Új privát üzeneted érkezett!

Május!
Nagy-nagy gratula Kelének! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak így tovább, ügyik vagytok! :)
Örülök, hogy jó volt a torna! :)

Panka!
Cérna: :roll: :roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica! A legmegdöbbentőbb amit a pellusában találtam az a hajam volt! Csak húztam-húztam mint Panka a cérnát. :shock: Pont babatalin voltunk Barbinál! Azóta ez többször is előfordult. De amióta levágattam a hajam azóta nem hullik. Már ezért megérte! :D

KépKép
csongria

Na itt vagyok déli szopiig csak nyügösködött.

Sági

Kérdezted fejek-e.Igen de csak a 7-7,5-5,3-3-as fejést este.Már a nappali fejéssel felhagytam mivel a reflexet nem tudom kiváltani és csak 5-10ml jöttek.

Pann

Bútorok a helyén?Nem irigyellek.Nálunk 1 hónapja szerelte be a Zsolti a kandallót.Bíztos mégegyszer nem állnék neki.Még a legfelső pocon is tégla darab volt. :twisted:

Ria

Nekünk is az orvos azt mondta 3 hónapos korába jön az alsó szemfoga kb,2 hét.Ahhoz képest most lett neki 1 negyed foga alul első. :shock:

Panka

Köszi nagyon rendes vagy hogy írod megpróbálom felrakni a képeket.

Május

Akkor nem haragszol?Nagyon ügyes kele :!: :!: :lol:
Azért akartalak bátorítani mivel ahogy olvaslak látom te is el vagy keseredve mint én.Leírnád hogyan próbálták kúszni tanítani?Sajnos nálunk a fizetősért 40km-t kéne utazni az ingyenhez meg annyi betegen született baba van,hogy alig férnénk be.Igazából én már Laurát 2-szer megmutattam gyógytornásznak,de ő mindig azt mondta hogy minden rendbe és majd csinálja,de sohase ültessük és állítsuk. :wink: Jaj most látom kele hiszen 7 hónapos. :oops: Nekem is ekkor kezdett el forogni. :lol:

KépKép
KépKép
dana 1

KÉZ-MŰ - Iparművészek karácsonyi vására

Helyszín: Iparművészeti Múzeum - Budapest
Dátum: 2007. december 7-9
IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM
ELÉRHETŐSÉGEI
Budapest IX. Üllői út 33-37

Telefon: 456-5100
Tel/fax: 217-5838
Titkárság: 217-3272

Közönség: 456-5171
Honlap:www.imm.hu
E-mail:muzeum@imm.hu

Ez a régi hagyományokra visszatekintő vásár abban különbözik a karácsony előtt városszerte megrendezett vásároktól, hogy a közönség egyedül itt találkozhat közvetlenül a művésszel, a tárgy alkotójával. Így, még ha nem is vásárolnak, egy-egy személyes találkozás élményével gazdagabban térhetnek haza a múzeumból.

A látogatók a háromnapos rendezvény folyamán naponta kétszer – délelőtt és délután - felcsendülő zenét hallgatva, forralt bort szürcsölgetve gyönyörködhetnek az iparművészek által feldíszített hatalmas karácsonyfában.

Szombaton és vasárnap szeretettel várjuk a gyerekeket is, akik karácsonyfadísz, ablakdísz, apró ajándékok elkészítését tanulhatják meg, és elsajátíthatják a csomagolás fortélyait is

Kép

2007. december 1-2-3.
II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért
Az Iparművészeti Múzeum, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Formatervezési Tanács 2007. december 1-jén 14 órakor nyitja meg a "II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért" című pályázati kiállítását. A tárlat nyitva tartása alatt játszóház működik a művészek irányításával.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Furcsa volt sorba állni uh-ra a sok kismamival. Sok-sok óriási pocak. :D De a legjobban a két apáca tetszett, akik szintén oda álltak sorba :D

Dana,
Szemfogat mondott a doki? Az általában 1,5 éves kor előtt nem szokott jönni. :roll:

Csongria,
Nem elég, hogy a temitalin, de én még a fényképen is "látom" Beni fogait. :wink: Azért jönni fog, ott van, csak úgy látszik, kényelmes. Nekem 3 ismerősöm van, akinek a gyermekének az egy éves születésnapján nem volt foga. Mindegyik Natikorú vagy idősebb, és azt hiszem, mostanra már mindháromnak teljes a fogsora.
Megígérem, soha többet nem jósolok senki bébijének fogakat!

Pann,
Mandarin már volt nekünk is. Imádta Szöszmösz :D

Kép KépKép
lorca

próbálok képeket rakni:
Kép ketten Kép Laura Kép Dani

KépKép
KépKép
dana 1

Most látom, hogy az iwiw meghívóm hamarosan lejár. Van valaki, aki még nem iwiw de szeretne?

Kép KépKép
lorca

Megint jó sokat írtatok. :)

Szilvinek, Laurának és Szaszának Boldog 9. hónapot! :D Szép kis babaeső volt febr. 28-án! :D

Timi
Jó utat! Olyan jó, hogy legalább télen is ki tudsz mozdulni néha! Most hiányzik a telekszezon nagyon!
Fogdoki alias fodrász: :lol: :lol: :lol:
Nekem is ma mondta a védőnő, hogy adjak citrus féléket, de csak a levét.

Sági
Biztos dagadt apuci melle! Már nálunk mi is nagyon várjuk, mi lesz az első szava! Fogcsikorgatástól nekem is feláll a szőr a hátamon! Még rá gondolni is rossz! Grrrrr....

Itatás
Mivel Brigi nem igen cumisüvegezett, csak egy párszor tápit, de azt is nehezen, így az itatásból az kiesik. A csőrös pohár sem jött be. És eddig a pohár sem, de ma megtört a jég! Humana vegyesgyümiléből megivott pohárból 70ml-t. Ahhoz képest, hogy eddig semmit sem ivott. Tényleg, ez is új tudomány, nem? :lol:

Altatás
Esti rutin nálunk van, és jó is. Eltekintve attól, hogy szopival alszik el. De egyelőre jó. Viszont az éjszaka, az megint katasztrófa volt. :( Óránként ébred sírva. Borzasztó...
És nappal is mostanság csak 1x alszik, kb. 2-2,5 órát. A védőnőm szerint ez normális. Dehát még csak 8 hópos! 1,5 évesen szoktak ennyit aludni, nem?

