Új privát üzeneted érkezett!

Folytatas Kép

Orsoly, Zsombi detto. Kép Most vettem ivoleveket, azt cumisuvegbol cumizgatja, bar nem tul nagy lelkesedessel, de 20-30 ml (egyszer 80 is!Kép )lemegy azert. Aztan meg rajottem, hogy ha kanalbol nem eszik, de nem is nagyon fintorog, akkor a kisujjamrol lecumizza a kajat. Most igy probalom az uj izekhez szoktatni. Hatha megszereti az uj kajakat, aztan gyakoroljuk a kanalazast...Kép

Nadine, kakis sztori. Kép

Kangi, na ne mar, meddig nem leszel? Kép

Norka, en meg csak holnap kezdem el mosni az osszetrutyizott rucikat. Segiteni igy nem tudok, de mAr elore rettegek...Kép
JA, es mar 2-3 honapja kukoricapelusozunk. Nekunk bevalt. Es a doboz, amiben adjak, az is tok praktikus (persze, nem ez a fo szempont Kép ).

Andy, nagyon nagy mar a fiad! Es nagyon aranyos. KépKép

Sziasztok,
Gombóc

ui.: JA, ket kerdesem nekem is van:
HA szopi alatt nem lehet apromagvas gyumit enni az anyukaknak, akkor hogyan lehetseges apromagvas
gyumit adni a babanak hozzataplalas soran? Meg ha en eszem paradicsomot, akkor ZSombi pocija kikeszul. Igy paradicsomos kajat se celszeru adni neki, ugye? Koszi, ha valaki tud valaszolni!
gombóc
 
 


Sziasztok!

Csucsuka: jajj te szegeny laz-hasmenes miattKép A laz engem is kiutott, ilyen magas lazamra en konkretan nem is emlekszem, szerintem gyerekkoromban volt utoljaraKép Ez mar halisten a multe, de ez a franya hasmenes nem akar elmulni...Kép

Andy78: mi jol vgayunk tovabbra is, halistennek Lacko nyugodt, mosolygos kisfiuKép Azt nem tudom, hany kilo lehet, 7 es fel es 8 kozott feluton jarhatKép Kb 70 cmKép Gyakorlatilag semmit nem csinal, ha neha kedve van, hasra fordul, de nem sokszor van kedveKép Jahh, hidalni nagyon tud, kiprobaltam, szerintem baromi nehez, de o nagyon szereti csinalniKép Igy is kozlekedikKép Meg minidg csak anyatejen elunk, mert nem akar semmit megenni. Raadasul kb 2-3 orankent eszunk, ami allitolag ebben a korban kisse surunek szamit. Tenyleg, tobbiek, szerintetek is suru ez a kajalas, vagy mindenki ugy egyen ahogy akar?Kép

Andy: Mark tovabbra is nagyon edesKép

Pildi: repat szerintem ellenorzott helyrol erdemes eltenni, mivel ha nagyon mutragyazzak, sok lehet benne a nitrat ami nem jo. Igy en nagymami-fele repaval fogom elhalmozni a hutotKép

Oszinten szolva en nem erzem ugy, hogy nagyon aggasztana Lacko sulya (pedig pl az utolso meresnel 3 het alatt kemeny 15 dkg-t hizott!), sem az, hogy kis lustasag es semmit nem csinal (a kortarsai szepen lekoroztekKép). Anyu meg is dicsert a multkor, hogy eleg realisan itelem meg a gyerkocot, nem latok bele zsenit, nem aggodom tulsagosan semmi miatt. Szegeny pedagogus volt anno, es nap mint nap at kellett elnie, hogy a szulok szerint a sajat gyerekuk igenis a legokosabb, legugyesebb es legszebb gyerek az osztalyban, es ha a tanito neni ezt nem igy latja, akkor egy vaksi legy (most nagyon visszafogtam magam, kapott ennel "szebb" bokokat is).

Urszila: kepzeld, Vivendinel van valami uj akcio, a korzeten belul barmennyit dumalsz, 45 ft-t fizetsz egy hivasertKép Szal ha van kedved, akar orakat dumalhatunk ennyi maniertKép Tok jo, nem?Kép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Engem ez a kukoricapelus érdekelne. Még nem hallottam róla. Mi ez, és hol lehet ilyet beszerezni? És tényleg jó?

Dani is hízik kilóra szépen, de gyorsabban nyúlik, ezért látványilag vékonyodik.

Na megyek vár a vasárnap!

Mindenkinek szép napot!

Réka
muki
 
 

 
 

Sziasztok!
A redonyos lazas, redonyozes elmarad. Ezert ma strandolunk+ vegre Apa beszereli a klimat! Kép
Reka a partedli.hu- n olvastam kukoricapelusrol, bemasolom mit irnak rola :

KUKORICAPELUS
Kapható egy ún. kukoricapelus is, sajnos nem nagyon reklámozzák, pedig nagyon jó minőségű, és olcsó. 70%-ban lebomlik, és légáteresztő. Akik használják, elmondták, hogy nem piros a kicsik bőre egyáltalán, és a pelusnak nincs az a fura szaga reggel, mint a többi eldobhatónak. A külső borítása kukoricafólia, tépőzárral záródik, van derékgumírozása is. A gyártó címe: Sencare Hungary Kft. 1185 Bp., Ipacsfa u.6. infóvonal: (36)1-297-34-54. S egy-két lelőhely (örömmel vesszük, ha tudtok többet is, feltüntetjük az oldalon, ha megírjátok a címet):
Baby Fun Pelenkadiszkont
Bp. I.ker. Csalogány u. 42/a
tel.:061-214-59-18
Brumi Maci bababolt
Bp. IX. ker. Mester u. 13.
06-1-215-15-49
Mini Manó bababolt
Bp. XIV. ker. Nagy Lajos kir. útja 112.
tel.:06-1-251-31-26

Gomboc
Orulok,hogy jol ereztetek magatokat, csak gyozzetek beleszokni a 7koznapokba! Kép Koszi a k.pelus tapasztalatot. Videken vajon miert nem arusitjak? Kenytelen leszek hozatni... Mekkora kiszerelesben aruljak?

