Új privát üzeneted érkezett!

Dincus, regisztráltam, de molnár családnál valami Rita jön be.

Kép
Kép
szilvih
 
 


Nem baj Szilvi, én megtaláltalak Benneteket! :lol:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincus ez naon édes kis hely! Lányok BabaWiW-re fel :lol: ! Én is regeltem és bejelöltelek benneteket már ott tartózkodók mint a Véger család ősanyja :wink:

Kép
Kép
petra78
 
 

 
 

Sziasztok!

Szilvi!
Biztos nagyon jó lesz Sopron! :D Ti igazi kirándulós család vagytok! :lol: :wink:

Erika!
Hétfőtől dolgozok, de a hetem is már olyan zsúfolt, alkalmassági vizsga nekem, fodrász, egy éves gyerekzsúr, lakógyűlés, gumicsere, stb.. úgy mindennapra jut valami.
Nálunk is ezerrel megy, hogy Jázmin mindent szájba töm. Annyira édesek, olyan értelmesek, és hogy elbüszkélkedjek tegnap este kétszer is hasról hátra fordult. :lol:

Dóri!
Tényleg jól elcsúsztatok a szurcsival. :)
Akkor már nagyon halad a házikótok, ha ácsokkal konzultál a párod! :lol:
Jovikát én is nagyon hiányolom!

Nelli!
Szorítok nektek csütörtökön, még jó, hogy az csak egy nap lesz.
Brigi fogacskához gratulálok! :lol:

Timi!
Marcipán súly, még így is :D Szerintem lassan mi is elérjük ezt a súlyt, olyan sószsák az én kis manócim is. /Manóci! :) sűrűn vagy ám emlegetve/ :wink:

Dincus!
Nálatok ki fog Emmára vigyázni, ha suliban leszel?
Van nagyon jó, kipróbált bounty szelet receptem, aki szereti a kókuszosat annak biztos ízleni fog, majd leírom a receptet én is, sőt pénteken csinálok a babazsúrra, ha nem felejtem el csinálok róla fényképet.

Pedofil állatokat én mindent felakasztanám, kivétel nélkül :!: :!: :!: :!:

Koszmó! Én erről olyan elméletet olvastam, hogy főleg azok az anyák gyerekeinél fordul elő, akik szoptatás alatt sok tehéntejet fogyasztanak. Gőzöm nincs, hogy ezt kitalálta ki és mennyire lehet valós, de nem túl régen olvastam.

Jázmin nátha 2 nap alatt teljesen rendbe jött, most Adri és Zoli vannak benne. Hát nem tudom nálatok, hogy van ez, de ha Zoli beteg szörnyen nyűgös, ilyenkor teljesen kiakaszt, komolyan mondom rosszabb, mint 10 beteg gyerek együtt.:)
Tegnap voltunk Szegeden Jázminnak elkészült az ortopéd szandija. Éjszaka kell használni, ki is próbáltuk, remélem jó lesz neki.

Temetés csütörtök délelőtt lesz, jó lesz már túl lenni rajta, szerintem utána könnyebb lesz. De aminek nagyon örülök, hogy békésen álmában aludt el és nem szenvedve halt meg.

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Sziasztok!

Timóca! Szilvih! Köszi az infókat! :)

Szylvi! Hasról hátra! Gratula hozzá! :) Törpim tegnap fordult először hasra úgy, hogy nem szorult maga alá a keze. :) De ezt a mutatványt csak egyszer tudta produkálni.
Bounty! Nyami-nyami! :)
Állítólag minden pasi nagyon gyerek lesz, ha beteg. Illetve rosszabb, mint egy gyerek. Én párom is nagyon el tudja hagyni magát olyankor. Még jó, hogy évente egy hét a betegség nála. :)

Tehéntej és koszmó… egy decit iszom naponta, azt viszont muszáj. Ahogy látom ez is olyan téma, hogy igazából csak találgatják a dokik is, mitől lehet. Mindegy, remélem, segít a sampon. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Sziasztok!