Nanica
Valamelyik nap én is ezt a "pengetős" dolgot próbáltam elmagyarázni, de neked jobban sikerült. :D

Dana
Én bpi vagyok, és még sem küldött a doki minket semmilyen uh-ra. Sztem csípőszűrésre is csak azért, mert az kötelező. Persze ha én kérem, akkor ad beutalót. Ami bosszant, hogy a fakultatív oltásokról nem igen akar, vagy tud tájékoztatást adni. Így minden ilyesmit tőletek, vagy egyéb helyről kell beszereznem. :?
Nagyon helyesek a gyerekek! Most hogy látom a nagyfiad és a kicsi lányod együtt, már tuti, hogy én is hasonló korkülönbséget szeretnék! :D

Május
Nagy-nagy gratula Kelemackónak! :D Most majd lehet jól belehúz!
lora7

Május, Ria Bocsi, nem emlékeztem jól, de köszi az infót!

Remélem nálunk is kicsit rendeződik majd a helyzet, mert már fáj a karom a sok oldalt fekvés miatt ( az amelyik a baba feje felett van... szabálszerű izomlázat érzek benne)

... mennem kell... borul egy virág :shock: :shock:

nanica

Megjöttünk a plázázásból :lol: Emili csak leste a sok csillogó kirakatot. :wink: Még aludt is egy fél órát!

Ria!
Vettem most a DM-be Hippes joghurtos gyümit, ez a duó nevű akármi, és Humana túrókrémet.A hippest most falta fel a kisasszony, nekem is ízlett.

Dana!
Jajj de cukik! :D Nagyon szépek a gyerkőcök! :D
(tegyél fel kicsi képet a vonalzóra is
:wink: .Ja, és avatárnak is :D )

Lorca!
Apácák?Bocsi,tudom nem vicces, de nem bírtam ki nevetés nélkül :oops: :lol: Tudom ők is lehetnek betegek, de a kismamik közt tényleg fura lehetett a látványuk. :D
Uh-n minden rendben volt?

Ja, szerintem még nem mondtam, hogy Emili tud puszit adni, vagyis csak cuppog a szájával,mint amikor mi puszit dobuk.
És imádja a meleg radiátort, és a hideg hűtőt nyalni :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Lora,
Nem bosszantani akarlak, de Nati - aki egyébként keveset alszik - alszik minimum 1,5 órát délután, de van, hogy 3at. Éjjel viszont csak olyan 9et. :? Ennyi idősen még 2x aludt, de a kettő együtt nem volt több, úgyhogy azért nem olyan rossz.

Nanica,
Nekem nincs karom fekveszopinál a gyerek feje felett. Csak ha kb hason szoptatok. Azt próbáltad már? A legkényelmesebb módja a szopinak. :D

Pankaa,
Minden rendben, azt mondta a doki, hogy a változás koráig nem hiszi, hogy gondom lenne vele. Miómácskám fele akkora sincs, mint terhesen volt. Egy csomóan nem is tudják, hogy van nekik, vígan éldegélnek vele. Végigmért, majd mondta, hogy ránézésre azért nem mostanában. Feldobott, hogy a karikás szemeim és lestrapáltságom ellenére, azért nem nézett elég idősnek hozzá. :wink:

Kép KépKép
lorca

dana
te jó ég, h egy négyéves gyerek már milyen nagy! n arik mind a ketten! dani h alszik? egyedül? ki-kivel van egy szobában? :)

ergosok (és bármilyen módon hordozók)!
légyszi szakértsétek meg nekem ezt! http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=13
nekem meglehetősen ergo koppintásnak tűnik, de nem látom, h lehet-e benne oldalt hordozni. felhívtam őket, a csaj szerint "meg lehet oldani", csak az ő pántjuk nem csattos, hanem karikával kell rögzíteni. (aztán az is felmerült bennem, h lehet, h csak azért nem mondta kereken, h uaz, mint az ergo mert az nem szabályos?! mármint a koppintás?)
elvileg lesznek a mechwart ligeti karácsonyi vásáron, de engem éget a kíváncsiság. mert az ára meggyőző(bb)

de ez is n tetszik, négyezerért
http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... e=hordozok

a cipők/bodyk n cukik és a játékok között is találtam egy piros traktort, ami sztm irtó jó (százalékot itt sem kapok :lol: )

lora
én annak idején megkértem nanicát, h küldje el a közös mélre a gyerekek alvásigénye grafikont. esetleg kukkants rá, de én tartok tőle, h ennyi alvás is normális :? (csak neked sz.r)

majus3

Május! Ezek a hordozók nagyon klasszak!!! Még nekem is megjött a kedvem a hordozáshoz pedig aztán nem vagyok egy hordozós! :wink:

KépKép
csongria

Azt akartam irni hogy drága kisfiam 8-kor megevett vacsira egy 220-as bébiételt meg 5 kölesgolyót utánna 9-kor megivott 140 ml tápszert!!! :shock: :shock: :shock: Hát max 30 ml szoktam beleverni!!! Nem tudom mi ez a nagy ugrás, de örülök. Olyan jó, hogy jó az étvágya!!! :D

KépKép
csongria

Lorca: hasonszopi :?: :?: 8) :lol:
Próbálom elképzelni, de ahhoz nekem tul kicsik a melleim... még most is!

Orsi: dejó, dejó :D tényleg jó lenne majd talizni.
Mi majd szilveszterre megyünk a nagyikhoz, ill. előtte pár nappal.

Kölespép: ki mikor milyen mennyiségben, mivel keverve kezdte adni. Gondolkodom rajta, hogy megpróbálkozok vele. Rizst már pürésítettem neki, de jobban nyúlt és ragadt, mint a krumpli... (fránya kemyényítő)

nanica

Jó estét!
Másfél napig nem olvastam, és most csak futtában...
Munkahelyen voltam visszaregisztrálódni...hááát, elég bonyodalmas folyamat, a számítógépemet kb 4 órán kerszetül csesztették mert rég látta a hálózat és össze kellett őket simertetni megint. De olnya jó volt "egyedül" emberek között lenni szinte egész nap, tökre kinyílt a világ :oops:
Persze hazajönni meg mégjobb :D
Jövő héttől dolgozok!! Vissza kell fognom a babanetezést, de annyira le lehet maradni ha nem olvas egy-két napig az ember. Ugye ha esetleg ritkábban írok/olvasok, valaki rámcsörög vayg valami ha pl tali van meg ilyenek, mert persze talira mennénk :) úgyis csak 4 órányit kell dolgoznom, és sétálni is muszáj, ráadásul ha ébren van úgyse tudok dolgozni..

Na, amiért jöttem: boldog hófordulót a 28-án született tömegeknek: Szasza, Szilvi, Laura!

És hipphipp hurrá Kelemackónak a hasrafordulás miatt!!

Nanica (asszem te kérdezted) sajna nem tudom hány fok van mert nincs szobahőmérőnk, csak kb minden héten akarunk venni... de Boldi annyit mozog, hogy nem érzem hidegnek, éjszakára mega vastag hálózsák a body rugi kominációval remélem elég, rajtam is csak egy pizsi van meg paplan.

