Új privát üzeneted érkezett!

Dreika!

Jó, meg ma, ha a holnapi olyan, mint a mai, akkor holnap, és az első negatív napon. :lol:

Lina!

Péntekre várom a pozitív tesztet.

Lília!

Örülök, hogy bejött a tantum verde. Nagyon zsibbaszt... :lol: Tesztet sajnálom, de mint látod még nem lefutott meccs. Dokink? Holnap ír utrót, de Kofa megy érte. 8)

Zsuzsu!

Örülök, hogy Ábel is jobban van. Most a betegség óta az éjszakáink minősíthetetlenek... :cry: Kinga olyan, mint egy gumipók, rajtam akar lenni.

Napsugár!

Olyan jó kedved napok óta, mint a mai verőfényes idő. :D

Mimi!

Itt nem maradt meg egyáltalán hó. :cry: Lassan már Neked is genetikai uh. :shock: A kutyátok továbbra is fenomenális. :lol:

Egyébként Kinga a dinóra is lazán rámondja, hogy vá, de a kutyátokon gondolkodna. Tegnap láttunk egy hasonlót, és sokat dilemmázott... :lol: Ja mondjuk az anyja taníjja. :lol: :lol: :lol:

Luca!

Örülök, hogy döntöttél.
Amikor felhívtam a dokit, hogy a változatosság kedvéért van egy szuperhalvány tesztem, és vérzek, és a doki azt mondta utró, rögtön azt mondtam nem. Doki meg :shock: :?: :shock: . Miután már volt olyan, hogy az utró fenntartott egy életképtelen terhességet...
Persze amikor mondta, ha nem kezdem el, bánni fogom, tudtam igaza van, de a döntés, az nehéz, és persze az enyém. Reggel meg úgy vártam, hogy erősödjön a csík, mint gyerek a Mikulást. Egyelőre a doki áll nyerőre. 8) És nem az én pesszimizmusom. :wink:

Szép Napot!

tjuca

Juca, igen, dec 4-én megyek tarkóredőmérésre.

A kutyánk zrikálását felfüggesztheted béjbi! :twisted:

Kutyább ő a kutyánál! :wink:

Kép
zmimi

Juca,
hát sajnos azt hiszem, nem lesz pénteken csíkos teszt Nagyon úgy néz ki, hogy meg fog jönni, már valami barnás nyákos valami van, na innentől egy-két óra szokott lenni.
:cry:

Én úgy el vagyok keseredve, ha már a Clostytól sem leszek terhes, akkor mitől??????????????? Tudom, hogy az is nagyon negatívan érint, hogy tudom, hogy a munkám csak akkor marad fenn hosszabb távon, ha terhes leszek, amúgy egy évem van max.

Csak egyet nem értek: Ha a 14. napon 23 mm-es tüszőm volt, ami a doki szerint legkésőbb másnap megreped, az azt jelenti, hogy max. a 15. napon. Na már most, ha még ma megjön, akkor is ez a 33. nap. 18 napos luteális fázisom van? Szerintem az a tüsző meg sem repedt....
Pedig annyira kértem a dokit, hogy nézzük meg, hogy megreped-e, erre közölte, hogy nem kell. Így voltam januárban is, mikor kértem, hogy nézzen hormonokat, erre csak annyit mondott, hogy próbálkozzunk... elvesztettünk egy kisbabát, majd kiderült, hogy PCO-m meg Hasimoto-m is van. Tök jó!!!!!!!!!!!!!!!

Bocs, csak most igazán elkeseredtem....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Juca!

Gratula!

Kacika, Zsuzsu!

Mi van Veletek?

Nekem holnap terheléses vércukor vizsgálat. A glüköz-szirup nem tartozik a kedvenceim közé, de majd csak kibírom valahogy. Muszály lesz. :twisted: [/b]
Vendég

Lina, még ne keseredj el !
Azért ennyire nem kell ám egyformán csinálnunk mindent...Neked van még egy halvány remény, piri menjen melegebb éghajlatra!És a hőd sem ment le....szorítok, hogy ne is menjen!

Lehet, hogy nekem sem volt tüszőrepedés...vagy a gyogyi kevert be...pedig én is annyira bíztam!Úgy voltam vele, ha most nem jön össze, akkor soha!Az időzítés is tökéletes volt, a tüsző is, hát akkor meg mi nem volt jó?
A genetika lehet a titok nyitja????Lehet, hogy összeakadtak a kromoszómák...Néha annyira szeretném tudni, mi játszódik le bennem...

Lányok, én azért még reménykedem, hogy a karácsonyfa alá tehetek egy zebrás tesztet...

Sugi, aranyos vagy, hogy így biztatsz mindenkit...ránk is fér.Persze majd mi is így szorítunk Neked!