Hál isten anyósom nagyon keveset ven itthon, mert szakács.Igaz egy házben lakunk, de külön van minden, még a bejárat is, egy ajtó választ el minket. Volt idő mikor megszületett a pici mindenbe bele akart szólni, de a férjemmel leállítattam, azóta óvatosabb. Anyósom még nem is gond, de a szomszédban lakik a férjem egyik mamája, na ő akarja irányítani az egész családot, csak úgy jó minden ahogy ő mondja. :evil:

A koszmóról sajna nekünk is van. Tejet meg csak a napi kávémhoz iszok, attól nem lehet ennyi. Hiába olajozom sajna nem jön le. Valaki írt vmilyen sampont le tudná mégegyszer írni a nevét! :!:
Vendég
 


Szylvi,gratula a forgáshoz :)

Tejet miért nem lehet nagyon inni?Vagy csak a koszmó miatt nem?Most kicsit elvesztettem a fonalat :oops:
Mert én nagyon tejes vagyok.Reggelire is kb. 1/2 l kakaóval indítok, és du. is iszom tejeskávét!
Nekünk mondjuk koszmó nincs :!:

Megyünk a hóba :) :) :) Eszti már 8-óta ki akar menni. Csak meg kellett főznöm.De már húzunk kifelé :wink:
manóci
 
 


Ja az el is felejtetem írni, hogy 8 éve lakunk itt falun, de én Fehérvárra jártam suliba 3 évig, akkor gyakorlatilag, csak aludni jártam haza. Szeretnénk visszamenni Veszpémbe, de sajna amíg gyesen vagyok addig nem kapunk elég hitelt.
Vendég
 


Sziasztok!
Hétvégén anyuméknál aludtunk,nem tudtam írni... :(
Manó szombat éjjel ordított,fájdalmasan visított. Szerintünka foga miatt. Még nem bújt ki. Bekentem akkor 2x is Dentinox-al,meg adtam Nurofent is,de nem segített. Annyira sírt,hogy már fulladozott tőle. Végül álomba sírta magát a kezemben.
Anyós: áh,magam sem tudom,hogy bírom ilyen nyugodtan.... Talán a Trúdi miatt... Nem tudom. Tegnap párom hazafelé azt mondta,hogy az apja azt mondta neki a vakus vita után, h a családi béke érdekében addig ne menjünk,amíg anyós vagy én nem "engedünk". Szép,mi? Nem látnak ott szívesen. De ez érdekes,mert párom most is ott van. Szóval azt a megjegyzést rám értette,h én ne menjek. Akkor viszont Trúdit se látják! Erre párom azt mondta pár napja, h JOGUK van látni a saját unokájukat... Erre azt mondtam,h ameddig nem tudja mondani a Trúdi,h éhes v kakizni/pisilni kell stb.,addig nélkülem nem megy! Anyós egyszer sem rakja tisztába,egyszer sem eteti meg. Akkor hogy engedjem nyugodtan oda? Érdekes,anyum meg nővérem szó nélkül megcsinálja ezeket,segíteni akarnak ezzel is. Anyós 1-2hete annyira és olyan sokáig nevettette Trúdit,h elkezdett csuklani,de gyomorból... Utána az ölembe rakta a manót,h csináljak vele valamit,mert csuklik. Akkor bárom lebaszta,mert a nevetés miatt csuklott. Nem tudom meddig bírom én ezt... Szememre hányja minden alkalommal anyós,h én egy forintot nem adtam a lakásba(ő adott 2,5millát és a többi 7,5milla nekünk hitel 35évre....). Szóval hogy ő adott a lakásba és mi jogon tátok ott szát... Undormány... Ha tudom,hogy felhánytorgatja,akkor én nem akartam volna a pénzét... Meg hogy én nem dolgozok és párom tart el stb. Mintha csak lopnám itthon a napot... Meg mindig anyámat emlegeti,h nem nevelt meg engem és hogy anyámnak adjam elő a stílusom stb.
Tudjátok mit???? :) Legközelebb ha elkezdi megint a faszságait,visszaszólok! Nem?
Csajok! Rakjak be anyósról képet??? :D :lol: :D Meglátnátok,milyen...

Koszmó: én egyszer egy napig hagytam rajta babaolajat,aztán lemostuk neki Johnson's búzacsírás babasamponnal és teljesen lejött neki. Meg minden nap mossuk a haját ezzel a samponnal.

Merre van hó????? :? :cry: :( Itt este szakadt kb 10percig nagy pelyhekbe,de most meg süt a nap..... :(

Kép
cs.adri
 
 


bibis! Egy nap van manóink között. :D Bíborka mekkora,miket csinál már???
Trúdicám: kb 6,6kg és kb 70cm,forog mindkét irányba,állandóan ülni akar, az ölemben egyenes gerinccel ül,négykézlábra húzza magát és a popsijával rugózik,a tárgyakat már rendesen fogja,egyik kezéből a másikba veszi,mindent a szájába vesz,pontosan nyúl a tárgyakért,sikongat,gőgicsél,nevet,kacag. Tápszeres,de már csak reggel meg este kap,napközbe püréket. Már sokmindent eszik: őszibarackpüré,sárgabarackp.,sütőtökp.,zsenge zöldborsófőzelék,paradicsompüré burgonyával,répapüré.