Dana, jók a képek, nagyon aranyosak!

És Petitől nagy szám az apa, én is úgy várom, és pont azon gondolkoztam, mi lenne ha mamának hívatnám magam, az hamarabb összejön (nálunk a mama nem nagymamára vonatkozik a családban, én kiskoromban anyukámat hívtam úgy, csak mostanra lett anyuci :D )

Timi, jó utat!
Orsi, Dinyuska, na végre, hogy jöttetek!
Panka, én is a yogo izé túrókrémmel szemezek!

Ezek szerint jöhet a mandarin? De jó mert Boldi annyira sóvárgott utána..

Na ennyi megy memóriából, pedig tuti még akartam vmt, Pann, várjuk a képet az újdonsült bútorokról, ok Gergő is rajta lehet!

Együttérzésem a nemalvóknak, pl. Brigi (nem neki szól, hanem az anyukájának az együttérzés!)

Ja, kakarészletek ijesztőek, elkezdtem várni a banánrost-kukacokat :roll:
Ez jó lesz végszónak?

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Dana:

Köszi szépen a bókot, nekem inkább úgy tűnik hogy mindig úszom az árral és a legkisebb ellenállás irányába mozdulok nevelés címszó alatt... de azért az hízeleg hogy valakinek imponál ahogy csinálom. ;) Amúgy Szilvi reggel 6kor született, és relatíve keveset kínlódtam vele, jóval kevesebbet mint a nővérével.

Ági:

Ha a pá-pá nem tetszik, tanítsd a gyereket bye-bye-ra!!! :) Zsuzsa csak így köszön, de ahol bedobja, nagy sikert arat vele. ;)

Eszméletlen mennyi mindent termeltetek, most gyorsan átfutottam... de ennyire telt a reagálásokból.

Lányok még mindig lábadoznak, pár napja mindkettő elkezdett belázasodni este, de már úgy tűnik hogy kifelé jövünk belőle. Azért amikor este 39,4-et mértem Zsuzsának, megijedtem. Szilvi meg követte, neki 38,8 volt... ma már "csak" hőemelkedése volt mindkettőnek.

Közben meg az ölembe pottyant egy fordítómunka, folyamatos (!!!) legalábbis ezt ígérik, viszont 2000 szó naponta. :shock: Aznapi határidővel. :shock: :shock: Hát a pénz nagyon jól jönne (párom munkahelyén már megint kéthavi fizetésével tartoznak :evil:) meg az önbecsülésemnek is sokat segítene ha egy kis pénzt tudnék hozni a házhoz.

Úgyhogy most két csajszi mellett fordítok... és annyira már elég jól vannak, hogy a fejemen ugráljanak. Remélem Zsuzsa minél előbb visszamehet bölcsibe... már két hete van itthon... szegény most már mindennap jön, magára vesz hat réteg pulóvert és kardigánt, télikabátot, sapkát, csizmát (nadrágot nem, azt minek :lol:) és kéri hogy menjünk ki!!! "Ready to go!" jelenti lelkesen. Már neki is elege van a bent kuksolásból.

Na most elteszem magam holnapra.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Látom tök zagyva volt amit írtam... három nappal ezelőtt volt ilyen magas lázuk a lányoknak, azóta minden este egy kicsit alacsonyabb, és napközben meg pattognak le a falakról, olyan sok az energiájuk, egyáltalán nem tűnnek betegnek.

Talira mi is bármikor kaphatóak vagyunk, feltéve ha nem betegek a lányok.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki, gyógyulást a csajoknak!!!

2000 szó naponta? Az kb 8000 karakter? Mert akkor egy cipőben járunk (csak neked 1 gyerekkel több van hogy hátráltasson)

Kép
Kép
agiboldi

Te jó ég elfelejtettem Szilvinek és Szaszának boldog hófordulót kíváni!

Lorca

Állítólag nekem nőt elöször ki a felső szemfogaim.

Lora

Igazi nagylány már,hogy pohárból iszik.Nagyon sajnálak az éjszaka miatt.Szopival alszik ilyenkor vissza?Ezért jó a net.Mióta olvaslak titeket néha hiába van nagyobb gyerekem azért sok jó dolgot tudok meg. :lol: Nálunk Danit 10hós korába szoktattam le a délelötti alvásról így délután aludt 2,5-3 órát.De ismerek olyan gyereket aki 1,5 órát alszik délután és 17 körül még fél órát.

Nanica

Megmentetted a virágot? :lol:

Panka

Én szívesen raknák képet a vonalzóhoz de kezdő vagyok :wink: ,meg a csajszival a babaneten még nem jöttünk rá 2 napja mi a gond. :roll:

Május

Dani azért nagy növésűnek számít,de furcsa is volt az elején ha megfogtam a Laurát vagy a kiságyba nézegettem.Ketten alszanak 1 szobába.Este szopival alszik el addig Zsolti olvas Daninak és ha bemegyünk akkor tudja már aludni kell és csendbe lenni.Délután egyszer altattam őket együtt,de soha többet. :twisted: Nálunk lefekszik mind a kettő és picit játszanak Dani elalszik Laura "szól" cumi be és figyelem mikor csukja be a szemét.Ehhez hozzáteszem nekem Danival soha se volt gond beraktam a kiságyba és magától elaludt,Kivéve mikor a baba elment akkor fél évig az ágy mellett feküdtünk míg elalszik.Na délután mikor fél óra múlva benézek Dani takarója a játékok között és a kiságynál szórakoztatta a Laurát. :twisted:

Ági

Remélem azért jössz ?Jó lenne tudni mi van veletek.Hol dolgozol?Nem lehetett megoldani hogy még itthon maradjál?

