Sziasztok lányok!
Niki: ne aggódj, egyedül nem maradsz, dec.29-re vagyok kiírva
Igaz, most éjszaka valami rendkívül furcsa érzés kerített hatalmába. Egész éjszaka azon járt az agyam (mellette nagyon jót aludtam, és tudom, hogy ez nem álom volt!), hogy jövő hét végén legkésőbb biztos, hogy szülni fogok! A miértet nem tudom, és félek tőle, hogy még előbb ráadásul! Nem tudom ezt az egészet megmagyarázni. Egyszer csak jött az érzés, hogy Úristen, akkor én most gyorsan még egy fodrászatot, meg jövő hét csüt a kozmetikus még oké, és gyorsan vegyük meg amit halogatok stb. Valami fura érzés...
Nagyon hülye vagyok, vagy valaki érzi még hasonlóképpen?
De az éjszaka nem volt túl jó nekem sem. Érzem a nagy gyereket már rendesen, csak én nem a bal, én a jobb oldalon!
Most már az is mindegy, hogy melyik oldalamon fekszem, mert ő így is úgy is a jobbon marad. Sőt! Amikor átfordulnék egyikről a másikra, középen mániám, hogy megállja, így tökéletesen elalszom háton, majd fél óra múlva szörnyű bordafájások közepette próbálok felülni, merthogy a kicsim annyira felkúszott, hogy nem is tudok felülni rendesen.
Sztem ez mindenkinél van.
nyafi: pontosan mi is a gond a lábaddal? Mert nekem nem áll össze a kép, hogy azért, mert fáj a lábad, császár legyen?!
Valami más "gond" is van? Nálunk, itt az Imrében azt mondta a doki a császár úgy működik, hogy ahol műtenek, ott apa nem lehet bent, de a mellette lévő szobából egy üvegfal elválasztásával nézheti. Utána abba a szobába viszik a picit fürdetni mérni stb, tehát az első ő lesz, aki majd megkapja. A műtét ha elvégződött és te fent vagy, akkor odaadják automatikusan neked, addig apunál lehet. Ez elég baráti, remélem nálatok is így lesz.
Babakötvény: valószínű teljesen egyedül értelmeztem másképp kia írását
Nekem úgy tűnt, hogy náluk azért az apa veszi fel, mert ugyanannál a cégnél dolgozik, és mivel ő bejár nap mint nap, így egyszerűbb a papírmunka. De ahogy tudom
BÁRKI felveheti. Nem kötött, hogy ki veszi fel, de mindenki ugyanannyit kap. Az ügyintézés a fontos, hiszen ha TE veszed fel, utána neked kell a papírmunkákat intézni. Mint egy sima bankszámla.
Egyébként az OTP-t senkinek sem javaslom.. (fél évig pénzügyi közvetítő voltam) mindig nekik a legmagasabb a kamatjuk, a legkisebb dolgokon húznak ki pénzt az emberekből úgy, hogy nem is tudják, ráadásul a kisbetűs részt MINDIG nagyon óvatosan kell elolvasni. Egyedül az utasbiztosításukat szeretem. Na az, jó!
Na megyek, apóssal elmegyünk a tisztítóba, aztán be is viszem a ruhákat a munkahelyemre. Remélem mag még nem szülök, mert most már rettegek...