Juca, hogy érzed Magad?
Az utrot én is használnám...látod, ezt a Norculutot is beszedtem...a babáért bármit, csak olyant nem, ami esetleg bánthatja.
Én úgy tudom, hogy a Closti után mindenképpen tanácsos a progipótlás. A nagy gyógyszerkönyvben olvastam a Closti leírásánál.

A neten lehet kérdezni dokikat.Múltkor megkérdeztem, hogy hogy van ezzel a Norcoluttal...Azt mondta, hogy most mindenképpen meg fog jönni (megjött, hurrá ), de előkészíti a következő ciklust.Ezek szerint elhúzódó hatása van?

Többi kismami, mindenki jól van?

Beteg babáknak jobbulást!
Vendég

Luca68!

A gyomorégést félretéve, köszönöm kérdésedet elég jól vagyok.

Vettem hétfőn a gyógyszertárban Salvus nevű gyógyvizet, ez valamennyire enyhíti a gyomorégést. Hétfőn még gyerekorvosnál is voltam Petikével, arcüreg-öblítést csináltak neki. Szegénykém olyan aranyos volt (lehetőségeihez képest), az összes rosszalkodását meggyónta a doktor néninek, csak ne csináljon neki arcüreg-öblítést.
De muszály volt neki megcsinálni, mert le volt tapadva neki a váladék.
Vendég

Luca!

Ezt jó, hogy írtad, mert én is úgy éreztem, hogy a Norcolutnak volt köze ahhoz, hogy következő ciklusban babás lettem! Nekem szerintem a méhnyálkahártya felépítésével is lehet gond, mert sokszor előfordul, hogy elég gyér a mensim! Gondolom a sok kapirgálásnak köszönhetően!

Linácska!

Nagyon sajnálom, ha megjön! De ugye tudod, hogy nem a Clostitól leszel babás? Attól csak tüsződ lesz! De az lehet, hogy spontán is van! Hormonvizsgálatod volt?

Hm, mi kaptunk kiskatonavizsgálatra időpontot január 21-re! Még jó, hogy időben kértünk időpontot! :?
Vendég

Lina, mi a helyzet?
Ugye nincs piri?Szorítok, hogy ne legyen!

Rohanok dolgozni, szép napot Mindenkinek!
Vendég

Luca,
de van, ezt már tegnap is tudtam, ömlik belőlem.

Grönland,
volt hormonvizsgálatom, és tudom is, hogy nincs minden rendben velem, de ez így volt a lányommal is, aki a gyógyszerszedés megkezdése után a 75. napon megfogant. A tavaszi kisbaba teljesen spontán jött, most meg már az egyik gyógyszert július óta szedem, a másikat október óta és 3. hónapja semmi.
Csak a 18 napos luteális fázist nem értem, szerintem nem repedt meg a tüsző.

A hónapban megpróbálkozom a teákkal, hogyan is kell azokat? Azt tudom, hogy a ciklus 2. felében a palástfű, de mi van előtte?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Annyi mindenen múlik, hogy sikerül-e! Persze aki babát akar annak minden hónap maga az örökkévalóság, de ne keseredj el 3 sikertelen hónap után! Nekem lassal 1 év telt el a vetélés óta! Nem tűnik ez olyan soknak, ha azt nézem, hogy fiam és az utolsó terhességem között 11 év telt el! Nem mondom azt, hogy türelem babát terem, mert ez hülyeség! Viszont nem látom sok értelmét annak, ha csak ennek élsz, persze nem attól fog összejönni, hogy lekattansz a témáról! De neked nem tesz jót! És ezt nem szabad úgy felfogni, hogy pótolni kell az elvesztett babát minél elöbb, mert ezt a babát, akiért most küzdötök, önmagáért kell, hogy szeressétek! Nem akarok megint okoskodni, nem is annak szánom csak hangosan gondolkodom! Ugye nem bántottalak meg? Miért gondolod, hogy nem repedt meg? A Closti tud ilyeneket csinálni!
Vendég

Lina, sajnálom, nagyon bíztam benne hogy sikerült. De tényleg, 3 hónap még nem sok! Pláne ha hormonálisan nincs minden rendben, lehet hogy még csak mostanában kezdenek majd hatni a gyógyszerek -már amelyiket okt.ben kezdted el szedni.

Alíz , nekem is van gyomorégésem. Esténként....elég sz@r.

Juca, hogy vagy?