Csajok többen kértétek hogy írjam le mi volt az előző terhességemnél."Kaptam privit is ezért"Nem akarok senkit se ijjesztgetni tehát aki nem akarja ne olvassa el.
Néha jó kimondani, azért kezd haványulni.13 hetes uh-on vették észre,hogy a nyaki redők nagyon meg vannak nőve.Férjem látta,a hátán is végig volt.Megcsinálták a magzatvíz vételt és abból derült ki hogy turner szindrómás.Nem tudom hogy tudjátok-e mit jelent./szellemi fejlődésébe nagyon kicsi az eséje hogy valami van,de külsőleg nagyon alacsony,hosszú végtagú./Szervi bajai azok a születés után derülnek ki hogy mekkorák.Általába késöbb mindegyik gyerek vese és szív baja van.Én 15 hetes kórba kaptam meg az eredményt és az orvosom azt mondta menjek fel Pestre szív-,és vese uh-re.Picinek nézték volna.És az eredménytől függően kiderül mi lett volna tovább.Mi ebbe bele is mentünk,mert nagyon akartuk és esély is lett volna hogy lány.Másnap a kórházba bementünk a leletekért,erre egy másik doki mondja,hogy ő nem vállalná,mert 1 éves korukba meg kell műteni őket,ha szüléskor kiderül hogy 2 nemű és a több férfi vagy női hormon dönti ezt el.Álítolag speciális kórház Mo-n Debrecenbe van.Míg meg nem áll a pubertás fejlődésbe addig sok műtétet végeztek volna.Mellé még élete végéig hormon gyógyszereket szedhet,és ha lány soha nem lehet gyereke mert nincs petefészkük,esetleg valaki a rokonságból ad neki.Mi nagyon vaciláltunk mi legyen mivel nálunk nem derült ki pontosan hogy milyen súlyos.Mikor 16 hetesen megszültem,akkor mondták hogy jól választottam,mivel ő sajnos nagyon súlyos.Ezt a szindrómát nem lehet örökölni hanem egy rossz hímivarsejt termékenyítette meg a petesejtet és általába 1000-ből 1 baba van.Most már könnyebb mivel itt van Laura de sokat gondolok rá mi lett volna...

Na már megint hosszú lettem.Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
dana 1

Ági:

A tegnapi 2000 szavas dokumentumrész az 16000 leütés volt (szóközökkel).

Tkp 4 órámba tellett a fordítás, ebből hálistennek 2 úgy, hogy aludt a két gyerek.

Remélem ma is ez lesz, mert ma du 4-re várják a 2000 szavukat. (Tegnap legalább 6 volt a határidő.)

Kicsit húzós, de gondolom addig kell elkapni, amíg van. Jövő héttől remélem Zsuzsa már bölcsiben lesz. Most éppen Baby Einstein-t néz. :evil: Vivi meg alszik. Hálistennek.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt! Legalább nektek. :(

Brigi megint nem aludt. Eleinte óránként kelt, aztán f3-4ig csak bőgött. Aztán 20 perc hordozás után végre le tudtam rakni. :( Most olyan vagyok, mint a mosott ... :( De legalább süt a nap. Ilyenkor azért könnyebb elviselni a fáradságot.

Róki
Szegénykék. Remélem már tényleg kifelé jöttök a kórokból! Már jó rég tart nálatok. :(

Ági
Munkahelyi internet? :wink: :lol: Irigyellek is meg nem is. Hánytól hányig kell dolgoznod? Fú de furi lehet. El sem tudom képzelni, hogy én visszamenjek dolgozni. Bár néha hiányzik, de nem a munka igazából, hanem a nyüzsi, ami ott volt.

Nanica
Kölespépet olyan mennyiségben csinálom, ahogy rá van írva. 70ml víz v. anyatej és 1 gyümi. Bár most már több gyümit kap bele. Kezdetben almával, most meg már mikor-mivel. Kb. egy gyümivel 160g lett. Aztán eleinte kidobtam a maradékot, most meg már nem marad. :) Egyébként bioboltokban lehet kapni rízspelyhet. (Nem babakaja, de babának is jó) Uúgy folyadékkal kell összekeverni és nem lesz nyúlós. Kb. 3-400 ft.

Dana
Általában az a vége, hogy szopival alszik vissza. De van hogy az sem segít. Ma pl. a popócipelés vált be. (Szerencsére jó volt úgy is, hogy a kanapén csücsültem vele, lényeg hogy kézben legyen.) De ezt még a szopinál is jobban utálom éjszaka.

Azért az túlzás, hogy pohárból iszik. Ink. pohárból öntögetem a szájába. Ennyi erővel kanalazhatnám is, uaz lenne. De talán rájön hamarosan a technikára.

Sajnálom a kicsibabót. :( De talán jobb így...

Május
Nagyon jók a hordozók! De tényleg ergo koppintás. Persze ez nem baj, ha jó is. Az ergofélét én biztos megnézném előbb közelebbről. Nem igazán tudom elképzelni, hogy hogy lehet karikás ott, ahol az ergon csat van. :roll: De a másik is tetszik, főleg, hogy te amúgy is kendős voltál eddig és ez is olyasmi. Meg ezt tudnád kabát alá is venni, mert az ergonak nagyon vastag a pántja és hülyén néz ki kabát alatt.
lora7

Jó reggelt Mindenkinek!

Gratula Kelemacnak, aki egy igazi talajtornász!
Nagyon ergos a hordozó valóban. Úgy látom a képen, hogy a vállpántok fixen rögzítettek, és csak a méretét lehet növelni, ezesetben nem megoldható az oldal hordozás.

A dolgozó elvtársnőknek ELŐRE!

Beninek jó étvágyat!

Dana,
Hát, az élet egyik legkeményebb döntése lehetett, de így utólag tényleg jó döntésnek tűnik.
Jól látom, hogy a fiad szőke kék szemű, a lányod meg barna-barna? Ki kire hasonlít?
Jól emlékszem, hogy tőled kérdeztem meg, hogy ismered-e a szhelyi rokonaimat?

Orsi
Kép Kép
sno

Kezdünk visszaállni a normál kerékvágásban. Ma Nati ébresztett minket n8kor. :D Ezt azért meg tudnám szokni. Most meg gyerekmentesen megyek csavarogni. :D :D :D

Május,
Nekem semmi képzelőerőm nincs, nem tudom elképzelni kép alapján, hogy nézhet ki valójában. :oops: Még a 3Ds élő változattal is megküzdök. :lol:

Nanica,
A hasonszopit sokkal könnyebb bemutatni, meg egyszerűbb is, mint leírva. Mondjuk a baba melletted van, ha te hason vagy, a bal oldaladon. A jobb kezemet a fejem alá rakom, azzal támasztom ki. A bal a feje felett. A bal lábamat felhúzom, úgy, hogy épp ne rugdossa. A vállamat egy picit felemelem, így a mellbimbó pont annyira fordul felé, hogy önállóan megtalálja, nekem semmit nem kell csinálnom, csak folytati a szendergést. Nekem alapból ez az alváspozícióm, úgyhogy kényelmes. A jobb csípőmön fekszem, szerintem nem mellméret függő, de csak egy méretben próbáltam. :wink: A felső, bal cici a cél. Általában az alsó cicivel kezdek, mert úgy kényelmesebb kicsit ráfeküdni. Nem tudom, mennyire voltam értelmes. :lol:

Kép KépKép
lorca

Szép napot mindenkinek!

Csak gyorsan bekukkantok,mert kel a Laura és utána meg dolgoznom kell.

Rókica

Remélem hamar meggyógyulnak a lányok.Még az a jó hogy nem veszik annyira fel.Fiam pont a fordítottja teljesen elhagyja magát.Az se egy leányálom.

