Új privát üzeneted érkezett!

nyafi: Nekem úgy rémlik, hogy azt mondták, hogy császáron nem lehet bent veled senki. De gondolom a szülőszoba előtt megvárhat, és láthatja rögtön a babát. Sajnálom, hogy így alakul, de ha ennyire fáj, akkor lehet, hogy jobb lesz így. Nem jól fekszik, azért császár?

kia: Engem is érdekelne, hogy melyik bankot találtátok a legjobbnak. Ha nem akarod reklámozni, priviben küldd át, kérlek.
domin
 
 


Nem tudják mi lehet a baj. Ha nem jól feküdne egy hét alatt már elmászott volna...
Bank: én azt hallottam, hogy az Otp-től ki is jönnek. Ez elég jó, főleg, mert akkor még nem tudsz mindenhova elmenni. Mindenesetre bármelyik bankot választod, érdemes megkérdezni, hogy ez a része megoldható e. Elvileg el tudja intézni az apa is, de muszály ezzel is őket terhelni?

Kép
nyafi
 
 


Nyafi
Kedd?
1 hét és anya leszel??
Remélem minden úgy lesz, ahogy akarod és Apa bent lehet veled...
Sok helyen ott lehet az anya fejénél.. Nem tudom, hogy abban a kórházban mi a szokás.


Niki
és Domin
Én itt Bp-en , a környéken néztem a Bankokat, de van sok vidéki bank is, amiknek más az ajánlata...
Sok dolgot figyelembe véve itt az egyik legjobb a CIB.
Ha pl. mi is fogunk befizetni havi 1000 Ft-ot, akkor 5.5 % a kamat, a számlavezetési díj 0%, számla nyitás és megszüntetés 0 FT, ügyintézés 0 FT...
Ez sem mindegy..
Pl. az OTP-nél (erre gondoltam először) az jó, hogy 7 % a kamat, de ügyintézés pl. 2500 FT, lehet , hogy 2007 után már lesz számlavezetési díj , ....

Van azon a honlapon összehasonlító táblázat és ki is lehet számolni, hogy mennyi lesz a vége - nézzétek meg...
Csak pár perc.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 

 
 

Szerződéskötés pedig...
Nekünk pl. Apa fogja igényleni a családi pótlékot (mindegy is, mert egy cégnél dolgozunk - ő megy majd be ) így ő is nyitja meg majd a számlát, mert kell hozzá pár dolog.. pl. az első családi pótlék kifizetéséről dokumentum (ami ugye az ő nevére megy), a gyerek születésije, adóig. és lakcímkártyája...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Miért jobb, ha az apa igényli a családit?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Lányok!

Elször is nagyon sok boldogságot kívánok Kingii a kis Kép
Remélem minden rendben ment és nemsokára otthon lesy a kis család!!! :D :D

Tényleg miért jobb ha ay apa igényli a családi pótlékot?
Ma reggel igen erős fájásokra ébredtünk, kicsit meg is ijedtem.
Pedig az elmúlt 2-3 napban éppen azon csodálkoztam hogy csak 2-szer kelletem fel, pedig ez az elmúlt időben egy éjszaka alatt akár5-6 alkalom is volt.
Lehet hogy nemsokára Levike elindul???? Kevesebbet fészkelődik mint eddig, biztos kisebb már a helye. Ma mindenesetre megyünk CTG-re meg vizsgálatra kiváni leszek mi ott lent a helyzet!!! :shock: :shock:

Addig is puszi mindenkinek és kitartás!

Anna

Kép
boganna07
 
 


Jó reggelt!

Húúúú hát nekem nagyon rossz éjszakám volt.....Manó most tényleg nyomott valamit bal oldalt...teljesen felkucorodott a bal oldali bordáimhoz....így teljes súlyával nyomott vlm.szervemet....vagy a beleimet .... ráadásul még a derekam is begörcsölt...szerintem aludtam vagy 2 óra hosszát.....próbáltam ülve is de nem ment :(
Érzem hogy egyre nagyobb...és kisebb a helye is...nem tudtam rávenni hogy lejjebb ereszkejen onnan.
Holnap doki kíváncsi vagyok mi lesz....
Vendég
 


