lényegét, hogy miért ér többet egy új ügyfél, mint egy régi, de ez már így megy jó pár éve!!!! Mi nem váltottunk, a TIR-nél vagyunk, egyelőre ez volt a legolcsóbb. Meg a tescos, de arra nem mertem váltani, majd inkább ha lesz már róla visszhang.
Zsombi barna pöttyei: 2 apró kis pötty a lábán, olyan, mint az a nyavaja, aminek nem tudom a nevét, és szokták reklámozni, hogy ártatlan anyajegy, vagy az a bőrdaganat. Szóval ezért akarom megmutizni a dokinak, hogy mi lehet.
Zsombival én sem tudom, hogy miért alszik ennyit, most biztos agyilag fejlődik, oszt azééé
Winnie!
Nálunk idebent ablakdísz lesz, olyan égős, aztán vettem hósprayt, majd azzal fújok az ablakra és a tükrökre, meg van girland égőkkel, azt felrakom valahová, meg kinti fénycső a korlátra. És igyekszem narancsba szegfűszeget is dugni
Nagyjából ennyi, túlzásba nem viszem.
Most ezt elküldöm, mindjárt folytatom.