Jó estét!
Másfél napig nem olvastam, és most csak futtában...
Munkahelyen voltam visszaregisztrálódni...hááát, elég bonyodalmas folyamat, a számítógépemet kb 4 órán kerszetül csesztették mert rég látta a hálózat és össze kellett őket simertetni megint. De olnya jó volt "egyedül" emberek között lenni szinte egész nap, tökre kinyílt a világ
Persze hazajönni meg mégjobb
Jövő héttől dolgozok!! Vissza kell fognom a babanetezést, de annyira le lehet maradni ha nem olvas egy-két napig az ember. Ugye ha esetleg ritkábban írok/olvasok, valaki rámcsörög vayg valami ha pl tali van meg ilyenek, mert persze talira mennénk
úgyis csak 4 órányit kell dolgoznom, és sétálni is muszáj, ráadásul ha ébren van úgyse tudok dolgozni..
Na, amiért jöttem: boldog hófordulót a 28-án született tömegeknek: Szasza, Szilvi, Laura!
És hipphipp hurrá Kelemackónak a hasrafordulás miatt!!
Nanica (asszem te kérdezted) sajna nem tudom hány fok van mert nincs szobahőmérőnk, csak kb minden héten akarunk venni... de Boldi annyit mozog, hogy nem érzem hidegnek, éjszakára mega vastag hálózsák a body rugi kominációval remélem elég, rajtam is csak egy pizsi van meg paplan.
Dana, jók a képek, nagyon aranyosak!
És Petitől nagy szám az apa, én is úgy várom, és pont azon gondolkoztam, mi lenne ha mamának hívatnám magam, az hamarabb összejön (nálunk a mama nem nagymamára vonatkozik a családban, én kiskoromban anyukámat hívtam úgy, csak mostanra lett anyuci
)
Timi, jó utat!
Orsi, Dinyuska, na végre, hogy jöttetek!
Panka, én is a yogo izé túrókrémmel szemezek!
Ezek szerint jöhet a mandarin? De jó mert Boldi annyira sóvárgott utána..
Na ennyi megy memóriából, pedig tuti még akartam vmt, Pann, várjuk a képet az újdonsült bútorokról, ok Gergő is rajta lehet!
Együttérzésem a nemalvóknak, pl. Brigi (nem neki szól, hanem az anyukájának az együttérzés!)
Ja, kakarészletek ijesztőek, elkezdtem várni a banánrost-kukacokat
Ez jó lesz végszónak?