Ági,Rókica nem semmik vagytok fordítás terén.Ilyen picurok mellett.Azért ehhez nagyon oda kell figyelni.

Lora

Én ezt nagyon nehezen bírnám.Ilyenkor már a férjem elmenekülne itthonról annyira kész lennék.Nincs valaki aki segítene?Mitől lehet?

Sno

Laura tiszta Apja ,a fiam meg én vagyis inkább Apukám.Mikor megszületett még a haja is úgy volt fésülve.Megláttam kérdeztem is hogy fogom felnevelni mikor teljesen Apu. :lol:
Milyen kicsi a világ. Már nem emlékszem hogy tőlem kérdezted-e,de megkérdezhetem kik és merre laknak?Szoktatok jönni hozzájuk?

Lorca

Hason szopit én is kipróbálom jól hangzik.De jó neked nekem is lehetne néha kimenőm. :? Férjemre igaz nem panaszkodhatok,mert vállalja mind a 2-t egyszerre is,de csak ha takarítok,dolgozok vagy főzök. :? Sokszor meg is állítják az utcán vagy a boltba mivel férfi létére elviszi őket. :D

KépKép
KépKép
dana 1

Szisztok!

Május!
Hát a második háton hordós nekünk nem lenne jó, Emili szétordítaná magát benne, hogy nem lát a hátamtól :lol: , meg mire felveszem, lumbágót kapnék. :roll: De ez egyéni dolog, nekünk csak kengunk van, az bejön, csak overállal már nem fér bele :(

Ria!
Gratula, reméljük marad a farkasétvágy! :D

Róki!
Szilvinek is boldog 9.-et!
Remélem már meggyógyultak teljesen a lányok!Jó munkát neked, biztos nem könnyű így!

Lora!
Éjdzakát sajnálom. :(

Mi most voltunk a 2. Prevenar oltáson, csak kicsit sírt, pár mp-ig.
Viszont utánna mondtam neki, hogy ints pát a doktorbácsinka, és elsőre úgy pápázott, ahoyg az meg vagyon írva!Teljesen szabályosan!Nagyon neglepődtem, és persze dagadt a májam is :lol: Most csinálta először ilyen szépen.
Meg mostanában mondogatja, hogy:nna megnyomva az n betűt
:lol:
Meg dallamosan hmm-zik:az első hmm magasabb nahgon mondja,a 2.-at mélyebben.Nagyon cuki. :D
Most megek etetni.Holnap mi is elutazunk anyáékhoz.

Kép
pankaa

Jó reggelt!

Dana, ez borzasztó nehéz lehetett, mióta van gyerekem még jobban érzem.. de tényleg jó döntésnek tűnik utólag.

Lora, hát fizikailag nem megyek vissza a munkahelyre, itthonról fogok dolgozni 4 órát, de nyilván az órát nem lehet meghatározni, szóval a karaktermennyiséget határozzák meg ami 4 órának megfelelő... aztán ahogy előre sejtem valamennyit meg tudok csinálni amikor alszik (bár nemtom akkor mosogatni, takarítani mikor fogok..), a maradékot meg este...
Dana, nem kényszer, én választottam, h dolgozni akarok mostantól, mert lényegesen több pénzt kapok mint a gyed, plussz a juttatások, és a biztonság, h megvan a munkahelyem. Ráadásul egy ilyen munkánál (gazdasági, jogi szakfordító/tolmács) nem is tehetném hogy 3 évig nem csinálom, mert totál el lehet felejteni mindent, a nyelvet, a szakszavakat.

Ja, és tegnap Boldiapu szabin volt (hogy be tudjak menni adminisztrálódni), és nagyon ügyesen boldogultak! :wink:

Róki, kicsit megnyugtat, h más is bevállalja... és meddig lesz ilyen folyamatos neked? A maszekből nekem is előfordult a napi 16000 leütés, de azt minden napra nem bírnám stabilan..

Kép
Kép
agiboldi

Ági:

Hát nem tudom... állítólag hatalmas project, egy fordítóiroda küldözgeti nekem az anyagokat, és azt mondják, egyelőre nagyon sürgős, de úgy értelmeztem, az ütem majd egy kicsit lassulni fog, de a mennyiség nem. Jó lenne. Pláne ha fizetnek. Ugye most egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, mivel még nem ismerem őket, és eddig voltak rossz tapasztalatok is. Állítólag most hónap elején fognak fizetni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Itt vagyok, csak egyszerűen nincs időm!
Most van a második beadandó dogáknak az időpontjai és egyszerűen nincs nagyon másra időm Gréta mellett.

Mi három hét után végre meggyógyultunk. Egy hét után elmentünk a dokihoz, azt mondta, hogy be van gyulladva a mandulája, de nem ad semmi gyógyszert, fújjuk és szívjuk. Ennyi! Zsolti bedühödött, mikor pár nap után semm javult, lázas nem volt úgy döntött ad neki gyógyszert. Egy hétig szedtük, majd pár nap múlva már jobban volt. Most keresünk dokit, nem mi vagyunk az egyedüliek, akik eljönnek tőle, amint halljuk.

Fogunk még mindig csak kettő van, most már jöhetne a többi.

Később még olvasok, írok, ha lesz időm.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

sziasztok!

Együtt tudok érezni nagyon most minden rossz éjszakással.

Linus náthás lett. Este még simán elaludt, de gyanus volt, hogy a felébredésnél nem szopizott csak nyöszörgött és hozzám bújva aludt vissza! Éjjel 2kor már visszaaludni sem tudott, úgy tele volt az orra. Orszívózás hajnalban - nem tartozik a kedvenceim közé.
Voltunk de dokinéninél is, kaptunk kalciumot meg orcseppet, most megyek majd kiváltani.
(szegénykém csak ülve tudott a babakocsiban elaludni, ilyet sem csinált még eddig)

SNO: ha Danának és neked lesz közös szhi ismerősötök, akkor te vagy a kapocs a vidéki és a bp-i szekció között... micsoda poszt 8)

nanica

Sziasztok,

Kelemen,
Minden elismerésem! :D Már nagyon szorítottunk neked. Csak így tovább!

Linus,
Jobbulást!

Beni,
További jó étvégyat!

Ágiboldi,
Látszik a hangvételen is, hogy jót tett neked ez a nap a munkahelyen. :wink: Már egy kicsit én is várom, hogy dolgozzak, de azért félek is tőle.

Róki,
Hogy mejnt a mai nap fordítás? Ez azért elég húzós tempó, így hirtelen.

Zsófi ma egyszer csak elkezdett mászni. Most már inkább mászik mint kúszik. :shock: De most aztán tényleg mindenütt ott van, feláll, rendezkedik, csak győzzek utána futni. :roll:

KépKép
bozotka

Dana,
Most anyóssal volt mindkettő. Vicces, de kb olyan 2-3 órás blokkokban vagyok csak velük mostanában. Nekem így nagyon jó. Most is, 2ig volt itt és 5kor már jön apuci. Akkor megint egy kis szünet. A bevásárlás nem elég jó program párodnak, hogy mentesítsen?