Kisfiam ma sem sírt az oviban...olyan büszke vagyok rá.
Remélem hamar barátai is lesznek:-)

Szép napot mindenkinek, hűvös de napos idő van errefelé :D
Vendég

Grönland,
nem, nem bántottál meg. Az biztos, hogy nem az elvesztett kisbabát szeretném pótolni. Minden történik valamiért, lehet, hogy annak a kisbabának csak az volt a rendeltetése, hogy én végre visszamenjek dolgozni, és rendbejöjjünk anyagilag.
Amúgy én főleg a biológiában hiszek, tehát ha minden ok, akkor összejön, ha meg nem ok, akkor nem jön. Én a babát szeretném magát nagyon, habár tudom, hogy ezzel együtt nagyon sok minden megoldódna az életemben, és ha nem jön össze, akkor viszont nagyon összekuszálódik. Főleg munka terén. Egy évem van a munkahelyemen, ha addig nincs baba, mást kell keresni, ha találok, akkor rögtön terhességgel nem jól lenne indítani... és 31. éves vagyok. Na szóval ezek kavarognak a fejemben. Na meg az, hogy az új főnöknőmmel, aki lesz januártól nem hiszem, hogy két percnél többet kibírok, nemhogy egy egész évet, és a stressz sem fog jót tenni a baba fogantatásának.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Vera, nagyon helyesek a fiúk! Micsoda csapat!

Lina, head up kid!

Olyan gyönyörű idő van! Hideg, de nem szeles, napsütés, amerre a kutyát viszem, ott még a hó is megmaradt!

Feltöltekeztem energiával a séta alatt, és nekiestem az ablakokat megpucolni.

A 3 konyhaival kész vagyok. Az a leglassabb, mert a sok csetreszt, meg minden le kell pakolni a párkányokról, és azokat is megpucoválni... :roll:

Kezd veszíteni a dolog az eredeti varázsából... :wink:

Délután szülőire kell mennem a suliba, így az uram viszi a 3 srácot úszni. Velünk szokott jönni, de egyedül még nem vezénylete a csapatot. Vizes gatyák, hajszárítás... :twisted:

Majd megkérem a nagyfiam, h segítsen be neki! :lol:

Kép
zmimi

Csajok, reggel óta nem jutottam íráshoz, de muszály megírnom, mert azóta is egyfolytában somolygok, és így hogy egész nap egyedül vagyok, hát....
wc-n voltam reggel, 10 emeletesben lakunk, vagy alat unk, vagy fölöttünk eresztett valaki akkorát, hogy én mag hangosan elkezdtem röhögni, utána jutott eszembe, hogy ha én hallottam, ő is.
Egyébként nálunk is lehetett érezni, hogy kinek mi ürült, reggelente, de mi a felújításnál a szellőző nyílást betömettük, basszus, hol rántotthús szagát éreztük jó régi olajba sütve- , hol pedig az előző nap végterméke.
Én amig ide nem költöztem családi házban laktam, tök furi. Most képzeljétek el, jövök föl a liftben látom babot vásároltak, amilyen hülye vagyok alig birom visszatartani a röhögést, sejtem mit hallok másik reggel
Vendég

Kép ilyesmi a babám

Kép a franciák szerint a káposzta földön terem a gyermek...

Kép
zmimi

Lina, nagyon sajnálom, tudom mit érzel, sajna, Most kicsit én is így vagyok a munkahellyel, szivesen elmennék fél állásba valahová dolgozni, megbolondulok itthon egyedül, de én sem tudom mit tegyek
Én 35 vagyok :cry: na nekem is sürgős kicsit, áhhh inkáb nem gondolok bele.
Vendég

Vera szuper a fiaidrol a képek

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! Olyan "mindenpercesnek" érzem magam. A mellem már brutál. De most iszonyatosan fáj a fejem, a betegség végét húzom. Tüsszögök, krákogok. Igazából 4 nap múlva kéne legközelebb tesztelni, hétfőn. De olyan feszült a testem, hogy szerintem hamarosan megjön. Dokit csak pozitív teszt esetén keresek.

Lina sajnálom :cry: :cry: :cry: De azt mondom, türelem, biztosan hamarosan sikerül! A hónap első felében cickafark vagy málnalevél van. Mindkettőt hallottam. Múlt hónapban pár alkalommal ittam palástfüvet, de nekem olyan fejgörcsöt csinált. Feldoppingolt, mint a kávé, kipirultam tőle. Nem esett jól. Tapasztalt valaki ilyet? Vagy túl töményre főztem?

Vera
Cuki fiúk! Kis csibészek! :)

Sugi
Tudom, min mész keresztül :) Beható élettapasztalataim vannak panel területén. Amikor nem kell együttlaknod három családdal, hogy ismerd őket :lol: :lol: :lol: Amikor az első napot töltöttük ott, csak ledöbbenve hallgattuk a radiátort és azt hittük, ez vicc.

Mimi egyébként mindig csodálom, hogy ennyi gyerek mellett mennyire tele vagy fiatalos energiával.

lilia

Kép
lilia

Juca, hogy vagy?