Na megyunk furdizni, juhhe! Kép
OrvendezoNorka es mosoly Jazi (ma 23 hetes)
norkini
 
 


Sziasztok!

Gombóc:ez valahogy úgy van, hogy azért a tejbe való átmenés az nem ugyanaz, mintha direktbe adnál valamit a babának. Amire csak szopinál érzékenyek, azokkal élesben is jobb lesz vigyázni, kivárni. A paradicsom, régi tévedésekkel ellentétesen igenis "veszélyes", allergizálhat. A nagyfiamnak mindig keményen kicsipte a fenekét is.

Szines kakik: majd ha céklát adtok!!!! Kép,akkor még a pisi is lila lesz, nem megijedni!!! (legenda szerint anyám kapott anno frászt, mikor nekem céklát adott, egyébként még nekem is meglátszik, ha sokat céklázok)

Répa:ha már fagyasztotok, nem a tavaszi zsengét kell, hanem ősszel. Ugyanis ez a nitrátos probléma a tavaszi zsengével van, hisz azt siettetik vele, hogy gyorsan nőjön. Az elhiresült eset is azt hiszem ilyen volt. Részemről egyébként ez is a kertből jönKép.

Ancsi (3 hó) a pénteki kiskádas próbálkozások után ma végre szárazon is megkezdte a próbálkozást hasra fordulás ügyben. Kép

Ildi

Ildi
pildi
 
 


OrsolyKép Én is rád gondoltamKép

IldiKép Julka még semmi hasra fordulós tendenciát nem mutat. Valszeg azért, mert utál hason lenni, úgy csak alszik. lehet, hogy azért mert imád dumálni és úgy nem lehet? És tegnap fogta meg úgy igazán a játékot és vitte a szájához. Kis elmaradott gyermekKép Én a paradicsomot első perctől eszem, Julkának semmi baja tőle. Szerencsém van. Viszont azt olvastam az ötlettárban, hogy a kukorica az allergizáló növények között van. Szintén ötlettárban, másik helyen meg a kukoricapelyhet ajánlják az egyik első adható ételnek. Én is így tudtam, az I-II gyermekem nem pelyhet kapott, hanem puliszkát, azaz kukoricadarát vízben főve. Mai napig szeretik. Szóval akkor allergia vagy sem????

NorkaKép 2-es progi kb. másfél óra. Ebből a szárítás a több idő. Ha nagyon sietsz (éhes vendégsereg toporog pl), szárítás előtt ki lehet kapcsolni és kézzel eltörölgetni.

Voltunk ügyeletes doki néninknél, nagyon csúnya a popsija, és semmitől nem múlt el. Rákérdeztem a csendben éhező gyermek témára. Azt mondja, van ilyen, abban az esetben ha a gyermek mindig keveset kap - tehát nem úgy, hogy hirtelen 1x csak kevés lesz a tej- ahhoz szokik a gyomra. Viszont akkor az egész szervezet takarékra áll, pl. alig pisil.

2eslét előnyei, meg vagyunk híva ebédreKép De most már kezd elegem lenni az esti ketteslétekbőlKép És nagyon hiányoznak a gyerekek. És Férj is. És még egy hétKép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!
Csucsuka, Ildi: Nagyon köszönöm a fagyasztós ötleteket, nem mondom, hogy Ildiével vetekedni fog a készletem, de majd rakosgatok el ezt-azt. Majd a negyediknél már én is ilyen rutinos leszek! Kép (a mostani az első babánk)

Katicabogár

Kati
katicabogár
 
 


Norkini!
Köszi a kukoricapelusos infót, ki fogom próbálni é smajd megírom a tapasztalatokat.

Nekem fagyasztás terén lenne szintén kérdésem. Hogyan lehet lefejt tejet lefagyasztani? Meddig lehet a hűtőben gyűjtögetni? Hogyan lehet kiolvasztani?

Köszi szépen előre is a segítséget!

Réka
muki
 
 


Ismet itt vagyok!
Zuhog a nyari eso, stran elmarad- ismet. Na de sebaj...
Lanyok
Lattan (vettem) Tescoban pici dobozos bebiitalokat Pacific gyartja, 100os, cukor-glutenmentes. Miert nem hallottam meg ezekrol? Kostolta mar valakinek a babaja?

Reka
Nagyon szivesen, kivancsi vagyok tenyleg! Engem is erdekel,holnap fel is hivom a nagykert,hogy Pecsett lehet-e valahol kapni?

Norka
norkini
 
 


Kozben latom nagy itt a forgalom Kép
Teszek fel Nektek egy mai vigyori Jazmin kepet.