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Azért alakul a tali, már 11-en vagyunk! :D A műv házban szerdánként és csütörtökönként szabad a terem, és Bozotka írta, h nekik a 3-ai hét nem jó, úh mit szólnátok dec. 12. vagy 13-ához? :roll:

Kölököm ma szörnyűséges rossz volt, bearanyozta a szülinapomat. :?

Felteszem Gergőről ezt a képet (az új bútorral), nekem ezen inkább Sebi, mint Gergő. Sno, mit gondolsz?

Kép

Május! Tényleg n Ergos a hordozó, de látni kéne élőben is. :roll: A Mei-tai nekem n tetszik, annak idején ezt választottam ki a sok hordozó típus közül, h majd megvarrom magamnak, csak aztán Ergo lett belőle. Most újra nézegetve megint feltámadt bennem a vágy, h varrjak/vegyek egy ilyet magamnak, de visszafogom magamat és majd csak ha jön az új picúr, akkor vetem bele magam. Sztem egy 10 kg körüli gyereket már nem olyan kényelmes ilyen pántokkal felkötözve cipelni, de ki kéne próbálni. :roll:
Vendég

Pann, sok boldog szülinapoóóót! Még jó, h így estére bevallottad :D

Nagyon jó a kanapé! Kinyithatós? (lehet h már írtad...) Tényleg nagyon hasonlít itt Gergő Sebire :shock:
És nálunk is ezért kéne függönyt mosni, ha ablakot nem is... :oops:

Boldi is fertelem rosszul viselkedett ma, Boldiapu szabin, úgyhogy tettünk egy kísérletet a karácsonyi ajándékvásárlásra... Hááát, Boldi addig volt nyugiba, míg vettünk neki a tescóban FP kockákat és telcsit, aztán onnantól végig ordított :evil:

Tali nekem jó, mindegy, h 12 vagy 13, úgyis dolgoznom kéne, majd valahogy beszorítom.. Csak jó lenne, ha hamar kiderülne!!, mert akkor megpróbálom h Boldiapu egy másik nap szabin legyen amíg én 2 napit megcsinálok, kicsit bonyolult, hátha értitek.

Kép
Kép
agiboldi

Május, az a hordozó csak háti??? Elől nem lehet?

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon elfoglalt.Egész délután a vonalzót nézegetem mire rájöttem hogy ti inkább az angol oldalról vettétek le.Próbálgatom,de mivel angolul nem tudok csak a kép feltöltéséig jutottam. :oops: Valaki tudna segíteni?De legalább itt a képet elfogadja,a másikon meg édes mindegy mit csinálok nem.

Panka

Csak nem énekelni tanul?

Ági

Hát igen nagyon nehéz,főleg ha úgy nézem mi 4 évig vártuk Danit közbe volt 1 vetélésem és orvosok kisérleti alanya.Majd Dani után 2 év amit leírtam és 2 év múlva Laura.Ehhez hozzáveszem védekezés nélkül.Nem baj most már van két csodálatos gyerköcöm. :D

Nem csodálom így visszamentél.Mindenhol a pénz dominál.De a te szakmád se egy egyszerű.

Nanica

Sajnálom lányodat mielöbbi gyógyulást.Steri Márt nem próbáltátok?Nekünk nagyon bejön így legalább szopi előtt kiszívod és talán tud enni.Remélem azért az éjszakátok nem ilyen lesz.

Bozótka

Ügyes a lányod.Jól értem fel is áll?

Lorca

bevásárlással nincs gondja szívesen megy meg viszi őket,játszóterezni is.Csak én a pihibe inkább olvasnék vagy elmennék a csajokkal beszélgetni. :) /Álmodik a nyomor/ :wink: De már február után mehetek!!! :lol:

Már megint nem aludt délután. :twisted: De a légzésfigyut azt leszedte a rácsról. :shock: Mi lesz ha mászik?

KépKép
KépKép
dana 1

Na míg írtam ti is :lol:

Pann

Milyen anyagja van?Annyira jól néz ki.Aranyos fiad van!Jó lenne az enyémet is így látnám.Laurát csak a földön kell keresni. :wink:

Dinnyuska

Ti becézitek Laurát?Hogyan?MI gondoltunk a Lara névre is csak kicsit furcsa hogy Lara néni :)

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

Pann
Tetszik a kanapé. Nagyon. De nem túl világos egy kisgyerekhez? Tényleg, milyen anyaga van?
Olyan Sebis. Vagy Sebi Gergős? :roll: De én már egyszer összekevertem őket, még egy régebbi talis fotón. :oops: :lol:

BOLDOG SZÜLINAPOT!
Hát ha esetleg vígasztal, Brigi is szörnyű napot csinált nekem. Csak a de-i plázázásnál volt jó kislány.
Ja és ma összesen kb. 50 percet aludt. :shock: És még éjjel is fesztiválozik...

Tali nekem mindegy. Jó minden dátum.

Dana
Én úgy lettem Lora, hogy a 3. nevem Laura. De a Lara is tetszik. Egy kolleganőm kislányát így hívják. (Ő nem Laura, csak Lara) Hát igen, a Lara néni elég furán hangzik. Pont ezért szeretem inkább a nevek eredetijét, mint a becézését. Pl. Benedek-Bence. Ugye a Bence bácsi is fura, míg a Benedek bácsi már jó. Én is a Laura nevet választottam volna, csak párom vezetéknevéhez sztem nem illik.

Megyek már a családom után aludni. Remélem jobb éjszakánk lesz mint az elmúlt kettő. Jó éjszakát mindenkinek!
lora7

Dana,
Én úgy gondoltam, hogy te mehetnél el bevásárlás címszó alatt vhova. :D Abban semmi poén nincs, ha ő megy és te maradsz otthon. :lol:

Nénizés:
Jó előre gondolkodtok. :D Szerintem nincs semmi gond a Lara nénivel, csak nekem Lara Croft jutna eszembe. A gyerekről meg nem a legjobb, ha egy sírrabló jut eszembe. :twisted: Pedig tetszik.