Lili, nekem ezek a tünetek mást súgnak :wink:
Szorítok, hogy úgy legyen ahogy gondolom

Iszonyatosan fáradt vagyok, reggel körbejártam a várost egy sz@ros húzózárért, egész nap nyomtam a melót, elegem van, kész átjáróház a lakásunk.

hova lettek a többiek?
Vendég

Sziasztok!

Juca,
ma már negatív lett az LH. Akkor szerinted mikor nem kéne megjönnie? Mától 14 nap?
Hogy vagy? Tünetek?

Lina,
nagyon sajnálom! :cry: De ne add fel, hajrá következő hónap!!! :)

Luca,
de jó, hogy bizakodsz! És lehet tényleg a karácsonyi zebrádat készítette elő a gyógyszer! :D

Kacika,
nagyon ügyes fiad van! :)

Vera,
nagyon szép fiaid vannak! Szerintem nagyon hasonlítanak.

KépKép
dreika

SZiasztok!

Vera, nagyon aranyosak a srácok!Egyik szebb, mint a másik!

Kacika, gratulálok kisfiadnak, hogy ennyire ügyes!Biztos gyorsan talál barátokat!

Lina, sajnálom...miután nekem megjött, Neked meg nem, annyira bizakodtam, hogy legalább Neked sikerüljön...
A korod miatt ne aggódj, én 39 éves vagyok...

Én eldöntöttem, hogy karácsonykor zebrát tesztelek.Nagyon szeretem a karácsonyt, a hangulatát, meg mindent.
Nem szoktunk nagy ajándékokat venni,nálunk nem arról szól az ünnep.Inkább csak valami jelképeset.Azért a gyerekek általában megkapják amira nagyon vágynak, de a felnőtteknek csak pld. illatszercsomag, könyv, ilyesmi.
Általában felnőttnek 2000 Ft-ért, gyerekeknek 5000 Ft-ért vásárolunk.

Szóval én a Jézuskától idén zebrás tesztet kérek...
Holnap veszek én is palástfű-teát, meg málnalevelet.Aztán meglátjuk.

De most már én sem tudom ám, hogy mi van, kb. most is akkor lesz pém, mint múlt hónapban?
Vendég

Eldöntöttük apával, hogy ebben a hónapban a Jónás napot is szem előtt tartjuk, nem csak a peteérést. Ugyanis megnéztem a naptárt. Ugye elvileg 15. napon volt peteérésem, arra koncentráltunk nagyon. 33. napra jött meg, jelenlegi biológiai ismereteim szerint ugye akkor a 19. napon kellett volna peteérésnek lenni. És a Jónás nap mikor volt? A 19. napon. Nem tudom, mi lehet az alapja, de tuti ebben a hónapban nem hagyjuk ki :lol:

Vera,
nagyon aranyosak a fiaid!

Zsuzsu,
te tudsz Szeged belvárosában ott a férjed munkahelye környékén valami kajáldát, ahol lehet meleget enni? 4 napja nem ettem meleget, 2 hétig nem fogom bírni. De legalább kaptam a Centrumban Lilinek overált.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska!
A Belvárosban a CIB bankkal szemben van egy pincében egy önkiszolgló étterem, ami Bence szerit kellemes. A Széghenyi tér sarkán a posta mellett is van egy modern, korszerű, önkiszolgáló étterem. Ha onnan tovább mégy a híd felé, ott van a Rosevelt téri halászcsárda. Az is kellemes. A Deák ferenc utcában van egy bajor söröző és étterem (ott volt az esküvői ebédünk :D :D ) az is finom és hangulatos. Remélem tudtam segíteni. Meddig leszel Szegeden?? Ha Ábel meggyógyul és marad a normális idő, talizhatnánk.

Lucus!
Nagyon egyetértek Veled karácsony témában!! A minőség a fontos, nem a mennyiség. Kívánom, h legyen meg a szíved vágya!!

Lilia!
Gyógyulást!!!

Erika!
Majd pü-ben cseréljünk telcsiszámot kérlek!

Napsugár!
megértelek, én sem szeretem, ha megzavarják a mindennapjaimat. Milyen állásra gondolsz??? A "storyn" én is vigyorogtam. Én 4 emeletesben laktam, de amikor a felettem lakó elkezdte dobálni a kutyájának a teniszlabdát a lakásban, akkor előkerült a partvis és felkopogtam....

mimi!
Te ablakot pucolsz??????? Kíméld magad lécci. Emlékszem 2005. decemberében 11-12 hetes kismami voltam. A védőnő az első családlátogatásra jött. Jómagam pihengettem, férjecském ablakot pucolt. Védőnéni helyeselt :lol: :lol: :lol:
Hogy boldogult férjed a srácokkal?? :lol:

Kacika!
felnézek Rád, nagyon ügyes Peti. Én nagyon félek, szerintem én rosszabul viselem majd az ovit m,int Ábel.....
Mentek 4d-s UH ra?

