Sziasztok!
Nem tűnetem el, csak nappal a perpétum mobilémmel vagyok, amikor szunyál, én is hanyattvágom magam és már hörrhorr pityipű...
Tünetek nincsenek, estére már látszik
pedig állítólag erős a hasizmom. Haha csak nem dolgozik. Mellim mérsékelten kiteltek. És ennyi. Mivel Kingával ilyenkor már rég rókáztam, ezért teganp kicsit ijedtségből csináltam egy tesztet délben a séta után. Meggyőzött, hogy
-gyerek nem biztos, hogy nem fiú
-anyabarátabb, mint a tesója
-és jól bevackolta magát
csíkok egyből jöttek, a teszt gyorsabban, mint a kontroll.
Jóvanna kicsit paráztam, de meg tudom ám szokni, hogy róka kihagyott a szaknévsorból.
Zsuzsu!
Hát ez a per... iszonyat. Élvezetét találja ebben?
Lília!
Tegnap volt Kofa a dokinknál, kért utrót. Doki aszonta most már külön drukkol.
Úgy látszik A listásak lettünk nála.
Lina!
Hol kell megnézni a Jónás napot? Viszont azt mondják, átlagban a 3. clostys hónap szokott sikerrel járni. Tudom nem vígasztal.
Luca!
Nálunk is ilyen a karácsony, és még sk ajándékot is szoktunk csinálni. Idén azt hiszem nálam ez kimarad. Kivagyok a személyi kölcsön reklámokól... a karácsony nem biznisz.
Sugi!
Megnéztem a görbédet, és gyanúsan több a pé utáni napok száma, mint az előttieké. Tesztet csináltál? Nem jelölted, hogy megjött volna. Már van egy gyereked, lesz másik is!
Régen zárat lehetett kapni az ezer aprócikkben, meg a narancs-zöld soron a barkácsboltban. (A Barkácsboltos fia a Sáfrány Balázs ovis csoporttársam volt, az ő kukacának gyűlt meg a baja a zipzárral.
tudod fura, de nekem majd minden boltosról, meg emberről vannak emlékeim, holott már gimis koromtól aktívan nem élek otthon.
Melyik tízemeletesben laksz? Én a bútorbolt fölöttibe születtem. Tényleg te 60-ba jársz dokihoz? Anyu ragaszkodik Hajdúhoz, hát én nem kedveltem, de tény, hogy még ott ő a legjobb. Úgy tudom a szülészet átkerül Gyöngyösre. Na sok volt a regionális off, bocs a többiektől)
Mimi!
Abbahagyom, bár kutyádat kedvelem, nagyon aranyos, és egyéniség.
A panelnak van egy speckó hangulata. Nagyon tartottam tőle, de elmondhatom semmi bajunk nincs. A szomszédaink nagyon rendesek, szólnak, ha fúrni akarnak, és igazodnak Kingához. A lépcsőház lepukkant, de tiszta, és a budiban sem érzek semmit, csak most ezt a szagot, de erről tényleg nem tehettek. Sőt, most lehet nevetni, én nem hallok másokat, hogy engem ki hall, arról nem tudok nyilatkozni. Felettünk van egy nagy vá, de eldugták a csontját, és csak kint ugrál érte. Nem is szoktuk hallani, hogy van kutya, egyszer egy héten hallom, hogy átszalad egyik helyről a másikra, kb. ennyi. Ennél Kinga ezerszer nagyobb zajt csap. Bár ilyetén fóbiáim téglaházban is voltak, hogy nappal és éjjel csak mi élünk.
Bár gyanítom a szomszéd is néz TV-t, sőt néha itt vannak az unokái, és nem hallom őket. Summa summárum egy SWOT analízisben jól jönne ki a mi kis panel lakásunk.Nyilván ha nem 0 Ft-tal indulunk, akkor mi sem ide költözünk, de így azt hiszem a lehetőségekhez képest nagyon jót kaptunk. Egyik barátunk most adta el a lakását, Budán a Műegyetemtől nem messze, tégla, központi fűtés (nagyobb fűtésdíj, mint nálunk, pedig azt már nehéz túlszárnyalni) és majdnem duplájáért ment el. Noha annak a lakásnak nagyon rossz a beosztása, hideg, zajos, egy fél szobával kevesebb van, pedig nm-re ugyanannyi, mint a miénk, nem is világos... csak ugye a sznobizmus, hogy Buda, meg tégla.
Kacika!
Le a kalappal Peti előtt.
Andi!
Lassan már Ti is a genetikai uh-ra mentek. Rohan az idő. Kisfiút vagy lányt vártok inkább?
Dreika!
Benedek nagyon aranyos a fényképeken. Sajnos itt nem esett hó, így még nem tudom Kinga mit szólna hozzá.
Hogyan becézitek a fiad?
Vera!
Nagyon helyesek a fiúk. Pont múltkor beszéltük Kofával, hogy Kingának elég határozott vonásai voltak igen korán. A tavaly karácsonyi képek némelyikét el lehetne adni idei karácsonyinak.
Most látom, hogy a fiaidnak is legalább ilyen határozott, "férfias" vonásaik vannak. Mind egyéniség, ez látszik a képeken. Szép családod van.
Most mennem kell egy kicsit, mert a háztartást nem szedi ráncba helyettem senki.
Remélem nem felejtettem ki semmit.
Pusza!