Kép
norkini
 
 


Sziasztok!
Képfölrakási próba Kép
Kép

Itt 1 hónapos, majd rakok fel, frissebbet is.

Elég béna vagyok, a következő majd jobban sikerül.

Beus
beus74
 
 


Sziasztok!

Én itt, Szilárd az ágyikóban. Kép

Urszula Kép
A Niveáról már én is hallottam, hogy csúnya allergiás kiütést okozott.

NorkaKép
Tegnap Szilárd almalevet kapott, eredmény: ma zöld kaki. Úgyhogy tényleg lehetséges, amit Gömb írt.
Jazi édes, mint mindig.
Pelus, ez lenne az? http://www.szakinfo.hu/sencare/htm/egy.htm

GombócKép
Boldog Szülinapot! Így utólag.

Andy
Márk is aranyos, kétszer is. Kép

myssnia és Szilárd, aki ma 5 hónapos!
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Jókor írom én is, mikor a biopelus a téma, de:
Tegnap vettem egy nagy csomag Huggiest, és hozzá volt csomagolva egy felfujható labda. Szilárd nagyon élvezte. A második képen, tiszta Maradona:
KépKép
Kiváncsiságból vettem még egy Pull-ups Huggies pelust is. Naggyon édes, és kényelmes. Szilárd annyit rugkapál, hogy néha kidörzsölték a derekát a pelusok (főként a pampers, annak merev a dereka). Ennek csupa gumi a dereka, és tök kényelmes. De elég drága.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Kaptam egy szatyor használt babajátékot, ki akarom fertőtleníteni, de nem tudom mivel szabad, hogyha a szájába is veszi ne legyen gond. Tud valaki tanácsot adni?

Dokinéni szerint paradicsomot ehetek nyugodtan, a paprikával viszont vigyázni kell.

Megpróbálok egy mostani képet felrakni, remélem jobban sikerül.


<!--attachment: G_borka1-24002.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*473.4**G%e1borka1%2ebmp --><center><pre>
Kép
Gáborka1.bmp (473.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Itt 10 nap múlva 3 hónapos.

Beus
beus74
 
 


Valamiért nem sikerült Kép
beus74
 
 


Beus

Próbáld meg ékezet nélkül elmenteni a képet! (és esetleg jpg is lehet, hogy jobb lenne)

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Réka:anyatejet normál hűtőben 2-3 napig nyugodtan tárolhatod (egyes verziók szerint tán 8 nap a határ, de azt én már nem tenném). Fagyasztásra lehet kapni spéci anyatejgyűjtő zacsit, de ez szerintem drága. Nagyon jók a kifőzött kicsi üvegek. Kifőzhetetlen (műanyag) dolgokat lehet fertőtleniteni Neomagnollal (büdös) vagy Chicco hideg sterilizáló löttyel. Fagyasztott tejre ráönteni (hozzá9nteni) nem fagyosat tilos. Fagyasztott tejet -18 fok alatt egy évig is lehet tárolni, bár sokan csak 3-6 hónapot irnak, nekem volt 1 éves tejem, nem romlott meg. A kiolvasztásnál arra kell ügyelni, hogy ne melegedjen túl, mert az csökkenti a hasznos anyagait, egyébként semmi baja nem lesz tőle, csak kevesebb lesz benne ez-az. Lehet langyos vizbe állitva, de mikroban kiolvasztó fokozaton is működik, szerintem. Arra készülj fel, hogy fura szaga lesz, de ez a tehéntejre is igaz. Sok baba nem fogadja el a fagyasztott tejet, legfeljebb főzelékre. EMiatt túl nagy jeges készleteket felhalmozni nem érdemes.

Beus: neomagnol vagy chicco fertőtlenitő folyadék. mindkettőre rá van irva, milyen arányban kell elkésziteni.

Urszila, 2 napja még Ancsi se csinált semmi ilyet. MOnjuk ki tudja, lehet, hogy még hónapok kérdése, mire eredménye is lesz. A ciki az, ha hamar sikerül, már igy is neccesen fér be a mózesbe, mellé van pakolva a pelenkázón, kiságyhoz előbb ki kell rakni onnan Ilcsit, ehhez kell másik ágy, szobaátrendezés stb, ráadásul párom 10 nap múlva elmegy, már látom lelki szemeimmel, hgoy akkor fog hasra fordulni és kiesni-mászni a mózesból mikor magamra maradok velük.Kép

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Na, megpróbálom még 1x

Kép

Szóval nemsokára 3 hónaposak leszünk Kép

Beus
beus74
 
 


Myssnia,
köszi, de úgy látszik inkább a kép volt nagy, bár a nézet/küldésben látszólag elfogadta. Elvileg 500KB-ig lehet, ez alatta volt, mégsem rakta be. Még jobban lekicsinyítettem. Kép

Beus
beus74
 
 


Sziasztok,
csak röviden, mert el vagyok havazva: még megvagyunk, túl az első hasfájós éjszakán és nappalon, de egy szélcsöves megatrotty után végre alszik szegény Kevin, már nemistudom hány órája...
Szegény, még sose fájt a pocija, és egy fél napba tellett, mire hülye anya rájött, hogy talán ez a bajaKép

A fagyasztós tippeket én is elmentettem, köszönet érte, akik írták!