Anna....úgy látom mindenkinek lassan elindul a kis Manója majd gyere a hírekkel mit mondtak a CTG-én.....dehogy nekem miért felfelé kúszik azt nem tudom...pont tegnap poénkodtunk a férjemmel, hogy én vagyok a veszélyeztetett terhes feküdnöm kellett már 3 hónapja.....félve a koraszüléstől...és ki tudja lehet még túl is fogom hordani....ti pedig már javában babáztok majd :roll: Én pedig majd ülök itt a gép előtt és írogatok magamnak :lol:
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Köszönjük szépen a gratulációkat.
Tegnap jöttünk haza azt sem tudom hol áll a fejem.
Sajna nincs időm visszaolvasni,mert BÖMBI bömből és rohanok.
Majd vmikor jövök..
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Niki: ne aggódj, egyedül nem maradsz, dec.29-re vagyok kiírva :wink:

Igaz, most éjszaka valami rendkívül furcsa érzés kerített hatalmába. Egész éjszaka azon járt az agyam (mellette nagyon jót aludtam, és tudom, hogy ez nem álom volt!), hogy jövő hét végén legkésőbb biztos, hogy szülni fogok! A miértet nem tudom, és félek tőle, hogy még előbb ráadásul! Nem tudom ezt az egészet megmagyarázni. Egyszer csak jött az érzés, hogy Úristen, akkor én most gyorsan még egy fodrászatot, meg jövő hét csüt a kozmetikus még oké, és gyorsan vegyük meg amit halogatok stb. Valami fura érzés... :oops: Nagyon hülye vagyok, vagy valaki érzi még hasonlóképpen? :oops: :roll:

De az éjszaka nem volt túl jó nekem sem. Érzem a nagy gyereket már rendesen, csak én nem a bal, én a jobb oldalon! :!: Most már az is mindegy, hogy melyik oldalamon fekszem, mert ő így is úgy is a jobbon marad. Sőt! Amikor átfordulnék egyikről a másikra, középen mániám, hogy megállja, így tökéletesen elalszom háton, majd fél óra múlva szörnyű bordafájások közepette próbálok felülni, merthogy a kicsim annyira felkúszott, hogy nem is tudok felülni rendesen. :lol: Sztem ez mindenkinél van.

nyafi: pontosan mi is a gond a lábaddal? Mert nekem nem áll össze a kép, hogy azért, mert fáj a lábad, császár legyen?! :roll: Valami más "gond" is van? Nálunk, itt az Imrében azt mondta a doki a császár úgy működik, hogy ahol műtenek, ott apa nem lehet bent, de a mellette lévő szobából egy üvegfal elválasztásával nézheti. Utána abba a szobába viszik a picit fürdetni mérni stb, tehát az első ő lesz, aki majd megkapja. A műtét ha elvégződött és te fent vagy, akkor odaadják automatikusan neked, addig apunál lehet. Ez elég baráti, remélem nálatok is így lesz.

Babakötvény: valószínű teljesen egyedül értelmeztem másképp kia írását :lol: Nekem úgy tűnt, hogy náluk azért az apa veszi fel, mert ugyanannál a cégnél dolgozik, és mivel ő bejár nap mint nap, így egyszerűbb a papírmunka. De ahogy tudom BÁRKI felveheti. Nem kötött, hogy ki veszi fel, de mindenki ugyanannyit kap. Az ügyintézés a fontos, hiszen ha TE veszed fel, utána neked kell a papírmunkákat intézni. Mint egy sima bankszámla.
Egyébként az OTP-t senkinek sem javaslom.. (fél évig pénzügyi közvetítő voltam) mindig nekik a legmagasabb a kamatjuk, a legkisebb dolgokon húznak ki pénzt az emberekből úgy, hogy nem is tudják, ráadásul a kisbetűs részt MINDIG nagyon óvatosan kell elolvasni. Egyedül az utasbiztosításukat szeretem. Na az, jó!

Na megyek, apóssal elmegyünk a tisztítóba, aztán be is viszem a ruhákat a munkahelyemre. Remélem mag még nem szülök, mert most már rettegek... :?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Amíg írtam, írt Kingi is :lol:

Üdvözlünk újra itthon!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziaaaa Kingiii :D

Örülök hogy otthon vagytok :!: :) Remélem jól vagytok és a kicsi és te is hamar összeszoktok!

Várjuk az élménybeszámolót.....de természetesen csak akkor ha van időd.....első a babyke....aztán neked a pihizés...már ha tudsz.....és csak azután jövünk mi.....akik isszuk majd szavaidat :)

Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Na igen Cicus
Ott a pont!!
Valóban, mi egy helyen dolgozunk, így neki könnyebb mindent kitöltögetni (állami cég és ők intéznek mindent). Az anyaságiról is csak kitöltöm a papírt és a meghatalmazást, Apa pedig beviszi és megkapja... Nem nekem kell majd itthagyni a pár hetes gyereket - vagy vinni magammal.