Alíz!
Puszik Petinek! Igazi HŐS. Nekem huszonévesen öblítgették az arcüregem, de könnyeztem. Kellemetlen nagyon. Próbáltad az infralámpát??? Nekem nagyon bevált. Ha már kapar a torkom melegítem és segít.
4d- nálatok???
Köszi megvagyok.....

Juca!
Hogy van Kinga?? Mi történik éjjel?? Sír???? Nálunk volt pár átsírt éjszaka, de most már jobb. Kaptunk köhögés ellen kúpot, azóta alszik. Igaz ma hajnal 5-kor kelt, de ez belefér. Ábel is anyaragacs. Hiába van itthon apa este, főleg velem játszik. Ma este azzal "szórakozott", h megharapott. Amikor felkiáltottam röhögött., Azt hitte viccelek...
Ha táblit teszel, akkor nekem ma van 11cn

Csajok!
Tudjuk, h mindennek oka van és jönnek a babák, ha itt lesz az ideje. Ugye én szomorkodtam, h nem jött össze, de ma derült ki, h "jóanyám"????????????? " pert indít ellenünk. lehet, h elpereli a tetőt a fejünk fölül........Persze nem adjuk, de elszomorított a bírósági idézésről szóló értesítő. ...........

Ábel jobban van, holnap kontrollra megyünk, ha az időjárás engedi. Láza már nincs, csak köhög. Ez persze nem akadályozza a rosszalkodásban...

Jó éjt!!!!!!

Kép szombati csúzdázás

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Most jött meg. Nem drukkoltam neki, csak éreztem. :(
De legalább megkönnyebbül a testem végre. Na most elkapom apát :lol:
Elmentünk vásárolni apával és elmúlt a fejfájás!

Gyerekek, új kedvencem lett. Aki otthon van, hétköznap az m1-en 15.55-kor van egy gyurma mese, Pingvinkék. Olyan cuki! Menő manó feeling. Pénteken nincs, azt hiszem.

Luca, a kívánságod váljon valóra!

Juca mama, hogy vagy?

lilia

Kép
lilia

1196402928.0473.xls

Ehavi hőgörbém.Szerintem minden rendben, kíváncsi voltam hogy pont félidőben van e pém, szerintem látszik.

Minden reggel, u.a. időben, ugyanúgy, mielőtt megmozdultam volna.
Apának meg kellett igérnem hogy csak szombat reggelig csinálom, kicsit tele lett a hócipője, de azért mikor azt mondtam hogy jó abbahagyom,azt nem kérte.

Lili sajnálom, a vonalzódon jól látom, hogy a második próbálkozós hónapot kezdted? az még belefér, kicsit eltévedtek a katonák, vagy elkéstek., próbálj te is lh tesztet, úgy tuti, meg is tudod, van e pé-d, és jobban tudtok időzíteni.
Mi nem szoktunk időzíteni, mert nem is tudnánk lekésni :oops:

Zsuzsu, irigyellek, gyönyörű a fiad.
Úgy vágyok már rá én is.

Néha nagyon erősen rámtör, és annyira közelinek érzem időnként, hogy szinte át tudnám ölelni, remélem nekem is megadatik ebben az életben hogy végig is csinálom a terhességet, maz első 10 hetet, már nagyon tudom milyen, ha soha nem vennék tesztet, akkor is rájönnék hogy mi van.De én végig akarom csinálni.
Óh nem nyafogok most csak vágyakozok, ha valaki , én nagyon megértelek benneteket csajszik, tudom mit jelent forgatni a tesztet, sok spk éven át még esélyem sem volt hogy zebrásodjon, most meg lépten nyomon zebrás tesztet produkálok, aztán élvezhetem 10 hétig az egészet, na de a következőt nem engedem,...... nem én....
Vendég

Lina,
hajrá Jónás nap! Szerintem a nyári babám nekem is akkor fogant. Most a Jónás napon még mensi volt, kihagytuk. :oops:

Zsuzsu,
Ábel olyan cuki! :)
A pereskedést nagyon sajnálom. :(

Lilia,
sajnálom. :(

Sugi,
neked is akkor megjött?

Juca???

KépKép
dreika

szia dreika.
Nem nem jött még meg.
Csak most vlolt úgy egy hónapnyi hőgörbém és beraktam, meg tudjátok nyitni?