Kersztanyu megjegyzései nem voltak durvák, hálisten, viszont 5 hetesen bilit kaptunk tőleKép
Viszont Kevin szerinte is DagimadárKép Nanembaj. Azért jó, hogy elmentKép

A kertipartin újabb neveket kapott haveroktól: Szumóbajnok, Kis Buddha, Hurka Gyurka. Kép Sajna akkor kezdődött a nyügi, hamar le kellett képnünk:

Most ennyire fussa'
pusza
Elli+Kevin (5h+2n)
ellimami
 
 


...kidobott a gép, de kicseleztem...hihi..lemásoltam előtte.

Sziasztok Lányok,

Édesebbnél édesebb dedeket látok itt a babaneten. Kép

Gombóc,
Boldog szülinapot! (ide szerettem volna egy boldogszülinapot képet berakni, de amikor fel akartam tenni, akkor mindig lefagyott. Úgyhogy gondold ide) A túrórudiból van még, vagy mind befaltad?
Én is csodálkoztam, amikor a védőnő mondta, hogy adjak nyugodtan ribizlilét Lilinek. A paradicsomnak csak a húsát szabad adni, a magját és a héjját nem. Persze azért figyelni kell mindenre, mert kivételes esetekben bármi allergizálhat.

Orsoly,
Lili is sűrűn cicizik, ez vsz a meleg miatt lehet. Szerintem hagyd, hogy egyen olyan ütemben Lackó, ahogy neki jó.

Zulu,
Itt vagy? Próbáltalak hívni, de egy bájos női hang csak mondta a magáét, és nem akart velem szóba állni Kép

pusz,

gömb
gombolyu
 
 


Sziasztok!
Norkini!
Én ismerem,és Dominik nagyon szereti ezt a fajta italt.Bár bevallom ő mindent szeret. Hál istennek mindegy neki. Én sem halottam róla,egyszer csak megláttam a Rossmanban megvettem,és jó.

Babanetes talira,mi sajna nemmegyünk. De végre talizok egy csomó régnemlátott baráttal,és eldicsekedhetek végre az én drága kisfiammal!

Lányok!
Én ma kényeztettem magam! Ma? Bocs ,most este. Gyerek alszik,apa dinnyézik,én meg bevetettem magam,egy forró vízfürdőbe! Nyami!
de nemakárhogy. úrijányt játszottam,mint megboldogult jánykoromban. Habfürdő,fürdőolaj,fürdősó,nehogymáááá valami kimaradjon. Ha lúd legyen kövér! Pakolások ide-oda,az összes felgyülemlett mintakrémet magamra kentem,gyantázások,teljes regenerálás! Ja és mindez mellé,egy pohár vörösbor,és most itt.Hawai,mintha kicseréltek volna. Plusz kg-k?-hol? Dehogy! Állati jó vagyok! Az érzés nemrossz,csak kár hogy holnapra elmúlik.
De még ma van! Apa! Holis vagy? Ja dinnyézik,és valami süket filmet néz. Menni kéne. Hát akkor jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noémi.
Noeeemi
 


Sziasztok,

Gömb,
jesszus, biztos a nagyszülők voltakKép. Ma du. kerestél? Építésznél voltunk, és a telefonom bent maradt a babkocsiban véletlenül. A kijelzője rossz, úgyhogy lehet, hogy felvették-letették véletlenül. Ez ma nem az én napom.

Elli,
XI. ker-ben lakik a lány, biztos örülne a tejnek. A bevizsgálást Ő elintézi.

Bocs, ma csak ennyi, összes gyerekem beteg, én meg nagylány lettem újraKép.

Jóéjt mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu,
Jajjj..dehogy a nagyik, csak a hangpostafiókodban ücsörgélő gépies hangú nyanyus volt az. Tudod, aki úgy kezdi, hogy ez a 06...telefonszám hangposta..satöbbisatöbbi Kép
Nagylány lettél???!!!...akkor jöhetnek a kistesók...Kép
gombolyu
 
 


Sziasztok!

Zulu
Nagylány lettél, de jó neked, hogy 7 hónapig még várt magára. Nekem úgy néz ki, hogy megjött, és nekem Zsani csak 7 hete született. Pontosabban most nem tudom hogy a gyermekágyi rém tért vissza, vagy a mikulás érkezett meg. Tényleg ezt hogy lehet eldönteni???

Myssnia
Nagyon jók a képek a kis Maradonáról. Igazi focista lesz. Kép

Beus
Tündéri a te babócád is. Kép

Na most megyek aluszkálni, remélem Zsani is fog ebben a nagy melegben.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Kangi!
Boldog évfordulót. Kép

Na most csak ennyi, Zsuzsi befejezte a kajcsit, megyek aludni. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a bókókat a fiam nevében.

Az összes baba aranyos nagyon.

Nem akarom elkiabálni de Márk csuda jó fiu volt éjszaka. Ilyen már nagyon régen volt ugy örülök neki igy legalább én is kialaudtam magam végre.

A babanetes talira sajna mi se tudunk menni mert a párom dolgozik. De remélem majd lesz másik és akkor ott tudunk találkozni, mert már ugy szeretnélek megismerni benneteket.

Na most ennyi
Puszi
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Bocs, nem talalom a tali infot. Tudnatok segiteni? Mikor, hol lesz?

Mi jol vagyunk, de nehezen birjuk a meleget.

Koszi
Kakukkfu, Emma
kakukkfu
 
 


Sziasztok!

Sajna nekem nincs sok időm netezni, a két gyerek (a fiam meg a hugom) teljesen lefoglal engem is, meg anyut is.

