Sziasztok lanyok!
Vegre megjavult a gepunk, ugyhogy tudok ujra netezni.
Mar hianyzott... Pedig pont elotte par nappal hataroztam el, hogy lassan abbahagyom az allando babanetezest, mert a hazimunka rovasara megy. Lehet, hogy ezt meg ujra at kene gondolnom...
Kepzeljetek, szerdan pont visszaolvastam, es irtam egy olyan hosszu valaszt, amilyet utoljara talan meg pocakos koromban, es akkor zakkant meg a gep, amikor el akartam kuldeni. Kicsit sem voltam am duhos.
Aztan pedig kiderult, hogy valoszinuleg tonkrement a vincseszter, es elszallt a majdnem-kesz szulestortenetem... Aszittem, sirva fakadok.
De vegul meglett, ugyhogy villamgyorsan atmasoltuk apa gepere is.
Hamarosan Ti is elolvashatjatok. Arra gondoltam, hogy mivel a mostani friss kismamakat mar nem nagyon ismerem, es ok sem engem, valszeg ide fogom beirni, ok? Akkor is ok, ha nagyon hosszu?
Voltam szombaton plazazni, egyedul.
Vettem egy bluzt, es ket furdoruhat, mivel a regi furdorucijaimbol kibuggyan a cicim.
Persze egyreszesek.
Probaltam ketreszest is, de Kangi lufinyuszis hasonlatanal maradva attol feltem, hogy lottyedesemet latva puszta joszandekbol valaki esetleg feltolt heliummal a strandon.
A furdorucikban annyi anyag van, hogy hihetetlen. Nekem eddig pici furdoruhaim voltak.
De azert vigasztalo, hogy az egyreszes furdoruhaban azert egesz szalonkepesen nezek ki.
Ja, aztan betertem egy uzletbe, ahol kiszurtam 3 hasonlo fazonu piros bluzt, amik tetszettek. Gondoltam, hogy L-eset probalok beloluk, mivel nyar van, ne legyenek tul szukek. Azert az egyikbol egy M-eset is vittem, biztos ami biztos. Haaat, az L-eseknel kb. 10 (!) centi hianyzott, hogy egyaltalan ossze tudjam gombolni oket.
Hahhhahhaa, lezserseg!
Pedig rajtam csak kb. 3 kilo maradt...
Ja, es vettem Petranak a C&A-ban 3 rovidujju bodyt 1390 Ft-ert. Most fogom kimosni oket, remelem, nem nyulnak ki. Jo minosegunek latszanak, ha tenyleg azok, akkor szerintem jo vetel volt, akit erdekel, mindenfele meretben volt 62-estol talan 92-esig. Lehet, hogy en is veszek meg egy csomaggal.
Kepzeljetek, Petranak lehet, hogy gond van a fulevel. Mar kb. egy hete neha kicsit budi, pedig tiszta, nem is valadekozik, nem faj. Olyan edeskes szaga van, foleg furdes utan, gondolom olyankor kicsit fellazul a fulzsir vagy valadek vagy nemtommi. Most hivtam a doktornenit, holnap kijon es megnezi. Remelem, nincs gond, maximum egy kulso hallojarat gyulladas.
Tegnap voltunk vendegsegben apa kollegajanal, es a kollega menyasszonya a Margit korhazban a vedono.
Petra a mintagyerek oldalat mutatta nekik, vagy egy oran at eljatszott a mozeskosarban, aztan ugyesen egyedul elaludt.
Ugy tunik, nagyon bejon neki az uj mozeskosar, szeret benne lenni, jobban, mint a regi kocsijaban. Es persze kulon elony, hogy ezt is be lehet kotni az autoba, igy a felalomban levo gyerkozot nem kell ki/be rakosgatni az autoulesbol/be.
Na most ennyi, majd ha lesz idom, visszaolvasok. Most fogom elkesziteni eletem elso csaszarmorzsajat, remelm, nem egetem oda.
Udv:
Leszter es jokislany,debudiafule Petra