Tali:
Mi is mennénk, de ahogy magunkat látom, kb az indulás előtti órában dől majd el, hogy adott napon valaki beteg-e. :? Hogy a tucatnyi egyéb dolgot ne is említsem.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Nincs itt Timo, így én lettem az első. :o Kivételesen normális éjszakánk volt, csak kétszer ébredt Gergő (2,5), ami nála n nagy szó, és akkor is csak "cumi, betakar" progit igényelt, aztán aludtunk tovább, úh végül is ő is adott ajándékot. :D :D :D Reggel azért elgondolkoztam ezen, és mondtam is Ádámnak, h inkább keljen többször éjszaka, minthogy végighisztizze a napot. :roll: (Vannak akiknek semmi nem jó. :lol: )

Néni: Engem annak idején szerettek volna "Panni"-nak anyakönyveztetni, de akkor még nem lehetett (ilyen öreg vagyok :shock: ), így lettem "hivatalosan" Anna. Szeretem ezt a nevet is, és amikor tanítani kezdtem, egyértelmű volt, h nem szeretnék "Panni néni" lenni, úh akkor váltottam Annára, és a mh-emen így ismernek. A családnak, barátoknak maradtam Panni. Sztem ez így jó, nincs vele gondom. :roll:

Ma du. megyünk Adveti-koszorút csinálni a kórusos barátokkal - alig várom! :D :D :D Ill. én megyek, Gergő nagymamázik. :twisted: :lol:
Vendég

Ja, a garnitúra anyagáról fogalmam sincs. :oops: Nem vagyok egy textil-guru. Vmi olyan textil, ami a velúr és a plüss keveréke. :roll: A színe tényleg egy "kicsit" kényes, de nem volt más színben, úh letakartuk Gerőnek a 3 személyes kanapét, arra fölmehet, a többire nem. Hátha. Egyébként nekem is az volt a második kérdésem, h mivel lehet tisztítani. :lol: (Az első az volt, h van-e más színben.)
Vendég

halihó!!!! :lol: :lol: :lol:

még élek!!!! és már majdnem virulok :lol: :wink:
helyzetjelentés :lol:
Lea még mindig beteg :cry: továbbra sem lázas csak köhécsel vszínű a hátracsorgó váladéktól és folyik az orre ugyebár :cry: szegény alig bír szopizni de próbálom minden szopi előtt megszabadítani a cucctól úh egész jól megy...annyira édes mert retteg a porrszívótól (de csak akkor kezd el félni amikor rácsatlakoztatom a szívót, egyébként nagy haver a porszívó :lol: :wink: ) de azért odatartja sírás nélkül a nóziját :lol:

az éjszakáink is rendeződni látszanak az éjjel csak 3x kelt ebből 2 a szokásos szopi 11 és f4 1 pedig cumi vissza akció :lol:

napközben nanica hsz-n felbuzdulva --miszerint a babkocsiban nem a popórázás hanem a szűk hely az altató --elalvás előtt belecsavartam egy plédbe mint újszülöttként és 2 másodpercen belül elalszik (persze a karomban) és letehetem. tegnap így aludt 2x2órát :shock: rávettem magam h aludjak én is úh szinte kialudtam magam :lol: :lol: :lol:

délelőtt Lea sem fogad el mostanában gyümit :shock:
regggel 7-f8 körül szopizik azután12-kor és utána 1-f2 körül főzi majd 4kor szopi esetleg 5-6 körül megkínálom gyümivel de van h ekkor sem kéri :shock: és a fürcsi után f8-3/4 8 magasságában újra szopi.

tudományok :lol: :oops:
kúszás, mászás, ülés egyedül
néha ha úgy tartja kedve hívásra odamászik apához (hozzám persze nem :twisted: :lol:)
előszeretettel borogatja a papírszemetest az íróasztal mellett :twisted:

dana
Lea először kutyázott majd "háromszögezés" (kézen és lábujjhegyen támaszkodik miközben popó az égben) azután kúszás, majd mászás és utoljára a felülés, ami a "3szögezésből" sikerül a legtöbbször vagy a másik verzió feltámasztja magát oldalra egy kézre és ebből ül fel (nem tudom mennyire érthető :oops: )

nanica
én most találtam Holle bio rizskrémet a bioboltban (kölespépet kerestem de nem volt) és úú mint a kölest vízzel vagy csak úgy bele kell szórni a zöldségbe vagy gyümibe
az árán kicsit kiakadtam 250g 1010 Ft :shock: :twisted: :twisted:
de mondta a csaj h létezik rizspehely ill kölespehely is amit a bébiknek is lehet adni és talán lora mondtah az olcsóbb is

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi! Ez a Holle-féle pehely tényleg ennyibe kerül, de elég sokáig kitart. Bár én már inkább veszek egy zacskó bio rizst. Megfőzök belőle egy egy adagot, leturmixolom (igen, nyúlik) aztán be a hűtőbe, és minden nagy étkezéshez kanalazok belőle. Aznap meg másnap adok neki a lefőzött adagból, aztán krumplival csinálom uezt, és két napig azt kap. :roll:
Ja, és tök büszke vagyok magamra, mert tegnap sütöttem neki kiflicskéket (v vmi olyasmit). Pizzatésztából ujjnyi kis hurkákat sodortam és megsütöttem. N bejött neki, úh mehet a nagyüzemi gyártás! :lol: Lehet, h melós (annyira azért nem), de n megnyugtató a tudat, h tudom, h mit eszik. :roll:
Vendég

ja, jaj és a legfontosabbat nem is írtam, tegnapelőtt óta már hanyagolja a kúszást és (végre) négykézláb halad! :D :D :D Már vártam, bár n mgnyugtató volt a tudat, h 10 hónaposan kell csak eljutnia idáig úh Lorca utólag is nagy köszönet a begépelt információkért!
Vendég

Jó reggelt!

nanica!
Jobbulást Linusnak!

Pann!
De édes Gergő!Jó buli a függönyrángatás :twisted: :wink:
Jó az ülőalkalmatosság is!
Isten éltessen sokáig!Mi volt a szülinapi aji?

Bozotka!
Gratula Zsófinak!Neked pedig jó rohangálást! :wink:

Dana!
Babafalvát nem ismerem, de bizti le van írva vhová, hogy kell a képet felrakni,nem lehet, hogy nagy volt a kép mérete?A Lilypie-n, ahol az enyém is van, orr 3 lépés van, első a vonalzó kiválasztása, 2. a figura, ami vándorol a vonalzón, 3.-ban kell beírni, hogy mikor született a baba, alatta, hogy mi legyen a szöveg a vonalzón(ami nekem:Emili), és ezek alatt van egy olyan, hogy left side photo:ez mellett ott a tallózás(vagy browse), ott kell kiválasztani a gépedről a képet>ez se legyen túl nagy, majd create ticker.És ha ez megvan akkor lesz egy csomó kód, onnan kell bemásolni a 2.at, a BBc kódot a profilba.Ha vmit nem értesz, kédezz, ha tudok segítek.