Kép
cs.adri
 
 


Adri: de fura, hogy Trúdi már ennyi mindent eszik.
Anyósról kép :lol: (még elmegy a tejünk, ha nagyon megijedünk :wink: :lol: )

Itt is van pici hó, nekem is ki kellett vinni a gyerekeket. Livike nagyon élvezte (tiszta kosz és víz lett a ruhája), Marcipán viszont nem nagyon örült neki, őt inkább talán a szél zavarta, még nem tud örülni a hónak. Úgyhogy nem is tudtunk sokat kint lenni. Majd jövőre már kettőt húzhatok a szánkón :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


timóca! A tápszer nagyon foja,alig kakázik,ezért kap mindenfélét....

Kép
cs.adri
 
 


fogja

Kép
cs.adri
 
 


Sziasztok!

Betty! A sampon neve Babé! Most tesztelem. :)

Adri! Ugye ez az anyósos kép csak vicc akar lenni... :roll: Sajna el tudom képzelni enélkül is. Én a helyedben tuti nem mennék hozzájuk. Megspórolsz magadnak egy kis gyomorideget.
Furi, hogy két hét van a babáink közt, és már mennyi mindent csinál Trúdi! Ügyi kiscsaj! :)

Nálunk nincs hó, ellenben napsütés igen. Csak a hülye szél ne fújna! Új lakásnál viszont állítólag fehér volt az utca. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Dolli! Már megy a pocim 2hete. Reggel megittam 2pohár banán turmixot és azóta 3x voltam..... :( :cry: :( :( :? :? :?

Kép
cs.adri
 
 


Megvan!!! Ilyen rizspépet adtam anno Dorkának:

http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... Bio_866541

Kép
Kép
szilvih
 
 


Adri,hát ez az anyós,???!!!!hallod ezzel esküszöm Kép ezt kéne csinálni!Jól a fejére koppintani :twisted: hogy fogja már be a hülyeségeit!

Nálunk nagy hó volt, reggelre, /budaörs környéke/sétáltunk egy jó nagyot, aztán Eszti akart még a kertbe szánkózni is kicsit! :P
manóci
 
 


Sziasztok!

Adri
Bíborka még csak szopizik, néha kap egy kis teát.Most kezd el forogni egyik oldalról a másika, a kitámasszuk a lábát ő is kúszik előre, nem olyan merész, de az orvos szerint fejlődik rendesen. Ő is nevet, sokat gőgicsél. Most inkább a fogával vagyunk elfoglalva, nemsokára kibújik, sírva szokott elaludni miatta.
Súlymérésre majd holnap megyünk, akkor majd megírom mekkora.

Dolli
Majd mond meg mennyire hatásos a sampon.
Vendég
 


Szilvih: Ez a rizspép nagyon jól hangzik! Anytejjel is szoktad keverni v. csak vízzel? Tele a fagyi lefejt tejjel. Cumiból úgysem issza, akkor ezzel majd fel tudom használni??? Hol veszed, boltban, vagy a netről rendeled?

Szylvi: Ügyes nagyon Jázminod! Tamara még olyan messze van a fordulástól...... :lol: A számítógép jobban érdekli... :oops: Na majdcsak..... :lol:
v.erika
 
 


Erika, én ezzel használtam el DOrkával a lefejt tejet, nagyon szerette. Hónapok óta törtem a fejem, milyen márka, és a neten sem találtam, de most beugrott. :lol: Bioboltokban lehet kapni.

Bibis, nekünk ...már hatott a sampon

Kép
Kép
szilvih
 
 


Sziasztok!

Lányok olyan kérdésem lenne, hogy mivel lehet kenni a babák arcát, van speciális arcápoló? Jázminomnak eléggé száraz most az arc bőre, gondolom a hideg miatt és valamivel jó lenne bekenni neki.

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Szylvi: nekem anno a védőnő a szárazságra azt mondta, hogy a legjobb a fürdetőkenőccsel bekenni, mert az tiszta hidratáló. Amikor az én picijeimnak volt száraz a bőre, én is bekentem, és hamar elmúlt. Úgyhogy én ezt javaslom.