éreztél valamit pé-kor?
Én mindig érzek hasszurkát tüszőrepinél, és másnapra föl is megy a hőm,jó erősen belenyílal ilyenkor, igaz nagyon régóta figyelem a testem jeleit.
Vendég

Sugi,
nem, nem éreztem azt hiszem, de én eddig soha nem éreztem a hasamon, esetleg a váladékon, de most nem volt egyértelmű.
Viszont tegnap rosszul lettem, nagyon szédültem és kicsit hányingerem is volt ... :roll:
2 hét és kiderül minden ...

KépKép
dreika

Sziasztok!

Nem tűnetem el, csak nappal a perpétum mobilémmel vagyok, amikor szunyál, én is hanyattvágom magam és már hörrhorr pityipű...

Tünetek nincsenek, estére már látszik :shock: pedig állítólag erős a hasizmom. Haha csak nem dolgozik. Mellim mérsékelten kiteltek. És ennyi. Mivel Kingával ilyenkor már rég rókáztam, ezért teganp kicsit ijedtségből csináltam egy tesztet délben a séta után. Meggyőzött, hogy
-gyerek nem biztos, hogy nem fiú
-anyabarátabb, mint a tesója
-és jól bevackolta magát

csíkok egyből jöttek, a teszt gyorsabban, mint a kontroll. :wink:
Kép

Jóvanna kicsit paráztam, de meg tudom ám szokni, hogy róka kihagyott a szaknévsorból. 8) :lol:

Zsuzsu!

Hát ez a per... iszonyat. Élvezetét találja ebben? :cry:

Lília!

Tegnap volt Kofa a dokinknál, kért utrót. Doki aszonta most már külön drukkol. :D Úgy látszik A listásak lettünk nála. :wink:

Lina!

Hol kell megnézni a Jónás napot? Viszont azt mondják, átlagban a 3. clostys hónap szokott sikerrel járni. Tudom nem vígasztal.

Luca!

Nálunk is ilyen a karácsony, és még sk ajándékot is szoktunk csinálni. Idén azt hiszem nálam ez kimarad. Kivagyok a személyi kölcsön reklámokól... a karácsony nem biznisz.

Sugi!

Megnéztem a görbédet, és gyanúsan több a pé utáni napok száma, mint az előttieké. Tesztet csináltál? Nem jelölted, hogy megjött volna. Már van egy gyereked, lesz másik is!
Régen zárat lehetett kapni az ezer aprócikkben, meg a narancs-zöld soron a barkácsboltban. (A Barkácsboltos fia a Sáfrány Balázs ovis csoporttársam volt, az ő kukacának gyűlt meg a baja a zipzárral. :lol: tudod fura, de nekem majd minden boltosról, meg emberről vannak emlékeim, holott már gimis koromtól aktívan nem élek otthon. 8) Melyik tízemeletesben laksz? Én a bútorbolt fölöttibe születtem. Tényleg te 60-ba jársz dokihoz? Anyu ragaszkodik Hajdúhoz, hát én nem kedveltem, de tény, hogy még ott ő a legjobb. Úgy tudom a szülészet átkerül Gyöngyösre. Na sok volt a regionális off, bocs a többiektől)

Mimi!

Abbahagyom, bár kutyádat kedvelem, nagyon aranyos, és egyéniség. :-)

A panelnak van egy speckó hangulata. Nagyon tartottam tőle, de elmondhatom semmi bajunk nincs. A szomszédaink nagyon rendesek, szólnak, ha fúrni akarnak, és igazodnak Kingához. A lépcsőház lepukkant, de tiszta, és a budiban sem érzek semmit, csak most ezt a szagot, de erről tényleg nem tehettek. Sőt, most lehet nevetni, én nem hallok másokat, hogy engem ki hall, arról nem tudok nyilatkozni. Felettünk van egy nagy vá, de eldugták a csontját, és csak kint ugrál érte. Nem is szoktuk hallani, hogy van kutya, egyszer egy héten hallom, hogy átszalad egyik helyről a másikra, kb. ennyi. Ennél Kinga ezerszer nagyobb zajt csap. Bár ilyetén fóbiáim téglaházban is voltak, hogy nappal és éjjel csak mi élünk. :lol: :oops: Bár gyanítom a szomszéd is néz TV-t, sőt néha itt vannak az unokái, és nem hallom őket. Summa summárum egy SWOT analízisben jól jönne ki a mi kis panel lakásunk.Nyilván ha nem 0 Ft-tal indulunk, akkor mi sem ide költözünk, de így azt hiszem a lehetőségekhez képest nagyon jót kaptunk. Egyik barátunk most adta el a lakását, Budán a Műegyetemtől nem messze, tégla, központi fűtés (nagyobb fűtésdíj, mint nálunk, pedig azt már nehéz túlszárnyalni) és majdnem duplájáért ment el. Noha annak a lakásnak nagyon rossz a beosztása, hideg, zajos, egy fél szobával kevesebb van, pedig nm-re ugyanannyi, mint a miénk, nem is világos... csak ugye a sznobizmus, hogy Buda, meg tégla.