Bencével ma voltunk tanácsadáson, egy hét alatt 35 dkg-ot hízott. 4170 g.

Itt van Bence albuma:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=2045

És itt meg a kishugom:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=2094

Zsófi+Bence

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok lanyok!

Vegre megjavult a gepunk, ugyhogy tudok ujra netezni.Kép Mar hianyzott... Pedig pont elotte par nappal hataroztam el, hogy lassan abbahagyom az allando babanetezest, mert a hazimunka rovasara megy. Lehet, hogy ezt meg ujra at kene gondolnom...Kép

Kepzeljetek, szerdan pont visszaolvastam, es irtam egy olyan hosszu valaszt, amilyet utoljara talan meg pocakos koromban, es akkor zakkant meg a gep, amikor el akartam kuldeni. Kicsit sem voltam am duhos.Kép Aztan pedig kiderult, hogy valoszinuleg tonkrement a vincseszter, es elszallt a majdnem-kesz szulestortenetem... Aszittem, sirva fakadok.Kép De vegul meglett, ugyhogy villamgyorsan atmasoltuk apa gepere is.Kép Hamarosan Ti is elolvashatjatok. Arra gondoltam, hogy mivel a mostani friss kismamakat mar nem nagyon ismerem, es ok sem engem, valszeg ide fogom beirni, ok? Akkor is ok, ha nagyon hosszu?Kép

Voltam szombaton plazazni, egyedul.Kép Vettem egy bluzt, es ket furdoruhat, mivel a regi furdorucijaimbol kibuggyan a cicim.Kép Persze egyreszesek.Kép Probaltam ketreszest is, de Kangi lufinyuszis hasonlatanal maradva attol feltem, hogy lottyedesemet latva puszta joszandekbol valaki esetleg feltolt heliummal a strandon.Kép A furdorucikban annyi anyag van, hogy hihetetlen. Nekem eddig pici furdoruhaim voltak.Kép De azert vigasztalo, hogy az egyreszes furdoruhaban azert egesz szalonkepesen nezek ki.Kép Ja, aztan betertem egy uzletbe, ahol kiszurtam 3 hasonlo fazonu piros bluzt, amik tetszettek. Gondoltam, hogy L-eset probalok beloluk, mivel nyar van, ne legyenek tul szukek. Azert az egyikbol egy M-eset is vittem, biztos ami biztos. Haaat, az L-eseknel kb. 10 (!) centi hianyzott, hogy egyaltalan ossze tudjam gombolni oket.Kép Hahhhahhaa, lezserseg!Kép Pedig rajtam csak kb. 3 kilo maradt...
Ja, es vettem Petranak a C&A-ban 3 rovidujju bodyt 1390 Ft-ert. Most fogom kimosni oket, remelem, nem nyulnak ki. Jo minosegunek latszanak, ha tenyleg azok, akkor szerintem jo vetel volt, akit erdekel, mindenfele meretben volt 62-estol talan 92-esig. Lehet, hogy en is veszek meg egy csomaggal.Kép

Kepzeljetek, Petranak lehet, hogy gond van a fulevel. Mar kb. egy hete neha kicsit budi, pedig tiszta, nem is valadekozik, nem faj. Olyan edeskes szaga van, foleg furdes utan, gondolom olyankor kicsit fellazul a fulzsir vagy valadek vagy nemtommi. Most hivtam a doktornenit, holnap kijon es megnezi. Remelem, nincs gond, maximum egy kulso hallojarat gyulladas.

Tegnap voltunk vendegsegben apa kollegajanal, es a kollega menyasszonya a Margit korhazban a vedono.Kép Petra a mintagyerek oldalat mutatta nekik, vagy egy oran at eljatszott a mozeskosarban, aztan ugyesen egyedul elaludt.Kép Ugy tunik, nagyon bejon neki az uj mozeskosar, szeret benne lenni, jobban, mint a regi kocsijaban. Es persze kulon elony, hogy ezt is be lehet kotni az autoba, igy a felalomban levo gyerkozot nem kell ki/be rakosgatni az autoulesbol/be.

Na most ennyi, majd ha lesz idom, visszaolvasok. Most fogom elkesziteni eletem elso csaszarmorzsajat, remelm, nem egetem oda.Kép

Udv:

Leszter es jokislany,debudiafule Petra
leszter
 
 


Sziasztok!

Vettünk Baby-Gym-et és Dani nagyon élvezi KépKépKép
ja és vettünk esővédőt is a babakocsira, kiváncsi vagyok, fogjuk-e valaha is használni, de azért jó, ha van, nem igaz? Kép

Nadine
giga-kakin jó mosolyogtam sőt a hónaljgyantázáson is Kép

Kangi
boldog házassági évfordulót!
nekünk jövő kedden lesz és már a harmadik! Kép

PIldi
fagyasztós kisregény mentve Kép
hasrafordulás hurrá Kép

Andy, Norka, Beus, Myssnia
nagyon aranyosak a babáitok!! KépKépKép

Gombóc
boldog szülinapot Kép

Réka
kórházas sztori KépKépKép rémes

Orsoly
szerintem hagyd annyiszor enni ahányszok akar, ő biztosan tudja mi a jó neki Kép

Elli
5 hetesen bili Kép
Engem a férjem hívott kis ülő buddhának, amíg terhes voltam, most ez a kedves becenév átszállt Danira Kép

Noémi
kényeztetés hmmmm..., megérdemelted!
lehet, hogy ma én is veszek egy fürdőt? (ne nem a boltban Kép )

babanetes talira sajna mi sem valószínű, hogy megyünk, mert már 2 másik program is van, és azok közül is választanunk kell Kép

Ma van Dani első névnapja, ezennel Boldog névnapot az összes többi babanetes Daninak is!!