Megvettük végre ma mi is ezt a Babé sampont, kíváncsi vagyok. Majd este kipróbáljuk :lol: (Szilvi köszi az ajánlást) - amúgy nekem tetszik az illata, gyorsan megszaglásztam :lol:

M0-on reggel megint baleset volt, bedugult minden, így megint nem értem le a vizsgámra :evil: . Már tele van a hócipőm...

Kép
Kép
timóca
 
 


Szylvi :)
Én meg minden ilyet a popsikenőccsel szoktam kenni.

Holnap lesz a beavatkozás, elég ideges vagyok.
Ráadásul a kórház óta nem akar rendeződni tej. Brigi így gyakrabban eszik, de szerintem nem lakik jól, csak alkalmazkodik a helyzethez a drágám. Este próbáltam lefejt tejet adni neki, de nem kellett neki. Remélem, holnap elfogadja a lefejt tejet.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Szylvi: popsikenőcs, fürdetőkrém vagy a Dm-ben van babaarckrém

Lányok, Szeretném megkérdezni, hogy a Chamomillát milyen higításban, és milyen dózisban lehet adni? Tamara 2 napja nagyon nyügi, tán a foga lehet....

Nelli: Kitartás Neked holnapra! Tejcire nekem az a tea jött be amit felraktam a receptoldalra, de jó nagyon a hipp bioteája is...
v.erika
 
 


Ja, és nem is írtam, hogy kijött a 2. foga is Briginek :lol: Most vagy emiatt volt tegnap nyügi, vagy a front. De a többi gyerekem is zizz volt.

Erika, ha nem rendeződik, ki fogom próbálni, csak nem tudom, hol szerzem be az alapanyagokat, talán a csarnokunkban van bio bolt.
Most vettem a milupa teáját. Ez granulátum, és jó. lég drága, de most muszáj.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli,holnapra megy a drukk!!!!!
/mi is holnap megyünk ki dokinénihez, újabb próbálkozás az oltásra!De még kicsit mindíg szipog :( /

2.-ik fogra, gratula :wink:
manóci
 
 


Nelli, drukkhegyek!!!

Kép
Kép
szilvih
 
 


sziasztok!

megvolt a doki délelőtt. Viki nem sírt semmit, még a szája sem görbült, de du-i alvásából úgy ébredt, hogy fáj a lába. :( 24-48 óra után jöhet ki az oltás mellékhatása (láz, nyűgösködés stb). Remélem nem lesz gond szegényemmel.
Marcit megmázsáltuk , 8450g és 74 cm. :)

megyek vacsizni én is... majd este benézek. :)
Vendég
 


Nelli, gondolok rátok! és kívánom, hogy sikerüüljön ez a beavatkozás!!! sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát küldünk!!!! Milupa teát én is ittam, mikor Vikivel kórházaztam, és tényleg nagyon jót tett nekem is, igaz megkérik az árát. :?

bőrszárazság: Eucerin. vagy patikai zsírozó testápoló. (pont ma vettem 315 Ft, és szuper jó, a gyerekdokink keverteti ki).
Vendég
 


Szylvi, hogy tetszett a szandi Jázminnak?
Férj és betegség: dettó! De elég, ha csak éhes, vagy álmos, már nyügi és ideges, olyankor veszekszik a gyerekkel, én meg küldöm enni meg aludni. Utána, mint akit kicseréltek... :lol:

Dóri, VIkinek pusszancsok!!!

MAnóci, havat küldjetek!!!

Erika, pici vízben oldj fel 3 golyócskát, és fél óránként adjál neki a Chamomilából, 2 kanállal, ha nyügi... Van fogzásra homeos kúp is, Viburcol a neve.

Ma vettem Holle pelyhet, igaz, csak kölest kaptam, de egy életem, egy halálom, kipróbáltam!!! Hát úgy falta, hogy csúcs!!! Minden alkalommal még csak meglátta a kanalat, tátotta a száját, mikor elérte, kapott a kanál után, pedig előtte szopizott... :lol: A gyümiknél zavarta a textúra, de ennél nem. Olyan ügyin megevett 2 Aventesüveg-kupaknyit, hogy előke sem kellett... :roll:

Holnap megyünk sícipő-próbára, meg a céges vacsira. ZSufi nap lesz...
Ma meg voltunk megnézni, hogyan tanulnak itthon hó nélkül a gyerekek síelni, Dorkának nagyon tetszett. Lehet, hogy veszünk pár órát, mielőtt kimegyünk...