Kacika!

Le a kalappal Peti előtt. :P

Andi!

Lassan már Ti is a genetikai uh-ra mentek. Rohan az idő. Kisfiút vagy lányt vártok inkább?

Dreika!

Benedek nagyon aranyos a fényképeken. Sajnos itt nem esett hó, így még nem tudom Kinga mit szólna hozzá. :-( Hogyan becézitek a fiad?

Vera!

Nagyon helyesek a fiúk. Pont múltkor beszéltük Kofával, hogy Kingának elég határozott vonásai voltak igen korán. A tavaly karácsonyi képek némelyikét el lehetne adni idei karácsonyinak. :shock: Most látom, hogy a fiaidnak is legalább ilyen határozott, "férfias" vonásaik vannak. Mind egyéniség, ez látszik a képeken. Szép családod van.

Most mennem kell egy kicsit, mert a háztartást nem szedi ráncba helyettem senki.

Remélem nem felejtettem ki semmit.

Pusza!

tjuca

Bocsi a képet kicsit elcsesztem. :-(
De akik összeszámolják, hogy hány morzsa van az asztalon, azok közt kisorsolok egy bontatlan kétcsíkos tesztet. :lol: :lol: :lol:

tjuca

Húúú Juca de jók a csíkjaid.
Örülök hogy ennyire jókedvű vagy, vukkot ne sajnáld, majd jön ha akarja aztán még visszasírod a tünetmentességet a wc mellől :wink:

5 hetes vagy már, nem semmi.Szorítok hogy minden rendben legyen.

Mért, olyan nem létezik hogy pé után hosszabb a ciklus mint pé előtt?
Jövő héten majd dobok egy sárgát ha addig nem vérzek be, ez még semmit nem jelent, mert nekem a sövény miatt ha olyan helyen tapad, akár nagyon frissen, vagy később is leválhat.
Nem sztresszelem magam most, dolgozok.lefoglalom magam inkább.
Vendég

tanítónéni jelentem 513 morzsa van az asztalon
Vendég

Juca,
Azta de szép teszt! :lol: :lol: :lol:
Sugi hülyeségeket beszél, csak 86 morzsa van. Na, kié a zebra? :lol:
Beninek becézzük.

KépKép
dreika

Sziasztok!!!

Lilia!
A Pingus mesét én is nézem pár napja!! :lol: :oops: Ábelt kevésbé köti le, de én szeretem. Ma nem lesz?? elvonási tünetek előjönnek...
Pirit sajnálom.

Napsugi!
Neked is és mindenkinek lehet ilyen szép fiacskája!!! Na meg kislánya.....megérdemled és meg is lesz!!!!!!!!!!!

Erika!
Köszi a dicsit!!!

Juca!
MINDEN VÁRAKOZÓNAK ILYEN TESZTET KÍVÁNOK!!!!!!!
13 morzsa...
Anyám bizonyítani akar, h Ő valaki, holott senki.....

Voltunk a dokinál kontrollon. Felsőlégúti hurut. Ha lázas lenne antibió. Kérte a doki, ne engedjem rohangászni.....nehéz ügy, a váróban is Ő volt a legszeleburdibb.... udvarolt a csajoknak, felmászott mindenre és előadott egy hisztit is. Legközelebb apa is bejön asszem....

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Napsugár,
elvileg a ciklus második fele fix, legtöbb nőnél 14 nap, max. 12-16 között változik, de egyénenként ugyanannyi. Nekem 14 szokott lenni.

Zsuzsu,
dec 10-21-ig ott vagyok, már csak szakmai gyakorlatot felügyelek, tehát bármikor ki tudok lógni, főleg ebédszünet környékén.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Napsugár:A sztoridon jót nevettem :) Mert a bab mint tudjuk gázos kaja :)

Juca: Szuper a teszt :))) Gratula :)

Kép
csucsu05

Vera: A fiaidról nagyon jók lettek a képek :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Lilia!

Sajnálom én is :cry:

Juca!

Gyönyörű teszted van ismét :lol:

Mindenkinek nagyon köszönöm az anyagi természetű infókat, szerdán voltam a dokinál, rendeztem az anyagiasságot, és megtudtam, hogy teljesen rendben vagyok, a 3 ciklus kivárása után szeretettel vár, ha babásodom.

Lányok, mi ez a Jónás-nap dolog? :oops:

Érdemes teszttel nézegetni a ciklust, vagy csak ha hosszabb ideig nem jön össze a zebra?

Sziasztok,
Kata

Kép
wkata

Szia Lányok!

Kész vagyok a hálószobákkal is...már az ablakpucival.