Anyós a TB-nél melózik... (tegnap sokat magyarászott :wink: )
A papírok, amiket most nyomtatok majd ki - ezeket kell kitölteni:

www.allamkincstar.gov.hu/hu/csaladtamog ... mtatvanyok

ezen belül kell az:
-Igénybejelentés és kitöltési útmutató:Családtám. ellát. vonatk.
-5.sz. pótlap.... Anyasági támogatás ig.
-1.sz. pótlap....Családi pótlék ig.

Ezeket ha kitöltögetitek - gyorsabb az ügyintézés..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kingii
Üdv újra itt!
Én is remélem, hogy hamar összeszoktok majd a kicsivel!

SOK BOLDOGSÁGOT!!

Anna
Majd írd meg mi volt a CTG-n.

Nekünk holnap nődoki! :P

Ahogy látom mindenkinek nyugtalan volt az éjjel...
Én most 2x ébredtem a nagy mocorgásra, pedig 1 az átlag.
Reggelre bedagadt a két kezem is :( de már lement...
Kezd tényleg teher lenni a terhesség. :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Kingiinek GRATULÁLOK a babához!

Voltam hétfőn nagy generálon.....fodrász, kozmetikus, pedikür...nem járok valami sürün egyébként mert elintézem otthon, de most gondoltam szépen várjuk Bencét :)

Ma volt a 3. CTG és minden rendben, teljesen zárt méhszáj ugyhogy mi még sehol sem vagyunk bár még van 2 hét. Én szeretném ha legalább 2 ujjnyival mennénk már a kórházba :oops: de lehet hogy ez csak vágyálom marad.

Hétvégén megmutatom a gyerekszobát a páromnak hogy tudja ő is hogy mi hol van, meg elmegyünk a kórházhoz is.

Egyébként megvagyunk bár tegnap kissé nyüszis voltam, azt hiszem kerülget egy kis nátha....

Ja, majd elfelejtettem...találkoztam a szülésznővel és nagyon szimpatikus volt. Mondjuk a gátvágás náluk rutinszerübb mint a MÁVban de még erről beszélek vele... :)

Most megyünk enni.

puszi mindenkinek:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Szia Zsuzsi!
Örülök, hogy minden rendben veletek!
C-vitamin! Sok-sok gyümi! Jobb megelőzni a náthát...

A gátvédelemről mi megállapodtunk :wink: elmagyarázott mindent a szülésznő...
Ő megtesz mindent, ha én is... na és, ha Manó feje nem nőtt sokat ( 2 hete 9.2 cm volt ) :lol:

Azt is mondta, hogy az EDA arra is jó, hogy jobban tágulnak a szövetek - így jó dolog a gátvédelemkor is.
Tudtátok?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Hello Mindenki!

Vettem habcsókot!!! :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy jó az EDA ebben, de én rettentően félnék tőle akkor is. Nem ijesztgetés (illetve de) de épp a napokban hallottam egy "mellészúrásról". Az anya hastól lefelés lesántult, tolószékbe került.... mindamellett meg sok szüléstörténetet olvasok itt is a fórumokon és újságokban és mindenhol, és mindenki azt írja, hogy ugyan jó, hogy nem érzi a nagy nagy fájdalmat, de mellékesen semmit nem érez, azt sem ha nyomnia kéne. Gyakorlatilag mintha hót béna lennél, és képtelen uralkodni a testén, mert nem érzi.... nekem ez nem kéne. :?
Igen, én mindenkit le akarok beszélni róla! :lol: Kitartás! Az kell!

Zsuzsi:
örülj neki sztem, hogy ilyen jól állsz! De tényleg! Legalább nem kell semmiért aggódnod, és jön az a baba majd, ha akar! :wink:

Többiek hol vagytok? Rossz napotok van? Ancsák? :D Nyafi? Domin? Betti? Lehet, hogy Betti már szül? :lol: :roll:

Kép


Kép
fcicus
 
 


sziasztok!

Mi is itt vagyunk,csak kicsit pihentünk,mert a tegnapi+mai de.volt egy-két dolgunk!

Tegnap:uh-on voltunk,ma vérvétel+nst+szülésznövel találkozás!
Ja.és tbkártyát kellett igényelnem,vagyis csak névváltozás miatt!

Kingii!Örülök hogy már otthon vagytok!

Éjjel minden órában fenn voltunk,de mindig sikerült vissza aludni! :?

Kép
aniko...
 
 


Aniko
Milyen volt az UH? A szülésznő?

Jó kis téma... EDA....

Lebénulás? Igen, 1000-ből 1x szúrnak mellé, ha tapasztalt doki adja be... de bénulás már elenyésző százalékban van.