Lehet, hogy holnap már nem leszek, péntektől hétfőig meg Sopronban leszünk, nem láttok egy darabig...

Kép
Kép
szilvih
 
 


Szylvi: arckencéne és a Lipobase-nevű krémet használom. JÓÓÓÓ zsíros, vastag krém és egy leheletnyi elég belőle. Nagy előnye,hogy semmilyen illatosító pity-putyságot nem tartalmaz,anno akkor vettem amikor Eszter ekcéma gyanús volt és vigyázni kellett minden piperével. Sztem naon jó.

Nelli: nagyon szorítok én is! ...asztamindenit, nektek már 2 fogatok van!...Nálunk még egy sem bukkant elő :roll: (pedig
Eszterem minden fogzós tünetet produkál -alsó ajak beszívása, rágcsálása, fülpiszkálás, piros arc és persze a nyááááááááááál...-)

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Minket senki sem hiányol? :D

Mi is túl vagyunk pár betegségen (fiúk), Jázmin tegnap kapott oltást és újravették a pku-t. Elég jól bírta a zaklatást!

Hízással még mindig nem sietünk: 5800 gr, 61 cm.

Száraz bőrre nekünk is a fürdetőkrémet ajánlották, arcra is!!!

Viszont elég csúny a popsija, mióta nyáladzik. Dokinő normaflor-t ajánlotta, de én nem nagyon adnék még ilyet neki... tippek???

Enni nem fogad erl semmit, még próbálkozni sem akar kanalassal... :) hiába egyszerűbb anya, és mindig kéznél van! :)

Reakciók, bocs ha nem mindenkinek:

Szilvi, őszinte részvétem.

Csilla, sz&rd le a dokit! És sok sikert a vizsgákhoz!!!

Nelli, drukk, tejcsihez is!!! +++++++++++++++++

Dóri, jobbulást!

Adri, anyóshoz ne menj többet!!!! :evil:

Manóci, nektek is drukk az oltáshoz!

Most megyek tanulni, jövő héten vizsgahegyek....

KépKépKép
dikó1
 
 


Viki 38.2 volt reggelre :( Germicid be, azóta itt jön-megy. És ooolyan piros szegénykének a combija. :( mondja, hogy fáj is. :? :(

de olyan kis izgága, nem lehet borogatni.

Ildi,
normaflore adható. Te igazoltan hiányoztál. :wink:
Vendég
 


Ildi: SZIA! Úgy veszem észre, legtöbbünknek vannak ilyen eltünedezős időszakai. Utána nagy lendülettel újra itt vagyunk! :)
Miért nem akarod adni a Normaflore-t? Nem tudok ellene mondani semmit. Szerintem nagyon jó, és kíméletesnek tűnik nem drasztikus gyógyszer....

Kép
Kép
petra78
 
 


Petra, azért mert mégiscsak gyógyszer... De valószínű bepróbálkozunk vele, mert krémezésre nem javul... Bár szeritnem a pelus is bűnös. AKármennyire utálják sokan a pamperst, amíg azt használtuk nem volt gond, fiúknál sem. AHogy váltottunk huggies, meg libero, rögtön előjött valami. Ugyanez volt a fiúknál is...

Csak a kaki miatt nem szeretem a pamperst mert mindig kijön hátul... :evil: igazán gumírozhatnák már a derekát...

Dóri, szegény Viki, gyógypuszi a lábára! köszi az igazolást! :D

KépKépKép
dikó1
 
 


Sziasztok!

Engem sem hiányoltok? :( Én napjaim nagyobb részét a könyv fölött görnyedve töltöm, holnap és holnapután is lesz egy-egy vizsgám. Nagyon gyorsra vettem a figurát, mert borzasztóan szeretnék túlleni ezen a vizsgaidőszakon.
Rengeteget írtatok, már nem is emlékszem az elejére. Hiába, szita az agyam. Erre azért emlékszem: Nelli, remélem minden rendben lesz, én is szorítok nektek!!!!