Még a nappali és az étkező van hátra. :evil: Már nincs kedvem!!!!

Mi is Beninek becézzük a mi Benedekünket! :wink:

Juca, szuper a teszt, én Leo-nál már láttam tegnap. (mert ugye oda azért benézel 2 alvás között :twisted: )

Napsugár! Megy ám a drukk!

Lilia... :cry: puszi

Kép
zmimi

Juca, nagyon szép teszt! :)
5 hetesen még én is azt hittem, kimaradok a szaknévsorból :) Aztán a 6. héten beneveztem émelygésre, a 7.-től meg már jött a hányás. Jó kis éhgyomri, epe hányás :oops: Úgyhogy nem biztos, hogy kimaradsz belőle :lol:

Hétfőn megyek az új dokihoz, biztos rápillant Manóra. :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Juca még mindig szuper a teszted :wink:
szerdán megyek a 12hetesre uh-ra.szerintem mindegy a neme csak egészséges legyen .de lehet hogy kislány lesz megint :oops:

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Juca, gyönyörűűűű. És róka jöhet még később :wink:

Zsuzsi, első nap amikor mentem érte az oviba, akkor sírdogált, akkor én is elbőgtem magam, de azóta nem sír semelyőnk :lol:
Te is el fogod engedni oviba, mert mire lejár a 3 év, pont eleged lesz..... Ráadásul félnapra van most bent, az meg azt jelenti, hogy 8-11/12 ig . Azt ki lehet bírni neki is, nekem is. Itt van a du együtt.
Ráadásul ma már konkrét sztorikat mesélt :lol:
Egy éve még én is kételkedtem benne, hogy Peti lesz e ovis, de kell nekik.

Anyukád....no comment :evil: :x :shock: :cry: :cry: :cry:

Kata, örülök hogy jól vagy, most pihi, aztán hamar mehetsz újra a dokihoz, uh-ra (babásra) :lol:

Mimi, azért csak óvatosan azzal az ablakpucolással.

Szép délutánt :lol:
Vendég

Wkata,
ez a Jónás módszer azon alapul, hogy elvileg a nő akkor termékeny, mikor a hold állása ugyanaz a hónapban, mint volt, amikor születtél. Biológiai alapját nem látom, de éredemes megpróbálni. A www.astro.com-on lehet ilyet készíteni, bonyolult, de ha megírod a születési dátumod órára pontosan, és a születési helyed, akkor én már pár perc alatt megcsinálom.

Juca,
klassz a teszt. Karácsonyra nekem is ilyen lesz. Rendeltem Leotól tesztet, azok biztos zebrásak :lol: Nem túl sokat, annyira úgysem lesz szükségem. Ha ma utaltam a pénzt, mikorra jön meg a csomag?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát én nem számoltam meg a morzsákat, sok. :twisted: Így jár mindenkinek a teszt virtuále. :lol:

Lina!

Ha nem ajánlva kérted 2-3 nap és itt van. Nekem kicsit kevesebb bélyeget tett rá, így kalézolt a csomag. Cserébe mind + volt, meg valszeg lefosta a gólya. :twisted:

Sugi!

Nem jellemző, hogy valakinek több napja legyen pé után, mint előtt...

teszek egy képet a csajról
Kép

tjuca

Linácska!

Köszi a választ, meg a felajánlást is :lol:
Küldtem pü-t. :oops:

Kata

Kép
wkata

Linácska!

Hát akkor annak a babának hamarosan jönnie kell, hogy minden tekintetbe rendbe jöjjön az életetek! Érdekes amit írtál a Jónás napról, ezekszerint valakinek bejön! Nekem általában mensikor van! Azért akkor nem probálkozunk! 8) Nekem is 2-3 nap alatt ért ide! Ha ma rendelted hétfő, kedden megérkezik!

Juca!

Kinga még mindig nagyon édes! Minnyá jönnek ám a tünetek, nem kell annyira sürgetni! De azért még mindig szép a teszted, de milyen is lenne, hisz babás vagy! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk a doktor néninél Petikével. Szegénykém súgta a fülembe, hogy már most meg van ijedve a doktor nénitől. De hála Istennek ma már nem kellett neki az arcüregét átöblíteni.

Juca, Kacika!

Hogy vagytok?

Ezt küldöm mindenkinek:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Vettem cickafark füvet, meg palástfüvet.A cickafarknak borzadályos íze van, nem???Legalábbis nekem nem ízlik.De ha ez kell a karácsonyi csíkos teszthez, hát legyen.
Vendég

Nagyon aranyos Kinga és Ábel is!
Bármelyiküket elfogadnám...

Juca, ez nagyon tuti teszt! :lol: :lol: :lol:

Hogyan kell Leótól rendelni?

Szerintem 101 morzsa van. :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?