Ma lefagyasztottam az első öszibarack-gerezdeket Daninak, októberben majd előveszem őket Kép

Na most ezt elküldöm és elolvasom mit írtatok fél 9 óta
még jövök!

Andi
psandi
 
 


Sziasztok,

Orsoly, a Te Lackod mutatja a peldat Zsombinak? Kép Merthogy Kicsifiam hasonloan lusta, eddig osszesen haromszor fordult at hasrol hatra, de ugy tunik, Ot ez a dolog egyaltalan nem erdekli. Kepes felorakat hasonfekve mozdulatlanul az ujjatszopva fekudni. Engem meg a frasz kerulget, hogy most jatszam vele, vagy hagyjam beken? Es a hozataplalas is hasonlo, egy keveset megeszik, ha az ujjamrol szopizhatja le, de kanalbol nem hajlando. Kép

Reka, Norka, megneztem 60 db van kukoricapelusbol a dobozban (MIDI meret). NAlunk Apaja szerzi be mindig a Csalogany utcabol, azt mondta, valamivel olcsobb, mint a tobbi pelus. A Megatoys-ban is aruljak a Soroksari uton, de ott dragabb volt. En azert szeretem, mert hallottam, hogy egy gyerek, amig felno, 1 tonna pelust "gyart", es mindez nem bomlik le a szemettarolokban. Ez a pelus meg nagyreszt lebomlik, igy a kornyezetvedo lelkemnek is jo erzes...Kép Annyi hatranya van a dolognak, hogy kicsit kisebb a nedvszivo kepessege (es olyan furi kemeny buci lesz elol), de eddig csak gigakakiknal volt baleset. Kép

PIldi, koszi az infot. Ezek szerint nem paradicsomozunk. Kép

Urszila, ketteslet. Kép

Reka, tejet fagyasztani en AVENT-es zacsiban szoktam, max. 6 honapig szebad fagyasztva tarolni. Kiolvasztani: este egy bogrebe (vayg AVENT egyiranyu rendszerbe Kép) teszed a fagyott zacsit, es igy berakod a sima hutobe. Reggelre kiolvad. Vagy expressz modser ugyanez, csak a bogrebe teszel egy kis sima csapvizet is.

Beus, Myssnia, kepek nagyon jok! Kép

Noemi, irigy-irigy a feeling-ert. Kép

Zulu, kuldok egy kis energiat. +++++++++++++++++++++++++++ A nagylanysagrol jutott eszembe. Meddig kell(ene) megjonnie? Mert en utoljara tobb, mint egy evvel ezelott...csak nem tudom, ez koros-e... Kép

Leszter. Ful-budi. Kép Az a vedono ismerosotok nem Melinda? Mert a Korhazban O segitett nekem a legtobbet. Kép

Koszi a szulinapos jokivansagokat, jelentem, van meg nehany turorudi, de szorgosan pakolgatom be az arcomon levo gombockakba...KépKépKép

Volt ma itt ujra a Deveny Annas konduktor (egy kontrollra jott csak vissza), de azt javasolta, legyen Zsombinak nehany kezelese a lustasaga miatt (lsd. amit Oroslynak irtam). Belementunk, igy most par hetig hetente egyszer jonni fog, es nyustoli Zsombit. Remeljuk, tenyleg jot tesz neki.

Sziasztok,
Gombóc
gombóc
 
 


Leszter
Petra fül Kép remélem nem komoly és nagyonhamar rendbe jön
én odaégettem életem első császármorzsáját, így azóta fagyasztottat veszek, vagy megkérem anyut hogy csináljon Kép

na megyek ebédelni

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Sajna csak az aktuálist futottam át Kép

Szerencsésen hazaértünk, koszmó az utolsó darabig eltüntetve, doki néni el is volt ájulvaKép Zsombi kapott 3 hós szurit, most kezd nyűglődni (nekünk nem írt doki néni Germicid C-t Kép), láza még nincs, szerintem aludna, csak nem akar sikerülni.

Gombóc
Én nem vagyok váci, párom viszont ott tanult, amióta ismerem, megpróbáljuk nem kihagyni a fagyizástKép Odafelé összejött, vissza sajna nem, de legalább nem hízok olyan gyorsanKép

Leszter
Császármorzsa sikerült?Kép
Petra fülecskeKép
Kollega menyasszonya alacsony, sötét (majdnem fekete) rövid hajú?
Nem baj, ha a sztori hosszú KépKép

Csucsuka
JobbulástKépKépKép

Talira mi tervek szerint megyünk, remélem, sok babócával és mamócával fogunk találkozni KépKépKép

Megyek, mert jön a húgom a fiával "nyaralni" Pestre (a vidékieknek ez egzotikum), itt fogunk megfőni a panelben Kép, és még millió dolgom van (mosás, vasalás, takarítás...), pedig lenne jó pár kérdésem.