És amivel dicsekedni akartam: már nekünk is 2 fogunk van ám!!!!! Egy hét alatt kibújt mindkettő, olyan kis édes vele :) Azóta nagyon nagyra van magával, azt hiszi akinek két foga van, annak mindent szabad :lol: :lol:
Túltettem magam doktor bácsin, megmutattam Milut másik orvosnak is, ő azt mondta, hogy teljesen rendben van a gyerek. Ez nagyon megnyugtatott!
Azért elkezdtem a hozzátápit, gondoltam kostolgatunk szép ráérősen. Szóval lehet, hogy az anyatej a legegészségesebb és legfinomadd kaja az ilyen törpéknek, de igenis van olyan, hogy a gyerek azt mondja: anya, most már elég belőled adjál valami normális kaját. Milu ugyanis olyan örömmel és intenzitással vetette rá magát a kajákra, hogy csak pislogok!
Érdekes, mert két héttel ezelőtt nem nagyon érdekelte még a dolog, de most nagyon élvezi! Gyönyörűen eszik kanállal, semmi nem veszik kárba. Úgy képzeljétek el, hogy előfordul, hogy nem is akar cicizni!
Szerintem alig várja, hogy eljussunk a jó cupákos csülökpörköltig :lol: :lol: :lol:

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Nelli
, drukkhegyek Nektek! Biztos vagyok benne, hogy minden jól fog sikerülni! És gratula a foghoz is!
Csilla! Nekem is görnyednem kéne a könyvek fölött, sőt inkább a házi dogákat kéne írnom ezerrel, meg előadásokat, de nem találom az energiát... Hümm! Szorítok neked, hogy gyorsan túl legyél a vizsgaidőszakon! Nekem is hiper tempóban kéne csinálni, de ahhoz sajna be kéne többet menni.
Gratula a kis torkos Milánnak! Én is kíváncsi vagyok, mit fog majd Emma szólni a kajákhoz. A védőnéni már ajánlotta, hogy adjunk neki nemsokára gyümilevet a ritka (heti 1x) kakkantások miatt!
Emma is oda van a kanálért, még csak orvosságot kapott belőle, de ha már meglátja, tátja a száját neki!
Szylvi! Anyósom lesz majd itthon Emivel, amikor a suliteendők miatt távol vagyok!
Dóri! Láz :( Remélem hamar rendeződik.
Szilvi! Jó pihenést kívánok nektek a hétvégére! A fényképezőt otthon ne hagyjátok! :D
Adri! Anyósról már mindent elmondtak előttem a többiek! :evil:
Timóca! Dühítő, hogy nem értél be a vizsgára! Hülye m0-as!

Velünk: nem voltunk oltáson, mert dokink nem volt bent. Most meg nem elérhető a védőnéni, hogy mikor menjünk. :(
Voltunk az ortopédián, minden oksi volt! :D Kérdezte a dokinő, hogy forog-e már Emma, mondom nem, erre volt egy anyuka velünk bent, aki rögtön elkezdte mondani, hogy az ő lányának ilyen PROBLÉMÁJA nincsen, úgy forog mint a motolla! (mellékesen azért 2 héttel idősebb, láttam az adatlapját, és kb. 1,5 kilóval könnyebb popót kell mozgatnia!)Na, az ilyenek úgy, de úgy fel tudnak húzni!!!! Mintha az én lányom attól kevesebb lenne, hogy nem forog 3 és fél hónaposan?! Könyörgöm, hát nem ráér??? :evil: Na, most kidühöngtem magam.

Az úszást intézzük, van egy 13. kerületi helyszín is, már úgy várjuk! Szombat délelőttönként lesz majd! Már vettem úszó pelust is! :D
Csak persze kéne igazolás a gyerekdokitól, ha lenne, akkor már a héten mehetnénk! :lol:

No, más újság nem nagyon van. Most megyek, oszt kezdek ezzel a tanulással valamit. :?

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak két mondat:

NELLI ISZONYÚAN DRUKKOLOK NEKTEK, BENÉZEK ESTE IS, HÁTHA HELYZETJELENTESZ! Hősök vagytok!!!


Dincus: De, nagyon is ráér Emma. Van annaka szegény gyereknek más problémája, mégpedig, hogy ilyen az anyja. Milyen lehet majd ilyen maximalizmus mellett iskolát kezdeni... :?

Csilla, dehogynem hiányollak, és nagyon megértelek !!!

(Tanulás miatt együttérzésem minden diáknak!!!!)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Dincus, remélem nem félreérthető: úgy értettem, a másik babának lesznek problémái (még ha a forgással nincsenek is :)), ilyen maxi anya mellett. Értetted, ugye?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita, persze hogy értettem... :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Ez a vizsgadiőszak nekem is túl sok most valahogy :shock: (szombaton is van most, és jövő héten 4...)