Tegnap felbuzdultam ebéd után, és nekiestem az ablakoknak.2 ablak, és egy erkélyajtó van a nappaliban, de a 2. ablaknál felébrdt Emili, úgyhogy ő is besegített :lol:
Persze ezután turbóra kapcsolva folytattam, mert elég hideg volt kint, ő pedig az erkélyre akart volna menni hűsölni :twisted:

Éjjel jól telt, visszazökkentünk a régi kerékvágásba, csak 1x kelt, majd reggel fél8kor!
Ma megyünk anyáékhoz, így 7végén nem leszek.

Jó 7végét Mindenkinek!

Kép
pankaa

pann
boldog szülinapot !!! :lol:
klassz a kanapé :wink:
Sebi Gergő hihetelen mennyire hasonlítnak :shock: :shock: :lol: kezd gyanús lenni a dolog :lol: :wink:

lora
látom Te is sorstárs lettél a nemalvók táborában :wink:
nálunk kb 3 hete megy a műsor :shock: vszínű mégis a fogak lesznek végre kibújt a bal felső kettes a jobb is látszik már de h ne érezzem magam olyan jól már megnyílt a bal felső 1-es felett egy picit az ínye :shock: úh folyt köv

róki,ágiboldi
tök jó h tudtok otthon dolgozni kicsit irigykedem :oops: :wink:

lin
kitartást a vizsgákhoz! téged viszont nem irigyellek!! :lol: :lol: :oops:
milyen gyógyszert adott Grétának apa dr?

lorca
hasonszopi?? :shock: még párszor el kell olvasnom az útmutatódat :lol: :oops: oldalról ,félig hasról persze megy mindkét ciciből a szopiztatás ...na majd olvasgatom még :lol:

dana
sajnálom amin keresztül mentetek de a lényeg h itt van ez a két gyönyörű és egészséges gyerkőcöd :lol:

gratula a kis dumagépeknek Petinek, Emilinek! :lol:

ria
azóta is ilyen étvággyal eszik Beni? a tornának látsz már vmi hatását? h viseli Beni?

túrókrém
a közös mailre feldobott táplálási irányelvekben 19 hónapos korig nem igazán ajánlják sem a túrórudit sem a krémtúrót de mondjuk szerintem ez a szigorúbb vonalat képvislő összeállítás

én 1 éves koráig tuti nem adnék
mandarint sem ( de amint mondtam nálunk apa allergiás és asztmás úh nagyon óvatos vagyok)

majus
megnéztem ezt a hordozót én is de tényleg nem derül ki h lehet e benne elöl ill csípőn hordozni a gyereket...
egyébként tök jónak tűnik most megy a vacillálás (ezt így kell írni? :oops: :shock: ) h Ergo vagy vmi más legyen?

mennem kell :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Visszautasítok mindenféle feltételezést Gergő-Sebi/Sebi-Gergő ügyben, kizárólag a természet tréfájáról lehet szó! :wink: (Azért remélem a taliról a megfelelő gyereket viszem majd haza! :lol: )
Vendég

jajj most láttam a jobb felső 2es is bújik kifelé :shock: remélem ezek ketten gyorsabban előbújnak :lol:

majus
gratula Klemacnak a forduláshoz :lol: a FP torony nálunk is fontos motiváló tényező a kedvenc kacsával a tetején :lol:

timo
ringató híjján nekünk most apa szerzett be egy csomó gyerekalbumot köztük egy karácsonyost mikulásost úh tanulunk ezerrel :lol:

integetés,taps
mi most tanuljuk :lol: eddig nem sok eredmény :lol:

tali
mehetünk mi is? :oops: :lol: jól láttam h művházban tervezitek?
nanica,lin?vmelyikőtöket fel tudom venni útközben :lol: aki előbb szól arra megyek :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

bocs jobb felső 1es :lol: a 2es már majdnem kint van :lol:

pann
jól van jól van :lol: :lol: :lol: :wink:

gratula a sütéshez :lol:
a rizst simán megfőzöd és turmix?

itatás
elkezdtük mi is Janával (én 24 óra után felforralom de csak épp felrottyan ,semmi 5 perc :oops: )

pohárból ügyesen iszik (nem mondom h minden csepp a gyomrában köt ki de a java igen)
cumisüveggel már csak játszik hasonlóan a Micimacis tányérokkal úh enni is sima üvegtányérból eszik :lol:

timo
majd csak figyelsz ha Lillus először olaszul szólal meg :lol: :lol:

lorca
tök jó h rendben a miómád :lol: ezek szerint nem akarják kivenni?
amikor 15 hetesen kórházban voltam az egyik szobatárs 24 hetes kismami volt egy miómával és folymatosan görcsölt nem tudm mi lett a picivel :shock: senki nem tudott semmi biztosat mondani neki h ki tudja -e hordani :cry:

na most egyenlőre befejezm, bocsi ha régi témákra reagáltam :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Szép napot!

Pann,
Boldog Születésnapot! Egy napon születtél a nagypapámmal, de aszem nem egy évben…
Gratulálunk Gergőnek az üzembiztos mászáshoz, a szülőknek az új kanapéhoz (ha kárpittisztítási kérdés merül fel, fordulj bátran hozzám, én meg majd papához, mert ez cégünk egyik profilja).
Mazsi gondolatébresztő hsz-e után már csak azt kell eldöntenünk, hogy ki beszélgessen el kivel, és jöhet a bunyó!!!
Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha egy Gergős képet is kiosztanék a nagymamáknak, vajon feltűnne valakinek, hogy ez a gyerek nem az a gyerek?!

Lin,
Kitartást a sulihoz!!!
Mire nem jó egy eü-s a családban?!

Nanica,
Nekem is az jutott eszembe, hogy bár csak 3 talin voltam, de sikerült összefutnom Mazsival, veled a minitalikon, lehet, hogy Danával is találkozunk majd. Debrecenben viszont nem szoktunk járni, de lehet, hogy majd egy nyaralás alkalmával… és Linék felé sincs rokon sajnos. Ki van még vidéken?
Meg még az is bevillant, hogy lesz még idő, amikor Sebi egyedül lesz már a mamáéknál Baján nyáron, és milyen jó lesz, hogy ott lesz Linus is. Még azt is megélhetjük, hogy egyszer levelezni vagy legalábbis msn-elni fognak.

Sebi kinövesztette az 5,6. fogát (jobb, bal, felső kettes).
Tegnap délután az volt a játék, hogy kezembe adott valamit, azt én visszaadtam, azt ő visszaadta, stb.

Elfelejtettem írni, hogy sikerült megtalálni az éjszakai pelenkát! Mivel Sebő sokat szopizik éjszaka, így rengeteget pisil is, amit a következő típusok nem bírtak, gátszakadási sorrendben: Alana, Huggies, Tesco lila. Végül a Libero maxi plusz (10-16kg), ahogy apa is megjósolta, vált be. Hurrá!

Orsi
Kép Kép
sno

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?