(Én is féltem az EDA-tól , de ha nem fogom bírni és a doki vagy szülésznő szerint jó lenne, nem fogok ellenkezni )

A szülésre felkészítőn úgy egy órácskát magyarázott egy idősebb doki (ugyen Ancsa? :wink: )

Ha mellészúrnak, akkor sincs nagy gond.. (ha nem rossz helyre szúr) néhány órát, vagy egy fél napot pihenni kell (mozdulatlanul) és szénhidrátot enni..

Az érzések pedig..
Nem nyomja el teljesen... érzed, ha nyomni kell, érzed, hogy feszít a baba, stb... csak a fájdalmat nem!

Ha átélem elmesélem!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!
Újabb boldog BÖMBIZŐ gyerek anyukája Gratulálunk!!!
Cicus! Azért valószínű a császár, mert nem bírok állni, ülni, és menni. Csak fekve meg nem biztos, hogy ki bír jönni vajúdáskor, úgy hogy nem tudom szétteni a lábam, mert fáj. Ha belegondolsz, hogy hány órát vajúdnak teljesen egészséges nők, nem biztos, hogy nekem így sikerül...Kisebb a kockázat.

Kép
nyafi
 
 


Kia!

az uh-on minden rendben! :D

A szülésznő meg egy annyira aranyos nőci,már nem is izgulok annyira,mindent átbeszéltünk,meg még fogunk is jövő héten is!Nekem ő ajánlott egy homeos bogyot is!Ti szedtek ilyesmit?

Nyafi!
És akkor mikor lesz a NAGY nap?

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!

Végre van egy kis időm,gyorsan ki is használom. :)

Szóval pont egy hete reggel írtam nektek,h elfolyt a magzatvíz,apa jött és repültünk a kórházba.Egy óra amíg beérünk a Jánosba ezalatt semmilyen fájásom nem volt.Bent ctg-re kötöttek,ami kimutatta,h fájások vannak csak még én nem érzem. :(
Kaptam egy gyógyszert amit egész a méhszájamig felnyomott a doki(ami mellesleg rohadtúl fájt.. :( :( :( )-ami ugye gyorsítja a tágulást.Doki mondja 50 percig meg sem szabad mozdulnom.OK.Egyszer csak elkezdtem érezni valami fájdogálást.Hát igen..a fájások.Először lassan jelentkeztek aztán a végére 2 percesek lettek.Azt hittem csillagokat látok.Szegény apa ujjait majdnem eltörtem.
Visszajött a dokim,ránézett a ctg-s papírra,elüvöltötte magát aztán csak arra emlékszem h vhogy letépték rólam a hálóinget 1 mp-alatt borotváltak és repültünk a műtőbe.3-kor vittek be Flóra 3 08-kor már kint volt én meg 4-kor arra ébredtem,h dokim fogja a kezem.
Flóra baba olyan virgonc volt, rátekeredett mind2 kezére a köldökzsinór és emiatt leesett a szívhangja.
Ha simán szülöm meg esélyünk se lett volna. :(
2900 g és 51 cm és a VILÁG LEGNYÖNYÖRÜBB BABÁJA!!! :D :D :D

Nem bántam meg,h császár volt,így legalább hamar túl lettünk rajta.A seb még fáj,de már kiegyenesedett háttal tudok menni...

Mára ennyi,bocs ha hosszú voltam meg bocs aha helytelenül írtam.
Pusza nektek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

kingii: Nagyon jó hallani felőletek! Flóra baba jól odabilincselte magát hozzád, de örülök, hogy végül ilyen szerencsésen megoldódott! Még egyszer nagy-nagy gratula Nektek! Tejcsi beindult szépen?

aniko, zsuzsi: Örülök, hogy szimpatikusnak találtátok a szülésznőt!!! Mi végül nem fogadtunk, de a párom bent lesz velem, remélem, az is sokat fog segíteni.

Ma volt ctg és vizsgálat is, méhszáj: 1111, azaz 1 cm-re meg van rövidülve. Buksi a helyén. Remélem még bent marad Manófülű december elejéig, az már csak pár nap.

nyafi: Keddig találkozol még a dokival?
domin
 
 


Lassan beindul a babaeső :lol:

Anikó
Én nem szedek semmilyen bogyót... lesz , ami lesz :wink:

Kingii
Ejha...
Örülök, hogy jól vagytok és nem lett semmi baj..
Gratula a bébihez!
Képet láthatunk majd?

Domin
Akkor a visszaszámlálás megkezdődött?