Csilla: látszik, Milán is férfi, enni azt tud :lol: . Enyém Marcipán is virul, ha meglátja az almát + a reszelőt :lol: . Sőt, a mai alma elég savanyú volt, láttam, hogy fintorgott, de azért szinte vette ki a kezemből a kanalat :roll: . Apja mondja is mindig, hogy szegényke már biztos alig várja, hogy mehessen kipakolni (aztán meg bepakolni) a hűtőt :wink:
Gratula a fogakhoz :lol:

Petra: nekünk sincs még fogunk, pedig szegény csemetém nagyon szenved vele. De ugyanez volt Livinél, neki is csak 7-8 hónaposan bújt ki az első.

Dincus: dehogy baj, hogy nem forog! Emlékezz, és enyém Marcipánosom elmúlt 5 hónapos, mikor elkezdett forogni, mégse volt probléma!

Dóri: Vikinek jobbulást!

Nelli: egész nap küldöm nektek a pozitív energiát! Ha tudsz, jelentkezzél, várjuk a híreket!

Kép
Kép
timóca
 
 


Voltunk mi is ma oltáson!Szerencse már megkaphattuk, mert teljesen tiszta volt a tüdeje! :)
Súly,hossz:4650g, 57 cm!Szóval haladunk :P :wink:

Ildi,PKU-t miért kellett mégegyszer levenni?? :shock: nekem az volt a mumusom mindkettőnél,annyira paráztam, úgy vártam, hogy teljen el az a bűvös 6 hét :?

Nelli,mi újság???Gondoltam ma rátok :wink:

Dincus,dehogy baj, hogy nem forog!Eszti ugyan pont 3,5 hósan fordult már, Hannus viszont majd egy hónappal később, és sem,mi gáz minden oksi :wink: Ez tökre gyerekfüggő.Anyuka meg ne izgasson föl, az ilyeneket meg se kell hallani! :twisted:

Csilla,2 foghoz gratula, és egyszerre :) nem semmi!
Milu kanál :lol: :lol: Kép lassan így kajáltok majd :lol:

Hannus is élvezi a kanalazást, ha meglátja már a piros tányérkát gerjed, és ezerrel rágja az előkét is :lol: Ma meg du. a kezemből ráncigálta ki a kávésbögrém, és már vette a szájához!Hát inni akart ő is :wink:

Szilvih,jó Sopronozást nektek!Bizti tök jól fogjátok élrezni magatokat! :)

Dóri,Vikinek jobbulást :wink:
manóci
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ismételten nem szállok be a "ringbe", és most is csak kérdezősködöm, de a kissrác nagyon cseles. 1: sűrűn eszik 2: a maradékot lefejem, de még inkább 3: társaság nélkül max. 20 percet van el a játékaival, aztán nyüszög. Ekkor "beküldöm" a hangomat, ezzel kb. max. 10 percet nyerek, majd amikor megint nekiáll reklamálni, már én is bent vagyok, hogy lásson. Ez is max. 10 perc. Utána viszont el kezd sírni, hogy semmi mással nem lehet leszerelni, csak ha felveszem kézbe. És persze napközben már nem hajlandó aludni. Úgyhogy, esélyem nincs arra, hogy elolvassam az eddigi bejegyzéseiteket. (A 79. oldalnál maradtam le, és feltett szándékom, hogy mindent elolvasok... :oops: )
Anno még azt is megígértem, hogy leírom, hogyan is születtünk meg, de így nem tudom, mikorra fogok elvergődni idáig... :cry: (Most is csak azért tudok ennyit "rizsázni", mert az apján alszik.)

Szóval, a kérdés. Helyes kis fülecskékkel született, mostanra viszont kezdenek egy kissé elállni. Szoptatás alatt igyekszem nem megtörni őket, de már azzal is összegyűri egy kicsit, ha csak háton fekvés közben oldalra fordítja a fejét. Van valami ötletetek, tapasztalatotok, hogy mit csináljak? Ragasszam le, vagy van valamilyen speckó sapi...?

:?:

Köszi:

l[/url]
l
Eger
 
 


I füli ügyben sajnos nem tudok segíteni! :(

Manóci, azt írták elégtelen anyatejes táplálás... a vétel idején már eléggé anyatejesek voltunk 5 naposan, már jól szopott! nem úgy néz ki, mint akinek mproblémája lenne, ha ez lenne akkor az már látszana, szóval nagyon nem aggódom. Valószínű nem tettek a papírra elég vért...

Vizsgaidőszak nekem is gáz, elég sok gyakjegy van szerencsére, de azokhoz meg dolgozatokat kéne írni, ami elég nehezen megy...nincs ekdvem, meg időm se!