Gábor, Márk, Szilárd és Jázi édesek, szépen növögetnekKép
Ígérem, vissza fogok olvasni, hogy a többi babát is külön megdicsérhessemKép

Mindenkinek minden jótKép
PusziKép
Toffi + mostmárnyügi Zsombi
toffifee
 
 


Gombóc
Utólag is Kép

Toffi
toffifee
 
 


Nem is voltam nagyon lemaradva...
Gömb
Köszi a képet, én barkácsolni szeretnék, ha sikerül, lesz, ha nem sikerül, veszek Kép

Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok,

Zulu,
ha elküldöd a csajszi tel számát vagy emilcímét, felveszem vele a kapcsolatot. Hátha van megoldás újpest-XIker viszonylatbanKép A férjem pl. oda jár focizni heti 1x. Nemtom, ártana-e a macsó büszkeségnek a haverok előtt, ha előtte beugrana vhova egy adag anyatejjel...Kép


Leszter
fülKép, de biztos nem komoly.
MózeskosárKép én a hordozóval nyüstölöm a Kisembert, tök jó, lehet jönni-menni, simán végigalussza az utakat (a hordozó a kocsira pattintható, gondolom has.mint a mózes) Mondjuk én elgondolkoztam, mi lesz, ha Kevin kihízza a hordozót, akkor majd lehet kötögetni az ülésbe, át a babakocsiba...sokkal macerásabb. De azért semmi pénzért nem hagynám az autóban aludni, mint azt az anyuka tette akiről a hírekben hallottam a minap... Bár a férjem szerint túlzás a "kiskorú veszélyeztetése", amivel perelik, hisz' biztos nem akarta bántani a babáját, egyszerűen megaostoba az anyuka. Szerinte ez mentség. Nem is tudom.

Képeket csak este nézek, nekem is Axelero kombim van, mint Urszilának (vagy vmi hasonló, ugye?) mert napközben nekem is +lóvé az internet. De ilyenkor meg van időm, ha a bébi alszik...

jó pácolódást a melegben,
tsók,
Elli+Kevin (5h+3n)
ellimami
 
 


SziasztokKép!

Ma már jobb a helyzet, Mac alig szörcsög, Malacka is szépen javul.

Gombóc,
boldog szülinapot így utólag, Túrórudi nyammnyamm, imádom, bár ez már más egy kicsit, mint a régi papírba csomagolt. De a nappalinkban el tudnék képzelni egy túrórudiautomatátKép.
Nagylányság miatt ne aggódj, örülj nekiKép.

Leszter,
remélem nem lesz semmi komoly a kiscsaj fülecskéjével.
Fürdőrucivásárlással én komoly gondban voltam, mert mikor bemondtam a méretet (75D) akkor az összes eladó arcáról lefagyott a mosolyKép.
Aztán úgy oldottam meg, hogy vettem egy kétrészest, aminek nem szabott a kosara, hanem olyasmi, mint egy trikó.

Andi,
Danikának boldog névnapot kívánok!KépKépKép

Nadine,
nekem is megjött (vagy visszajött a gyerekágyi cucc, nem tudom,) mikor Anna 8 hetes volt. Aztán szünet mostanáig.


Norka,
én szoktam Pacific leveket venni, sokkal olcsóbb, mint a többi, és 3 vagy 4 fajtája is van, ami 100%, skacok szeretikKép.

Tali:
Még nem tudom, mi lesz, szeretnék menni, még ha csak rövid időre is. De valószínúleg csak délelőtt jó.

Kukoricapelus:
Én szeretem, már Dávidnál is használtam, a mosható mellé. Most sajnos nem tudom Macónak csak azt használni, mert olyan izgága a nőci, hogy csak gyorsan belerántom egy up&go-ba, ami ugyan nyakig ér neki, de legalább könnyű ráadni. Így most nem vagyok teljesen ökoKép.

Képeket sajnos nem tudtam megnézni, mert nem otthonról nyomulok, de majd este bepótolomKép.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Elli,
mindjárt elküldöm a számot. A szállítás nem hiszem hogy gond, hozzánk is feljöttek érte. Beszéltem vele, tökre örültKép:

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Andy, Norka, Beus, Myssnia, Zsuzsófi,
nagyon aranyosak a gyerkőcök!!! KépKépKép

Minden Daninak ezennel boldog névnapot kívánok!!!! Kép

Gombóc,
(utólag is) Isten éltessen sokáig! Túrórudi nyam-nyammm! Kép

Kangi,
nem tom, itt vagy-e még, vagy már elnettelenedtél Kép, de te kérdezted, megyünk-e a talira. Föntebb valahol írtam, hogy szerintem nem Kép. Mert Apa nem szeretne, én meg nem szeretném őt itthagyni. Meg lehet, hogy vendégek is jönnek, Annát-köszönteni. De ha nem, akkor lehet, hogy délután mégiscsak összecumókolom a lányt, és nekiindulok, ha nem lesz túl meleg.

Leszter,
hurrá, hogy itt vagy megint! Kép

Lányok, annyi sokan eltűntek a régiek közül... ki tudja, mi van pl. Judóval, Györgyivel, Zsuzsóval, Timicivel, Reglivel, Zsurlóval, Dinihével, Snoopyval, Pálmával, Mártival, Dével?
(Beu és Zsuzsi igazoltan távol Kép)

Ma Anka edzést tartott:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És végül két új kedvenc képem:

Kép

Kép

Pusz
Franyó
franyo
 
 


A Bencém nem is tetszik senkinek?

KépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jajdehülye vagyok,

Csucsuka,
Danónak boldog névnapot, Neked meg jobbulást kívánok!KépKépKép

Elli,
ez a hülye csiganet nem nyitja meg a profilodat, úgyhogy ide írom a számot. 0630-989-46-32

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Na, hogy tovább bonyolítsam magamKép.

Elli,
mégis sikerült mélt küldenemKép.

ZsófidrágaKép,
én csak este tudom megtekinteni az ifjoncot, mert nem tudok képet megnyitniKép. De ezzel többen vannak így. De tudom, hogy gyönyörűséges mindkét lurkó, mert láttam más fórumon a képeketKépKépKép.

pusz

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zsuzsófi,
én írtam neked is, megnézegettem, sőt, a húgodat is! Kép Nagyon édesek! A Bence képei közül az az alvós tetszik legjobban, ahol a fehér kendő-szerűség van a fején. Kép

Lányok,
küldök egy táblát, mert már nagyon rég volt... bocsi! Annyit módosítottam, hogy az egy hónaposnál idősebb babák kora nem hetekben, hanem hónapokban van megadva.
Akik azóta csatlakoztak, hogy utoljára raktam fel táblát (pl. Réka, Mókuska), ha szeretnétek belekerülni a táblába, küldjétek légyszi el (ha már volt, akkor még egyszer Kép) az adatokat!

Pusz
Franyó
franyo
 
 


Háhááá, sikerüüüült!!! Csináltam Excel file-t a táblából, így nem kell, hogy foglalja itt a helyet a nagy táblázat!!! Remélem, mindenki meg tudja majd nézni!

<!--attachment: havi_t_bla_21-24112.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*22.5**havi+t%e1bla+21%2exls --><center><pre>
Kép
havi tábla 21.xls (22.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Pusz
Franyó
franyo
 
 


Bocs Zsuzsófi, tündéri a Bencéd és a kishúgod is (pedig megnéztem, csak kimaradtKép): Bence nagyon szép formás, nekem a lábas képek és a szopis kép tetszett nagyon (milyen szép kerek pofija van Kép), az uszisból nem is tudtam választani!Kép

Franyó
Nemsemmi tornamutatványokat gyárt AnkaKépKép
Mekkora táblaKép

Daniknak én is boldog névnapot kívánok KépKép

Tegnap a grillparti is Dani névnapra készült, mi meg nem tudtuk, hogy mikor van Kép

Visszatérve a koszmóra: Beu írta még régebben, hogy körömkefével kell leszedni. Én nem akartam olyan drasztikus eszközhöz folyamodni, kitaláltam, hogy fogkefe. Aztán a második fogkefés részkapirga után Apa hozott egy körömkefét. Hatásos.

Zsombi nagyon nyügi, de nagyon meleg is van itt, enni sem akar, semmi sem jó szegénynek...

Toffi + álmábanfelsíró Zsombi
toffifee
 
 


Még egy kérdés: meddig kell borogatni a szuri helyét? (már elfelejtettem, 6 éve volt majdnemKép)

Toffi
toffifee
 
 


Ja, még akartam vmit kérdezni: minden kifőzős cuccom (mellszívó,cumisüvegek, sőt, maga a lábas is) tiszta vízkő, tök ronda. Mintha láttam volna, vki írta, hogy vmi gyógyszertári akármit lehet hozzáönteni ez ellen. Mi az? Légyszi!
köszike
Elli
ellimami
 
 


Minden Daninak boldog névnapot!

FranyóKép Nagy vagy ezzel a táblázattal! Még a napokat is képes voltál beírniKép
Annácska továbbra is gyönyörű, méltán kedvenc képeidKép Judóval 1x találkoztam véletlenül kb. 1 hónapja, jól vannak, Hunor extra nagy, azt mondta, hogy nincs ideje netezni. Snoopyt láttam más topikokban.

LeszterKép Remélem semmi komoly fülbaj, sőt semmiKép Szüléstörténetben légyszi külön térj ki a kedvemért arra, hogy amikor felhívtalak, hogy megvan Julka, és közölted, hogy 5 perces fájásaid vannak, akkor éppen hol voltál?Kép

Julka ma extranagyokat alszik. Reggel 8,5-től 1-ig, most meg 3-tól. Ma sem jutottunk el az O-F-G kontrollra, sőt, ki sem dugtuk az orrunkat a kertből. Az É-K-i fekvésű teraszunkon 34 fok van!

ZsófiKép Megnéztem Bencét, tetszikKép SőtKépKépKép

ElliKép veled értek egyet, nem a férjeddel. A hülyeség nem mentség a szinte gyerekgyilkosságraKép Bár egy amerikai ismerősünk dolgozott a Yellowstone Nemzeti Parkban diákkorában, egy HP bekente bébije arcát mézzel, hogy majd nyalogassa a grizli, ő meg lefényképezi, bébi belehalt, anyuka beperelte a parkot, hogy sehol nem volt kiírva, hogy ezt nem szabad csinálni. És megnyerte a pert!!!!!

Ébred a lány, még jövök!

Urszila
urszila
 
 


ToffiKép én estig. Éjjelre már nem borogattam, nem tudtam volna felügyelni, elázik a kiságy.

ElliKép gyógyszertárit nem tudom. Nekünk Mam sterilező dobozunk van, mikrós, 1 deci víz kell bele, már felforralt és kihűlt vizet használok.

Urszila
urszila
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?