Én már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi van a méhszájjal - eddig nem nézte a doki, holnap talán.... vagy már úgyis mindegy erre a pár napra :?: :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Már láttam is az iwiw-en :P
Szép! Kis duci, pedig csak 3 kg :lol:
Hogy összekulcsolta a kezeit :lol:
GRATULÁLOK!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Kingii örülök hogy minden szerencsésen alakult....és Flóra baba egészségesen jött a világra! Azért nem semmi ez a köldökzsinór rendesen tud gubancokat okozni :shock:
Mégegyszer GRATULA!

Húúú ma egész nap keményedtem....de most kb.1 órája...olyan mensis görcsszerűt éreztem a derekamban ami kisugárzott a combomba....olyan zsibbasztóan....pocak kőkemény....ezután lezuhanyoztam és elmúlt....húúúú ilyet már rég éreztem amikor még tini voltam én akkor görcsölgettem így....bár a pocak még nem görcsölt :oops:

Holnap doki délután...most már nagyon kíváncsi vagyok :!:

Domin te is szépen alakulsz...én is meg szeretném még várni a decembert!Még a hétvégén van némi utómunka a lakáson....le akarom olvasztani a hűtőt is....szóval.....jöv.héten jöhet Manó addig csak jósolgasson!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
A lábam sajna jobban fáj. Felhívtam dokit, holnap reggel 8kor jelenés az uzsokiban cuccal együtt. Kivizsgálás lesz, de lehet, hogy benn kell maradnom. Lehet legközelebb már babával jövök! Domin! Összefutunk hétvégén? Szurkoljatok Csajok!!!

Kép
nyafi
 
 


nyafi: Nagyon szorítok. Ha van valami, írj akár nekem, akár másnak, csak tudjunk rólad és Abigélről. Én ezt a hétvégi programot még kihagynám, inkább váltanálak, ha Manó is úgy gondolja majd!!!
domin
 
 


Sziasztok!
Én még 2in1.
Kinga, gratulálok mégegyszer, az a lényeg, hogy mostmár minden ok. Naná, hogy a világ legszebb babája..mindenkinek a sajátja a legszebb :)
Nyafi!! Ügyesek legyetek és nagyon drukkolok!!!!!!!
:lol:

dhbetty
 
 


Szia Nyafi!

Szorítunk neked és a kis Pocaklakónak aki nemsokára már nem is lesz a pocakodban. Én hiszek abban hogy mindkettőtöknek jobb lesz így!Ebben a helyzetben szerintem ez lehet a legjobb megoldás legalábbis szerintem!Várjuk a rólatok az infókat!!!
Vendég
 


Nyafi!

DRUKKOLOK!!!
Vigyázz magatokra!!


Niki
Derékfájás...
Most este nekem is fájt... de remélem ennyi...

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Jó reggelt lánzok!!

Kingii annyira ügyik voltatok Flóra baba igazán igyekezett rendesen felhívni magára a figyelmet. A lényeg hogy mindketten jól vagytok!!! :D :D

Nyafi!! Vigyázatok magatokra! Szorítunk!!!

Én tegnap este hatkor voltam apával a ctg-én és vizsgálaton. Bevallom egy kicsit letörten jöttem haza nem változott semmit a helyzet.
Levi baba nem nagyon igyekszik kifelé, legalábbis a vizsgálatok szerint.
A CTG-ét szinte végig aludta, bár máskor ilyen tájban focimeccset játszik a pocakomban. Majd a CTG után kellett várni mert babadömping volt a kórházban, én még ennyi újszülötett egy helyen nem is láttam. Annyira édik voltak és már teljesen beleéltem magam hogy már csak pár nap. Erre jött a dokim és mondta hogy babókánk még nem igazán szeretne kijönni mivel a a belső méhszájam még teljesen zárt csak a külső nyitott. A fejecskéje sincs még annyira lent!
Ez volt két hete is. Úgy látszik Levike túl jól érzi odabent magát!!! Csak én nem bírom már olyan jól. :oops: :shock:

Kia neked már nyitott minden aminek nyitottnak kell lennie? :?

Puszi!
Anna

Kép
boganna07
 
 


Még valami. A front miatt voltak annyian meg az egyik kórházban csőtörés volt ezért ide irányítottak mindenkit szülni, plusz még bezártak valahol szülészetett.
Hihetetlen hogy egy ország ezt megteheti. Szegén dokik meg kb hatszor annyit dolgoznak,
Ki vannak merülve, pedig nekik nagyon oda kell figyelniük hiszen itt babókákról van szó!!!!!!!!

