na, megint itt vagyok! Képzeljétek el, mi történt eddig.
Elmentem vásárolni most du., azért nem voltam mostanáig. Az emberemnek holnap lesz a névnapja, szóval akartam neki venni a telefonjába micro sd kártyát a T-mobilban. ott nem volt, és átirányítottak a 3 üzlettel odébb lévő T-pontba, hátha ott van. Volt is, de ti hallottatok olyat, hogy nem lehet kártyával fizetni? Pedig volt ott terminál, csak a számlafizetésekhez, de ha vásárolni akarsz, akkor azt nem tudod kifizetni. Hát persze nem vettem ott meg, mert kp. az csak minimálisan volt nálam. Gondoltam túljárok az eszökön, és átmegyek a Pannonhoz, pedig nem igazán kedvelem őket. Ott vártam egy órát, lett is volna sd kártya, csak 3000Ft-al többért, mint amit én szántam rá. Főleg, hogy ugyan az az sd kártya a T-pontban volt olcsóbb 3000Ft-al. Szóval elszúrtam jó egy órát ezzel, és még ajándékom sinics. De vettem Elevitet, ovu tesztet, csokit, szóval azért mégsem volt hiába a shopping.
nati, egyébként szerintem fogom csinálni tovább is a hőgörbét, csak attól tartok, hogy már ez is egy kicsit rágörcsöltet a dologra. Majd meglátjuk.
magdolnam, jó fej egy férjed van.
Az enyém is szokott félrebeszélni néha.
Andy, én is kicsiboszi vagyok. Éltalában amit mondok, az be szokott jönni. Meg is szoktam érezni előre egy csomó mindent. Egyébként nekünk most azért nem jött össze, mert a nőgyógyászom mondta, hogy ne nyáron akarjak szülni, én meg mondtam, hogy jó, akkor áttesszük őszre. Na tessék, most már csak szeptemberi babánk lehet. Hát az meglesz.
Kisvirág, hanyadik oldalon van a jósoltatásod, valószínüleg átfutottam rajta, de elolvasnám. Nem tudtam venni Premenst, a patikában nem tartottak.
Pintyus, nekem a kedvenc mesém a micimackó, és abban malacka. Szóval imádom a feltett képedet.
Neked lassan pé-d lesz nem? Hát akkor mindent bele.