Képzeljétek olyan jól esett: barátnőm jövőre szül a Mávban, ja már ÁEK, reméljük addigra elkészül! És engem kért meg, hogy vele legyek a szülésnél! Úgy örülök neki! Megtisztelő tőle!

Na megyek is alszom rá egyet! :) Jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
dikó1
 
 


Csajok, elsírtam magam, annyira aranyosak vagytok! Köszönöm, hogy gondoltatok Ránk!
Túl vagyunk a tegnapi napon. 1/4 2-ra úgy kerültünk sorra, hogy 2 gyerek le lett mondva :roll: Addig nem ehetett, ihatott. A végére már nagyon szomjas volt. De délelőtt úgy viselkedett, mint aki nem kórházban van. Majd a műtét után ébredt nagy hisztivel. Bizti az is közrejátszott, hogy annyira tele volt a hólyagja, hogy egy pici az ágyra csorgott, és fájhatott neki, ami rossz élményt okozott. Utána alig tudtam megpisiltetni, pedig az kellett a hazamenetelhez. Hál istennek azért korán végeztünk. A doki nagyon áradozott, hogy jól sikerült. Ma kellett visszavinni UH-ra, amiben anyósom segít.
Ha ez a beavatkzás sem sikerült, az azt jelenti, hogy a szervezete nem fogadja be ezt a zselés anyagot.
Viszont azt látták, hogy székrekedéses, így mondta a doki, hogy adjak neki valami székletlazítót.
Tudtok valami természetes dolgot, amit legalább 1/2 évig lehet adni?

Viszont picurom itthon egész nap 85 g-ot! evett :( Csak aludt, valószínű így lázadt. Egész vékony magához képest. Előtte a betegség miatt nem hízott.
Jövő héten viszem mérésre, mert aggódom.
És a tejem sem alakul jól, pedig mindent megteszek. Mit csináljak?

Most nagyon kivagyok. Elegem van a kórházakból, a nemalvásból, és hogy hetek óta itthon vannak a csajok.

Írok még, csak Brigi nyűgös.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli, reméljük minden rendben lesz Domcsival. :D

Kaka és fül ügyben nem tudom a megoldást lányok!

viszont Vikinek majd' 10 centi átmérőjű nagyra vörösödött be és duzzadt fel a szurijának a helye, adok rá 2 féle homeó bogyeszt, most beszéltem a dokinéninkkel.. sajna lehet ilyen.. szegényem..
Vendég
 


Nelli, de jó hogy minden rendben volt!
Ha bejön ez a zselé, akkor lehet hogy egy életre megoldódott a probléma? Remélem így lesz!
Vendég
 


Manóci, Szilvih, és akik még használnak Sinlac-ot.
Csak egy gyors kérdés: ha úgy csinálom ahogy le van írva, elég híg lesz, nem tudom kanállal etetni. Ti sűrübbre keveritek? Vagy hígra és cumisüvegből adjátok????
Vendég
 


Dóri :)
Ez az oltásos dolog nem hangzik jól :( Fáj is neki?

Szilvi :)
Jó kiruccanást!

Dincuska :)
Mintha csak Brigiről írtál volna, ő sincs el 5 percnél többet maga. Kórház óta mégjobban el lett kényeztetve :oops:

Fül: Brigi füle is el van állva. Apja szerint ragasszuk le, na de ez azért drasztikus megoldás, nem? Majd azért még alakul a fejük, meg hajuk is lesz, talán nem lesz később olyan feltűnő.

Ildi :)
Mind ritkán jelentkezőt hiányolunk, csak természetes dolog, ha a sok elfoglaltság miatt ritkábban tudunk jönni.

Szylvi :)
Elkezdődött már a munka, vagy hangolódsz rá?

Manóci :)
Lányeg, hogy fejlődjön a babus :lol:

Csilla :)
Még aggódsz a fejlődés miatt, azért adsz Sinlacot?
Most én is aggódom, de nem szeretnék adni neki pótlást, pláne, hogy van még lefejt tejcsi, csak épp nem fogadja :roll:
Nem tudom, hogy egy életre-e, de talán gyerekkorára mindenképp.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Csilla,
én kanalazósra csináltam, valóban üveges téma, ha a leírás szerint csinálod.én kanalaztattam. dobhatsz bele gyümit is, nálunk sokáig ez volt az uzsonna. mármint Vikinél.

Nelli, fáj is neki. :(
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?