Kép
boganna07
 
 


Még valami. A front miatt voltak annyian meg az egyik kórházban csőtörés volt ezért ide irányítottak mindenkit szülni, plusz még bezártak valahol szülészetet.
Hihetetlen hogy egy ország ezt megteheti. Szegény dokik meg kb hatszor annyit dolgoznak,
Ki vannak merülve, pedig nekik nagyon oda kell figyelniük hiszen itt babókákról van szó!!!!!!!!

Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Nyafi remélem minden rendben lesz és ha megszületett a babóka akkor már a lábad is javulgat. :wink: SZÓRITUNK NEKED.

Kinkii Gratulálok nektek ismét.Nagyon ügyesek voltatok. :)

Ma voltam a dokinál+NST.Azt mondta a doki,hogy szombaton nem szülhetünk mert pénteken ügyel és akkor nem tud bejönni.A jövö szerda sem jó mert akkor meg kedden ügyel.De szerinte legkésöbb jövöhét közepén már babázunk mert elégé megindult a méhszájam igy bármikor lehet belöle babó.Azt mondta ha kicsit is elkezdek görcsölni v. barnázni irány a kórház. :? Pedig ki kell brjuk vala,hogy jövöhét közepéig.Anyósék elmenttek Hajdúszoboszlóra üdülni.ÁÁÁ!Most is keményedik a pocim. :?

Üdv. mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!

Elment a nyákdugó egy borzasztó görcsölgetős éjszaka után!

meliz: Hú, jól behatárolt, hogy mikor szülhetsz. Na ennyit a szabad akaratról! :wink:
domin
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap nem bírtam tovább és elráncigáltam Petit moziba! Látom, itt közben folytak az események.
Hazafelé én is elég furán éreztem magam, folyton azt tippeltem, hogy ez most fájás, vagy nem, vagy görcs, vagy nem vagy mi lehet velem.
Az éjjel katasztrófa volt. Ugyan mélyen aludtam, de a fordulásoknál a derekam majd leszakadt, és olyan nehéz lehet a kicsi fiú, hogy sztem meghúztam egy izmomat is. Ééééés, szintén keményedtem.

Megnéztem, hétvégére babaeső lesz! Felmelegedés várható vasárnapra! Pár fokkal, de az gyerek szemmel pont elég lehet ahhoz, hogy ő úgy gondolja, most elindul. Én ám félek tőle, bár úgy tűnik, hogy még nincs itt az időm, de nekem már egy jóideje rövidebb a méhszájam, szóval ma csak fekvés lesz.

nyafi: Sajnálom, hogy így alakult, de örülök annak, hogy normális dokid és berendelt! Lehet, hogy már épp vajúdás közben vagy? :shock: :D Remélem minden rendben lesz, sztem szülés után a lábad is egy csapásra rendbe fog jönni! És lesz egy gyönyörű gyermeked! :oops: Jelentkezz, ha tudtok már valami biztosat!

Kia: készülj fel! Sztem szülni fogsz hétvégén! :lol:

domin: Ugyan mindenki azt mondja, hogy látni lehet, ha elmegy a nyákdugó (és ilyenkor még mindig lehet, hogy akár 2 hetet is van), de úgy igazán milyen? Vizelettel együtt, vagy anélkül, és érzed, vagy nem? És milyen színű?


meliz:
Ha nagyon sokat fekszel, és nem stresszeled magad, sztem ki fogod bírni, de én a helyedben felkészülnék erre a hétvégére. Tudom, most ez a mániám, de tényleg. :? Mondjuk nekem már 2 hete is azt mondta a doki, hogy bármikor lehet gyerek ha nem fekszem sokat. Nem feküdtem sokat, mert nem volt rá időm, és még nincsen gyerek! :lol:

boganna: Szerintem örülj annak, hogy a kisfiad jól van odabent! És ne ijedj meg, ha még nem akar kijönni! Komolyan! Fiúkat többnyire túlhordanak, de a leglényegesebb szempont a szeme!!! Minél tovább lesz bent egy gyermek az anyukája pocakjában, annál jobb "minőségű" lesz a szeme. Nem lesz hamar szemüveges, stb. Ebben lehet valami, mert mikor hallottam szétnéztem az ismerősök között, és aki 7-8 hónapra jött ki, már mind rég szemüveges.

Kellemes napot mindenkinek, kevés stresszel!
Valahogy nem érzem magam olyan hűdejól! :?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Húúúú-haaa zajlanak az események tényleg.....és jön a melegfront....hogy a nyavalya....essen bele...bocsi de ha már kigondoltam leírom :oops:

Meliz, nem irigyellek hogy így ügyelni kell rá mikor jöhet a kis lurkó...szorítok hogy kitartsatok addig ameddig szeretnéd!Pihenj sokat!

