Sziasztok!
Szilvi!
Biztos nagyon jó lesz Sopron!
Ti igazi kirándulós család vagytok!
Erika!
Hétfőtől dolgozok, de a hetem is már olyan zsúfolt, alkalmassági vizsga nekem, fodrász, egy éves gyerekzsúr, lakógyűlés, gumicsere, stb.. úgy mindennapra jut valami.
Nálunk is ezerrel megy, hogy Jázmin mindent szájba töm. Annyira édesek, olyan értelmesek, és hogy elbüszkélkedjek tegnap este kétszer is hasról hátra fordult.
Dóri!
Tényleg jól elcsúsztatok a szurcsival.
Akkor már nagyon halad a házikótok, ha ácsokkal konzultál a párod!
Jovikát én is nagyon hiányolom!
Nelli!
Szorítok nektek csütörtökön, még jó, hogy az csak egy nap lesz.
Brigi fogacskához gratulálok!
Timi!
Marcipán súly, még így is
Szerintem lassan mi is elérjük ezt a súlyt, olyan sószsák az én kis manócim is. /Manóci!
sűrűn vagy ám emlegetve/
Dincus!
Nálatok ki fog Emmára vigyázni, ha suliban leszel?
Van nagyon jó, kipróbált bounty szelet receptem, aki szereti a kókuszosat annak biztos ízleni fog, majd leírom a receptet én is, sőt pénteken csinálok a babazsúrra, ha nem felejtem el csinálok róla fényképet.
Pedofil állatokat én mindent felakasztanám, kivétel nélkül
Koszmó! Én erről olyan elméletet olvastam, hogy főleg azok az anyák gyerekeinél fordul elő, akik szoptatás alatt sok tehéntejet fogyasztanak. Gőzöm nincs, hogy ezt kitalálta ki és mennyire lehet valós, de nem túl régen olvastam.
Jázmin nátha 2 nap alatt teljesen rendbe jött, most Adri és Zoli vannak benne. Hát nem tudom nálatok, hogy van ez, de ha Zoli beteg szörnyen nyűgös, ilyenkor teljesen kiakaszt, komolyan mondom rosszabb, mint 10 beteg gyerek együtt.
Tegnap voltunk Szegeden Jázminnak elkészült az ortopéd szandija. Éjszaka kell használni, ki is próbáltuk, remélem jó lesz neki.
Temetés csütörtök délelőtt lesz, jó lesz már túl lenni rajta, szerintem utána könnyebb lesz. De aminek nagyon örülök, hogy békésen álmában aludt el és nem szenvedve halt meg.