Sziasztok!
Hamar megjártuk az orvost, még jó, hogy bejelentkeztem.
Nagyon ügyes volt a pasi, nekem a másik nőgyógyim nő volt, és mindig begörcsölt a hasam rákszűrés után. Most meg semmi!
Megdicsért, hogy szép a méhszájam.
Megkérdeztem, elég-e, ha csak Gravidát szedek, és mondta, hogy nincs is másra szükség. Kérdeztem azt is, hogy ha gyanakszom, hogy baba van, mikor kell először orvoshoz menni. Azt mondta, hogy az elmaradt mensi után egy héttel csináljak tesztet, aztán a pozitiv teszttől számitva 2 hétre kell dokihoz menni. Gondolom, akkor már lát valamit a babóból.
A tesztet amúgy én 5 nap után biztos megcsinálnám, mert nekem nem szokott késni, szóval ha nem jön meg, azt tuti a Minimanó okozza.
Szimpi volt a pasi, olyan 40-es, aranyos, segitőkész. Jó sokan voltak nála.
NEm hiába dicsérik, ha meg sem éreztem a kenetvételt...
Nati, nagyon sajnálom, amit megtudtatok! De tényleg ne keseredj el, ha kicsit tovább is tart majd, de nem fog akadályozni a baba várásban!!!
Magdolnam, ne izgulj, a megfázás tényleg nem okoz bajt. A lázra szokták mondani, hogy az nem tesz jót, de arra meg ajánlják a langyos fürdőt, ami leviszi a lázat. Emlékszem, gyerekkoromban anyu is beültetett a hidegvizes kádba, ez természetes lázcsillapitó módszer.
Ezen már én is gondolkodtam Magdolnam, hogy meddig fogok melózni...Sajna mivel nekem a munkámhoz tartozik, hogy nehezebb dobozokat is emelgetek, pakolgatok (minőség ellenőr vagyok) nem tenne jót, ha terhesen is ezt csinálnám. Egy csaj igy vérzett be nálunk, veszélyeztetett is lett, de hál istennek egészséges lett a babája.
De aztán azon is gondolkodom, hogy megmondom, elmegyek táppénzre, keresnek helyettest, és ne adj isten elvetélek.....nem kapom vissza a beosztásom.
De úgy tervezem, 2-3 hónaposan elmegyek betegállományba. Mivel én nem egy iróasztal mellett ülök, nem tudnék 7-8 hónapos korig dolgozni. Ezt sajnálom is.
Csucsukám, hajrá, drukkolok neked nagyon!!! Érlelünk petét együtt?
Én ma vagyok a 10.cn-on, holnap ovutesztelek.
Szerintetek mikor csináljam? Meló előtt, 13 óra körül, vagy este fél 11 körül? Melyik a jobb időpont egy ovuteszthez?