Domin, nem semmi.....kíváncsi leszek, tényleg még napokat és heteket is ki lehet húzni így.....bár te már elég nyitott vagy méhszájügyileg.....de szurkolunk ámmm....már nincs messze a december :)
Tényleg és milyen az a nyákdugó?Engem is érdekelne!Bár biztos mi is észre fogjuk venni vagy lehet hogy nem......nem mindenkinél megy el ilyen egyértelműen!

Képzeljétek éjszaka elaludtam oldalt fekve....majd arra ébredtem hogy iszonyatosan fáj a bal oldalon a derekam.....így apuci még este bekészített nekem a másik szobába két nagypárnát , két fotelt összetolt...hogy végszükség esetén próbáljam ki....így ülve aludtam pár órácskát kisebb-nagyobb megszakításokkal.....de már az ülés sem az igazi a derekamnak....ez is ideig-óráig lesz megoldás csak!Na de hátha kihúzzuk még pár napig így és jöv.héten Manóka is elindul a kis útjára!
Ma végre Doki és este CTG a Szülésznővel......majd jövök a fejleményekkel...addig is pihi...az ebédet már megfőztem!

Cicus, pihengess te is ha nem érzed jól magad!

Üdv.:
Niki
Vendég
 


Jaaaa és Boganna ne légy elkeseredve....bár szerintem én is így lennék vele...mert már nagyon nehezen viselem ezt a fránya derékfájást.....szóval megértelek....de gondolj arra, a kis Manódnak biztos jobb még most odabent...tudja ő azt mikor van itt az ideje!
Vendég
 


Sziasztok!

A nyákdugó nekem vizelettel együtt távozott, véres-nyákos valami. Nem volt sok, lehet, hogy csak egy része ment el. Nekem mensiszerű fájdalom kísérte-kíséri. Teljesen jól felismerhető, bár még én sem láttam ilyet soha.

Úgy látom ez az éjszaka elég nagy kihívás volt mindenkinek, próbáljatok pihenni!

Niki: Majd számolj be, hogy mi volt a dokinál!
domin
 
 


Sziasztok!

Nagyon belehúztatok!! :shock:
Pár napon belül sok-sok babás képet láthatunk :lol:

Éjjel én is sokat forgolódtam, de ment az alvás :wink:

Anna
Még van időtök! Lehet a jövőhétre változik a helyzet...
A fej (alső szülésnél) van akinek, csak az utsó pillanatban megy le...
Bár nekünk már 2 hete is lent volt teljesen a csontom mögött... de Manó még kitart :wink:
Nagyon szófogadó fiú :lol:

Bevallom, hogy nem tudok a méhszájamról semmit , a doki nekem még nem nézte (soha)...
Nem tudom, hogy feledékeny, vagy ő ennyire "rutinos", vagy csak nem akart "nyúlkálni"...
Kiváncsi lennék rá, hogy hogy áll, da már lassan úgyis mindegy.. erre a kis időre.

Meliz
Pihengess sokat!
Szóval utánam lehet Te következel? :P

Domin
Akkor neked már csak vagy 2 nap van hátra :?:

Én mindig figyelem, de még nem láttam a nyákdugót... De semmi jele...
(valóban véres- nyálkás... izének (nem írom le )kell lennie)

Cicus
Gratula a "nagy pocak" felirathoz!
Neked még van hátra néhány nap! Kitartás! A derékfájás nem lehet kellemes... nekem is van, de csak pár napja.

Niki
Ma nekünk is doki és CTG.... délután.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


alső szülés=első szülés

Már írni sem tudok :)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Dejó!!! :lol: Én észre sem vettem, hogy kiírta a nagy pcakot! :lol: Hát igen, tényleg jó nagy :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Nem tudok sokat feküdni, mert annyi a tennivaló, és úgy félek, hogy nem készülök el! Most sürgősen elkezdtem összerakni azokat a telefonszámokat és dokumentumokat, amiket apának majd fel kell hívnia, ha megszültem!
Valamit biztos, hogy el fogok feleljteni.... érzem.... :roll:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Túúúúúúúúl nagy a csend!!!!

Linusról tud valaki valamit?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a dokitól......méhszáj változatlan külső félújjnyi.....belső teljesen zárt...a fejecskéje a helyén "Start pozícióba"....és Manócska rengeteget hízott.....már 3100 gr körüli...és ha úgy dönt csak 2 hét múlva jön akkor 3500 gr felett lesz.....jesszusom....hogy fogom megszülni????
Az én dokim annyira óvatos...kérdezem tőle akkor a MagneB6-ot abbahagyhatom...."Hát nem kell azt abbahagyni csak szépen fokozatosan csökkenteni az adagot"
Ha szedem tovább akkor ki tudja mikor szülök....szóval úgy döntöttem abbahagyom!Punk-tum!
Én annyira nem értem hogy tudnak elférni odabenn???
Nincs is nagy pocakom.....ráadásul én csak 8 kg hízásnál tartok...érthetetlen számomra.....
Derékfájásra annyit mondott hogy rossz a fekvése a babának vagyis neki nem rossz csak nekem.....és hogy ez gyakori terhesség végefelé...kitartás!!!Kösssszzzz :)

Este 19-re megyünk a szülésznőhöz CTG-re....hmmm.....

Hááátt ez van lányok....picikét reménykedtem hogy hátha már változott vlm....de nem.....na de örülök hogy minden rendben ....lehet hogy én még jöv.héten sem babázok :(
Vendég
 


Niki
Eljön az idő a babázásra!
Nyugalom!
Ő tudja mikor akar és kell kibújni!

Nekem most sem volt méhszájvizsgálat... de most már mindegy is...
CTG-n minden jó volt, Manónak nagyon nem tetszett, sokat ficánkolt.
(Most is azt csinálja, pedig pár napja nyugisabb volt...- lehet készül valamire)
Szombat este CTG a szülésznővel, aztán, ha nem akar kibújni hétfő doki...
Azt mondta akkor már megnézi a méhszájt, lesz UH, CTG stb..
na és, hogy dec. 8-ig vár Manóra, aztán teszünk valamit.. :shock:

Ma ismét volt csuklás, ami az utóbbi időben nagyon ritka :lol: biztos tetszett neki a B.King-es kaja :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!
Domin drukkolok neked is, hogy minden rendben legyen!!!
Nyafival vajon mi van?
Cicus! Te csak pihenj, mert ha ezt mondta a doki, akkor nem viccelt..ne érdekeljen a sok munka. A kisbabádnak még szüksége van pár napra ahhoz, hogy a tüdő teljesen kifejlődjön. Ne akard visszasírni azokat a napokat amikor nem feküdtél..

Nekem kivették a gyűrűmet..a méhszáj zárt. Lehet nem is eszik olyan forrón a kását..
De a gyógyszerek szedését is abba kellett hagyni, ami eddig megszüntette a fájásokat és visszatartott a babát. Hát meglátjuk..
Az én férjem eltökélte, hogy holnap apa lesz és azóta hívogat, hogy na? még semmi? Lökött.. :lol: :lol:
Be van sózva..mintha el lennénk késve.

dhbetty
 
 


Szép estét mindenkinek!

Nicol az alvás úgy látszik már senkinek nem akar müködni.A nagy pocak miatt+a frontok.
Írd ám meg,hogy mi volt a CTG-n. :wink:

Kia én nagyon kiegyeznék azzal,hogy utánad szülök.Akkor már nagyon jók leszünk.Olvastam,hogy neked dec.8-ig várnak aztán ha semmi akkor inditják? :?:

Domin én még nem talákoztam a nyákdugoval.Lehet nem vettem észre. :?

Fcicus reméled igazad lesz és kibirjuk a jövöhét elejéig.Én nem hallottam semmit Linusról.Ti?
Gratula a nagy pocakos kiíráshoz. :D

Én délután elkezdtem vérezgetni.Dokim mondta,hogy ha görcsölök v. barnázok akkor szóljak rögtön.Hívtam is teljesen levert a víz,hogy még csak nem rég érttünk haza a kivizsgálásból és már indulhatunk is vissza.De azt mondta a doki,hogy valószinü csak attól van,hogy nagyon nyitva van a méhszájam és a vizsgálattol kicsit bevérzett.De ha elkezdenék görcsölni akkor irány azonnal a kórház.Hát én úgy fgeküdtem egész nap mint egy kiscica,hogy ne,hogy menni keljen.Most elökotorásztam a múlt heti NST eredményemet és már akkor is voltak kisebb fájásaim elég rendszeresen.Nem is érzettem semmit pedig. :shock: A keményedésen kívül.

Szép estét mindenkinek és aludjon jol mindenki . :D

Kép
Kép
meliz
 
 


Betty de jó akkor vissza zárult a méhszájad?Mert azért kellett a gyürü,hogy kinyilt.Vagy rosszul emlékszem?Bocsi ha igy van. :oops:
Párod nagyon rá van készülve,hogy apuka lesz a héten. :D

Kép
Kép
meliz
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?